Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.

Pagina 2 din 2 Inapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Lun 10 Feb - 16:29

Rezumarea primului mesaj :

Buna ziua !!
As dori sa pun un buton jos la forum si cand dai pe el sa te duca sus uitati o imagine si folosesc phpbb2 !!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre -ExP[3R]TuL- in Vin 14 Mar - 19:46, editata de 1 ori

-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 19
Data de inscriere : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos


Rezolvat Re: Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 14 Mar - 15:22

Puteti posta overall_footer_begin ?

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Vin 14 Mar - 15:24

Poftim:
Cod:
<!-- BEGIN html_validation -->
<div>
   <div>
      <table>
         <tbody>
            <tr>
               <td>
<!-- END html_validation -->
               </td>
               <td valign="top" width="{C3SIZE}">
               <div id="{ID_RIGHT}">
                  <!-- BEGIN giefmod_index2 -->
                  {giefmod_index2.MODVAR}
                  <!-- BEGIN saut -->
                  <div style="height: {SPACE_ROW}px"></div>
                  <!-- END saut -->
                  <!-- END giefmod_index2 -->
               </div>
               </td>
            </tr>
         </tbody>
      </table>
   </div>
</div>
<!-- close div id="page-body" -->
   <div align="center">
      <div class="gen">
<!-- BEGIN html_validation -->
      </div>
   </div>
</div>
<!-- END html_validation -->

-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 19
Data de inscriere : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 14 Mar - 15:29

Inlocuiti overall_footer_begin cu
Cod:

<!-- BEGIN html_validation -->
<div>
  <div>
      <table>
        <tbody>
            <tr>
              <td>
<!-- END html_validation -->
              </td>
              <td valign="top" width="{C3SIZE}">
              <div id="{ID_RIGHT}">
                  <!-- BEGIN giefmod_index2 -->
                  {giefmod_index2.MODVAR}
                  <!-- BEGIN saut -->
                  <div style="height: {SPACE_ROW}px"></div>
                  <!-- END saut -->
                  <!-- END giefmod_index2 -->
              </div>
              </td>
            </tr>
        </tbody>
      </table>
  </div>
</div>
<!-- close div id="page-body" -->
 <div align="center"><a href="#top"><img src="http://i56.servimg.com/u/f56/18/74/45/05/top10.png" alt="" /></a></div>
  <div align="center">
      <div class="gen">
<!-- BEGIN html_validation -->
      </div>
  </div>
</div>
<!-- END html_validation -->
Nu uitati sa adaugati si codurile CSS si javascript postate mai sus.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Vin 14 Mar - 16:17

Mam razgandit unpic nu as putea pune o minipoza acolo si sa se duca in sus ? ca si in topicuri de ex la fg este imaginea asta

-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 19
Data de inscriere : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 14 Mar - 16:58

Inlocuiti overall_footer_begin cu:
Cod:


<!-- BEGIN html_validation -->
<div>
  <div>
      <table>
        <tbody>
            <tr>
              <td>
<!-- END html_validation -->
              </td>
              <td valign="top" width="{C3SIZE}">
              <div id="{ID_RIGHT}">
                  <!-- BEGIN giefmod_index2 -->
                  {giefmod_index2.MODVAR}
                  <!-- BEGIN saut -->
                  <div style="height: {SPACE_ROW}px"></div>
                  <!-- END saut -->
                  <!-- END giefmod_index2 -->
              </div>
              </td>
            </tr>
        </tbody>
      </table>
  </div>
</div>
<!-- close div id="page-body" -->
 <div align="center"><div id="dailytop">^</div>
  <div align="center">
      <div class="gen">
<!-- BEGIN html_validation -->
      </div>
  </div>
</div>
<!-- END html_validation -->
Adaugati in foaia de stil CSS:
Cod:

#dailytop{
    bottom: 50px;
    color: #FFFFFF;
    cursor: pointer;
    display: none;
    font-size: 14px;
    opacity: 0.6;
    padding: 8px;
    position: fixed;
    text-align: center;
    z-index: 999;
    right: 30px;
    background-color : #000;
    border-radius : 8px;
    -webkit-border-radius : 8px;
    -moz-border-radius : 8px;
    }
    #dailytop{
    opacity  : 0.9;
    }
Si adaugati acest cod javascript, amplasare toate paginile:
Cod:

      $(function() {
      $(window).scroll(function() {
          if($(this).scrollTop() != 0) {
            $('#dailytop').fadeIn();
        } else {
            $('#dailytop').fadeOut();
          }
      });
 
    $('#dailytop').click(function() {
          $('body,html').animate({scrollTop:0},500);
      });
  });

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.

Mesaj Scris de -ExP[3R]TuL- la data de Vin 14 Mar - 19:45

Mersi Rezolvat!

-ExP[3R]TuL-
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 290
Varsta : 19
Data de inscriere : 01/02/2014
Multumiri : 7
1 avertisment

http://forum.pensionrpg.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 14 Mar - 19:46

Cu placere Fericit .
 topic rezolvat 

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Inapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum