Revizuire pe baza unui singur criteriu: Lemak Design

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire pe baza unui singur criteriu: Lemak Design

Mesaj Scris de Cesar la data de Lun 26 Aug - 14:13

Numele forumului: Lemak Design
Adresa acestuia: http://lemakdesign.forum.st/
Criteriul de analizare: categorii si forumuri
Numele dvs. în forum: Cesar

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire pe baza unui singur criteriu: Lemak Design

Mesaj Scris de Vizitator la data de Lun 26 Aug - 19:35

Revizuire oficiala pe baza unui singur criteriu: Lemak Design
Categorii și forumuri:
  • Nu stati chiar asa bine. Observ ca aveti subiecte care nu se incadreaza in sectiunile corespunzatoare, spre exemplu nu are ce cauta "Userbars gratuite" la anunturi. Locul lor potrivit este la sectiunea graficii. Vad ca aveti arhiva cam pentru orice forum.. cred ca ar fi mult mai bine daca ati avea doar o arhiva, universala. Cosul de gunoi, consider ca trebuie separat de celelalte categorii. El este universal, deci nu se gasesc acolo doar subiecte/mesaje din categoria "GENERAL". Forumul "Suport pentru site-ul Hitskin" nu isi are rostul, nimeni nu a cerut pana acum suport si face forumul sa para mai lung decat este. Concursurile specifice se pot face in forumul "Concursuri", creand un subforum cu denumirea "Concursuri ale grafici", sau ceva de genul acesta. Nu am inteles pentru ce este forumul "Diverse sectiuni", am putut sa inteleg doar ca nu ati stiut ce nume sa ii alegeti asa ca ati ales unul la intamplare. Noroc cu subforumurile, v-au salvat oarecum. Am gasit o categorie cu forumuri ciudate, si anume categoria "Diverse". Ce cauta, practic intr-o categorie in care gasesti 90% divertisment, tutoriale si stiri in legatura cu informatica si internetul.. ? De ce nu faceti o categorie cu tutoriale in care sa includeti Hand made si Internet si sa mai creati cateva forumuri folositoare ?
    Zona vizitatorului, care este introdusa intr-o noua categorie "Abracadabra", ma face sa cred ca sunt pe un forum de magie. De fapt, nu este un lucru magic ca un vizitator poate posta (dar nu o va face pentru ca nu are de ce), sunt doar permisiunile diferite. De ce nu introduceti forumul in categoria "General" sau "Diverse", chiar daca va fi nefolositor ? Foarte fericit
Cod:
[justify]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/35bh8h3_th.png[/img][/td][td] [color=#004225][b][size=14]Categorii și forumuri: [/size][/b][/color][/td][/tr][/table]
[list][*]Nu stati chiar asa bine. Observ ca aveti subiecte care nu se incadreaza in sectiunile corespunzatoare, spre exemplu nu are ce cauta "Userbars gratuite" la anunturi. Locul lor potrivit este la sectiunea graficii. Vad ca aveti arhiva cam pentru orice forum.. cred ca ar fi [b]mult[/b] mai bine daca ati avea doar o arhiva, universala. Cosul de gunoi, consider ca trebuie separat de celelalte categorii. El este universal, deci nu se gasesc acolo doar subiecte/mesaje din categoria "GENERAL". Forumul "Suport pentru site-ul Hitskin" nu isi are rostul, nimeni nu a cerut pana acum suport si face forumul sa para mai lung decat este. Concursurile specifice se pot face in forumul "Concursuri", creand un subforum cu denumirea "Concursuri ale grafici", sau ceva de genul acesta. Nu am inteles pentru ce este forumul "Diverse sectiuni", am putut sa inteleg doar ca nu ati stiut ce nume sa ii alegeti asa ca ati ales unul la intamplare. Noroc cu subforumurile, v-au salvat oarecum. Am gasit o categorie cu forumuri ciudate, si anume categoria "Diverse". Ce cauta, practic intr-o categorie in care gasesti 90% divertisment, tutoriale si stiri in legatura cu informatica si internetul.. ? De ce nu faceti o categorie cu tutoriale in care sa includeti Hand made si Internet si sa mai creati cateva forumuri folositoare ?
Zona vizitatorului, care este introdusa intr-o noua categorie "Abracadabra", ma face sa cred ca sunt pe un forum de magie. De fapt, nu este un lucru magic ca un vizitator poate posta (dar nu o va face pentru ca nu are de ce), sunt doar permisiunile diferite. De ce nu introduceti forumul in categoria "General" sau "Diverse", chiar daca va fi nefolositor ? :D[/list]

    [hr]
    [/justify]

Revizuire realizata de Legolas

Data la care puteti solicita o noua analizare: 10.09.2013

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Terminat Re: Revizuire pe baza unui singur criteriu: Lemak Design

Mesaj Scris de Cesar la data de Lun 26 Aug - 19:57

Va multumesc pentru aceasta revizuire. Defapt , "Userbars gratuite" au fost in Magazin , dar am decis sa le ofer gratuite.. De aceea au ajuns acolo , nicidecum in "galerie"(se mai afla si in magazin , unde le e locul)
Forumul "Suport pentru site-ul Hitskin" a fost creat ieri-seara , deci nu sunt nici 24 de ore!
Diverse sectiuni , da , nu am stiut ce nume sa pun , dar cat despre "Concursuri specifice" nu pot spune decat ca ele sunt "specifice" zonei respective , nu pot amesteca totul , la fel ca si in cazul idei "Arhiva universala"..
Categoria se numeste "Abracadabra" , deoarece acolo se afla mult mai multe sectiuni , pe care vizitatorii sau membrii nu le pot vedea decat daca fac parte dintr-un grup cu accese in zonele respective..

Va multumesc pentru aceasta revizuire !

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire pe baza unui singur criteriu: Lemak Design

Mesaj Scris de Duncan la data de Mar 27 Aug - 10:59


Revizuire: Lemak Design
Sageată Categorii si forumuri:
Nu stati perfect cu sectiunile forumului..de ce aveti forumul concursuri la categoria general? Eu zic ca ar fi mai bine daca ati face o categorie unde sa adaugati sectiunea concursuri.Cat despre forumul Cos de gunoi..cred ca ar trebui sa fie la urma de tot..deoarece in el se pot muta toate subiectele inutile...vad ca aveti arhive cam peste tot, nu ar fi mai bine daca ati avea o singura arhiva, una unica?

Succes! FericitExclamare Atenție: Aceasta nu a fost o revizuire oficială!

Duncan
Contribuitor revizuiri
Contribuitor revizuiri

masculin

Mesaje : 616
Varsta : 19
Localizare : Prahova, Romania
Data de inscriere : 14/11/2012
Multumiri : 3
Niciun avertisment

http://www.extrem-support.forumgratuit.ro

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire pe baza unui singur criteriu: Lemak Design

Mesaj Scris de Vizitator la data de Lun 2 Sept - 20:54


Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum