Revizuire complexa: fraNNNta-Design

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire complexa: fraNNNta-Design

Mesaj Scris de mr.franta la data de Mar 11 Noi - 13:27

Numele forumului: fraNNNta-Design
Adresa forumului: http://frannnta-design.hitforum.ro
Categoria din care face parte forumul: internet
Data de creare a forumului: Dum 19 Iun 2011 - 5:23
Tipul de analizare dorita: Complexa
Doriti realizarea insignei de revizuire?: Da


Daca v-am fost de ajutor apasati butonul  

mr.franta
Asistent
Asistent

masculin

Mesaje : 1094
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 71
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: fraNNNta-Design

Mesaj Scris de Cesar la data de Vin 14 Noi - 18:32

Revizuire oficiala complexa: fraNNNta-Design

Spoiler:


Primele impresii:

  • Prima impresie a fost una acceptabila, desi tema este una simpla. Incercati, pe viitor, sa folositi nuante de albastru mai deschis, placute ochiului. Background-ul este cam lipsit de viata, incercati sa-l imbunatatiti!


Aspectul general al forumului:

  • Cum spuneam, tema este simpla, probabil acest lucru se datoreaza culorii backgroundului. Puteti folosi un gradient sau de ce nu, un wallpaper interesant. Imi place foarte mult imaginea folosita pentru background-ul logo-ului, totusi nu inteleg de ce casuta pentru conectare rapida este deasupra bannerului folosit. Meniul este unul simplu, incercati sa adaugati un glow drept hover,care sa il inlocuiasca pe cel actual. Gradientul anunturilor este incomplet, iar in footer gasesc alte doua nuante de albastru, fapt ce ma nemultumeste.


Activitate si statistici:

  • Se pare ca nu tot stafful este activ, iar totalul membrilor inregistrati in raport cu membrii conectati in decurs de 24 de ore ma face sa imi pun unele semne de intrebare. Moderatorii forumului nu s-au mai conectat de cateva luni, ar trebui sa recrutati moderatori noi si activi. Incercati sa le reamintiti membrilor ca forumul inca exista si cineva se ocupa de el, sigur la urmatoarea revizuire nota va creste.  Felicitari


Staff-ul si grupurile forumului:

  • Unii membrii din stafful acestui forum au uitat de forum, ori pur si simplu nu ii mai intereseaza. Multi dintre acestia au pana in 30 de mesaje, ceea ce arata ca va incredintati forumul unor membrii abia inregistrati. Incercati sa fiti mai selectiv la acest capitol. Membrii grupului Admin Server  nu s-au mai conectat de ceva timp, iar numarul de mesaje pe care il detine unul dintre ei este 0. 


Originalitate si calitate:

  • M-am uitat prin zona de tutoriale, cele mai recente subiecte create au fost din aceasta vara. Am vazut ca se comenteaza asupra subiectelor doar cu cateva cuvinte si emoticoane.Ceea ce gasesc la dumneavoastra pe forum, pot gasi si in alte parti. Incercati sa fiti mai original, nu lasati pe oricine sa posteze tutoriale, faceti o sectiune unde pot fi propuse si imbunatatite incat sa fie 90% originale. In prealabil, pentru a evita conflictele cu autorii tutorialelor incercati sa adaugati sursa de unde a fost preluat. Foarte fericit


Organizarea forumurilor si a categoriilor:

  • Regulamentul ar trebui inclus in forumul Anunturi forum, nu inteleg de ce trebuie o categorie aparte pentru un subiect. Prezentati-va ar trebui inclus la Sectiunea membrilor. Unele categorii ar trebuie traduse in limba romana, de exemplu Design Zone si Games. Nu inteleg ce treaba are Viata de zi cu zi cu  utilitatile si tutorialele, incercati sa creati o categorie care sa cuprinda utilitatile si tutorialele, dar si Multimedia. 


Modul de scriere in limba romana:

  • Ca pe oricare alt forum, mai exista utilizatori care scriu prescurtat si gresit.Insa, ma nemultumeste faptul ca unele mesaje ale membrilor staff au greseli de ortografie sau sunt scrise partial in engleza. 


   


Nota finala a forumului: 7,51
 


Cod:
[list]
[*]Prima impresie a fost una acceptabila, desi tema este una simpla. Incercati, pe viitor, sa folositi nuante de albastru mai deschis, placute ochiului. Background-ul este cam [i]lipsit de viata[/i], incercati sa-l imbunatatiti!
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/2hewumd_th.png[/img][/td]
[td][color=#007FFF][b][size=14]Aspectul general al forumului: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2qa5yy10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Cum spuneam, tema este simpla, probabil acest lucru se datoreaza culorii backgroundului. Puteti folosi un gradient sau de ce nu, un wallpaper interesant. Imi place foarte mult imaginea folosita pentru background-ul logo-ului, totusi nu inteleg de ce casuta pentru conectare rapida este deasupra bannerului folosit. Meniul este unul simplu, incercati sa adaugati un glow drept hover,care sa il inlocuiasca pe cel actual. Gradientul anunturilor este incomplet, iar in footer gasesc alte doua nuante de albastru, fapt ce ma nemultumeste.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i49.tinypic.com/2vd37sw_th.png[/img][/td]
[td][color=#66B032][b][size=14]Activitate si statistici: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i50.tinypic.com/4g2f03_th.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Se pare ca nu tot stafful este activ, iar totalul membrilor inregistrati in raport cu membrii conectati in decurs de 24 de ore ma face sa imi pun unele semne de intrebare. Moderatorii forumului nu s-au mai conectat de cateva luni, ar trebui sa recrutati moderatori noi si activi. Incercati sa le reamintiti membrilor ca forumul inca exista si cineva se ocupa de el, sigur la urmatoarea revizuire nota va creste.  
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/20iz72e_th.png[/img][/td]
[td][color=#1034A6][b][size=14]Staff-ul si grupurile forumului: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/bdqhvp10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Unii membrii din stafful acestui forum au uitat de forum, ori pur si simplu nu ii mai intereseaza. Multi dintre acestia au pana in 30 de mesaje, ceea ce arata ca va incredintati forumul unor membrii abia inregistrati. Incercati sa fiti mai selectiv la acest capitol. Membrii grupului [i]Admin Server [/i] nu s-au mai conectat de ceva timp, iar numarul de mesaje pe care il detine unul dintre ei este 0. 
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/2na4qb8_th.png[/img][/td]
[td][color=#5076AF][b][size=14]Originalitate si calitate: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i50.tinypic.com/4g2f03_th.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]M-am uitat prin zona de tutoriale, cele mai recente subiecte create au fost din aceasta vara. Am vazut ca se comenteaza asupra subiectelor doar cu cateva cuvinte si emoticoane.Ceea ce gasesc la dumneavoastra pe forum, pot gasi si in alte parti. Incercati sa fiti mai original, nu lasati pe oricine sa posteze tutoriale, faceti o sectiune unde pot fi propuse si imbunatatite incat sa fie 90% originale. In prealabil, pentru a evita conflictele cu autorii tutorialelor incercati sa adaugati sursa de unde a fost preluat.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/35bh8h3_th.png[/img][/td]
[td][color=#004225][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2qa5yy10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Regulamentul ar trebui inclus in forumul [i]Anunturi forum[/i], nu inteleg de ce trebuie o categorie aparte pentru un subiect. [i]Prezentati-va[/i] ar trebui inclus la [i]Sectiunea membrilor.[/i] Unele categorii ar trebuie traduse in limba romana, de exemplu [i]Design Zone[/i] si [i]Games.[/i] Nu inteleg ce treaba are [i]Viata de zi cu zi[/i] cu  utilitatile si tutorialele, incercati sa creati o categorie care sa cuprinda utilitatile si tutorialele, dar si [i]Multimedia.[/i] 
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i46.tinypic.com/16hlu6f_th.png[/img][/td]
[td][color=#CC0000][b][size=14]Modul de scriere in limba romana: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align:right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2rcsev10.png[/img][/td]
[/tr]
[/table]
[list]
[*]Ca pe oricare alt forum, mai exista utilizatori care scriu prescurtat si gresit.Insa, ma nemultumeste faptul ca unele mesaje ale membrilor staff au greseli de ortografie sau sunt scrise partial in engleza. 
[/list]

    
[hr]
[center][color=#3B444B][b][size=18]Nota finala a forumului: 7,51[/size][/b][/color][/center]
   Revizuire realizata de Cesar

Data la care puteti solicita o noua analizare: 14.12.2014

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: fraNNNta-Design

Mesaj Scris de Typlo la data de Vin 21 Noi - 16:24


Typlo
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1784
Varsta : 18
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 08/01/2013
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum