Membrul lunii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos Membrul lunii

Mesaj Scris de anonim007 la data de Mar 23 Dec - 21:26

Buna seara FG. As vrea sa fac pe forumul meu, un chenar cu membrul lunii la fel ca in imagine:

anonim007
Membru Forumgratuit

Mesaje : 41
Varsta : 18
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www1.topiked.com/

Sus In jos

In cos Re: Membrul lunii

Mesaj Scris de Typlo la data de Mar 23 Dec - 22:15

Buna seara,

Pentru a face acest lucru va rog sa intrati in: Panou de administrare => Module => HTML & JAVASCRIPT => Gestiunea codurilor JavaScript => Creati un nou cod JavaScript.

Acum completarea se face astfel:

Titlu: Membrul luni
Amplasare: Indexul forumului
Cod JavaScript:
Cod:
$(document).ready(function(){
  function makeArray() {
      for (i = 0; i<makeArray.arguments.length; i++)
      this[i + 1] = makeArray.arguments[i];
  }
  var months = new makeArray('Janeiro','Fevereiro','Março','Abril','Maio','Junho','Julho','Agosto','Setembro','Outubro','Novembro','Dezembro');
  var date = new Date();
  var month = date.getMonth() + 1;
  var yy = date.getYear();
  var year = (yy < 1000) ? yy + 1900 : yy;
  var link = $('.module table[summary="Os membros mais ativos do mês"] td:eq(0) a').attr('href');
  $.get(link, function(d) {
  var nome = jQuery('#profile-advanced-right .module .main-head .h3:eq(0) strong', d).text();
  var avatar = jQuery('#profile-advanced-right .main-content.clearfix.center:eq(0) img', d).attr('src');
  var register = jQuery('#field_id-4 dd', d).text();
  var posts = jQuery('#field_id-6 dd', d).text();
  var pontos = jQuery('#field_id-13 dd', d).text();
  var rep_m = jQuery('#field_id-14 dd', d).text();
  var id = link.match(/\d+/g);
  var verify = jQuery('#profile-advanced-right .module .main-head .h3:eq(0) em', d).text();
  if(verify == '(conectado)') {
    var status = 'online';
  }else {
    var status = 'offline';
  }
var p = $('.pun-crumbs')[0];
$(p).after('
<div class="main destaque" style="display: none;">
<div class="main-head">
      <div class="page-title" style="padding: 3px 6px 3px;">
            <h2><img src="http://i.imgur.com/fHukYSL.png" /> Membro do Mês</h2>
      </div>
</div>
 <div class="main-content">
 <table>
 <tbody class="statused">
                            <tr>
<td width="105px" align="center" style="background-color: aliceBlue;padding: 3px;">
            <img src="'+avatar+'" class="avatar_d" alt="'+avatar+'" /><br><br>
            <span class="bs_badge" style="background:green;margin-bottom:3px;margin-top:3px;"><a href="/privmsg?mode=post&u='+id+'">Envie um pm</a></span><br>
            <span class="bs_badge" style="background:green;"><a href="/spa/'+nome+'">Posts</a></span>
        </td>
<td>
<div style="position:relative;left:-5px;padding:5px 0px 5px 15px;">
              <div style="border-bottom:1px solid lightgrey;padding-bottom:3px;">
                  <h4><span style="font-size:1.3em;">'+nome+'</span>
                  <span style="float:right;color:grey;font-size:10px;position:relative;" class="m_o_m"></span></h4>
                  </div>

<span>
<p class="message_motm" style="padding-top:3px"></p>
<div style="padding:5px;float:right">
<span class="bs_badge reset_cursor" id="m_post"></span>
<span class="bs_badge reset_cursor" id="m_rep"></span>
<span class="bs_badge bs_badge_lightgrey reset_cursor perf"><a href="'+link+'">ir para o perfil</a></span>
</div>
</span>
</div>
</td>
      </tr>
 </tbody>
 </table>
 </div>
</div>
');
if(link) {$('.destaque').show();}
$('p.message_motm').html('Parabéns '+nome+' nosso novo membro do mês - <strong>'+months[month]+' - '+year+'</strong>. Foi registrado nesse fórum em '+register+'. Ele postou um total de '+posts+' posts. Ele tem o total de '+pontos+' pontos. Ele recebeu '+rep_m+' pontos de reputaçăo. Agora ele está '+status+'.');
$('.m_o_m').html('Membro do Mês:  <span class="bs_badge" style="background:green;">'+months[month]+' - '+year+'</span>');
$('#m_post').html(''+posts+' posts');
$('#m_rep').html(''+rep_m+' Pontos de Reputaçăo');
});
});

Nu uitati sa salvati codul.

Dupa ce ati terminat cu codul javascript mergeti la foaia de stil CSS: Panou de administrare => Afisare => Imaigini si Culori => Culori => Foaia de still CSS.

Adaugati urmatorul cod:
Cod:
/*Destaque do mês*/
.destaque img.avatar_d {
width: 50px;
height: 50px;
padding: 1px;
border: 1px solid #d5d5d5;
background: #fff;
-webkit-box-shadow: 0px 2px 2px rgba(0,0,0,0.1);
-moz-box-shadow: 0px 2px 2px rgba(0,0,0,0.1);
box-shadow: 0px 2px 2px rgba(0,0,0,0.1);
}
.destaque h4 {font-weight: normal;}
    .bs_badge {
    background: #7ba60d;
    display: inline-block;
    height: 16px;
    line-height: 16px;
    padding: 0 5px;
    font-size: 9px;
    font-weight: bold;
    text-transform: uppercase;
    -moz-border-radius: 4px;
    -webkit-border-radius: 4px;
    border-radius: 4px;
    vertical-align: middle;
    margin-right: 8px;
    }
    .bs_badge_lightgrey {
    background: #b3b3b3;
    }
.bs_badge, .bs_badge a {color: #fff !important;}
.reset_cursor {
cursor: default;
}
.destaque .main-content table {
background: #F6F8FA;
border: 1px solid #DCE2EC;
width: 100%;
}

Apasati butonul inregistreaza si totul e gata.

Typlo
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1783
Varsta : 18
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 08/01/2013
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Membrul lunii

Mesaj Scris de anonim007 la data de Mar 23 Dec - 23:02

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] am facut exact cum mi-ai spus... dar nu s-a intamplat nimic / nu apare.

anonim007
Membru Forumgratuit

Mesaje : 41
Varsta : 18
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www1.topiked.com/

Sus In jos

In cos Re: Membrul lunii

Mesaj Scris de anonim007 la data de Mier 24 Dec - 23:07

UP. Foarte fericit

anonim007
Membru Forumgratuit

Mesaje : 41
Varsta : 18
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www1.topiked.com/

Sus In jos

In cos Re: Membrul lunii

Mesaj Scris de anonim007 la data de Vin 26 Dec - 1:42

Hai maaa. Nu stie chiar nimeni ?? UPPPPPP

anonim007
Membru Forumgratuit

Mesaje : 41
Varsta : 18
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www1.topiked.com/

Sus In jos

In cos Re: Membrul lunii

Mesaj Scris de anonim007 la data de Sam 27 Dec - 10:12

UP... Neutru

anonim007
Membru Forumgratuit

Mesaje : 41
Varsta : 18
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www1.topiked.com/

Sus In jos

In cos Re: Membrul lunii

Mesaj Scris de anonim007 la data de Dum 28 Dec - 23:15

'Omorati' topicul. Fericit))
Habar nu aveti. "_"

anonim007
Membru Forumgratuit

Mesaje : 41
Varsta : 18
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www1.topiked.com/

Sus In jos

In cos Re: Membrul lunii

Mesaj Scris de Cosmin la data de Dum 28 Dec - 23:22

Un amănunt interesant. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Trimis la coș la cererea autorului.

Cosmin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1460
Varsta : 19
Localizare : rice fields
Data de inscriere : 20/05/2013
Multumiri : 122
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum