Acoperirea unei anumite categorii

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de mindlock la data de Dum 29 Dec - 16:41

Salutare la toata lumea , am si eu o problema,
Am un cod in care imi acopera categoria premium cu alb , cu jumtate de opacitate , asta nu prea conteaza , problema este urmatoarea : Vreau cand adaug pe cineva in grupul "Premium" de exemplu sa ii dispara acea acoperire si sa aiba acces la acele categorii , uitati o captura:


mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 29 Dec - 16:50

Poti incerca
Cod:

$(function() {
var premium = $('a[href="/link premium grup"]')[0];
if(!premium) return;
if(premium) {
codul tau aici; // Premium Only work.
};
});

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de mindlock la data de Dum 29 Dec - 16:58

O singura problema , eu cand folosesc sa acopar acea categorie am :last-child:before , si sincer sa fiu nu stiu cum sa-l ascund cu jQuery , am incercat :

Cod:
$(function() {
var premium = $('a[href="/g8-premium"]')[0];
if(!premium) return;
if(premium) {
 $('._ewqafsv:last-child:before').hide();
};
});

Si nu a mers.

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 29 Dec - 17:00

Cod:
$(function() {
var premium = $('a[href="/g8-premium"]')[0];
if(!premium) return;
if(premium) {
 $('._ewqafsv:last').before().hide();
};
});

ori

Cod:
$(function() {
var premium = $('a[href="/g8-premium"]')[0];
if(!premium) return;
if(premium) {
 $('.numeClasa categorie:contains("Premium")').addClass('premium');
};
});

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de mindlock la data de Dum 29 Dec - 17:21

Tot nu imi iese , ca sa nu imi iese , am adaugat si o clasa :

Cod:
$(function() {
var premium = $('a[href="/g8-premium"]')[0];
if(!premium) return;
if(premium) {
 $('._eqa').hide();
};
});

si

Cod:
$(document).ready(function(){
$('._ewqafsv:last-child').before('<div class="_eqa">Premium Only</div>');
 });

Dar tot nu merge ...

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 29 Dec - 17:29

Am gasit eu o solutie Foarte fericit
Sper sa iti functioneze...
Cod:
$(function() {
$('a[href="/g2-moderatori"]').attr('id','pre');
var premium = $('a#pre')[0];

if(premium) {
 $('.main .main-head:contains("Test")').next().addClass('not-premium');
}
else {
 $('.main .main-head:contains("Test")').next().addClass('premium');
}
});

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de mindlock la data de Dum 29 Dec - 17:35

Nu funtioneaza nici asa .


Ultima editare efectuata de catre Hissae2 in Dum 29 Dec - 22:37, editata de 1 ori

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 29 Dec - 17:53

O ultima Incercare Foarte fericit
Cod:
$(function() {
$('.forabg:contains("Administratie")').addClass('testing');
var x = $('a#logout')[0];
if(x) {
if($('a[href="/u1"]').attr('href')) {
$('.forabg:contains("Administratie")').removeClass('testing');
}
}
});

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de mindlock la data de Dum 29 Dec - 18:04

Am uitat sa zic ca folosesc PunBB , am modificat clasele si degeaba , am mai modificat cu ce stiu eu dar tot nu merge.

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de Vizitator la data de Dum 29 Dec - 19:21

Poti lasa un link ceva ?

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de mindlock la data de Dum 29 Dec - 22:15

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Am scos toate scripturile.

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de Vizitator la data de Lun 30 Dec - 8:09

Cod:
$(function() {
$('.main-head:contains("Premium")').next().addClass('premium-only');
var x = $('a#logout')[0];
if(x) {
if($('a[href="/u1"]').attr('href')) { // u1 fiind userul;
$('.main-head:contains("Premium")').next().removeClass('premium-only');
}
}
});

la tine ar veni ceva de genul.
Odata ce userul respectiv sa conectat ii va disparea acel alb de la categoria specificata.

Acum in css vei folosi
Cod:
.premium-only {
prop CSS;
}

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de mindlock la data de Lun 30 Dec - 13:20

Nu functioneaza nici asa , am schimbat si linkul catre user sa nu fiu eu , si degeaba , nu apare clasa cu premium-only.

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de Vizitator la data de Lun 30 Dec - 16:49

Nu stiu ce sa spun, eu am incercat sa te ajut cu cea ce stiu.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de mindlock la data de Lun 30 Dec - 19:42

Hmm , nu s-ar putea cu a[style="color:culoarea;"] ca selector ? iar daca este asta , sa se modifice :before acela?

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de Vizitator la data de Mar 31 Dec - 9:00

Da ca selector poti folosi si "style[]", iar pentru before in js nu se foloseste :before se foloseste doar .functie singurele functii cu ":" sunt:
:eq(numar), :nth-child(numar), si restu le gasesti pe w3school

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de mindlock la data de Mar 31 Dec - 19:56

Multumesc oricum jQuery!
Rezolvat.
Macar de blocat sa fiti buni asistentii

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de Emanuel la data de Mar 31 Dec - 20:26

Va puteti pune link-ul forumului si in profil? Voi incerca si eu un cod.

Emanuel
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2960
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 821
Niciun avertisment

http://www.infinigame.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de mindlock la data de Mar 31 Dec - 21:43

Gata , incearca la orice categorie vrei , pe ce-a premium am ascuns-o momentan.

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Acoperirea unei anumite categorii

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Mar 31 Dec - 21:52

Si noi va dorim sarbatori fericite, Hissae2. santa 
topic rezolvat

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum