Parola la un forum.

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Parola la un forum.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Dum 21 Dec - 13:00

Buna ziua !!
Am incercat mai multe coduri pentru a pune o parola la un forum dar tot imi da pe prima pagina sa bag parola nu la forumul pe care doresc eu : http://s9.postimg.org/t3qmq8gr3/image.png


Ultima editare efectuata de catre -ExP[3R]TuL- in Lun 29 Dec - 20:35, editata de 1 ori
avatar
-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 20
Data înscrierii : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Lun 22 Dec - 19:12

up !
avatar
-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 20
Data înscrierii : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de Demonikuss la data de Lun 22 Dec - 23:30

Ai folosit ceva coduri java script?
avatar
Demonikuss
Membru Forumgratuit

Mesaje : 315
Varsta : 18
Data înscrierii : 31/01/2014
Multumiri : 20
Membru exclus

http://support-tutorials.online-talk.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Mar 23 Dec - 11:29

avatar
-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 20
Data înscrierii : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mar 23 Dec - 18:44

Bună,

Adăugați în descrierea forumului la care doriți parolă:
Cod:
<input type="text" class="forum_pass" placeholder="Parola" />
<input value="Intra" class="forum_pass_butt" type="button" />
Apoi mergeți în PA > Module > Gestiunea codurilor Javascript > Creati un nou cod javascript, bifați indexul forumului, și adăugați:
Cod:
<script type="text/javascript">
  $(function(){
    var forumpass = "PAROLA";
    var forumlink  = "LINK";
    $("h3.hierarchy a").each(function(){
      if( $(this).attr("href") == forumlink ){
         $(this).attr("href", "javascript:void();");
      }
    });
    $(".forum_pass_butt").click(function(){
        if( $(".forum_pass").val() == forumpass ){
            window.location.href = forumlink;
        }else{
            alert("Parola introdusa este gresita.");
        }
    });
});
var forumpass = "PAROLA"; ~ în loc de PAROLA adăugați parola dorită.
var forumlink  = "LINK"; ~ adăugați link-ul categoriei cu parola, de forma /f1-nume-forum (terminația doar, fără adresa)


Ultima editare efectuata de catre Cosmin in Joi 9 Apr - 11:23, editata de 1 ori
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Mar 23 Dec - 20:25

Nu vreau pe prima pagina vreau in topic, ceva de genu: http://s2.postimg.org/g43n8ree1/image.png
avatar
-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 20
Data înscrierii : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mar 23 Dec - 20:51

Era și greu să specificați asta din prima... consuma tastatura mult curent cred.
Creați o nouă pagină HTML ( PA > Module > Administrarea paginilor HTML ), Doriti sa utilizati partea de sus si de jos a paginii forumului dvs.? : Da:
Cod:
<script type="text/javascript">
  $(function(){
    var forumpass = "PAROLA";
    var forumlink  = "LINK FORUM";
    $(".forum_pass_butt").click(function(){
        if( $(".forum_pass").val() == forumpass ){
            window.location.href = forumlink;
        }else{
            alert("Parola introdusa este gresita.");
        }
    });
});
</script>

<div class="main">
  <div class="main-head">
    <div class="page-title">
    <h2>Introduceti parola</h2>
    </div>
  </div>
  <div class="main-content" style="padding: 1em">
    <input type="text" class="forum_pass" placeholder="Parola" />
    <input value="Intra" class="button2 forum_pass_butt" type="button" />
  </div>
</div>
Apoi în Gestiunea codurilor Javascript, creați un nou cod, Amplasare : Indexul forumului:
Cod:
$(function(){
    var forumlink = "LINK FORUM";
    $("h3.hierarchy a").each(function(){
      if( $(this).attr("href") == forumlink ){
         $(this).attr("href", "TERM PAG HTML");
      }
    });
});
Modificați ambele coduri date, după cum am zis mai sus, cu PAROLA și LINK FORUM + înlocuiți TERM PAG HTML cu terminația link-ului paginii HTML, de ex forumul.meu.xx/h1-pagina (doar slash-ul, urmat de h, număr și liniuță trebuie)
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Mier 24 Dec - 13:54

Am incercat cum ai zis tu dar nu merge cand scriu parola nu imi intra =]]
Fa tu direct scriptul, si vreau in forumul: /f96-moderatorisuper-moderatori-si-administratori
Si pui tu o parola 1234567

avatar
-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 20
Data înscrierii : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mier 24 Dec - 14:05

În pagina HTML:
Cod:
<script type="text/javascript">
  $(function(){
    var forumpass = "1234567";
    var forumlink  = "/f96-moderatorisuper-moderatori-si-administratori";
    $(".forum_pass_butt").click(function(){
        if( $(".forum_pass").val() == forumpass ){
            window.location.href = forumlink;
        }else{
            alert("Parola introdusa este gresita.");
        }
    });
});
</script>

<div class="main">
  <div class="main-head">
    <div class="page-title">
    <h2>Introduceti parola</h2>
    </div>
  </div>
  <div class="main-content" style="padding: 1em">
    <input type="text" class="forum_pass" placeholder="Parola" />
    <input value="Intra" class="button2 forum_pass_butt" type="button" />
  </div>
</div>

În gestiunea codurilor Javascript.
Cod:
$(function(){
    var forumlink = "/f96-moderatorisuper-moderatori-si-administratori";
    $("h3.hierarchy a").each(function(){
      if( $(this).attr("href") == forumlink ){
         $(this).attr("href", "TERM PAG HTML");
      }
    });
});
Exclamare NU uitați să înlocuiți TERM PAG HTML cum am zis mai sus.
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Mier 24 Dec - 20:02

E ok, dar cand dai pe titlul unui subiect din forum iti intra si nu-ti cere parola..
http://s28.postimg.org/bzsh4jujh/image.png
avatar
-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 20
Data înscrierii : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mier 24 Dec - 22:54

Am uitat de asta...

Pot fie să elimin link-ul către ultimul subiect, fie trebuie să regândesc și să schimb arhitectura codului, însă varianta din urmă va fi gata în câteva zile, având în vedere sărbătorile de iarnă.
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Parola la un forum.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Joi 25 Dec - 11:05

Ok, Multumesc !!
Sarbatori fericite.
avatar
-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 20
Data înscrierii : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum