Problema selector

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Vin 11 Iul - 22:08

Buna ziua am un forum phpbb2 pe care am vrut sa instalez selectorul din tutorialul acesta
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
problema este ca eu nu gasesc decat overall_header , plus ca dupa ce am salvat template-ul , nu vede deloc selectorul . Si la pagina html cand dau sa verific cum arata imi arata doar un selector dar in rest vreo 4 linii de comanda si atat

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de H4cK3R*uL la data de Vin 18 Iul - 13:38

Dupa ce ai inregistrat (salvat) template-ul, ai apasat si butonul Publica?!

H4cK3R*uL
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2475
Varsta : 21
Localizare : Împărăția umbrelor.
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 321
Niciun avertisment

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Sam 26 Iul - 20:47

Scuzati intarzierea cu care raspund am avut treaba cu facultatea . revenind , acum merge selectorul dar nnumai eu , fondatorul il pot vedea ceilalti useri inclusiv adminii nu il pot vedea

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Lun 28 Iul - 10:57

Nimeni nu ma poate ajuta?

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Mier 30 Iul - 16:59

Up , tot nimeni nu ma poate ajuta?

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Mier 30 Iul - 18:46

Bună ziua, La revedere

Puteți să postați adresa forumului dumneavoastră? Respectiv, o puteți actualiza și pe cea din profil. A face cu ochiul

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Mier 30 Iul - 20:00

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] aceasta este adresa

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Joi 31 Iul - 20:04

Deci se poate rezolva?

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Vin 1 Aug - 23:46

No help . Nici o solutie?

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Dum 3 Aug - 12:47

Aproape ca a trecut o luna si nici un raspuns .......

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de Kames la data de Mier 6 Aug - 10:43

Salut , 

Reincearcă instalarea acestui selector , dar atenție ; inainte de-al instala , citește cu atenție toți pasii !






Probabil pe aici te-ai „blocat” ... 
Baftă.

Kames
Moderator
Moderator

masculin

Mesaje : 1754
Varsta : 16
Localizare : Rădăuți, județul Suceava
Data de inscriere : 02/07/2014
Multumiri : 224
Niciun avertisment

http://www.techmania.net

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Mier 6 Aug - 19:23

NU se leaga de componenta aia , deoarece am urmat intocmai pasii . Selectorul merge , problema este ca numai mie imi este afisat selectorul , adica eu fiind fondatorul , restu userilor , inclusiv adminii nu il pot vedea

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Lun 11 Aug - 12:15

Deci nici un raspuns dupa o luna?

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de Stark.sys la data de Lun 11 Aug - 16:29

Primul pas:
Te duci pe hitskin si iti alegi o tema.
2.
Adauga in JS:
Panou de administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript
Cod:
jQuery(function($)
{
   var type = getCookie('template1');
   var temsel = document.getElementById('temsel');
   temsel.innerHTML ='<select onchange="changeskin(this.options[this.selectedIndex].value);window.location.reload();"><option> Schimba tema </option><option value="valeur1"> Nume tema - 1 </option><option value="valeur2"> Nume Tema - 2 </option><option value="valeur3"> Nume Tema - 3 </option></select>';

   if (type == 'valeur1')
   {
     document.write('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="link-cssTema.css">');
   }
   else if (type == 'valeur2')
   {
     document.write('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="link-cssTema.css">');
   }
   else if (type == 'valeur3')
   {
     document.write('<link rel="stylesheet" type="text/css" href="link-cssTema.css">');
   }
});

function changeskin(change) {
  var scheme = change;
  var name = 'template1';
  var pathname = location.pathname;
  //var myDomain = pathname.substring(0,pathname.lastIndexOf('/')) +'/';
  var ExpDate = new Date ();
  ExpDate.setTime(ExpDate.getTime() + (180 * 24 * 3600 * 1000));
  setCookie(name,scheme,ExpDate,'/');
}

function getCookie(name){
  var cname = name + "=";
  var dc = document·cookie;
  if (dc.length > 0) {
      begin = dc.indexOf(cname);
      if (begin != -1) {
        begin += cname.length;
        end = dc.indexOf(";", begin);
        if (end == -1) end = dc.length;
        return unescape(dc.substring(begin, end));
      }
  }
  return null;
}

function setCookie(name, value, expires, path, domain, secure) {
  document·cookie = name + "=" + escape(value) +
  ((expires == null) ? "" : "; expires=" + expires.toGMTString()) +
  ((path == null) ? "" : "; path=" + path) +
  ((domain == null) ? "" : "; domain=" + domain) +
  ((secure == null) ? "" : "; secure");
}

3.
Adauga in template sau unde vrei sa iti apara:
<span id="temsel"></span><script type="text/javascript" src="adresa_paginii_create_de_dvs."></script>
adresa_paginii_create_de_dvs. = link script cod creat.
get: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Stark.sys
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 242
Varsta : 22
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 30/04/2014
Multumiri : 39
Membru exclus

http://stark.portalexpert.com

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Lun 11 Aug - 20:45

Daca pun codul acela in java script nu ca pagina HTML , nu mai merge deloc selectorul . La mine e problema de afisare la ceilalti useri , ca numai mie imi afiseaza

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Mar 12 Aug - 22:32

În legătură cu pasul 3, ați folosit metoda simplă (ca și pentru phpBB3 și Invision) sau cea care implică modificarea template-urilor?

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de DragoMuseveni la data de Mar 12 Aug - 23:47

Cea implicita de modificare a template-urilor deoarece cea de la phpbb3/invision nu avea nici un efect

DragoMuseveni
Membru Forumgratuit

Mesaje : 46
Varsta : 21
Data de inscriere : 05/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://ratekevfire.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

In cos Re: Problema selector

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Lun 25 Aug - 7:22

Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum