Script pozitionare imagine forum in stanga

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Script pozitionare imagine forum in stanga

Mesaj Scris de Nesquik la data de Sam 28 Dec - 1:37

buna seara , as dori un script pentru imaginea de la forum (nou , vechi , blocat) sa le mute mai in stanga ca se suprapune cu descrierea forumului Foarte fericit


Ultima editare efectuata de catre Nesquik in Dum 29 Dec - 19:03, editata de 1 ori

Nesquik
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 175
Varsta : 17
Data de inscriere : 16/04/2013
Multumiri : 0
Membru exclus

http://redcs.uniogame.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pozitionare imagine forum in stanga

Mesaj Scris de Keir la data de Sam 28 Dec - 16:29

Va puteti actualiza profilul adaugand adresa curenta a forumului respectiv? Multumesc!

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pozitionare imagine forum in stanga

Mesaj Scris de Nesquik la data de Sam 28 Dec - 21:56

imi cer scuze am uitat ... forumul este *Link sters

Nesquik
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 175
Varsta : 17
Data de inscriere : 16/04/2013
Multumiri : 0
Membru exclus

http://redcs.uniogame.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pozitionare imagine forum in stanga

Mesaj Scris de .razvan la data de Dum 29 Dec - 0:31

clasa pentru imaginile alea este .pun tbody.statused span.status ..modifica tu cum vrei cu margin-left: + sau - Xpx;

.razvan
Contribuitor suport
Contribuitor suport

Mesaje : 428
Data de inscriere : 22/08/2011
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pozitionare imagine forum in stanga

Mesaj Scris de Nesquik la data de Dum 29 Dec - 0:57

da ... nu-mi poti da script-ul?

Nesquik
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 175
Varsta : 17
Data de inscriere : 16/04/2013
Multumiri : 0
Membru exclus

http://redcs.uniogame.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pozitionare imagine forum in stanga

Mesaj Scris de Keir la data de Dum 29 Dec - 13:49

Hmmm... observ ca ati incercat sa faceti cateva modificari. Pentru a reveni la forma initiala stergeti din CSS din dreptul clasei .pun table .tcl linia width: 50%; .

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pozitionare imagine forum in stanga

Mesaj Scris de .razvan la data de Dum 29 Dec - 15:47

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:da ... nu-mi poti da script-ul?
 

dar ce era asa de greu sa adaugi tu cu cati px vrei sa fie mutata imaginea .. ?  
Cod:
 .pun tbody.statused span.status  {
margin-left:Xpx;
 }
 pune u la x cati px vrei

.razvan
Contribuitor suport
Contribuitor suport

Mesaje : 428
Data de inscriere : 22/08/2011
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pozitionare imagine forum in stanga

Mesaj Scris de Nesquik la data de Dum 29 Dec - 19:02

ok multumesc Razvan si si tie Keir . puteti da t/c

Nesquik
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 175
Varsta : 17
Data de inscriere : 16/04/2013
Multumiri : 0
Membru exclus

http://redcs.uniogame.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Script pozitionare imagine forum in stanga

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 29 Dec - 20:08

topic rezolvat

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum