Atribuire clasa pentru js

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

In cos Atribuire clasa pentru js

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Mar 15 Apr - 14:48

Buna tuturor am un cod js si vreau sa atribui niste classe pentru -ai aplica efecte cu css

acesta este codul
Cod:
var prefixes = [ "Avis modérateur","Avis membres","html","css"];
    var _pm = false;
    var chk = false;
    function toMenu(a) {
      var htmlpre = '<select style="margin-right:5px" id="prefix" size="1"><option value="">Préfixe</option>';
      for (i in a)
      htmlpre += '<option value="' + a[i] + '">' + a[i] + '</option>';
      htmlpre += '</select>';
      return htmlpre;
    }
    function checkpre(ar, input) {
      for (i in ar) {
          var p = new RegExp("\\" + ar[i], "g");
          var title = input.substr(0, input.indexOf(']'));
          if (p.test(title)) return ar[i];
      }
      return "";
    }
    $(function () {
      if (_pm) chk = /\privmsg/.test(location.href);
      if (/\/post/.test(location.href) || chk) {
          $(toMenu(prefixes)).insertBefore("input[name=subject][type=text]");
          var mw = $("#prefix").width() + 5;
          $("input[name=subject]").css("width", $("input[name=subject]").width() - mw);
          var t = $("[name=subject]").val();
          var cur = checkpre(prefixes, t);
          if (cur != "") {
            $("[value=" + cur + "]").attr("selected", "selected");
            $("input[name=subject]").val(t.replace('[' + cur + ']', '').trim());
          }
          $("input[name=post]").click(function () {
            var sub = $("input[name=subject]").val().trim();
            if (sub != "" && $("#prefix").val() != "")
                $("input[name=subject]").val("[" + $("#prefix").val() + "] " + sub);
          });
      }
    });

la aceste texte doresc sa le adaug diferite clase [ "Avis modérateur","Avis membres","html","css" ] cum pot face acest lucru.

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 17
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

In cos Re: Atribuire clasa pentru js

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Vin 18 Apr - 14:23

se mai uita cineva?

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 17
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

In cos Re: Atribuire clasa pentru js

Mesaj Scris de H4cK3R*uL la data de Vin 2 Mai - 0:01

Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avand un titlu explicit.

H4cK3R*uL
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2468
Varsta : 21
Localizare : Împărăția umbrelor.
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 321
Niciun avertisment

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum