Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Mar 11 Mar - 14:33

Vreau sa ascund ora la care a fost scris mesajul , in exemplul asta "-9:01" , vrea sa ascund doar ora nu si data !


Ultima editare efectuata de catre M.Gotze in Mier 26 Mar - 23:11, editata de 1 ori

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Mier 12 Mar - 19:36

UP !

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Vin 14 Mar - 13:13

Ma ajuta cineva ? Astept dde 4 zile ..

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 14 Mar - 13:52

Poti lasa link de la forum ?
PS: Incearca.
Cod:
$(function() {
$('tr td .avs').each(function() {
this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/- (\d*)/g, '');
});
});

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Vin 14 Mar - 14:35

Codul acela nu merge , acesta este forumul : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Dum 16 Mar - 23:32

UP !

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Lun 17 Mar - 12:38

Codul care l-ai postat tu nu poate fii considerat nici o porcarie , e mult mai mult de atat . Neutru

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Joi 20 Mar - 20:50

Ma ajuta cineva ?

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Vin 21 Mar - 20:13

Va cer ajutorul , ma poate ajuta cineva ? Astept de mai bine de 10 zile

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 22 Mar - 15:07

Buna ziua,
Incercati acest cod, amplasare Index.
Panou de administrare => Module => HTML & JAVASCRIPT => Gestiunea codurilor JavaScript.
Cod:
$(function(){$("ul.forums li.row dd.lastpost").each(function(a,b){this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/ - (\d)/g," - ");this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/ - (\d)/g," - ");this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/ - (\d)/g," - ");this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/ - (\d)/g," - ");this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/ - (\d)/g," - ");this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/:(\d)/g," - ");this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/ - (\d)/g," - ");this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/ - /g,
"")})});
Atentie codul a fost testat pe phpBB2 si phpBB3.
Pentru bb2.
intrati in index_box si inlocuiti  
Cod:
      <td class="row3 over" align="center" valign="middle" height="50">
         <span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span>
      </td>
cu :
Cod:
      <td class="row3 over lastpost" align="center" valign="middle" height="50">
         <span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span>
      </td>
Cu stima,
YoDa

P.S: Sau daca dvs. vreti un cod mai scurt si mai elegant puteti incerca.
Cod:
$(function(){$("ul.forums li.row dd.lastpost, td.lastpost").each(function(a,b){
this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/ - ([^\d]*)(\d)(\d*)([^\w]*)(\w*)|:/, '');
})
});

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Sam 22 Mar - 16:31

Nu funtioneaza codul , cand bag alea in box .. imi face doar cadranul de la ultimele mesaje mai ingust .. si se suprapun..
Mai astept , poate apare cineva care sa ma ajute

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 22 Mar - 18:18

Buna seara,
Dece spuneti ca nu functioneaza ? pentru ca eu lam testat inainte sa il postez.
Alta persoana nu va va ajuta.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Sam 22 Mar - 18:35

Dupa ce schimb alea in index_box

Imi arata asa :

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 22 Mar - 18:44

Buna seara,
Problema poate fi de la un alt cod jQuery care intra in conflic.
La mine pe teste arata asa.
Pe BB3

Pe BB2

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Dum 23 Mar - 0:13

Asta ii index_boxul meu , crezi ca ma poti ajuta ?
Cod:
<table width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" align="center">
   <tr>
      <td valign="bottom">
         <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
         <span class="gensmall">{LAST_VISIT_DATE}<br />
         {CURRENT_TIME}<br />
         </span>
         <!-- END switch_user_logged_in -->
         <div class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_CAT_DESC}</div>
      </td>
      <td class="gensmall" align="right" valign="bottom">
         <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
         <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a><br />
         <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
         <!-- END switch_user_logged_in -->
         <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a>
      </td>
   </tr>
</table>
<!-- BEGIN catrow --><!-- BEGIN tablehead --><table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
   <tr>
<th colspan="4" nowrap="nowrap" width="100%" class="secondarytitle"> {catrow.tablehead.L_FORUM} </th>
</tr>
   <!-- END tablehead -->
   <!-- BEGIN cathead -->
   <tr>
      <!-- BEGIN inc -->
      <td class="{catrow.cathead.inc.INC_CLASS}" width="46"><img src="{SPACER}" height="0" width="46" /></td>
      <!-- END inc -->
      <td class="{catrow.cathead.CLASS_CAT}" colspan="{catrow.cathead.INC_SPAN}" width="100%">
         <h{catrow.cathead.LEVEL} class="hierarchy">
            <span class="cattitle">
               <a class="cattitle" title="{catrow.cathead.CAT_DESC}" href="{catrow.cathead.U_VIEWCAT}">{catrow.cathead.CAT_TITLE}</a>
            </span>
         </h{catrow.cathead.LEVEL}>
      </td>
      <td class="{catrow.cathead.CLASS_ROWPIC}" colspan="3" align="right"> </td>
   </tr>
   <!-- END cathead -->
   <!-- BEGIN forumrow -->
   <tr>
      <!-- BEGIN inc -->
      <td class="{catrow.forumrow.inc.INC_CLASS}" width="46"><img src="{SPACER}" height="0" width="46" alt="." /></td>
      <!-- END inc -->
      <td class="{catrow.forumrow.INC_CLASS}" align="center" valign="middle">
         <img title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" />
      </td>
      <td class="row1 over" colspan="{catrow.forumrow.INC_SPAN}" valign="top" width="100%" height="50">
         <h{catrow.forumrow.LEVEL} class="hierarchy">
            <span class="forumlink">
               <a class="forumlink" href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br />
            </span>
         </h{catrow.forumrow.LEVEL}>
         <span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span>
         <span class="gensmall">
            <!-- BEGIN switch_moderators_links -->
            {catrow.forumrow.switch_moderators_links.L_MODERATOR}{catrow.forumrow.switch_moderators_links.MODERATORS}
            <!-- END switch_moderators_links -->
            {catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}
         </span>
      </td>
   <td class="row3" align="right" valign="middle">
                  <div style="width: 120px"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOPICS} Topic-uri</span><br /><span class="gensmall">{catrow.forumrow.POSTS} Mesaje</span></div>
      </td>
      <td class="row3 over" align="left" valign="middle">
                  <div class="avs" style="width: 220px"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span></div>
      </td>
   </tr>
   <!-- END forumrow -->
   <!-- BEGIN catfoot -->
   <tr>
      <!-- BEGIN inc -->
      <td class="{catrow.catfoot.inc.INC_CLASS}" width="46"><img src="{SPACER}" height="0" width="46" /></td>
      <!-- END inc -->
      <td class="spaceRow" colspan="{catrow.catfoot.INC_SPAN}" height="1"><img src="{SPACER}" alt="" height="1" width="1" /></td>
   </tr>
   <!-- END catfoot -->
   <!-- BEGIN tablefoot -->
</table><img src="{SPACER}" alt="" height="5" width="1" /><!-- END tablefoot --><!-- END catrow -->

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 23 Mar - 6:56

Buna dimineata,
Am incercat sa vedem ce iese.
index_box
Cod:
<table width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" align="center">
  <tr>
      <td valign="bottom">
        <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
        <span class="gensmall">{LAST_VISIT_DATE}<br />
        {CURRENT_TIME}<br />
        </span>
        <!-- END switch_user_logged_in -->
        <div class="nav"><a class="nav" href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a>{NAV_CAT_DESC}</div>
      </td>
      <td class="gensmall" align="right" valign="bottom">
        <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
        <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_NEW}">{L_SEARCH_NEW}</a><br />
        <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_SELF}">{L_SEARCH_SELF}</a><br />
        <!-- END switch_user_logged_in -->
        <a class="gensmall" href="{U_SEARCH_UNANSWERED}">{L_SEARCH_UNANSWERED}</a>
      </td>
  </tr>
</table>
<!-- BEGIN catrow --><!-- BEGIN tablehead --><table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
  <tr>
<th colspan="4" nowrap="nowrap" width="100%" class="secondarytitle"> {catrow.tablehead.L_FORUM} </th>
</tr>
  <!-- END tablehead -->
  <!-- BEGIN cathead -->
  <tr>
      <!-- BEGIN inc -->
      <td class="{catrow.cathead.inc.INC_CLASS}" width="46"><img src="{SPACER}" height="0" width="46" /></td>
      <!-- END inc -->
      <td class="{catrow.cathead.CLASS_CAT}" colspan="{catrow.cathead.INC_SPAN}" width="100%">
        <h{catrow.cathead.LEVEL} class="hierarchy">
            <span class="cattitle">
              <a class="cattitle" title="{catrow.cathead.CAT_DESC}" href="{catrow.cathead.U_VIEWCAT}">{catrow.cathead.CAT_TITLE}</a>
            </span>
        </h{catrow.cathead.LEVEL}>
      </td>
      <td class="{catrow.cathead.CLASS_ROWPIC}" colspan="3" align="right"> </td>
  </tr>
  <!-- END cathead -->
  <!-- BEGIN forumrow -->
  <tr>
      <!-- BEGIN inc -->
      <td class="{catrow.forumrow.inc.INC_CLASS}" width="46"><img src="{SPACER}" height="0" width="46" alt="." /></td>
      <!-- END inc -->
      <td class="{catrow.forumrow.INC_CLASS}" align="center" valign="middle">
        <img title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" />
      </td>
      <td class="row1 over" colspan="{catrow.forumrow.INC_SPAN}" valign="top" width="100%" height="50">
        <h{catrow.forumrow.LEVEL} class="hierarchy">
            <span class="forumlink">
              <a class="forumlink" href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a><br />
            </span>
        </h{catrow.forumrow.LEVEL}>
        <span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}</span>
        <span class="gensmall">
            <!-- BEGIN switch_moderators_links -->
            {catrow.forumrow.switch_moderators_links.L_MODERATOR}{catrow.forumrow.switch_moderators_links.MODERATORS}
            <!-- END switch_moderators_links -->
            {catrow.forumrow.L_LINKS}{catrow.forumrow.LINKS}
        </span>
      </td>
  <td class="row3" align="right" valign="middle">
                  <div style="width: 120px"><span class="gensmall">{catrow.forumrow.TOPICS} Topic-uri</span><br /><span class="gensmall">{catrow.forumrow.POSTS} Mesaje</span></div>
      </td>
      <td class="row3 over lastpost" align="left" valign="middle">
        <span class="gensmall">{catrow.forumrow.LAST_POST}</span>
      </td>
  </tr>
  <!-- END forumrow -->
  <!-- BEGIN catfoot -->
  <tr>
      <!-- BEGIN inc -->
      <td class="{catrow.catfoot.inc.INC_CLASS}" width="46"><img src="{SPACER}" height="0" width="46" /></td>
      <!-- END inc -->
      <td class="spaceRow" colspan="{catrow.catfoot.INC_SPAN}" height="1"><img src="{SPACER}" alt="" height="1" width="1" /></td>
  </tr>
  <!-- END catfoot -->
  <!-- BEGIN tablefoot -->
</table><img src="{SPACER}" alt="" height="5" width="1" /><!-- END tablefoot --><!-- END catrow -->

JavaScript:
Cod:
$(function(x){
$("ul.forums li.row dd.lastpost, td.lastpost").each(function(a,b){
this.innerHTML=this.innerHTML.replace(/ - ([^\d]*)(\d)(\d*)([^\w]*)(\w*)|:/, '');
});
});

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Dum 23 Mar - 16:41

Sa rezolvat cu ora , dar acuma se vede foarte ingust acolo .. cum sa il fac mai lat acolo ?

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de Zeus la data de Lun 24 Mar - 19:34

Buna seara,  La revedere
M.Gotze, va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul  Butonul editeaza. Vă rog totodată să nu mai folosiți limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulțumesc pentru înțelegere!


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Zeus
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 3915
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 19/02/2012
Multumiri : 599
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de M.Gotze la data de Mier 26 Mar - 23:04

Am decis sa il las asa , Yoda multumesc pentru timpul acordat!

M.Gotze
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 121
Varsta : 18
Data de inscriere : 28/02/2014
Multumiri : 0
1 avertisment

http://narutolife.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Ascundere ora la care a fost postat mesajul

Mesaj Scris de Louk la data de Vin 28 Mar - 1:23

topic rezolvat

Louk
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 9534
Localizare : România - o țară din ce în ce mai ocupată.
Data de inscriere : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum