eroare "window.location.pathname"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat eroare "window.location.pathname"

Mesaj Scris de Vizitator la data de Lun 30 Sept - 11:28

Cod:
if(window.location.pathname == '/profile?mode=editprofile') {
alert("test");
};
dece nu returneaza catre pagina ?


Ultima editare efectuata de catre LupuSor. in Lun 30 Sept - 18:50, editata de 1 ori

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: eroare "window.location.pathname"

Mesaj Scris de Zeus la data de Lun 30 Sept - 16:01

Incearca:
Cod:
if(location.search.indexOf('?mode=editprofile') === 0) {
alert("test");
};

Zeus
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 3915
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 19/02/2012
Multumiri : 599
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: eroare "window.location.pathname"

Mesaj Scris de Vizitator la data de Lun 30 Sept - 18:49

Multumesc Rylled

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: eroare "window.location.pathname"

Mesaj Scris de Adi. la data de Lun 30 Sept - 21:35

topic rezolvat 

Adi.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3749
Localizare : Forumgratuit
Data de inscriere : 01/08/2012
Multumiri : 30
Niciun avertisment

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum