Categorie protejata

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Joi 24 Iul - 18:05

Salutare. Nu am ales un titlu explicit , dar vreau ca un moderator să il editeze. Am văzut pe un forum o „chestie” faină , și aș vrea să o am și eu la forum .
IMG:

Sper să intelegeti ce am vrut să spun și să mă ajutați cât de repede posibil . Versiune forum : phpbb3 Fericit

Mulțumesc.

~ Titlu editat


Ultima editare efectuata de catre Kames in Dum 17 Aug - 18:36, editata de 3 ori
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 26 Iul - 16:10

Up Foarte fericit
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de H4cK3R*uL la data de Dum 27 Iul - 13:24

Salut,

Ai incercat sa contactezi fondatorul forumului, in legatura cu scriptul respectiv si daca vrea sa-l faca public?!
avatar
H4cK3R*uL
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2487
Varsta : 21
Localizare : Împărăția umbrelor.
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 321
Niciun avertisment

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 27 Iul - 13:27

H4cK3R uL a scris:Salut,

Ai incercat sa contactezi fondatorul forumului, in legatura cu scriptul respectiv si daca vrea sa-l faca public?!

Nu, dar nu cred că vrea să mi-l ofere , e creat de el poate , sau nah, din alte motive... Fericit
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Lun 28 Iul - 13:19

Up , am găsit acest tutorial , dar nu stiu dacă merge si pentru phpBB3 , acolo e pentru punBB . Ce ziceți , trebuie modificat ceva , sau ce fac?
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mar 29 Iul - 13:23

Salut,
Puteti posta template-ul index_box? Multumesc!
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mar 29 Iul - 13:27

@Kannon a scris:Salut,
Puteti posta template-ul index_box? Multumesc!

Desigur Fericit
Spoiler:

Cod:
<ul class="linklist">
   <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
   <li><a href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a>&nbsp;&bull;&nbsp;</li>
   <li><a href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a>&nbsp;&bull;&nbsp;</li>
   <!-- END switch_user_logged_in -->
   <li><a href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a></li>
   <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
   <li class="rightside"><a href="{U_MARK_READ}" accesskey="m">{L_MARK_FORUMS_READ}</a></li>
   <!-- END switch_user_logged_in -->
</ul>

<!-- BEGIN catrow -->
   <!-- BEGIN tablehead -->
      <div class="forabg">
         <div class="inner"><span class="corners-top"><span></span></span>
         <ul class="topiclist">
            <li class="header">
               <dl class="icon">
                  <dd class="dterm"><div class="table-title">{catrow.tablehead.L_FORUM}</div></dd>
                  <dd class="topics">{L_TOPICS}</dd>
                  <dd class="posts">{L_POSTS}</dd>
                  <dd class="lastpost"><span>{L_LASTPOST}</span></dd>
               </dl>
            </li>
         </ul>
         <ul class="topiclist forums">
   <!-- END tablehead -->

   <!-- BEGIN forumrow -->
            <li class="row">
               <dl class="icon" style="background:url({catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}) no-repeat scroll {catrow.forumrow.INC_LEVEL} 50%;">
                  <dd class="dterm">
                     <div style="display: block; margin : 0 {catrow.forumrow.INC_LEVEL_RIGHT} 0 {catrow.forumrow.INC_LEVEL_LEFT};">
                        <h{catrow.forumrow.LEVEL} class="hierarchy">
                        <a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumtitle">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a>
                        </h{catrow.forumrow.LEVEL}>
                        <br />
                        {catrow.forumrow.FORUM_DESC}

                        <!-- BEGIN switch_moderators_links -->
                           {catrow.forumrow.switch_moderators_links.L_MODERATOR}{catrow.forumrow.switch_moderators_links.MODERATORS}
                        <!-- END switch_moderators_links -->
                        {catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}
                        <strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {forumrow.SUBFORUMS}
                     </div>
                  </dd>
                  <dd class="topics">{catrow.forumrow.TOPICS} <dfn>{L_TOPICS}</dfn></dd>
                  <dd class="posts">{catrow.forumrow.POSTS} <dfn>{L_POSTS}</dfn></dd>
                  <dd class="lastpost">
                            <!-- BEGIN avatar -->
                            <span class="lastpost-avatar">{catrow.forumrow.avatar.LAST_POST_AVATAR}</span>
                            <!-- END avatar -->

                     <span>
                     <!-- BEGIN switch_topic_title -->
                     <a href="{catrow.forumrow.U_LATEST_TOPIC}" title="{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_TITLE}">{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}</a><br />
                     <!-- END switch_topic_title -->
                     {catrow.forumrow.USER_LAST_POST}
                     </span>
                  </dd>
               </dl>
            </li>
   <!-- END forumrow -->

   <!-- BEGIN tablefoot -->
            </ul>

         <span class="corners-bottom"><span></span></span></div>
      </div>
   <!-- END tablefoot -->
<!-- END catrow -->

<!-- BEGIN switch_on_index -->
<ul class="linklist">
   <li><a href="{U_TODAY_ACTIVE}">{L_TODAY_ACTIVE}</a>&nbsp;&bull;&nbsp;</li>
   <li><a href="{U_TODAY_POSTERS}">{L_TODAY_POSTERS}</a>&nbsp;&bull;&nbsp;</li>
   <li class="last"><a href="{U_OVERALL_POSTERS}">{L_OVERALL_POSTERS}</a></li>
   <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
   <li class="rightside"><a href="{switch_on_index.switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}">{switch_on_index.switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a></li>
   <!-- END switch_delete_cookies -->
</ul>
<!-- END switch_on_index -->
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mier 30 Iul - 12:38

Se mai uită cineva pe la subiectele mele ? :-?
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Joi 31 Iul - 17:46

Update : pentru versiunea punBB dacă se poate , am schimbat versiunea , poate e mai usoară rezolvarea...

Acum , mă ajută cineva?
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Zeus la data de Joi 31 Iul - 21:23

Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul Butonul editeaza.Multumesc pentru intelegere!

Referitor la problema dvs, postati aici template-ul index_box.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Zeus
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 4009
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 19/02/2012
Multumiri : 616
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Joi 31 Iul - 21:43

Cod:
<div class="main">
<!-- BEGIN catrow -->
  <!-- BEGIN tablehead -->
      <div class="main-head">
        <div class="page-title">{catrow.tablehead.L_FORUM}</div>
      </div>
      <div class="main-content">
        <table cellspacing="0" class="table">
            <thead>
              <tr>
                  <th class="tcl">{L_FORUM}</th>
                  <th class="tc2">&nbsp;</th>
                  <th class="tcr">{L_LASTPOST}</th>
              </tr>
            </thead>
            <tbody class="statused">
  <!-- END tablehead -->

  <!-- BEGIN forumrow -->
              <tr>
                  <td class="tcl" style="padding-right: {catrow.forumrow.INC_LEVEL_RIGHT}; padding-left: {catrow.forumrow.INC_LEVEL_LEFT};">
                    <span class="status" style="margin-right: -{catrow.forumrow.INC_WIDTH_ICON}; margin-left: -{catrow.forumrow.INC_WIDTH_ICON};">
                        <img title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" style="padding-top: 7px;" />
                    </span>
                    <h{catrow.forumrow.LEVEL} class="hierarchy"><a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}" class="forumtitle">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a></h{catrow.forumrow.LEVEL}>
                    <br />
                                                  <span style="padding-left: 15px; display: block; color: #777; width: 400px;">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span>
                    <!-- BEGIN switch_moderators_links -->
                    <br />
                    {catrow.forumrow.switch_moderators_links.L_MODERATOR}{catrow.forumrow.switch_moderators_links.MODERATORS}
                    <!-- END switch_moderators_links -->
                    <ol class="subForums">{catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}</ol>
                    <strong>{forumrow.L_SUBFORUM_STR}</strong> {forumrow.SUBFORUMS}
                  </td>
                                          <td class="tc2" style="text-align: right; padding-right: 5px;"><b>{catrow.forumrow.TOPICS}</b> topics<br/>
                                            <b>{catrow.forumrow.POSTS}</b> replies</td>
                  <td class="tcr">
                    <!-- BEGIN avatar -->
                            <span class="lastpost-avatar">{catrow.forumrow.avatar.LAST_POST_AVATAR}</span>
                            <!-- END avatar -->
                    <span>
                    <!-- BEGIN switch_topic_title -->
                    <a href="{catrow.forumrow.U_LATEST_TOPIC}" title="{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_TITLE}">{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}</a><br />
                          <!-- END switch_topic_title -->
                                                        {catrow.forumrow.USER_LAST_POST}
                    </span>
                  </td>
              </tr>
  <!-- END forumrow -->

  <!-- BEGIN tablefoot -->
            </tbody>
        </table>
      </div>
  <!-- END tablefoot -->
  <!-- END catrow -->
</div>

<style>
h3.hierarchy a.forumtitle {
padding-left: 5px;
}
</style>
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Emanuel la data de Vin 1 Aug - 18:56

Buna ziua, referitor la problema dvs. voi trimite in decursul zilei de azi un tutorial, pana atunci va voi ajuta cu acest cod.

JavaScript: Amplasare: Indexul forumului

Cod:
        $(function() {
        if (document.getElementById('logout') == null) {
        var sCategory = 'POSITION OF THE CATEGORY';
        $('.main-content:eq(' + sCategory + ')').addClass('protect');
        }
        });

Cod:
var sCategory = 'POSITION OF THE CATEGORY';

Modificati " POSITION OF THE CATEGORY " cu numarul categoriel care vrei sa fie protejata.

Exemplu: var sCategory = '1';

Adaugati in foaia de stil CSS:
Cod:
.protect:after {
              background: none repeat scroll 0px 0px rgba(255, 255, 255, 0.7);
              bottom: 0px;
              content: "Members Only";
              font-size: 30px;
              left: 0px;
              line-height: 300px;
              position: absolute;
              right: 0px;
              text-align: center;
              top: 0px;
              z-index: 10;
        }
        .protect {
              position: relative;
        }

Previzualizare:



Succes  sunny 



[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

avatar
Emanuel
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 3134
Varsta : -12
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 844
Niciun avertisment

http://www.infinigame.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 1 Aug - 19:02

Si cum pot afla nr. categoriei ?
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Emanuel la data de Vin 1 Aug - 19:06

Mr. Black a scris:Si cum pot afla nr. categoriei ?

Le numeri  Haha 

De exemplu General este prima (1), Suport și Tutoriale este a 2-a (2), Servicii grafice este a 3-a (3), s.s.m.d  Râset 
avatar
Emanuel
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 3134
Varsta : -12
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 844
Niciun avertisment

http://www.infinigame.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 1 Aug - 19:10

Nu merge.
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Emanuel la data de Vin 1 Aug - 19:11

La ce categorie doriti sa adaugati? :-?



[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

avatar
Emanuel
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 3134
Varsta : -12
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 844
Niciun avertisment

http://www.infinigame.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 1 Aug - 19:12

Feedback , adica a 7-a la mine in panou.
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Emanuel la data de Vin 1 Aug - 19:13

Mr. Black a scris:Feedback , adica a 7-a la mine in panou.

Nu se adauga din panou ci dupa pagina de start, deci este a 4-a.
avatar
Emanuel
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 3134
Varsta : -12
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 844
Niciun avertisment

http://www.infinigame.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 1 Aug - 19:13

Am incercat si asta...
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Emanuel la data de Vin 1 Aug - 19:15

Deci, dupa ce ai adaugat codul de mai sus in foaia de stil CSS adauga in JS urmatorul cod:

Cod:
$(function() {
        if (document.getElementById('logout') == null) {
        var sCategory = '4';
        $('.main-content:eq(' + sCategory + ')').addClass('protect');
        }
        });



[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

avatar
Emanuel
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 3134
Varsta : -12
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 844
Niciun avertisment

http://www.infinigame.biz/

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 1 Aug - 19:17

nu merge...
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Zeus la data de Vin 1 Aug - 23:39

Eliminati codurile de mai sus si adaugati in gestiune urmatorul cod:
Cod:
$(function () {

var nume_categorie = 'Categoria mea';
var nume_de_afisat = 'Denumirea dorita';
var ascundere_lastpost = 'Forum protejat';


if(0==/Admin|user1|user2|user3/.test(_userdata.username)) {
$('h2:contains(' + nume_categorie + ')').parent().parent().css('opacity', '0.5').attr('id', 'premium-config').before('<div class="cc1"><div class="cc2" align="center">' + nume_de_afisat + '</div></div>');

$('#premium-config + .main-content td.tcr').attr('id', 'private');
$('#private span:last-child').html('<br /><i style="margin-left: 5px;">' + ascundere_lastpost + '</i>');

}else
{
// Proprietati pentru utilizatorii autorizati
}


});

Explicarea codului:
var nume_categorie = 'Categoria mea';
Ce este marcat cu rosu trebuie inlocuit cu numele categoriei premium.

var nume_de_afisat = 'Denumirea dorita';
Ce este marcat cu verde reprezinta mesajul pentru persoanele neautorizate.

var ascundere_lastpost = 'Forum protejat';

Ce este marcat cu albastru reprezinta textul care va fi afisat la ultimele mesaje pentru persoanele neautorizate.

if(0==/Admin|user1|user2|user3/.test(_userdata.username)) {

Ce este marcat cu portocaliu reprezinta utilizatorii autorizati. Puteti enumera cati utilizatori doriti, atat doar ca dupa numele fiecarui utilizator in parte sa adaugati o bara ( | ), exceptie fiind doar la ultimul membru enumerat. Exemplu: Ion|Stefan|George|Marius|Gheorghe

In foaia de stil css adaugati:
Cod:
.cc2 {
font-size: 40px;
margin-top: -12px;
position: relative;
top: 200px;
}

#premium-config + .main-content{
opacity: 0.5 !important;
}


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Zeus
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 4009
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 19/02/2012
Multumiri : 616
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 2 Aug - 9:26

Codul merge foarte bine,dar cum as putea ca toti membri inregistrati să aibă acces ? Adică numai stafful si cei inregistrati să vadă categoria ... Haha

Edit : am mai observat o problema . Eu ca vizitator am putut accesa un forum protejat ...
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Sam 2 Aug - 10:13

Salut,
Un cod complet pentru ce-a ce doresti tu ar arata cam asa:
Cod:
jQuery().ready(function()
{
   var categorieID="6", numeCat="Nume categorie";
   var utilizatori = null;
   if(_userdata.session_logged_in == 0 || _userdata.session_logged_in == 1 || utilizatori == null)
   {
      jQuery('#main .main-content:eq('+ categorieID +')').attr('id','premium');
   }
   else if(/Nume|Nume|Nume/.test(_userdata.username) || _userdata.session_logged_in == 1)
   {
      jQuery('#main .main-content:eq('+ categorieID +')').removeAttr('id','premium');
   }
   else return false;
});

Explicatii:
categorieID = Selectezi un id la o categorie si el va returna in cod exeact categoria cu id dat de tine (daca ea exista pe acel id.)
utilizatori = selecteaza daca utilizatorul este conectat !
(_userdata.session_logged_in == 0) = arata utilizatorilor un anumit mesaj la acea categori (fiind deconectat !)
avatar
Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Zeus la data de Sam 2 Aug - 10:56

Cautati in codul meu:
Cod:
if(0==/Admin|user1|user2|user3/.test(_userdata.username)) {

Inlocuiti cu:
Cod:
if(_userdata.session_logged_in == 0) {

In acest fel, doar utilizatorii conectati vor putea sa vada categoria.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Zeus
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 4009
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 19/02/2012
Multumiri : 616
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 2 Aug - 11:09

Multumesc , dar ca vizitator pot vizualiza forumul protejat .... ce fac?
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Sam 2 Aug - 11:52

Schimba :
Cod:
if(0==/Admin|user1|user2|user3/.test(_userdata.username)) {
cu asta:
Cod:
if(/Admin|user1|user2|user3/.test(_userdata.username)) { cod } else {cod pentru cei fara premium}
avatar
Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 2 Aug - 15:02

JumPeR'n # a scris:Schimba :
Cod:
if(0==/Admin|user1|user2|user3/.test(_userdata.username)) {
cu asta:
Cod:
if(/Admin|user1|user2|user3/.test(_userdata.username)) { cod } else {cod pentru cei fara premium}

Codurile tale nu merg , a lui Zeus sunt exceptionale dar nu stiu cum să rezolv problema cu vizitatorii care pot vizualiza forumul protejat.
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Zeus la data de Sam 2 Aug - 20:26

Intrati in Panou => General => Forumuri => Categorii si forumuri => Selectati sectiunea dorita si in dreptul acesteia apasati pe acest buton ( Permisiuni ) pentru setarea permisiunilor.

In dreptul vizitatorilor debifati Citeste subiectele, lafel procedati si cu restul sectiuniilor.

Se putea realiza ceva si cu javaScript, insa securitatea sectiuniilor nu ar fi fost garantata. Daca de exemplu un utilizator isi dezactiveaza javaScript din browser, atunci acesta putea trece fara probleme de restrictii.

Pentru a afla mai multe despre permisiuni cititi acest tutorial:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
Zeus
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 4009
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 19/02/2012
Multumiri : 616
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Categorie protejata

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 3 Aug - 11:17

Codul JS functioneaza , dar e o problema de CSS :
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum