Revizuire complexa: La Nenicu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire complexa: La Nenicu

Mesaj Scris de AlexSasann la data de Mier 3 Dec - 23:20

Numele forumului: La Nenicu
Adresa forumului: http://lanenicu.forum.st
Categoria din care face parte forumul: Jocuri si tutoriale.
Data de creare a forumului: Data lansarii forumului : Mar Apr 05, 2011 11:57 pm
Tipul de analizare dorita: Complexa
Doriti realizarea insignei de revizuire?: Da

AlexSasann
Membru activ

masculin

Mesaje : 476
Varsta : 22
Data de inscriere : 06/06/2014
Multumiri : 3
Niciun avertisment

http://www.lanenicu.forum.st

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: La Nenicu

Mesaj Scris de Cosmin la data de Mier 17 Dec - 16:20

Revizuire oficiala complexa: La Nenicu

Spoiler:


Primele impresii:

 • Stângaci, încet, se încarcă forumul, și sunt întâmpinat de o temă personalizată pentru anotimul rece, plăcută, cât de cât, însă sunt puțin deranjat de acel gif din mesajul de pe pagina de start, cam alert, strică toată relaxarea de moment creată de tema și de efectul de ninsoare.


Aspectul general al forumului:

 • Aspectul forumului nu mă impresionează atât de tare. Pare un aspect forțat, nu unul natural. Bannerul, plan, alb, se cam pierde în fundalul header-ului, în acei fulgi albi. Meniul are două butoane goale, lângă cele de conectare și înregistrare, dau o senzație de grabă, tema nu este finisată. Celelalte butoane, din partea stângă, nu le înțeleg, sunt taburi? Au colțurile rotunjite sus, însă jos se opresc brusc.

  Categoriile arată mai bine, îmi plac acele iconuri Material Design, și faptul că încercați să păstrați o tematică, ca acestea să fie rotunde toate. O singură obiecție aș avea, ar arăta mai bine dacă ați distanța bara categoriei de lista forumurilor, arată cam rău când un element fără colțuri rotunjite stă lipit de unul cu.

  Partea de jos a forumului, îmi place cel mai mult, mai ales Cine este online?. Aș fi preferat să văd bara aceea de la statistici și la restul categoriilor, cu tot cu acea umbră la numele categoriilor.


Activitate si statistici:

 • Deși pe hârtie figurează numere puțin peste medie, nu excelați la această categorie deloc. Cu o medie de 6 mesaje pe utilizator, unde peste 1200 mesaje le are doar administratorul, nu prea pare strălucită situația. Aveți doar în jur de maxim 30 utilizatori activi, restul sunt sub 50 de mesaje.
  Cea mai activă categorie pare cea de Resurse jocuri, însă numărul de mesaje este înșelător, mai toate sunt subiecte fără niciun răspuns.


Staff-ul si grupurile forumului:

 • Din păcate grupurile sunt închise pentru vizitatori, astfel, trebuie să încep notarea de la 4. Am încercat să indentific cât de cât echipa din mesaje - și a fost cam greu având în vedere că mai niciun membru al staff-ului nu are peste 100 mesaje, excepție făcând administratorii. Activitate din partea echipei, nu am văzut, decat maxim 4 posturi. Designerul, deși am observat că aveți unul, nu l-am putut găsi nicăieri în secțiunea Photoshop. Mai împlicați sunt unii membri decât acesta. Cred că ar fi timpul să considerați o posibilă restructurare a echipei.


Originalitate si calitate:

 • Și aici stați cam șubred. Aceeași structurare a categoriilor ca orice alt forum, nimic impresionant. La tutoriale, nu mă pot pronunța sigur (din nou, nu am acces la acea categorie), însă din ultimele mesaje, văd că sunt tutoriale comune care le pot găsi pe orice alt forum. Unele au chiar titlul în engleză, probabil preluate în grabă din alte surse. La fel și articolele, copy-paste. Doar 2 categorii le văd, care nu prea le întâlneșc pe alte forumuri de pe această platformă, mai exact Fitness și Întâlniri/sex.


Organizarea forumurilor si a categoriilor:

 • La organizare pot zice în sfârșit că stați bine, categoriile și forumurile sunt bine structurate, totul este la locul lui, în ordine. Totuși, nu văd rostul unui forum special doar pentru cererile utilizatorilor de a-și schimba numele. Aceasta s-ar fi putut realiza simplu într-un singur subiect, sau prin mesageria privată.


Modul de scriere in limba romana:

 • Sunteți cam nehotărât dacă doriți să folosiți diacritice sau nu. Prin unele părți le văd, prin altele lipsesc. Totuși, nu voi scădea pentru lipsa unor virgulițe, însă ar fi bine să scrieți cu sau fără diacritice peste tot, de preferat varianta din urmă. Greșeli gramaticale nu am văzut, ceea ce e bine. O mică observație, probabil sunt doar erori de editare, însă virgula se scrie lipită de cuvântul precedent și este separată de următorul cuvânt printr-un spațiu.


   


Nota finala a forumului: 7,28
 


Cod:
[center][size=18][color=#2e8db9][b][font=Arial]Revizuire oficiala complexa: La Nenicu[/font][/b][/color][/size][/center]

[center][img]http://i62.tinypic.com/o71wki.png[/img][/center]
[spoiler]http://i62.tinypic.com/o71wki.png[/spoiler]

[justify]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i48.tinypic.com/e6ep1z_th.png[/img][/td]
[td][color=#DA9100][b][size=14]Primele impresii: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2qa5yy10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Stângaci, încet, se încarcă forumul, și sunt întâmpinat de o temă personalizată pentru anotimul rece, plăcută, cât de cât, însă sunt puțin deranjat de acel gif din mesajul de pe pagina de start, cam alert, strică toată relaxarea de moment creată de tema și de efectul de ninsoare.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/2hewumd_th.png[/img][/td]
[td][color=#007FFF][b][size=14]Aspectul general al forumului: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/4g2f0310.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Aspectul forumului nu mă impresionează atât de tare. Pare un aspect forțat, nu unul natural. Bannerul, plan, alb, se cam pierde în fundalul header-ului, în acei fulgi albi. Meniul are două butoane goale, lângă cele de conectare și înregistrare, dau o senzație de grabă, tema nu este finisată. Celelalte butoane, din partea stângă, nu le înțeleg, sunt taburi? Au colțurile rotunjite sus, însă jos se opresc brusc.

Categoriile arată mai bine, îmi plac acele iconuri Material Design, și faptul că încercați să păstrați o tematică, ca acestea să fie rotunde toate. O singură obiecție aș avea, ar arăta mai bine dacă ați distanța bara categoriei de lista forumurilor, arată cam rău când un element fără colțuri rotunjite stă lipit de unul cu.

Partea de jos a forumului, îmi place cel mai mult, mai ales [i]Cine este online?[/i]. Aș fi preferat să văd bara aceea de la statistici și la restul categoriilor, cu tot cu acea umbră la numele categoriilor.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i49.tinypic.com/2vd37sw_th.png[/img][/td]
[td][color=#66B032][b][size=14]Activitate si statistici: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/bdqhvp10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Deși pe [i]hârtie[/i] figurează numere puțin peste medie, nu excelați la această categorie deloc. Cu o medie de 6 mesaje pe utilizator, unde peste 1200 mesaje le are doar administratorul, nu prea pare strălucită situația. Aveți doar în jur de maxim 30 utilizatori activi, restul sunt sub 50 de mesaje.
Cea mai activă categorie pare cea de [i]Resurse jocuri[/i], însă numărul de mesaje este înșelător, mai toate sunt subiecte fără niciun răspuns.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/20iz72e_th.png[/img][/td]
[td][color=#1034A6][b][size=14]Staff-ul si grupurile forumului: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/javxfn10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Din păcate grupurile sunt închise pentru vizitatori, astfel, trebuie să încep notarea de la 4. Am încercat să indentific cât de cât echipa din mesaje - și a fost cam greu având în vedere că mai niciun membru al staff-ului nu are peste 100 mesaje, excepție făcând administratorii. Activitate din partea echipei, nu am văzut, decat maxim 4 posturi. Designerul, deși am observat că aveți unul, nu l-am putut găsi nicăieri în secțiunea [i]Photoshop[/i]. Mai împlicați sunt unii membri decât acesta. Cred că ar fi timpul să considerați o posibilă restructurare a echipei.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/2na4qb8_th.png[/img][/td]
[td][color=#5076AF][b][size=14]Originalitate si calitate: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/javxfn10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Și aici stați cam șubred. Aceeași structurare a categoriilor ca orice alt forum, nimic impresionant. La tutoriale, nu mă pot pronunța sigur (din nou, nu am acces la acea categorie), însă din ultimele mesaje, văd că sunt tutoriale comune care le pot găsi pe orice alt forum. Unele au chiar titlul în engleză, probabil preluate în grabă din alte surse. La fel și articolele, copy-paste. Doar 2 categorii le văd, care nu prea le întâlneșc pe alte forumuri de pe această platformă, mai exact [i]Fitness [/i]și [i]Întâlniri/sex[/i].
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/35bh8h3_th.png[/img][/td]
[td][color=#004225][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/wvemmo10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]La organizare pot zice în sfârșit că stați bine, categoriile și forumurile sunt bine structurate, totul este la locul lui, în ordine. Totuși, nu văd rostul unui forum special doar pentru cererile utilizatorilor de a-și schimba numele. Aceasta s-ar fi putut realiza simplu într-un singur subiect, sau prin mesageria privată.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i46.tinypic.com/16hlu6f_th.png[/img][/td]
[td][color=#CC0000][b][size=14]Modul de scriere in limba romana: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i46.tinypic.com/wvemmo_th.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Sunteți cam nehotărât dacă doriți să folosiți diacritice sau nu. Prin unele părți le văd, prin altele lipsesc. Totuși, nu voi scădea pentru lipsa unor virgulițe, însă ar fi bine să scrieți cu sau fără diacritice peste tot, de preferat varianta din urmă. Greșeli gramaticale nu am văzut, ceea ce e bine. O mică observație, probabil sunt doar erori de editare, însă virgula se scrie lipită de cuvântul precedent și este separată de următorul cuvânt printr-un spațiu.
[/list]

   
[hr]
[center][color=#3B444B][b][size=18]Nota finala a forumului: 7,28[/size][/b][/color][/center]
[/justify]
   Revizuire realizata de Cosmin

Data la care puteti solicita o noua analizare: 16.01.2015

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Cosmin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1460
Varsta : 19
Localizare : rice fields
Data de inscriere : 20/05/2013
Multumiri : 122
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: La Nenicu

Mesaj Scris de AlexSasann la data de Mier 17 Dec - 16:30

Iti multumesc Cosmin.
Am sa incerc sa remediez problemele si la urmatoarea revizuire, forumul sa aibe o nota mult mai mare.

AlexSasann
Membru activ

masculin

Mesaje : 476
Varsta : 22
Data de inscriere : 06/06/2014
Multumiri : 3
Niciun avertisment

http://www.lanenicu.forum.st

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: La Nenicu

Mesaj Scris de Cosmin la data de Sam 27 Dec - 19:39


Cosmin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1460
Varsta : 19
Localizare : rice fields
Data de inscriere : 20/05/2013
Multumiri : 122
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum