tema legala sau ilegala
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
tema legala sau ilegala
e adevarat ca e ilegal sa am tema de ziua romaniei fara autorizaTIE SAU ?mi sa zis asa otuşi am o remarcă: însemnele naţionale se folosesc în condiţii reglemenatate de lege e adevarat
Ultima editare efectuata de catre JimmiLeonard12 in Dum 1 Dec - 12:09, editata de 1 ori
JimmiLeonard12- Membru Forumgratuit
Varsta : 18
Data înscrierii : 01/12/2013
Multumiri : 1
Re: tema legala sau ilegala
Salutare,
Nu este ileal să folosiţi teme de pe hitskin sau de oriunde altundeva,atâta timp cât drepturile de autor sunt încă afişate , mă refer la cel care a creat acea temă să mai apară în subsol sau unde este.
Puteţi să folosiţi orice temă de pe hitskin acelea nu au drepturi de autor ( chiar dacă au , sunteţi pe deprim legal să le folosiţi ).
Nu este ileal să folosiţi teme de pe hitskin sau de oriunde altundeva,atâta timp cât drepturile de autor sunt încă afişate , mă refer la cel care a creat acea temă să mai apară în subsol sau unde este.
Puteţi să folosiţi orice temă de pe hitskin acelea nu au drepturi de autor ( chiar dacă au , sunteţi pe deprim legal să le folosiţi ).
mindlock- Membru activ
Varsta : 20
Localizare : România
Data înscrierii : 27/07/2013
Multumiri : 45
Multumesc mult .oricum tema are multe buguri deci o sa te cam sacai cu ajutorul t r
JimmiLeonard12- Membru Forumgratuit
Varsta : 18
Data înscrierii : 01/12/2013
Multumiri : 1
Nu mă sâcăi de loc , îmi place să ajut lumea mai ales când aceştia vin pe forumgratuit.
Mă bucur că te-am ajutat!
Mă bucur că te-am ajutat!
mindlock- Membru activ
Varsta : 20
Localizare : România
Data înscrierii : 27/07/2013
Multumiri : 45
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum