Mutare copyright

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Sam 8 Mar - 13:20

Buna ziua,Forum Gratuit!

Am o intrebare...
Cum pot pune copyright-ul pe tabelul ala.
Am o imagine : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre Claudiu Mazare™ in Dum 16 Mar - 13:35, editata de 1 ori

Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 21
Localizare : Târgu-Jiu
Data de inscriere : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Rekool la data de Sam 8 Mar - 14:49

Buna ziua,

Adaugati codul de la copyright in index_body ! PA ~> Afisare ~>Template-uri (General)

Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1767
Varsta : 20
Localizare : Huang Shi
Data de inscriere : 07/01/2013
Multumiri : 77
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 8 Mar - 23:41

Salut,
Puteti posta overall_footer_begin ? Multumesc.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Dum 9 Mar - 9:01

D1esel,nu merge,l-am pus doar deasupra Panoului de administrare.

Uite aici :
overall_footer_begin:
Cod:
<!-- BEGIN html_validation -->
<div>
<div>
<table>
<tbody>
<tr>
<td>
<!-- END html_validation -->
</td>
<td valign="top" width="{C3SIZE}">
<div id="{ID_RIGHT}">
<!-- BEGIN giefmod_index2 -->
{giefmod_index2.MODVAR}
<!-- BEGIN saut -->
<div style="height: {SPACE_ROW}px"></div>
<!-- END saut -->
<!-- END giefmod_index2 -->
</div>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
</div>
<!-- close div id="page-body" -->
<div id="page-footer">
<div align="center">
<div class="gen">
<!-- BEGIN html_validation -->
</div>
</div>
</div>
<!-- END html_validation -->

<html>
<head>
<script type="text/javascript">

function updateazaCeas() {
var data=new Date();
var ora=data.getHours();
var minute=data.getMinutes();
var secunde=data.getSeconds();
minute= ( minute < 10 ? "0" : "" ) + minute;
secunde= ( secunde < 10 ? "0" : "" ) + secunde;

var timpulZilei= ( ora < 24 ) ? "AM" : "PM";
ora= ( ora > 24 ) ? ora - 24 : ora;
ora= ( ora == 0 ) ? 24 : ora;

var sirData=ora + ":" + minute + ":" + secunde + " " + timpulZilei;
document.getElementById("ceas").firstChild.nodeValue=sirData;
}
</script>
</head>
<body onLoad="updateazaCeas(); setInterval('updateazaCeas()', 1000 )">
<span id="ceas"> </span>
</body>
</html>

<br>
Tag-ul pentru CODE a fost adaugat.

Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 21
Localizare : Târgu-Jiu
Data de inscriere : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Rekool la data de Dum 9 Mar - 9:32

Salut,

Incercati adaugarea codului de la copyright la inceputul template-ului overall_footer_begin.

Rekool
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1767
Varsta : 20
Localizare : Huang Shi
Data de inscriere : 07/01/2013
Multumiri : 77
Niciun avertisment

http://azzarocs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Dum 9 Mar - 9:50

Niciun efect.

Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 21
Localizare : Târgu-Jiu
Data de inscriere : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Teed la data de Dum 9 Mar - 17:04

Puteti posta index_body?

Teed
Membru activ

masculin

Mesaje : 509
Varsta : 19
Localizare : Unde nu te astepti !
Data de inscriere : 11/11/2013
Multumiri : 141
Niciun avertisment

http://mega-game.dust.tv

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 9 Mar - 19:12

Adaugati in foaia de stil CSS:
Cod:

#page-footer{
background-color: #121212;
background-image: url(http://hitskin.com/themes/19/51/54/i_back_catg.png);
border: #121212;
border-style: solid;
height: 60px;}
body > table:nth-child(5) > tbody > tr > td {
display: none;
}

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Dum 9 Mar - 20:01

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Adaugati in foaia de stil CSS:
Cod:

#page-footer{
background-color: #121212;
background-image: url(http://hitskin.com/themes/19/51/54/i_back_catg.png);
border: #121212;
border-style: solid;
height: 60px;}
body > table:nth-child(5) > tbody > tr > td {
display: none;
}
Niciun efect....alte idei ?  Neutru 

Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 21
Localizare : Târgu-Jiu
Data de inscriere : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 9 Mar - 20:04

Puteti sa lasati codurile bagate in foaia de stil CSS ? Multumesc.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Dum 9 Mar - 21:23

Acest cod l-am bagat :
Cod:
#page-footer{
background-color: #121212;
background-image: url(http://hitskin.com/themes/19/51/54/i_back_catg.png);
border: #121212;
border-style: solid;
height: 60px;}
body > table:nth-child(5) > tbody > tr > td {
display: none;
}

Rezultat :
[img][/img]

Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 21
Localizare : Târgu-Jiu
Data de inscriere : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Mar 11 Mar - 14:55

UP!

Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 21
Localizare : Târgu-Jiu
Data de inscriere : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Mier 12 Mar - 15:53

UP!
Cineva ? ...

Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 21
Localizare : Târgu-Jiu
Data de inscriere : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de H4cK3R*uL la data de Mier 12 Mar - 21:01

Salut,

Postati aici template-ul index_body.
P.A. ~> Afisare ~> Template-uri ~> General ~> index_body
Cand postati un template va rog sa utilizati si tag-ul CODE.

H4cK3R*uL
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2475
Varsta : 21
Localizare : Împărăția umbrelor.
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 321
Niciun avertisment

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Dum 16 Mar - 9:18

index_body:
Cod:
{JAVASCRIPT}
   <!-- BEGIN message_admin_index -->
   <table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
     <!-- BEGIN message_admin_titre -->
     <tr>
         <td class="catHead" height="28"><span class="cattitle">{message_admin_index.message_admin_titre.MES_TITRE}</span></td>
     </tr>
     <!-- END message_admin_titre -->
     <!-- BEGIN message_admin_txt -->
     <tr>
         <td class="row1" rowspan="3" align="center" valign="middle">
         <div class="gensmall">{message_admin_index.message_admin_txt.MES_TXT}</div>
         </td>
     </tr>
     <!-- END message_admin_txt -->
   </table>
   <!-- END message_admin_index -->
<a href="/forum"><img src="http://i.imgur.com/paq9f.png" /> <font style="font-size: 12px; font-weight: bold">Prima pagina</font></a>
   <!-- BEGIN switch_user_login_form_header -->
 <form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
     <!-- BEGIN switch_fb_connect_no -->
   <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
         <tr>
           <td class="row1" align="center">
               <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                 <tr>
                     <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                     <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                     <td>
                       <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                       <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span>
                     </td>
                 </tr>

                 <tr>
                     <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                     <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                     <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
                 </tr>
               </table>
           </td>
         </tr>
     </table>
     <!-- END switch_fb_connect_no -->
     <!-- BEGIN switch_fb_connect -->
     <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
         <tr>
           <td valign="top" width="100%"  class="row1" align="center">
               <table width="100%">
                 <tr>
                     <td width="55%" valign="middle" align="right">
                       <table class="right">
                           <tr>
                             <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                             <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                             <td>
                                 <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                                 <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span>
                             </td>
                           </tr>

                           <tr>
                             <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                             <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                             <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
                           </tr>
                       </table>
                     </td>
                     <td width="10%" align="center" valign="middle">
                       <span class="genmed fb_or">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_OR}</span>
                     </td>
                     <td width="35%" class="align_gauche"><fb:login-button size="large" onlogin="window.location='/facebook_connect.forum'" v="2" perms="{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_PERMISSIONS}">{switch_user_login_form_header.switch_fb_connect.L_FB_LOGIN_BUTTON}</fb:login-button></td>
                 </tr>
               </table>
           </td>
         </tr>
     </table>
     <!-- END switch_fb_connect -->
   </form>
   <!-- END switch_user_login_form_header -->

   {CHATBOX_TOP}
   {BOARD_INDEX}
   <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
     <tr>
         <td width="50%" valign="top">
           </span>
         </td>
     </tr>
   </table>

   <!-- BEGIN switch_user_login_form_footer -->
   <form action="{S_LOGIN_ACTION}" method="post" name="form_login">
     <!-- BEGIN switch_fb_connect_no -->
     <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
         <tr>
           <td class="row1" align="center">
               <table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
                 <tr>
                     <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                     <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                     <td>
                       <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                       <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span>
                     </td>
                 </tr>

                 <tr>
                     <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                     <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                     <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
                 </tr>
               </table>
           </td>
         </tr>
     </table>
     <!-- END switch_fb_connect_no -->
     <!-- BEGIN switch_fb_connect -->
     <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="user_login_form forumline">
         <tr>
           <td valign="top" width="100%"  class="row1" align="center">
               <table width="100%">
                 <tr>
                     <td width="55%" valign="middle">
                       <table class="right">
                           <tr>
                             <td><span class="genmed">{L_USERNAME}:</span> </td>
                             <td><input class="post" type="text" size="10" name="username"/> </td>
                             <td>
                                 <input class="radio" type="checkbox" name="autologin" {AUTOLOGIN_CHECKED} />
                                 <span class="gensmall">{L_AUTO_LOGIN}</span>
                             </td>
                           </tr>

                           <tr>
                             <td><span class="genmed">{L_PASSWORD}:</span> </td>
                             <td><input class="post" type="password" size="10" name="password"/> </td>
                             <td>{S_HIDDEN_FIELDS}<input class="mainoption" type="submit" name="login" value="{L_LOGIN}" /></td>
                           </tr>
                       </table>
                     </td>
                     <td width="10%" align="center" valign="middle">
                       <span class="genmed fb_or">{switch_user_login_form_footer.switch_fb_connect.L_OR}</span>
                     </td>
                     <td width="35%" class="align_gauche"><fb:login-button size="large" onlogin="window.location='/facebook_connect.forum'" v="2" perms="{switch_user_login_form_footer.switch_fb_connect.L_FB_PERMISSIONS}">{switch_user_login_form_footer.switch_fb_connect.L_FB_LOGIN_BUTTON}</fb:login-button></td>
                 </tr>
               </table>
           </td>
         </tr>
     </table>
     <!-- END switch_fb_connect -->
   </form>
   <!-- END switch_user_login_form_footer -->

           
                                   <!-- BEGIN giefmod_index1 -->
                                   {giefmod_index1.MODVAR}
                                       <!-- BEGIN saut -->
                                       <div style="height:{SPACE_ROW}px"></div>
                                       <!-- END saut -->
                                   <!-- END giefmod_index1 -->
                                 </div>
                             </td></tr><tr></tr><tr>
   <br>

                   <!-- BEGIN switch_chatbox_activate -->
     <tr>
         <td class="row1">
           <span class="gensmall">{TOTAL_CHATTERS_ONLINE} :  {CHATTERS_LIST}<br />
               <!-- BEGIN switch_chatbox_popup -->
               <div id="chatbox_popup"></div>
               <script type="text/javascript">
               //<![CDATA[
               insertChatBoxPopup('{disable_viewonline.switch_chatbox_activate.switch_chatbox_popup.U_FRAME_CHATBOX}', '{L_CLICK_TO_JOIN_CHAT}');
               //]]>
               </script>
               <!-- END switch_chatbox_popup -->
           </span>
         </td>
     </tr>
   </table>

   <!-- END disable_viewonline -->    
   
   

   {CHATBOX_BOTTOM}
<br clear="all" />
<!-- BEGIN switch_legend -->
<table border="0" cellspacing="3" cellpadding="0" align="center">
 <tr>
 
 </tr>
</table>


<!-- END switch_legend -->


<div class="adds1"><span style="font-size: 11px; line-height: normal">  <strong>{LOGGED_IN_USER_LIST}</strong></span></div><br/>  
<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">Staff : {GROUP_LEGEND}</span></td>
</tr>
<tr>
<table class="forumline" width="55%" align="right" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<td class="catHead" colspan="2" height="28">
 {Statistici}<b><font color="white"> Utilizatori activi in ultimele 24 de ore  </font></b>{Statistici}</a></span>            
             </span>
 </tr>


 <td class="row1"><span class="gensmall">  {L_CONNECTED_MEMBERS}</td></span>


<tr>
<table class="forumline" width="40%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">

     <td class="catHead" colspan="2" height="28">

     {Statistici}<b><font color="white">Cine este conectat</font></b>{Statistici}
 </tr>
     
<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">  
<strong><img src="http://i48.servimg.com/u/f48/16/68/66/37/pgor_i10.png" border="0" alt="" /> {TOTAL_USERS_ONLINE}  </td></span>
</tr>

<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">  
<strong><img src="http://i48.servimg.com/u/f48/16/68/66/37/i_icon10.png" border="0" alt="" /> {TOTAL_POSTS} | {TOTAL_USERS}</td></span>
</tr>

<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">  
<strong><img src="http://i48.servimg.com/u/f48/16/68/66/37/images16.jpg" border="0" alt="" /> Recordul de utilizatori conectati a fost de 34, Mier 29 Noiembrie 2013 - 15:57</td></span>
</tr>

<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">  
<strong><img src="http://i48.servimg.com/u/f48/16/68/66/37/new_po10.png" border="0" alt="" /> {NEWEST_USER}<img src="http://i48.servimg.com/u/f48/17/38/19/69/89223210.gif" border="0" alt="" /></td></span>
</tr>



<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">  
<img src="http://i48.servimg.com/u/f48/16/68/66/37/gnome-10.png" border="0" alt="" /> <strong>Versiune phpBB <font color="openblue"> [2.0.11]</strong></font></td></span>
</tr>



<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">  
<strong><img src="http://turism.bzi.ro/public/images/send-yahoo-ico.png" border="0" alt="" /><strong>Contact<font color="openblue"> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]<a href="ymsgr:send?mafiotulbarosanul"><img border=0 src="http://opi.yahoo.com/online?u=mafiotulbarosanul&amp;m=g&amp;t=1" /></strong></font></td></span>
</tr>



<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">  
<img src="http://i48.servimg.com/u/f48/16/68/66/37/icon-110.png" border="0" alt="" />
<strong>Citeste <a href="/t27-regulament-general-forum">Termenii de utilizare</strong></a></td></span>
</tr>



<tr>
<td class="row1"><span class="gensmall">  
<strong><img src="http://i47.servimg.com/u/f47/15/67/84/32/on10.png" border="0" alt="" /><strong>Forum By: <font color="openblue"> Claudiu Mazare™</strong></font></td></span>
</tr>


</tr>
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<td class="catHead" colspan="2" height="28">

               <!-- BEGIN switch_chatbox_activate -->
 <tr>
     <td class="row1">
       <span class="gensmall">{TOTAL_CHATTERS_ONLINE} :  {CHATTERS_LIST}

           <!-- BEGIN switch_chatbox_popup -->
           <div id="chatbox_popup"></div>
           <script type="text/javascript">
           //<![CDATA[
           insertChatBoxPopup('{disable_viewonline.switch_chatbox_activate.switch_chatbox_popup.U_FRAME_CHATBOX}', '{L_CLICK_TO_JOIN_CHAT}');
           //]]>
           </script>
           <!-- END switch_chatbox_popup -->
       </span>
     </td>
 </tr>

<!-- END switch_chatbox_activate -->
</table>


{AUTO_DST}
<!-- BEGIN switch_legend -->
<table border="0" cellspacing="3" cellpadding="0" align="center">
 <tr>
     <td align="center" width="20"><img src="{FORUM_NEW_IMG}" alt="{L_NEW_POSTS}" /></td>
     <td><span class="gensmall">{L_NEW_POSTS}</span></td>
     <td></td>
     <td align="center" width="20"><img src="{FORUM_IMG}" alt="{L_NO_NEW_POSTS}" /></td>
     <td><span class="gensmall">{L_NO_NEW_POSTS}</span></td>
     <td>  </td>
     <td align="center" width="20"><img src="{FORUM_LOCKED_IMG}" alt="{L_FORUM_LOCKED}" /></td>
     <td><span class="gensmall">{L_FORUM_LOCKED}</span></td>
 </tr>
</table>


<!-- END switch_legend -->


<!-- BEGIN switch_fb_index_login -->
<div id="fb-root"></div>
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
FB.init({
 appId: '{switch_fb_index_login.FACEBOOK_APP_ID}',
   status: true,
   cookie: true,
   xfbml: true
});
//]]>
</script>
<!-- END switch_fb_index_login -->
</tr>
     
             </span>
<tr>
  <td class="row1" align="center" valign="middle">
           <a href="" class="" target="_blank" rel="nofollow"><img src="" border="0" alt="" /></a>
Tag-ul pentru CODE a fost adaugat.

Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 21
Localizare : Târgu-Jiu
Data de inscriere : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de H4cK3R*uL la data de Dum 16 Mar - 9:54

P.A. ~> Afisare ~> Template-uri ~> General ~> index_body,
Cauta fragmentul (Aproximativ randul 275)
Cod:
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
<td class="catHead" colspan="2" height="28">
Iar sub el adauga linia
Cod:
 <center><strong>Copyright aici</strong></center>
Inlocuieste "Copyright aici" cu orice copyright doresti.

H4cK3R*uL
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2475
Varsta : 21
Localizare : Împărăția umbrelor.
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 321
Niciun avertisment

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Claudiu Mazare™ la data de Dum 16 Mar - 13:34

Multumesc mult,s-a rezolvat ! Foarte fericit

Claudiu Mazare™
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 101
Varsta : 21
Localizare : Târgu-Jiu
Data de inscriere : 07/12/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

http://www.scoalastanesti.toxicfarm.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare copyright

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 16 Mar - 13:35

topic rezolvat 

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum