Greseala din CSS sa fie aratata

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Doriti aratarea erorii din CSS , pentru a fi identificata mai usor?

85% 85% 
[ 55 ]
15% 15% 
[ 10 ]
 
Total voturi : 65

Rezolvat Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Lun 24 Iun - 20:33

Salut!,
 Salut.Sugestia mea , este de a se arata greseala din CSS , pentru a sti ce sa modificam.
Ceea ce vreau sa spun , ca eu am primit de cateva ori eroarea :
Cod:
Eroare detectata
Am calculat un numar diferit de "{" si de "}". Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat corect pe forumul dvs.
Va recomandam sa recititi codul.

 Ar fi bine sa ne arate unde a detectat eroarea "X" , fara sa irosim mai mult timp decat ar trebui , deoarece in acel timp poti sa continui personalizarea forumului sau orice altceva.

 Nu vreau sa-mi sariti in cap ca "mi-ar fi lene" , dar in timpul in care caut eroarea , pot face cu totul si cu totul altceva..
Spre exemplu , am vrut sa adaug un cod de 55 de randuri si am primit eroarea asta..Acum trebuie sa iau rand cu rand pana gasesc respectiva eroare si poate nu e doar una , ci doua sau mai multe..

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Duncan la data de Lun 24 Iun - 20:39

Ar fi o idee buna, sunt de acord.A face cu ochiul

Duncan
Contribuitor revizuiri
Contribuitor revizuiri

masculin

Mesaje : 616
Varsta : 18
Localizare : Prahova, Romania
Data de inscriere : 14/11/2012
Multumiri : 3
Niciun avertisment

http://www.extrem-support.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de -KaPPa- la data de Lun 24 Iun - 22:18

Interesanta propunerea, dar ne-ar prinde bine, am votat Da.

-KaPPa-
Contribuitor graphic design
Contribuitor graphic design

masculin

Mesaje : 482
Varsta : 19
Localizare : Tenerife
Data de inscriere : 16/12/2012
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.monsterscreation.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Mar 25 Iun - 11:17

Ma bucur ca sunteti de acord cu mine!

drink

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Zachary la data de Mar 25 Iun - 18:42

Votul meu este negativ deoarece tu trebuie inainte de a insera codul CSS in foaia de stil CSS sa fii atent cum il creezi, adica sa nu uiti vreun ; sau parantezele de vigoare } sau alte cele.

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Mar 25 Iun - 18:47

Kenan a scris:Votul meu este negativ deoarece tu trebuie inainte de a insera codul CSS in foaia de stil CSS sa fii atent cum il creezi, adica sa nu uiti vreun ; sau parantezele de vigoare } sau alte cele.

 Trebuia sa fie cineva cu.. 


 De acord cu tine , dar , de exemplu , daca am luat codul dupa forumul de suport sau orice alt forum si exista deja acea greseala ..Râset

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de MadalinTM la data de Mar 25 Iun - 18:53

Nu e foarte usor de realizat o astfel de functie. Mai bine ai folosi Notepad ++ atunci  cand scrii cod. Fiecare atribut are o culoare diferita, ceea te ajuta sa scrii codul cat mai corect.
Uite si o imagine cu programul: 

MadalinTM
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 44
Varsta : 19
Localizare : Dungeon
Data de inscriere : 25/06/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Mar 25 Iun - 19:00

@MadalinTM a scris:Nu e foarte usor de realizat o astfel de functie. Mai bine ai folosi Notepad ++ atunci  cand scrii cod. Fiecare atribut are o culoare diferita, ceea te ajuta sa scrii codul cat mai corect.


Eu sincer , cred ca tehnicienii de la FG si FA , s-ar descurca..Intradevar , o sugestie nu se implementeaza foarte usor , mai intai o analizeaza , iar apoi (in decursul a catorva zile/luni/ani) se apuca de treaba.
 Totusi , sa nu deviem de la subiect , deoarece , daca s-ar implementa asa ceva , multa lume si-ar salva timp..


Despre Notepad ++:
Crede-ma ca deja il folosec , pentru serverul meu de Minecraft (Bukkit). Si nu cred ca toata lumea ar vrea sa isi descarce mii de programe pentru o { sau ; ...

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Lun 1 Iul - 10:27

Readuc acest topic in atentia utilizatorilor.

  Chiar ar fi bine sa avem asa ceva , nu inteleg de ce sa descarcam diverse programe pentru o "{" sau ";" . 
   Sper sa nu se gaseasca nimeni care sa zica ca vreau prea mult pentru un forumgratuit , deoarece : forumul se numeste forumgratuit nu forumaproapegratuit .

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de MadalinTM la data de Lun 1 Iul - 11:17

PixX a scris:Readuc acest topic in atentia utilizatorilor.

  Chiar ar fi bine sa avem asa ceva , nu inteleg de ce sa descarcam diverse programe pentru o "{" sau ";" . 
   Sper sa nu se gaseasca nimeni care sa zica ca vreau prea mult pentru un forumgratuit , deoarece : forumul se numeste forumgratuit nu forumaproapegratuit .

De ce sa descarci un program? Pai in loc sa astepti cateva luni pana la implementare astepti maximum cateva minute. Fericit

MadalinTM
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 44
Varsta : 19
Localizare : Dungeon
Data de inscriere : 25/06/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Lun 1 Iul - 11:26

@MadalinTM a scris:
PixX a scris:Readuc acest topic in atentia utilizatorilor.

  Chiar ar fi bine sa avem asa ceva , nu inteleg de ce sa descarcam diverse programe pentru o "{" sau ";" . 
   Sper sa nu se gaseasca nimeni care sa zica ca vreau prea mult pentru un forumgratuit , deoarece : forumul se numeste forumgratuit nu forumaproapegratuit .

De ce sa descarci un program? Pai in loc sa astepti cateva luni pana la implementare astepti maximum cateva minute. Fericit

 
 Sugestia nu e doar in cazul meu  . Gandeste-te ca sunt sute sau chiar mii de utilizatori ai acestui serviciu in toata lumea , nu doar in Romania..
 Sincer , mai bine astept 1 an , ca sa stiu ca toti utilizatorii beneficiaza de sugestia aceasta , in caz daca va fi acceptata..

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Typlo la data de Lun 1 Iul - 13:21

Eu sunt de acord sunt multi utilizatori care doresc sa incerce sa creeze astfel de coduri si ar fi chiar bine daca l-ar aparea greseala sa stie sa modifice Fericit

Typlo
Analist
Analist

masculin

Mesaje : 1784
Varsta : 18
Localizare : Alba Iulia
Data de inscriere : 08/01/2013
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Mier 3 Iul - 20:48

Multumesc Spray pentru sustinere!

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Mar 9 Iul - 17:01

Se pare ca "scorul" este unul bun: 
 15 - 4!

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Emanuel la data de Vin 12 Iul - 21:09

PixX a scris:Se pare ca "scorul" este unul bun: 
 15 - 4!

Da scorul este bun deoarece si propunerea este buna Foarte fericit

De multe ori cand "scap" o , sau o }/{ imi apare ca am gresit ceva..si poate stau cu zecile de minute sa gasesc greseala  

Emanuel
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2960
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 821
Niciun avertisment

http://www.infinigame.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Lun 15 Iul - 15:48

Multumesc , emy! Acum e 22 - 4 Fericit.

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Lun 22 Iul - 12:38

Ce bine ar fi daca s-ar gasi o solutie Foarte fericit .. Cat de mica sa ne ajute la gasirea greselii.

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de SasukeUchyha la data de Vin 26 Iul - 12:52

Sunt de acord sa se bage ar fi mult mai usor pentru noi sa vedem unde ar fi greseala in toata pagina CSS ...

SasukeUchyha
Membru nou

masculin

Mesaje : 5
Varsta : 22
Localizare : pe Aicisa
Data de inscriere : 26/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://drivemt2.bossforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de prowarz la data de Vin 26 Iul - 13:48

Parerea mea este ca sunt diferite programe speciale pentru aceste coduri, cum este si notepad++.
Aceasta propunere este fara rost, pentru ca daca stai sa scrii fiecare cod iti zic eu ca nu uiti nici o "}" sau ;

Votul meu este nu.

prowarz
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 195
Localizare : Berlin
Data de inscriere : 26/12/2010
Multumiri : 0
1 avertisment

http://prowarz.forum.st/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Vin 26 Iul - 14:05

Cum am spus si o repet.. Poate ca nu toti vrem sa descarcam programe pentru o greseala.
Desigur , "fara rost"..

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Adi`Tu la data de Vin 26 Iul - 16:41

Sunt de acord !

Adi`Tu
Membru activ

masculin

Mesaje : 425
Varsta : 18
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/02/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.onexiled.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Alecsino15 la data de Mier 28 Aug - 1:17

Este un moft, incearca notepad ++ si sa vezi ca nu vei mai avea probleme. Deci categoric NU

Alecsino15
Membru Forumgratuit

Mesaje : 24
Varsta : 19
Data de inscriere : 28/08/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://real-arena.all-up.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Cesar la data de Mier 28 Aug - 18:43

@Alecsino15 a scris:Este un moft, incearca notepad ++ si sa vezi ca nu vei mai avea probleme. Deci categoric NU
Desigur , un "moft".. Ati citit macar ceea ce am scris eu (de nu stiu cate ori) incercand sa va explic cum sta treaba cu "Notepad ++" ? 

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de 3mY la data de Mier 28 Aug - 19:03

Este o idee buna... am votat Pro.

3mY
Membru activ

masculin

Mesaje : 489
Varsta : 20
Localizare : Nu ofer suport prin PM
Data de inscriere : 25/06/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://lemakdesign.forum.st/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Peter la data de Dum 1 Sept - 15:35

Votez da ar fi o idee foarte buna De acord  Felicitari 

Peter
Membru activ

masculin

Mesaje : 543
Varsta : 17
Localizare : Bihor
Data de inscriere : 29/07/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://lolgames.forumer.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de ezlidor la data de Mier 4 Sept - 2:46

Daca ai scrie tu codurile css cu siguranta nu ar exista probleme si nu ar aparea nici o eroare, insa in momentul in care dai copy + paste de pe alte site-uri din surse sau exemple, cu siguranta pot aparea mici erori de copiere. Daca tii mortis sa nu folosesti notepad++ atunci iti dau eu pasii corecti de scriere a unui cod css:

1. Tastezi clasa
Cod:
.body
2. Deschizi si inchizi stilul
Cod:
.body {
}
3. Introduci criteriile, iar dupa fiecare adaugi punct si virgula pentru a inchide definirea
Cod:
.body {
displey: block;
border: 1px solid #OOO;
background-color: transparent;
color: #f00;
}
Urmeaza pasii astia de fiecare data si nu va mai fi nevoie de implementarea unei sugestii mofturoase. Daca vrei sa realizezi ceva atunci pune mana si lucreaza si invata, mura-n gura nu primesti ...
Si cine voteaza Da cu siguranta nu are habar de design sau coduri, iar realizarea unei teme va fi posibila pt el doar prin copy + paste.

ezlidor
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 4140
Varsta : 27
Localizare : Iasi
Data de inscriere : 07/02/2008
Multumiri : 8
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de D0wNLoaD la data de Lun 30 Sept - 23:15

Da

D0wNLoaD
Membru Forumgratuit

Mesaje : 32
Varsta : 19
Data de inscriere : 30/09/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.helpforumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de CocoSlatina la data de Sam 5 Oct - 19:19

Zic PRO !

CocoSlatina
Membru Forumgratuit

Mesaje : 21
Varsta : 25
Data de inscriere : 05/10/2013
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.facebook.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de Bandit la data de Sam 5 Oct - 22:31

Votez nu.

Recitirea tuturor codurilor nu este munca grea, numai din greseli se poate invata. Nu isi are rostul aceasta propunere (parerea mea).....

Bandit
Membru Forumgratuit

Mesaje : 20
Varsta : 26
Data de inscriere : 05/10/2013
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://fg-coding.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Greseala din CSS sa fie aratata

Mesaj Scris de JusT. la data de Sam 16 Noi - 16:24

Am votat da .

JusT.
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 207
Varsta : 19
Localizare : Arad
Data de inscriere : 07/01/2013
Multumiri : 2
Membru exclus

http://ultracs.forumer.ro/

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum