Departare nume topic

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Departare nume topic

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Sam 13 Dec - 21:14

Buna ziua , am nevoie de un script care sa departeze numele topicului de icoana aceia , sau nu stiu cum sa ii spun

Vedeti ca se suprapune numele topicului cu icoana..


Ultima editare efectuata de catre M.Gotze in Sam 13 Dec - 23:08, editata de 1 ori

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Departare nume topic

Mesaj Scris de Cosmin la data de Sam 13 Dec - 21:44

Cod:
.statused tr td {
  padding-left: 4em !important;
}
.pun table .tdtopics .status {
  margin-left: -3.5em;
}
Adaugă asta in foaia de stil CSS (PA > Afisare > Culori > Foaie de stil CSS)

Cosmin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1460
Varsta : 19
Localizare : rice fields
Data de inscriere : 20/05/2013
Multumiri : 122
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Departare nume topic

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Sam 13 Dec - 23:06

Multumesc mult , rezolvat.

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Departare nume topic

Mesaj Scris de Cosmin la data de Sam 13 Dec - 23:26

Cu plăcere. Fericit
topic rezolvat

Cosmin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1460
Varsta : 19
Localizare : rice fields
Data de inscriere : 20/05/2013
Multumiri : 122
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum