Modificare script

Posteaza un subiect nou   Acest subiect este blocat, nu se pot edita mesaje sau crea raspunsuri

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Modificare script

Mesaj Scris de csone la data de Joi 28 Noi - 19:41

As vrea sami modificati acest script:

Cod:
<table border="0" cellspacing="1" cellpadding="0"> <tr> <td width="150"><br> <img src="http://i55.servimg.com/u/f55/18/62/88/60/subfor10.png"> <a href="http://gadict-cs.forumz.ro/f2-parteneriate">Parteneriate</a><br> <img src="http://i55.servimg.com/u/f55/18/62/88/60/subfor10.png"> <a href="http://gadict-cs.forumz.ro/f3-aplicatii-staff">Aplicatii Staff</a><br> <img src="http://i55.servimg.com/u/f55/18/62/88/60/subfor10.png"> <a href="http://gadict-cs.forumz.ro/f4-prezentare-membri">Prezentare Membri</a><br>
<br></td>
</td></table>
Vreau sa nu arate tabelul acesta:



Am incercuit ce vreau sa scoateti!

Am nevoie pentru punBB !!!


Ultima editare efectuata de catre csone in Joi 28 Noi - 20:07, editata de 1 ori

csone
Membru Forumgratuit

Mesaje : 167
Varsta : 27
Data de inscriere : 04/03/2013
Multumiri : 5
Membru exclus

http://csone.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de Typlo la data de Joi 28 Noi - 19:45

Incercati acest cod CSS:

Cod:
.pun .forabg-ipb table.table .statused tr {
background: #181818;
border: 1px solid #282828;
border-bottom: 1px solid #343434;
border-radius: 5px;
box-shadow: inset rgba(0,0,0,0.4) 0 1px 5px;
display: table;
margin-bottom: 10px;
width: 100%;
}

Typlo
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1783
Varsta : 18
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 08/01/2013
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de csone la data de Joi 28 Noi - 19:46

Nu sa intamplat nimica Neutru

csone
Membru Forumgratuit

Mesaje : 167
Varsta : 27
Data de inscriere : 04/03/2013
Multumiri : 5
Membru exclus

http://csone.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de Typlo la data de Joi 28 Noi - 19:48

Cod:
table td {
background: #181818;
border: 1px solid #282828;
border-bottom: 1px solid #343434;
border-radius: 5px;
box-shadow: inset rgba(0,0,0,0.4) 0 1px 5px;
display: table;
margin-bottom: 10px;
width: 100%;
}

Typlo
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1783
Varsta : 18
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 08/01/2013
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de csone la data de Joi 28 Noi - 19:51

Sa distrus forumul asa X_X nu merge te rog daca poti posteaza altul

csone
Membru Forumgratuit

Mesaje : 167
Varsta : 27
Data de inscriere : 04/03/2013
Multumiri : 5
Membru exclus

http://csone.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de mindlock la data de Joi 28 Noi - 22:49

Încearcă ceva de genu

Cod:
<table border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" width="100%" class="_123">
<tbody><tr>
<td width="100%"><br>

<img src="http://hitskin.com/themes/17/79/57/i_icon_minipost.gif">    <a href="LINK">Titlu</a><br>
</td></tr></tbody></table>
Acuma , în foaia de still css

Cod:
._123 td{
border:1px solid #303030!important;
}

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de csone la data de Vin 29 Noi - 16:58

Cod:
<table border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" width="100%" class="_123">
<tbody><tr>
<td width="100%"><br>

<img src="http://hitskin.com/themes/17/79/57/i_icon_minipost.gif">    <a href="LINK">Titlu</a><br>
</td></tr></tbody></table>
Pai ala unde`l bag?

csone
Membru Forumgratuit

Mesaje : 167
Varsta : 27
Data de inscriere : 04/03/2013
Multumiri : 5
Membru exclus

http://csone.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de Typlo la data de Vin 29 Noi - 17:04

Panou de administrare => General => Forum => Categorii si forumuri =>
alegeti forumul unde doriti sa adaugati tabelul apoi dati pe " Modificare " => apoi cautati rubrica " Descriere : " si acolo adaugati codul

Typlo
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1783
Varsta : 18
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 08/01/2013
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de csone la data de Vin 29 Noi - 17:14

Tot are chenar scuze Supărat

csone
Membru Forumgratuit

Mesaje : 167
Varsta : 27
Data de inscriere : 04/03/2013
Multumiri : 5
Membru exclus

http://csone.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 29 Noi - 17:30

Cod:
<table border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" id="jq_sol"> <tr> <td width="150"><br> <img src="http://i55.servimg.com/u/f55/18/62/88/60/subfor10.png"> <a href="http://gadict-cs.forumz.ro/f2-parteneriate">Parteneriate</a><br> <img src="http://i55.servimg.com/u/f55/18/62/88/60/subfor10.png"> <a href="http://gadict-cs.forumz.ro/f3-aplicatii-staff">Aplicatii Staff</a><br> <img src="http://i55.servimg.com/u/f55/18/62/88/60/subfor10.png"> <a href="http://gadict-cs.forumz.ro/f4-prezentare-membri">Prezentare Membri</a><br>
<br></td>
</td></table>
Cod:
#jq_sol tr td {
border: 0 !important;
}

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de csone la data de Vin 29 Noi - 17:38

Nu sa intamplat nimic

csone
Membru Forumgratuit

Mesaje : 167
Varsta : 27
Data de inscriere : 04/03/2013
Multumiri : 5
Membru exclus

http://csone.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 29 Noi - 17:42

posteaza aici adresa forumului pe care intampi problema

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de csone la data de Vin 29 Noi - 17:42

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

csone
Membru Forumgratuit

Mesaje : 167
Varsta : 27
Data de inscriere : 04/03/2013
Multumiri : 5
Membru exclus

http://csone.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de mindlock la data de Vin 29 Noi - 18:33

Dacă nu doreai chienar era foarte simplu , folosește tot codul ce-l vechi doar că modifici CSS cu acesta :

Cod:
._123 td{
border:none!important
}

mindlock
Membru activ

masculin

Mesaje : 411
Varsta : 18
Localizare : România
Data de inscriere : 27/07/2013
Multumiri : 45
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 29 Noi - 19:03

Cod:
.tcl #jq_sol tr {
border: 0 !important;
box-shadow: 0 0;
}

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de csone la data de Vin 29 Noi - 19:30

jQuery este aproape bine doar ca doar la prima categorie mia disparut tabeulul Neutru

csone
Membru Forumgratuit

Mesaje : 167
Varsta : 27
Data de inscriere : 04/03/2013
Multumiri : 5
Membru exclus

http://csone.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 29 Noi - 19:32

Cod:
.tcl #jq_sol tr, .tcl table tr  {
border: 0 !important;
box-shadow: 0 0;
}

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de csone la data de Vin 29 Noi - 19:43

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:jQuery este aproape bine doar ca doar la prima categorie mia disparut tabeulul Neutru

csone
Membru Forumgratuit

Mesaje : 167
Varsta : 27
Data de inscriere : 04/03/2013
Multumiri : 5
Membru exclus

http://csone.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de Vizitator la data de Vin 29 Noi - 19:45

Cod:
.tcl #jq_sol tr, .tcl table tr {
border: 0 !important;
box-shadow: 0 0 !important;
}

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de csone la data de Vin 29 Noi - 20:20

Multumesc jQuery

Topic rezolvat !!

csone
Membru Forumgratuit

Mesaje : 167
Varsta : 27
Data de inscriere : 04/03/2013
Multumiri : 5
Membru exclus

http://csone.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Modificare script

Mesaj Scris de H4cK3R*uL la data de Vin 6 Dec - 17:59

topic rezolvat 

H4cK3R*uL
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2468
Varsta : 21
Localizare : Împărăția umbrelor.
Data de inscriere : 18/01/2013
Multumiri : 321
Niciun avertisment

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum