Revizuire Complexa: InfiniGame

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire Complexa: InfiniGame

Mesaj Scris de Emanuel la data de Joi 8 Ian - 21:35

Numele forumului: InfiniGame
Adresa forumului: http://board.infinigame.net/
Categoria din care face parte forumul: Jocuri & RPG
Data de creare a forumului: Vin 8 Iul 2011 - 21:45
Tipul de analizare dorita: Complexa
Doriti realizarea insignei de revizuire?: Da

Emanuel
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 3002
Varsta : -12
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 822
Niciun avertisment

http://www.infinigame.org/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire Complexa: InfiniGame

Mesaj Scris de Atracción la data de Dum 18 Ian - 17:36

Revizuire oficiala complexa: InfiniGame

Spoiler:


Primele impresii:

 • La prima accesare a forumului, pot spune ca acesta imi induce o stare de fericire deoarece rar mai vezi asemenea ordine in distribuirea forumurilor si sub-forumurilor  .Am observat ca forumul este unul de gaming foarte bine facut . Se gasesc foarte multe categorii si forumuri ce sunt strict necesare pentru un forum ce se respecta.  Totul pare organizat si pus in ordine, iar imaginile folosite de dvs. se potrivesc excelent cu culorile alese  ( ceea ce rar mai vezi in ziua de astazi la un forum nou de gaming ce foloseste doar culoarea neagra si 1 singur tip de iconite ) . Singurul lucru bizar este pozitionarea bannerului comunitatii ( ma refer la text ) De ce v-ati complicat sa il asezati oblic in loc sa il puneti peste imaginea din header ? De asemenea, va recomand eliminarea imaginilor cu "caciulite" de pe marginea categoriilor deoarece sezonul sarbatorilor a trecut. In concluzie, forumul dvs. m-a convins sa imi fac un nou cont, chiar daca gaming-ul nu este punctul meu forte . Ordinea si curatenia sunt mereu atragatoare indiferent de natura comunitatii .


Aspectul general al forumului:

 • Cum am spus si la punctul anterior, acesta este un punct forte pentru comunitatea dvs., cu mici exceptii ( pozitionarea scrisului din header si imaginile cu "caciulite ) . Icon-urile sunt foarte bine alese . Toate au aceeasi marime si se potrivesc de minune cu culorile forumului . Asadar, design-ul poate devenii perfect cu niste mici modificari . Avand un design asa de impunator puteti ajunge usor unul dintre cele mai bune forumuri de gaming de pe aceasta platforma.  ( Se vede ca designer-ul comunitatii nu doarme )


Activitate si statistici:

 • Spoiler:
  Membrii nostri au postat un numar de 22696 mesaje
  Avem 2909 membri inregistrati
  Recordul de utilizatori conectati a fost de 367, Sam Mar 16, 2013 10:37 pm
  Nu este rau deloc avand in vedere faptul ca sunteti detinatorul unui forum gratuit . Se observa faptul ca ati muncit din greu sa ajungeti unde sunteti acum si pentru asta aveti respectul meu . Din experienta mea, am observat faptul ca vizitatorii sunt atrasi de forumurile ce distribuie tutoriale si articole originale, dar si de design-ul atragator si diversificat. Daca sunteti interesat de dezvoltarea comunitatii ( din acest punct de vedere ) trebuie sa munciti incontinuu la aceste 2 capitole .


Staff-ul si grupurile forumului:

 • Inca un capitol la care excelati . Ma bucura faptul ca tot mai multe forumuri reusesc sa adauge doar grupurile esentiale administrarii si moderarii unei comunitati de gaming . Singura problema pe care o aveti este echipa . Stiu ca nu ar trebui sa imi dau cu parerea cu privire la acest lucru, insa aveti mult prea multi membri in echipa . Adica, mi se pare exagerat sa aveti : 5 Administratori, 5 Moderatori si 2 Asistenti. Probabil ca au vechime in comunitate, probabil si-au castigat locul, dar pentru statisticile dvs. actuale si pentru organizarea forumurilor si categoriilor, ajungeau cate 2-3 Administratori si maxim 2 Moderatori pentru ca nu se merita aglomerarea grupurilor .


Originalitate si calitate:

 • Stati destul de prost la originalitate. Desi v-am felicitat cand a venit vorba de distribuirea si organizarea forumurilor si categoriilor, nu vad nimic iesit din comun sau original cu privire la aceasta. Aveti exact forumurile tipice unei comunitati de gaming de pe aceasta platforma . Pe de alta parte, am reusit sa vad ceva tutoriale si resurse postate pe contul de Youtube specific comunitatii ceea ce ma bucura extrem de mult . Sper ca celelalte comunitati sa va ia exemplul si sa creeze cat mai multe tutoriale proprii deoarece asta a atras lumea dintotdeauna pe forumurile de gaming romanesti .


Organizarea forumurilor si a categoriilor:

 • Cum am mentionat la celelalte puncte, va descurcati foarte bine la acest capitol. Aveti forumuri si categorii strict necesare pentru un forum de gaming, insa nimic iesit din comun sau original. Organizarea si ordinea sunt cuvintele ce descriu cel mai bine modul asezarii forumurilor si a categoriilor .


Modul de scriere in limba romana:

 • Membrii folosesc un limbaj potrivit, dar nu intotdeauna . Ce m-a bucurat, insa, a fost prima regula din Regulamentul dvs.
  1. Utilizati corect limba romana (folositi cuvinte intregi, virgula, punctul si cratima). NU FOLOSITI limbaj de chat!
  . Se vede faptul ca incercati sa va invatati utilizatorii lucruri bune. Va urez bafta in lupta comunitatii impotriva limbajului de chat.


   


Nota finala a forumului:
 


Cod:
[table style="border: 1px solid #007295;border-bottom:0px !important; table-layout:fixed; width: 100%;" cellspacing="0"][tr][td style="background-image: url('http://i61.tinypic.com/qnpkb5.png'); background-repeat: no-repeat;" height="100" width="113"][/td]
[td style="text-shadow: 1px 1px 1px white;background: url('http://i39.servimg.com/u/f39/11/80/17/98/da_0210.png'); padding-bottom: 15px;"][center][size=18][color=#2e8db9][b][font=Arial]Revizuire oficiala complexa: InfiniGame[/font][/b][/color][/size][/center]
[/td]
[td class="tabeltip tutorial" style="background-image: url('http://i39.servimg.com/u/f39/11/80/17/98/review10.png'); background-repeat: no-repeat;" width="140"][/td]
[/tr]
[/table]
[table style="border-left: 1px solid #007295; border-right: 1px solid #007295;background-color: #f7f7f7;border-bottom: 1px solid #007295; table-layout:fixed; width: 100%;" cellspacing="0"][tr][td style="padding: 5px; background-color: #F7F7F7;"]
[center][img]http://i62.tinypic.com/2u7sxh0.png[/img][/center]
[spoiler]http://i62.tinypic.com/2u7sxh0.png[/spoiler]

[justify]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i48.tinypic.com/e6ep1z_th.png[/img][/td]
[td][color=#DA9100][b][size=14]Primele impresii: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2rcsev10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]La prima accesare a forumului, pot spune ca acesta imi induce o stare de fericire deoarece rar mai vezi asemenea ordine in distribuirea forumurilor si sub-forumurilor  .Am observat ca forumul este unul de gaming foarte bine facut . Se gasesc foarte multe categorii si forumuri ce sunt strict necesare pentru un forum ce se respecta.  Totul pare organizat si pus in ordine, iar imaginile folosite de dvs. se potrivesc excelent cu culorile alese  ( ceea ce rar mai vezi in ziua de astazi la un forum nou de gaming ce foloseste doar culoarea neagra si 1 singur tip de iconite ) . Singurul lucru bizar este pozitionarea bannerului comunitatii ( ma refer la text ) De ce v-ati complicat sa il asezati oblic in loc sa il puneti peste imaginea din header ? De asemenea, va recomand eliminarea imaginilor cu "caciulite" de pe marginea categoriilor deoarece sezonul sarbatorilor a trecut. In concluzie, forumul dvs. m-a convins sa imi fac un nou cont, chiar daca gaming-ul nu este punctul meu forte . Ordinea si curatenia sunt mereu atragatoare indiferent de natura comunitatii .
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/2hewumd_th.png[/img][/td]
[td][color=#007FFF][b][size=14]Aspectul general al forumului: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2rcsev10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Cum am spus si la punctul anterior, acesta este un punct forte pentru comunitatea dvs., cu mici exceptii ( pozitionarea scrisului din header si imaginile cu "caciulite ) . Icon-urile sunt foarte bine alese . Toate au aceeasi marime si se potrivesc de minune cu culorile forumului . Asadar, design-ul poate devenii perfect cu niste mici modificari . Avand un design asa de impunator puteti ajunge usor unul dintre cele mai bune forumuri de gaming de pe aceasta platforma.  ( Se vede ca designer-ul comunitatii nu doarme )
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i49.tinypic.com/2vd37sw_th.png[/img][/td]
[td][color=#66B032][b][size=14]Activitate si statistici: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2rcsev10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*][spoiler]Membrii nostri au postat un numar de 22696 mesaje
Avem 2909 membri inregistrati
Recordul de utilizatori conectati a fost de 367, Sam Mar 16, 2013 10:37 pm[/spoiler]
Nu este rau deloc avand in vedere faptul ca sunteti detinatorul unui forum gratuit . Se observa faptul ca ati muncit din greu sa ajungeti unde sunteti acum si pentru asta aveti respectul meu . Din experienta mea, am observat faptul ca vizitatorii sunt atrasi de forumurile ce distribuie tutoriale si articole originale, dar si de design-ul atragator si diversificat. Daca sunteti interesat de dezvoltarea comunitatii ( din acest punct de vedere ) trebuie sa munciti incontinuu la aceste 2 capitole .
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/20iz72e_th.png[/img][/td]
[td][color=#1034A6][b][size=14]Staff-ul si grupurile forumului: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2qa5yy10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Inca un capitol la care excelati . Ma bucura faptul ca tot mai multe forumuri reusesc sa adauge doar grupurile esentiale administrarii si moderarii unei comunitati de gaming . Singura problema pe care o aveti este echipa . Stiu ca nu ar trebui sa imi dau cu parerea cu privire la acest lucru, insa aveti mult prea multi membri in echipa . Adica, mi se pare exagerat sa aveti : 5 Administratori, 5 Moderatori si 2 Asistenti. Probabil ca au vechime in comunitate, probabil si-au castigat locul, dar pentru statisticile dvs. actuale si pentru organizarea forumurilor si categoriilor, ajungeau cate 2-3 Administratori si maxim 2 Moderatori pentru ca nu se merita aglomerarea grupurilor .
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/2na4qb8_th.png[/img][/td]
[td][color=#5076AF][b][size=14]Originalitate si calitate: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/4g2f0310.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Stati destul de prost la originalitate. Desi v-am felicitat cand a venit vorba de distribuirea si organizarea forumurilor si categoriilor, nu vad nimic iesit din comun sau original cu privire la aceasta. Aveti exact forumurile tipice unei comunitati de gaming de pe aceasta platforma . Pe de alta parte, am reusit sa vad ceva tutoriale si resurse postate pe contul de Youtube specific comunitatii ceea ce ma bucura extrem de mult . Sper ca celelalte comunitati sa va ia exemplul si sa creeze cat mai multe tutoriale proprii deoarece asta a atras lumea dintotdeauna pe forumurile de gaming romanesti .
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/35bh8h3_th.png[/img][/td]
[td][color=#004225][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/wvemmo10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Cum am mentionat la celelalte puncte, va descurcati foarte bine la acest capitol. Aveti forumuri si categorii strict necesare pentru un forum de gaming, insa nimic iesit din comun sau original. Organizarea si ordinea sunt cuvintele ce descriu cel mai bine modul asezarii forumurilor si a categoriilor .
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i46.tinypic.com/16hlu6f_th.png[/img][/td]
[td][color=#CC0000][b][size=14]Modul de scriere in limba romana: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2rcsev10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Membrii folosesc un limbaj potrivit, dar nu intotdeauna . Ce m-a bucurat, insa, a fost prima regula din Regulamentul dvs.
[quote]1. Utilizati corect limba romana (folositi cuvinte intregi, virgula, punctul si cratima). NU FOLOSITI limbaj de chat![/quote]
. Se vede faptul ca incercati sa va invatati utilizatorii lucruri bune. Va urez bafta in lupta comunitatii impotriva limbajului de chat.
[/list]

    
[hr]
[center][color=#3B444B][b][size=18]Nota finala a forumului: 8,71[/size][/b][/color][/center]
 
[hr]
[code]COD REVIZUIRE[/code]
    [/justify]


[/td]
[/tr]
[/table]
[table style="border-left: 1px solid #007295; border-right: 1px solid #007295; border-bottom: 1px solid #007295; table-layout:fixed; width: 100%;" cellspacing="0"][tr][td style="text-align: justify; color: white;padding-bottom: 20px; padding-top: 5px;text-shadow: 1px 1px 1px #075c83;background: #268fbf url('http://i39.servimg.com/u/f39/18/85/74/21/bg10.png') right bottom no-repeat;padding-left: 5px;"]
[size=10]Revizuire realizata de [b]Atraccion[/b]

Data la care puteti solicita o noua analizare: [b].[/b]

Numai bine,
Echipa [b]Forumgratuit[/b]
[/size][/td]
[/tr]
[/table]
   Revizuire realizata de Atraccion

Data la care puteti solicita o noua analizare: 17/02/2015 .

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Atracción
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1820
Varsta : 18
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 19/11/2012
Multumiri : 10
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire Complexa: InfiniGame

Mesaj Scris de Atracción la data de Dum 25 Ian - 14:10


Atracción
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1820
Varsta : 18
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 19/11/2012
Multumiri : 10
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum