Nume de domeniu personalizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Nume de domeniu personalizat

Mesaj Scris de Admin la data de Joi 7 Feb - 17:39

Nume de domeniu personalizat


Aveti posibilitatea de a alege un nume de domeniu pentru forumul dvs. (1600 credite pentru un an, cu posibilitate de prelungire).

Este recomandat sa va alegeți un nume de domeniu cat mai simplu posibil. Acesta trebuie să fie ales cu atenție, evitând numele care sunt prea lungi. Un bun nume de domeniu nu depășește 10 caractere. (Amintiți-vă că aveți un număr de maxim de 25 de caractere pentru orice eventualitate!)

Pasul 1. Achizitia creditelor

Pentru a comanda un domeniu personalizat, trebuie mai întâi să achiziționați cele 1600 de credite necesare pentru această tranzacție.
Panou de Administrare Diverse Administrare credit Cumparare credit

Idee Informatii complete privind achizitionarea de credite gasiti citind acest tutorial

Pasul 2. Rezervarea numelui de domeniu

Odată ce aveți cele 1600 de credite mergeți in
Panou de Administrare Diverse Administrare credit Consum credit
și faceți click pe butonul "Nume de domeniu".

Exclamare Doar fondatorii pot efectua aceasta operatie.

Apoi trebuie să verificați disponibilitatea numelui domeniului personalizat pe care l-ați ales!

Puteți alege un domeniu personalizat cu una dintre cele patru extensii disponibile:
.com / .net / .org / .biz

Pot apărea doua cazuri:

A. Numele domeniului personalizat pe care l-ați ales exista deja, acest lucru însemnând ca altcineva a cumpărat deja un domeniu cu numele pe care doriți sa îl folosiți dumneavoastră si deci nu îl mai puteți cumpăra. In acest caz va sfătuim fie sa încercați același nume de domeniu, dar cu o extensie diferita, fie sa vă alegeți un alt nume.
Exclamare Puteti face aceasta verificare chiar daca nu aveti suficiente credite.


B. Numele domeniului personalizat este disponibil, ceea ce înseamnă ca puteți cumpăra acest domeniu pentru forumul dumneavoastră.
In acest caz, dacă sunteți sigur de alegerea făcută, confirmați cererea dumneavoastră prin completarea formularului pentru a va rezerva numele domeniului (Deși nu aveți acces la panoul de control al numelui de domeniu, domeniile cumpărate prin Forumgratuit vă aparțin in totalitate și puteți solicita în orice moment recuperarea lor printr-un Mesaj Privat trimis unui administrator. De aceea vă rugam să vă asigurați că informațiile introduse sunt corecte).

Un domeniu personalizat se rezervă pentru un an.El nu poate fi nici editat nici modificat pe parcursul acestei perioade.

Odata ce ati ales numele dvs. de domeniu, trebuie doar să așteptați pentru activarea domeniului de către Forumgratuit!
Exclamare Activarea poate dura până la 5 zile.
După activarea domeniului, veți primi un e-mail de notificare și numele domeniului dumneavoastră va conduce în mod automat spre forumul dumnevoastră.

Atata timp cat nu primiti confirmarea activarii sale, nu comunicati numele de domeniu ales, persoane rau intentionate il pot cumpara inainte sa o facem noi.
Idee Daca, după o perioada de cinci zile domeniul dumneavoastră inca nu a fost activat (cazuri foarte rare, dar se poate întâmpla), verificați daca nu ați primit un e-mail de la Forumgratuit in care sa vi se explice motivul întârzierii. Daca nu primiți niciun e-mail de la Forumgratuit, va rugam sa deschideți un topic nou pe forumul de suport in forumul Probleme cu creditele si cu domeniile personalizate si să așteptați răspunsul unui administrator.

Pasul 3. Numele de domeniu a fost confirmat. Ce optiuni suplimentare am?

Redirectionare adresa
Odata ce numele de domeniu este activat, forumul este accesibil la doua adrese (numele de domeniu dorit si adresa normala)
Totodata puteți alege ca toate persoanele care accesează forumul dumneavoastră folosind vechea adresa sa fie redirecționate automat către noul domeniu.

Panou de Administrare General Forum Adresa Internet a forumului Nume de domeniu personalizat Redirecționare automată a url-ului=>Da.

Conturi email pentru forum

In urma cumpararii unui nume de domeniu, conturile de email devin operationale


Panou de administrare >>Diverse >> Administrarea casutelor de email

- Puteti crea 10 conturi de email si pana la 10 redirectionari
- Puteti consulta si trimite emailuri prin webmail conectindu-va la http://webmail.numeledvsdedomeniu.com


Tutorial scris de lexa
Actualizat si completat: 29.01.2013 ~Ina

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
avatar
Admin
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 872
Data înscrierii : 14/12/2007
Multumiri : 15
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum