problema cautare pe forum.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de DjBl3nd la data de Joi 16 Ian - 13:10

am o problema cautarea pe forum uitati o img
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre DjBl3nd in Lun 20 Ian - 15:23, editata de 2 ori

DjBl3nd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 202
Varsta : 17
Data de inscriere : 06/09/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de H4cK3R*uL la data de Joi 16 Ian - 16:22

Salut,

DjBl3nd, te rog sa incarci imagine pe un alt host, hostul respectiv nu functioneaza. De asemenea explica problema intr-un mod cat mai clar, nu doar postand o imagine.

H4cK3R*uL
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2468
Varsta : 21
Localizare : Împărăția umbrelor.
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 321
Niciun avertisment

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de DjBl3nd la data de Joi 16 Ian - 16:36

up [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

DjBl3nd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 202
Varsta : 17
Data de inscriere : 06/09/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de Omu la data de Joi 16 Ian - 18:48

Adauga intr-un widget vizibil pe toate paginile/anunturi/header/footer continutul urmator:
Spoiler:
Cod:
<div id="search-box" class="search_box">
<form method="get" action="/search?search_where=11" id="search">
<p class="nomargin">
<input type="text" name="search_keywords" id="keywords" maxlength="128" class="inputbox search" value="Cautare..." onclick="if (this.value == 'Cautare...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Cautare...';" />
<input class="button2" type="submit" value="Cautare" />
</p>
</form>
</div>
Iar in CSS:
Cod:
.search_box {
position: absolute !important;
top: 10px !important;
left: 50px !important;}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de DjBl3nd la data de Joi 16 Ian - 19:03

unde adaug ?
Cod:
<div id="search-box" class="search_box">
<form method="get" action="/search?search_where=11" id="search">
<p class="nomargin">
<input type="text" name="search_keywords" id="keywords" maxlength="128" class="inputbox search" value="Cautare..." onclick="if (this.value == 'Cautare...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Cautare...';" />
<input class="button2" type="submit" value="Cautare" />
</p>
</form>
</div>

DjBl3nd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 202
Varsta : 17
Data de inscriere : 06/09/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de Omu la data de Joi 16 Ian - 19:27

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Adauga intr-un widget vizibil pe toate paginile/anunturi/header/footer..
Am spus si putin mai sus...
P.A > Afisare > Generalitati
P.A > Module > Widgeturile forumului
P.A > Template-uri > General > overall_header / overall_footer_end

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de DjBl3nd la data de Joi 16 Ian - 19:30

eu il am deja in overall_footer_end doar ca nustiu cum sal mut mai sus..

DjBl3nd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 202
Varsta : 17
Data de inscriere : 06/09/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de Omu la data de Joi 16 Ian - 19:31

Adaugi in CSS:
Cod:
.search_box {
position: absolute !important;
top: 10px !important;
left: 50px !important;}
Ar trebui sa-l mute automat sus.

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de DjBl3nd la data de Joi 16 Ian - 19:34

tot acolo e :O

Cod:
<div class="cautare2">
<div id="search-box">
<form method="get"action="/search.forum" id="search"><p class="nomargin">
<input type="text"name="search_keywords"id="keywords" maxlength="128" class="inputbox
search" value="Cauta pe acest forum.."onclick="if (this.value == 'Cauta pe acest forum..')
this.value = '';" onblur="if(this.value == '') this.value ='Cauta pe acest forum..';"/>
<input class="button2" type="submit"value="Search"/></p></form></div></div>

asta lam bagat in overall_header doar sa mai ridic textul

DjBl3nd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 202
Varsta : 17
Data de inscriere : 06/09/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de DjBl3nd la data de Sam 18 Ian - 17:57

up

DjBl3nd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 202
Varsta : 17
Data de inscriere : 06/09/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de Omu la data de Sam 18 Ian - 20:30

Pune link-ul forumului tau in profil. Nu-mi dau seama cat si ce trebuie..
Cod:
.cautare2 { margin-top: Xpx !important;}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de DjBl3nd la data de Dum 19 Ian - 11:50

in primul mrand nu vreau sa afle toata lumea de forum + trebuie sa ai cont sa vezi ala uite imagine nustiu ce nu intelegi.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] unde scrie "Cauta pe acest forum.." vreau sal mut mai sus.

DjBl3nd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 202
Varsta : 17
Data de inscriere : 06/09/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 19 Ian - 17:34

Cod:
.cautare2 input[value="Cauta pe acest forum.."] { margin-top: -5px !important; }​
sau
Cod:
.cautare2 #keywords { margin-top: -5px !important; }​
sau
Cod:
.cautare2 input[type=text] { margin-top: -5px !important; }​
OFFTOPIC:
Cand vrei sa argumentezi ceva si folosesti "in primul rand", trebuie neaparat sa urmeze si un "In al doilea rand"..

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de DjBl3nd la data de Dum 19 Ian - 17:57

nu merge niciun cod ..

DjBl3nd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 202
Varsta : 17
Data de inscriere : 06/09/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 19 Ian - 18:54

Daca nu am un demo live nu am cum sa te ajut. Asa pot doar intui..
Daca folosesc codul tau este okey: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Trimite-mi link-ul forumului respectiv prin MP, daca nu doresti sa-l faci public.

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de DjBl3nd la data de Dum 19 Ian - 19:55

ti l-am trimis dar vezi ca trb sa ai cont !!

DjBl3nd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 202
Varsta : 17
Data de inscriere : 06/09/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 19 Ian - 22:22

Cod:
#search-box #keywords { bottom: 3px !important;}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de DjBl3nd la data de Lun 20 Ian - 14:17

Mersi frate  Felicitari  puteti da tc

DjBl3nd
Membru Forumgratuit

Mesaje : 202
Varsta : 17
Data de inscriere : 06/09/2013
Multumiri : 3
2 avertismente

Sus In jos

Rezolvat Re: problema cautare pe forum.

Mesaj Scris de Omu la data de Lun 20 Ian - 17:29

topic rezolvat

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum