Problemă variabilă afișare număr subiecte în index_body

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Problemă variabilă afișare număr subiecte în index_body

Mesaj Scris de tgzgaming la data de Sam 10 Ian - 17:08

Salutări,
Mă chinui de ceva vreme să aflu cum pot sa adaug la statistici variabila pentru numarul de subiecte insă nu reusesc sa o fac sa apara in index_body.

Membrii nostrii au postat x mesaje - apare
Eu incerc sa fac astfel:
Membrii noștrii au postat x mesaje în x subiecte


Variabila pentru numărul de subiecte stiu ca este aceasta:
Cod:
{FORUMCOUNTOPIC}

Multumesc

tgzgaming
Membru activ

Mesaje : 637
Varsta : 19
Data de inscriere : 26/06/2012
Multumiri : 2
2 avertismente

http://aimcs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problemă variabilă afișare număr subiecte în index_body

Mesaj Scris de Cosmin la data de Sam 10 Ian - 21:10

Variabilele respective nu funcționează în template-uri, în mod normal. Uitați-va peste acest tutorial: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cosmin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1460
Varsta : 19
Localizare : rice fields
Data de inscriere : 20/05/2013
Multumiri : 122
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problemă variabilă afișare număr subiecte în index_body

Mesaj Scris de tgzgaming la data de Sam 10 Ian - 21:53

Nu reusesc sa fac sa apara. Va postez index_body ?

tgzgaming
Membru activ

Mesaje : 637
Varsta : 19
Data de inscriere : 26/06/2012
Multumiri : 2
2 avertismente

http://aimcs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problemă variabilă afișare număr subiecte în index_body

Mesaj Scris de Cosmin la data de Sam 10 Ian - 22:22

Sigur ați urmat bine tutorialul? Acel cod nu permite variabilelor să funcționeze ca atare, ci sub o altă formă. În loc de {FORUMCOUNTOPIC} introduceți: (adăugați la class doar numele, fără paranteze ale variabilei.)
Cod:
<span class="FORUMCOUNTOPIC"></span>

Cosmin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1460
Varsta : 19
Localizare : rice fields
Data de inscriere : 20/05/2013
Multumiri : 122
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problemă variabilă afișare număr subiecte în index_body

Mesaj Scris de tgzgaming la data de Dum 11 Ian - 10:27

Tot nu apare..
Asa am facut si eu eu dar degeaba..

tgzgaming
Membru activ

Mesaje : 637
Varsta : 19
Data de inscriere : 26/06/2012
Multumiri : 2
2 avertismente

http://aimcs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problemă variabilă afișare număr subiecte în index_body

Mesaj Scris de Cosmin la data de Dum 11 Ian - 11:43

Poate că nu ați adăugat bine acel cod js. Navigați în
PA > General > Motoare de cautare > Tag-uri suplimentare >  Adauga > Tip de adaugare : Adauga un javascript > Atribut "src" : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] > Adauga

Cosmin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1460
Varsta : 19
Localizare : rice fields
Data de inscriere : 20/05/2013
Multumiri : 122
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problemă variabilă afișare număr subiecte în index_body

Mesaj Scris de tgzgaming la data de Dum 11 Ian - 12:16

Rezolvat. Multumesc.

tgzgaming
Membru activ

Mesaje : 637
Varsta : 19
Data de inscriere : 26/06/2012
Multumiri : 2
2 avertismente

http://aimcs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problemă variabilă afișare număr subiecte în index_body

Mesaj Scris de Cosmin la data de Dum 11 Ian - 12:16

Cu plăcere. A face cu ochiul
topic rezolvat

Cosmin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1460
Varsta : 19
Localizare : rice fields
Data de inscriere : 20/05/2013
Multumiri : 122
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum