Mutare copyright

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Sam 8 Mar - 13:20

Buna ziua,Forum Gratuit!

Am o intrebare...
Cum pot pune copyright-ul pe tabelul ala.
Am o imagine : Imagine


Ultima editare efectuata de catre Claudiu Mazare™ in Dum 16 Mar - 13:35, editata de 1 ori
avatar
Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 22
Localizare : Târgu-Jiu
Data înscrierii : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Rekool la data de Sam 8 Mar - 14:49

Buna ziua,

Adaugati codul de la copyright in index_body ! PA ~> Afisare ~>Template-uri (General)
avatar
Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1864
Varsta : 21
Localizare : Huang Shi
Data înscrierii : 07/01/2013
Multumiri : 80
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 8 Mar - 23:41

Salut,
Puteti posta overall_footer_begin ? Multumesc.
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Dum 9 Mar - 9:01

D1esel,nu merge,l-am pus doar deasupra Panoului de administrare.

Uite aici :
overall_footer_begin:
Cod:
<!-- BEGIN html_validation -->
<div>
<div>
<table>
<tbody>
<tr>
<td>
<!-- END html_validation -->
</td>
<td valign="top" width="{C3SIZE}">
<div id="{ID_RIGHT}">
<!-- BEGIN giefmod_index2 -->
{giefmod_index2.MODVAR}
<!-- BEGIN saut -->
<div style="height: {SPACE_ROW}px"></div>
<!-- END saut -->
<!-- END giefmod_index2 -->
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
</div>
<!-- close div id="page-body" -->
<div id="page-footer">
<div align="center">
<div class="gen">
<!-- BEGIN html_validation -->
</div>
</div>
</div>
<!-- END html_validation -->

<html>
<head>
<script type="text/javascript">

function updateazaCeas() {
var data=new Date();
var ora=data.getHours();
var minute=data.getMinutes();
var secunde=data.getSeconds();
minute= ( minute < 10 ? "0" : "" ) + minute;
secunde= ( secunde < 10 ? "0" : "" ) + secunde;

var timpulZilei= ( ora < 24 ) ? "AM" : "PM";
ora= ( ora > 24 ) ? ora - 24 : ora;
ora= ( ora == 0 ) ? 24 : ora;

var sirData=ora + ":" + minute + ":" + secunde + " " + timpulZilei;
document.getElementById("ceas").firstChild.nodeValue=sirData;
}
</script>
</head>
<body onLoad="updateazaCeas(); setInterval('updateazaCeas()', 1000 )">
<span id="ceas"> </span>
</body>
</html>

<br>
Tag-ul pentru CODE a fost adaugat.
avatar
Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 22
Localizare : Târgu-Jiu
Data înscrierii : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Rekool la data de Dum 9 Mar - 9:32

Salut,

Incercati adaugarea codului de la copyright la inceputul template-ului overall_footer_begin.
avatar
Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1864
Varsta : 21
Localizare : Huang Shi
Data înscrierii : 07/01/2013
Multumiri : 80
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Dum 9 Mar - 9:50

Niciun efect.
avatar
Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 22
Localizare : Târgu-Jiu
Data înscrierii : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Teed la data de Dum 9 Mar - 17:04

Puteti posta index_body?
avatar
Teed
Membru activ

masculin

Mesaje : 509
Varsta : 20
Localizare : Unde nu te astepti !
Data înscrierii : 11/11/2013
Multumiri : 141
Niciun avertisment

http://mega-game.dust.tv

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 9 Mar - 19:12

Adaugati in foaia de stil CSS:
Cod:

#page-footer{
background-color: #121212;
background-image: url(http://hitskin.com/themes/19/51/54/i_back_catg.png);
border: #121212;
border-style: solid;
height: 60px;}
body > table:nth-child(5) > tbody > tr > td {
display: none;
}
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Dum 9 Mar - 20:01

Kannon a scris:Adaugati in foaia de stil CSS:
Cod:

#page-footer{
background-color: #121212;
background-image: url(http://hitskin.com/themes/19/51/54/i_back_catg.png);
border: #121212;
border-style: solid;
height: 60px;}
body > table:nth-child(5) > tbody > tr > td {
display: none;
}
Niciun efect....alte idei ?  Neutru 
avatar
Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 22
Localizare : Târgu-Jiu
Data înscrierii : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 9 Mar - 20:04

Puteti sa lasati codurile bagate in foaia de stil CSS ? Multumesc.
avatar
Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Dum 9 Mar - 21:23

Acest cod l-am bagat :
Cod:
#page-footer{
background-color: #121212;
background-image: url(http://hitskin.com/themes/19/51/54/i_back_catg.png);
border: #121212;
border-style: solid;
height: 60px;}
body > table:nth-child(5) > tbody > tr > td {
display: none;
}

Rezultat :
[img][/img]
avatar
Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 22
Localizare : Târgu-Jiu
Data înscrierii : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Mar 11 Mar - 14:55

UP!
avatar
Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 22
Localizare : Târgu-Jiu
Data înscrierii : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum