Eliminare imagine,adaugare text

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Eliminare imagine,adaugare text

Mesaj Scris de mr.franta la data de Lun 10 Noi - 10:40

Salutare,as vrea si eu un cod pentru inlocuirea acestei clase.
vreau sa elimin o imagine cu in text,cum pot face asta?

imaginea este cea de "subiect inchis" cu clasa "img#i_reply_locked" in loc de ea vreau un text

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1068
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Eliminare imagine,adaugare text

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Lun 10 Noi - 15:35

Link forum ? Versiune ?
Foloseste javascript.

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Eliminare imagine,adaugare text

Mesaj Scris de mr.franta la data de Lun 10 Noi - 15:48

link forum: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Daca as sti sa folosesc jaascript l-as folosi cu mare drag..

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1068
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Eliminare imagine,adaugare text

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Lun 10 Noi - 23:53

Cod:
jQuery(function($)
{
  $('img#i_reply_locked').replaceWith('<li>Locked</li>');
});

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Eliminare imagine,adaugare text

Mesaj Scris de mr.franta la data de Mar 11 Noi - 10:39

JUmper dar daca nu am clasa unei anumite imagini o pot inlocuii numai cu link-ul direct al imaginei?
de exemplu in loc de

Cod:
jQuery(function($)
{
  $('img#i_reply_locked').replaceWith('<li>Locked</li>');
});


Sa folosesc acest cod? anumite imagini din tema nu au o clasa.

Cod:
[code]

jQuery(function($)
{
  $('http://linkimagine.png').replaceWith('<li>Locked</li>');
});
[/code]

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1068
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Eliminare imagine,adaugare text

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Mar 11 Noi - 11:06

$("img[src='link']").replaceWith("text");

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Eliminare imagine,adaugare text

Mesaj Scris de mr.franta la data de Mar 11 Noi - 12:45

Multumesc,am inteles.Ma apuc de treaba,revin cu editare.


Editare: Codul merge perfect,dar mai am nevoie de inca ceva,cum ii adaug o clasa dupa ce inlocuiesc imaginea cu text?

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1068
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Eliminare imagine,adaugare text

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Mar 11 Noi - 14:46

('<span class="clasa">text<span>'); in loc de ("text");

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Eliminare imagine,adaugare text

Mesaj Scris de mr.franta la data de Mar 11 Noi - 15:16

Multumesc foarte mult JumPeR'n #

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1068
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Eliminare imagine,adaugare text

Mesaj Scris de Typlo la data de Mar 11 Noi - 17:03

Va rugam ca data viitoare sa adaugati icon-ul " Icon-ul rezolvat ". Multumesc pentru intelegere!

topic rezolvat

Typlo
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1783
Varsta : 18
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 08/01/2013
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum