Revizuire complexa: La Nenicu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire complexa: La Nenicu

Mesaj Scris de Rullez la data de Lun 27 Oct - 18:48

Numele forumului: La Nenicu
Adresa forumului: http://www.lanenicu.forum.st/
Categoria din care face parte forumul*: Jocuri si RPG
Data de creare a forumului: 5-4-2011
Tipul de analizare dorita**: Complexa
Doriti realizarea insignei de revizuire?: Da

Rullez
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 154
Varsta : 21
Localizare : Romania !
Data de inscriere : 03/12/2011
Multumiri : 1
2 avertismente

http://lanenicu.forum.st

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: La Nenicu

Mesaj Scris de Cesar la data de Sam 1 Noi - 22:07

Revizuire oficiala complexa: La Nenicu

Spoiler:


Primele impresii:

  • Cum am accesat forumul am fost surprins de culorile folosite. Combinatia aceasta de bej cu alb, ma duce usor cu gandul la toamna monotona. Totusi am inca unele dubii, incercati sa adaugati un slider, o mascota sau o mica descriere a forumului din care mi-as putea da seama despre ce este forumul.


Aspectul general al forumului:

  • Cum spuneam, culorile alese sunt foarte frumoase. Headerul nu este foarte incarcat si arata destul de bine.Imi place hoverul butoanelor din meniu, dar ceea ce ma nemultumeste este logo-ul folosit. Este foarte mic si inghesuit. Footerul imi lasa un gust amar, opacitatea data mini-bannerelor este foarte mare.


Activitate si statistici:

  • Se pare ca forumul nu este asa de activ pe cat ma asteptam. Chiar daca aveti un numar decent de membrii, se pare ca in 60% dintre categorii ultimul mesaj a fost din vara anului acesta sau chiar in 2012! Ar trebui sa remediati acest lucru, postati tutoriale originale si organizati concursuri noi, sigur veti atrage cativa membrii activi.La ora la care eu ma conectasem, eram unicul vizitator. Din pacate, nu imi pot face o idee in privinta membrilor conectati in ultimele 24 de ore, deoarece acest lucru nu exista in statisticile dumneavoastra.


Staff-ul si grupurile forumului:

  • Din pacate o nota mai mare de atat nu v-am putut oferi. Staff-ul este aproape inexistent pe forumul dumneavoastra, exista doar un singur membru al staffului care se conecteaza si posteaza mai regulat decat ceilalti. Sunt 6 grupuri, nu inteleg de ce numele acestora este in functia rangurilor din armata cand forumul este despre gaming/discutii.  Va sfatuiesc sa eliminati membrii inactivi din staff si sa recrutati unii noi si activi.


Originalitate si calitate:

  • Din pacate, la acest capitol stati destul de slab, poate chiar din cauza activitatii forumului. Deoarece doar "Zona Jocuri" este vizibila, voi analiza decat aceasta categorie. Ultimul mesaj a fost postat la inceputul aceste veri si acela find unul copy-paste, ca majoritatea tutorialelor postate. Toate resursele pe care le gasesc pe forumul dumneavoastra le pot gasi si pe multe alte forumuri dupa aceasta platforma.

Organizarea forumurilor si a categoriilor:

  • "Modificare nume" ar trebui inclus la forumul "Dezvoltare", deoarece nu are strict legatura cu administrarea forumului.La "Cere ajutor", daca exista sub-forumul "Cereri rezolvate", respectiv "Cereri respinse", la ce mai exista si arhiva? Sub-forumul "Cereri teme" ar trebui sa se afle la forumul "Teme". Forumul "Amuzament" ar trebui sa fie sub-forum pentru cafenea.


Modul de scriere in limba romana:

  • Nu am gasit greseli de scriere considerabile, va felicit!  clap


   


Nota finala a forumului: 7.14
 


Cod:
[center][size=18][color=#2e8db9][b][font=Arial]Revizuire oficiala complexa: La Nenicu[/font][/b][/color][/size][/center]
[center][img]http://i.imgur.com/4PGlWfX.png[/img][/center]
[spoiler]http://i.imgur.com/4PGlWfX.png[/spoiler]

[justify]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i48.tinypic.com/e6ep1z_th.png[/img][/td]
[td][color=#DA9100][b][size=14]Primele impresii: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align: right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2rcsev10.png[/img][/td][/tr][/table]
[list][*]Cum am accesat forumul am fost surprins de culorile folosite. Combinatia aceasta de bej cu alb, ma duce usor cu gandul la toamna monotona. Totusi am inca unele dubii, incercati sa adaugati un slider, o mascota sau o mica descriere a forumului din care mi-as putea da seama despre ce este forumul.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/2hewumd_th.png[/img][/td]
[td][color=#007FFF][b][size=14]Aspectul general al forumului: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align: right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/2qa5yy10.png[/img][/td][/tr][/table]
[list][*]Cum spuneam, culorile alese sunt foarte frumoase. Headerul nu este foarte incarcat si arata destul de bine.Imi place hoverul butoanelor din meniu, dar ceea ce ma nemultumeste este logo-ul folosit. Este foarte mic si inghesuit. Footerul imi lasa un gust amar, opacitatea data mini-bannerelor este foarte mare.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i49.tinypic.com/2vd37sw_th.png[/img][/td]
[td][color=#66B032][b][size=14]Activitate si statistici: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align: right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/bdqhvp10.png[/img][/td][/tr][/table]
[list][*]Se pare ca forumul nu este asa de activ pe cat ma asteptam. Chiar daca aveti un numar decent de membrii, se pare ca in 60% dintre categorii ultimul mesaj a fost din vara anului acesta sau chiar in 2012! Ar trebui sa remediati acest lucru, postati tutoriale originale si organizati concursuri noi, sigur veti atrage cativa membrii activi.La ora la care eu ma conectasem, eram unicul vizitator. Din pacate, nu imi pot face o idee in privinta membrilor conectati in ultimele 24 de ore, deoarece acest lucru nu exista in statisticile dumneavoastra.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/20iz72e_th.png[/img][/td]
[td][color=#1034A6][b][size=14]Staff-ul si grupurile forumului: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align: right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/javxfn10.png[/img][/td][/tr][/table]
[list][*]Din pacate o nota mai mare de atat nu v-am putut oferi. Staff-ul este aproape inexistent pe forumul dumneavoastra, exista doar un singur membru al staffului care se conecteaza si posteaza mai regulat decat ceilalti. Sunt 6 grupuri, nu inteleg de ce numele acestora este in functia rangurilor din armata cand forumul este despre gaming/discutii.  Va sfatuiesc sa eliminati membrii inactivi din staff si sa recrutati unii noi si activi.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/2na4qb8_th.png[/img][/td]
[td][color=#5076AF][b][size=14]Originalitate si calitate: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align: right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/javxfn10.png[/img][/td][/tr][/table]
[list][*]Din pacate, la acest capitol stati destul de slab, poate chiar din cauza activitatii forumului. Deoarece doar "Zona Jocuri" este vizibila, voi analiza decat aceasta categorie. Ultimul mesaj a fost postat la inceputul aceste veri si acela find unul copy-paste, ca majoritatea tutorialelor postate. Toate resursele pe care le gasesc pe forumul dumneavoastra le pot gasi si pe multe alte forumuri dupa aceasta platforma.
[/list]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/35bh8h3_th.png[/img][/td]
[td][color=#004225][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align: right;" align="right" valign="middle"][img]http://i55.servimg.com/u/f55/12/51/77/36/4g2f0310.png[/img][/td][/tr][/table]
[list][*]"Modificare nume" ar trebui inclus la forumul "Dezvoltare", deoarece nu are strict legatura cu administrarea forumului.La "Cere ajutor", daca exista sub-forumul "Cereri rezolvate", respectiv "Cereri respinse", la ce mai exista si arhiva? Sub-forumul "Cereri teme" ar trebui sa se afle la forumul "Teme". Forumul "Amuzament" ar trebui sa fie sub-forum pentru cafenea.
[/list]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i46.tinypic.com/16hlu6f_th.png[/img][/td]
[td][color=#CC0000][b][size=14]Modul de scriere in limba romana: [/size][/b][/color][/td]
[td style="text-align: right;" align="right" valign="middle"][img]http://i46.tinypic.com/wvemmo_th.png[/img][/td][/tr][/table]
[list][*]Nu am gasit greseli de scriere considerabile, va felicit!   
[/list][/justify]


Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: La Nenicu

Mesaj Scris de AlexSasann la data de Dum 2 Noi - 11:05

Iti multumim Cesar pentru revizuire si o sa incercam pe cat posibil sa modificam si sa remediem problemele acestea grave.

AlexSasann
Membru activ

masculin

Mesaje : 476
Varsta : 22
Data de inscriere : 06/06/2014
Multumiri : 3
Niciun avertisment

http://www.lanenicu.forum.st

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: La Nenicu

Mesaj Scris de Rullez la data de Dum 2 Noi - 18:22

Multumim Cesar. Like a Star @ heaven

Rullez
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 154
Varsta : 21
Localizare : Romania !
Data de inscriere : 03/12/2011
Multumiri : 1
2 avertismente

http://lanenicu.forum.st

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: La Nenicu

Mesaj Scris de Typlo la data de Mier 5 Noi - 15:51


Typlo
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1784
Varsta : 18
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 08/01/2013
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum