Problema CSS

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Problema CSS

Mesaj Scris de 4LEX la data de Vin 2 Mai - 18:02

Salut ! De curand am invatat sa fac sa sclipeasca grupurile intr-un forum . In noul meu forum nu mai merge si am respectat anteriorul cod ..
Ma puteti ajuta?


Ultima editare efectuata de catre PaRaCeTaMoL in Dum 11 Mai - 23:14, editata de 1 ori
avatar
4LEX
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 357
Varsta : 21
Localizare : Targoviste
Data înscrierii : 13/06/2013
Multumiri : 21
3 avertismente

http://helpcs.forumers.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de Omu la data de Vin 2 Mai - 20:59

Daca te referi la forumul din profil, adauga in CSS:
Cod:
.adds2 a { text-shadow: 0px 0px 5px blue;}
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de 4LEX la data de Vin 2 Mai - 21:26

Nu , vreau ca grupurile sa straluceasca si nu imi merg codurile anterioare Supărat
avatar
4LEX
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 357
Varsta : 21
Localizare : Targoviste
Data înscrierii : 13/06/2013
Multumiri : 21
3 avertismente

http://helpcs.forumers.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de Omu la data de Vin 2 Mai - 21:33

Poate trebuie adaptate versiunii forumului, posteaza aici codurile folosite pe forumul tau anterior, pentru a adauga efectul de stralucire.
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de 4LEX la data de Vin 2 Mai - 22:49

a[href="/g2-administrator"] {
background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif);
}
avatar
4LEX
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 357
Varsta : 21
Localizare : Targoviste
Data înscrierii : 13/06/2013
Multumiri : 21
3 avertismente

http://helpcs.forumers.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de 4LEX la data de Sam 10 Mai - 12:22

upp??
mai ma ajuta si pe mn cineva?
avatar
4LEX
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 357
Varsta : 21
Localizare : Targoviste
Data înscrierii : 13/06/2013
Multumiri : 21
3 avertismente

http://helpcs.forumers.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de Keir la data de Sam 10 Mai - 12:37

Salutare,
Incearca sa urmaresti din nou tutorialul: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .
Care este adresa forumului pe care intampini problema? Observ ca cel din profil are deja efectul aplicat...
avatar
Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6769
Varsta : 19
Localizare : Buzau
Data înscrierii : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 10 Mai - 12:48

Problema este de la link-ul grupurilor. Verifica daca ai pus corect link-urile ( /g1- , /g2- ,  /g3- , etc. ).
Pe viitor verifica si codurile, ai uitat sa inchizi ghilimelele si nu-ti citea imaginea.
Cod:
a[href="/g1-administrator"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de 4LEX la data de Sam 10 Mai - 13:02

Cod:
helpcs.forumers.ro


-> Deci tot nu imi merge imi zice :
Cod:
Eroare detectata
Am calculat un numar diferit de "{" si de "}".
Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat
corect pe forumul dvs.

Va recomandam sa recititi codul.

O fi de la css?
avatar
4LEX
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 357
Varsta : 21
Localizare : Targoviste
Data înscrierii : 13/06/2013
Multumiri : 21
3 avertismente

http://helpcs.forumers.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 10 Mai - 13:11

Ti-am spus si mai sus, verifica link-urile grupurilor..
Cod:
a[href="/g11-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
a[href="/g2-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
a[href="/g9-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
a[href="/g3-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
a[href="/g4-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
a[href="/g5-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
a[href="/g6-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
a[href="/g14-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
a[href="/g7-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
Nu are ce eroare sa-ti apara daca adaugi codurile acestea.
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de 4LEX la data de Sam 10 Mai - 13:29

Poftiti:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Tot nu imi merge nu stiu ce are va trimit CSS prin privat?
avatar
4LEX
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 357
Varsta : 21
Localizare : Targoviste
Data înscrierii : 13/06/2013
Multumiri : 21
3 avertismente

http://helpcs.forumers.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema CSS

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 10 Mai - 13:34

Nu, deja am vazut problema.
Sterge codurile pe care ti le-am dat si adauga:
Cod:
}
    a[href="/g11-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
    a[href="/g2-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
    a[href="/g9-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
    a[href="/g3-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
    a[href="/g4-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
    a[href="/g5-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
    a[href="/g6-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
    a[href="/g14-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
    a[href="/g7-"] { background: url("http://i.imgur.com/uz0EL.gif");}
Exact asa. Ai uitat sa inchizi "}" la codul expand+contract. Cu codul de mai sus este rezolvata problema.
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum