Script buton pentru refresh,sus si acasa

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Vin 24 Mai - 20:36

Salut!
Salutare tuturor , am revenit cu o problema pentru " o bara " pe laterala forumului.As vrea daca se poate ca in imaginea de mai jos.

Va multumesc frumos!


Intrebare:
Totusi , cum ii zice la "bara" ai pe laterala?Nu are si ea o denumire?


Ultima editare efectuata de catre PixX in Joi 6 Iun - 15:15, editata de 1 ori

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Zachary la data de Vin 24 Mai - 22:37

Bună seara,

Este un simplu cod HTML:

Cod:
<div id="footer_tools"><a href="javascript:location.reload(true)"><img src="http://i66.servimg.com/u/f66/11/96/49/61/refres10.png" title="Reload the Page" alt="Reload the Page"></a><br><a href="/forum.htm"></a></div>

Cod CSS:

Cod:
#footer_tools {
position: relative;
top: -50px;
right: -95px;
margin-top: -125px;
width: 30px;
}

Îl puteți adăuga in template-urile overall_footer_begin sau overall_footer_end , depinde de preferinte.

Modificați valorile din codul CSS cu altele, preferabile.

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Sam 25 Mai - 20:07

Kenan , multumesc frumos , dar folosesc phpBB3 , deci unde as putea sa il adaug?

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Zachary la data de Sam 25 Mai - 20:31

Ok, atunci.

Creați un Cod Javascript nou, întâi verificați daca sunt activate codurile JS.

Titlu: Button Refresh sau oricare altul.
Amplasare: Toate paginile

Cod:
$(function() { $('#page-footer').after('<div id="footer_tools"><img src="http://i66.servimg.com/u/f66/11/96/49/61/refres10.png" onClick="window.location.reload()" /></div>'); });

Iar apoi adăugați în Foaia de stil CSS acest cod:

Cod:
#footer_tools {
position: relative;
top: -50px;
right: -95px;
margin-top: -125px;
width: 30px;
}

Am pus niște valori oarecare, dvs. le puteți modifica după bunul plac.

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Sam 25 Mai - 20:37

Am pus , dar nu apare nimic nici sus,jos sau stanga,dreapta scratch
Ce ar trebui sa fac?

Si daca vreau si pentru "Prima pagina" si "Sus"(top/up)?Ce ar trebui sa adaug?


// Vina mea , se intercala cu primul script.Dar apare ciudat, uite in imagine:


Ultima editare efectuata de catre PixX in Sam 25 Mai - 20:42, editata de 1 ori

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Zachary la data de Sam 25 Mai - 20:38

Pentru a aduce mai la dreapta sau mai la stanga modificati valoarea right:30px; cu right:20px; sau oricare alta valoare.

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Sam 25 Mai - 21:13

Bun , l-am asezat , dar nu merge...Cand dau click nu functioneaza.
Si problema este ca una din chenarele cu linkuri din footer arata ciudat...Adica , s-a deplasat mai jos.Acum arata asa:

Dar ar trebui sa fie asa:


Nu exista alt script?Mai asemanator cu cel din prima imagine prezentata de mine?

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Zachary la data de Sam 25 Mai - 21:19

Postați aici link-ul forumului dvs. pentru a putea clarifica acele probleme apărute.

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Sam 25 Mai - 21:24

Linkul este in spoiler.
Spoiler:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Zachary la data de Sam 25 Mai - 21:29

În caz că ați observat eu doresc sa fie dezactivată optiunea "Forum in construcție" deoarece nu am cum să vă ajut altcumva.

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Sam 25 Mai - 21:30

Kenan a scris:În caz că ați observat eu doresc sa fie dezactivată optiunea "Forum in construcție" deoarece nu am cum să vă ajut altcumva.

Vina mea Jenat ...Acum este dezactivata.

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Zachary la data de Sam 25 Mai - 21:34

Îmi puteți oferi un cont de teste prin care să pot accesa Panoul de administrare ?

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de GameShadow la data de Dum 26 Mai - 11:49

Eu observ ca butonul functioneaza .

GameShadow
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 62
Data de inscriere : 17/01/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.opencs.4umer.net/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Dum 26 Mai - 16:02

Salut!
Acum imi merge , in codul dat de tine am adaugat fara sa vreau un spatiu , dar l-am sters.
Acum problema e ca bara cu linkuri e mai jos decat unde ar fi trebuit sa fie.Alt script sau varianta . nu exista?

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Zachary la data de Dum 26 Mai - 16:05

Cum am spus mai sus:

Îmi puteți oferi un cont de teste prin care să pot accesa Panoul de administrare ?

Zachary
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 2001
Varsta : 36
Localizare : România
Data de inscriere : 08/05/2013
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Dum 26 Mai - 16:06

Kenan a scris:Cum am spus mai sus:

Îmi puteți oferi un cont de teste prin care să pot accesa Panoul de administrare ?

Doresc ca problema sa fie rezolvata , intr-un altfel de mod.Imi pare rau , dar nu va pot oferi acces la P.A.


// bump..

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Lun 27 Mai - 21:39

Salut!
Ma poate ajuta cineva , va rog?


// Serios , chiar am nevoie de acest script.

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Joi 30 Mai - 15:10

Foarte trist
Serios , chiar nu ma poate ajuta nimeni?

// up..

// Chiar nu exista nici un mod in a face ceea ce doresc eu?

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de MBeatrice la data de Joi 30 Mai - 16:50

Kenan a scris:Bună seara,

Este un simplu cod HTML:

Cod:
<div id="footer_tools"><a href="javascript:location.reload(true)"><img src="http://i66.servimg.com/u/f66/11/96/49/61/refres10.png" title="Reload the Page" alt="Reload the Page"></a><br><a href="/forum.htm"></a></div>

Cod CSS:

Cod:
#footer_tools {
position: relative;
top: -50px;
right: -95px;
margin-top: -125px;
width: 30px;
}

Îl puteți adăuga in template-urile overall_footer_begin sau overall_footer_end , depinde de preferinte.

Modificați valorile din codul CSS cu altele, preferabile.
Codul CSS ramane in Foaie de stil CSS, iar cel HTML il adaugati in Generalitati sau Anunturi.

MBeatrice
Membru onorific
Membru onorific

feminin

Mesaje : 730
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 01/01/2013
Multumiri : 5
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Joi 30 Mai - 16:53

Daca il voi adauga in Generalitati , se va vedea doar pe prima pagina..
Si am mai mentionat ca vreau ca fie si pentru "sus"/"top" si "acasa"(adica in index).



Ultima editare efectuata de catre PixX in Joi 30 Mai - 17:10, editata de 2 ori

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de MBeatrice la data de Joi 30 Mai - 17:00

Codul CSS ramane in Foaie de stil CSS, iar cel HTML il adaugati in Generalitati sau Anunturi.

MBeatrice
Membru onorific
Membru onorific

feminin

Mesaje : 730
Varsta : 23
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 01/01/2013
Multumiri : 5
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Joi 30 Mai - 17:11

Daca activez anunturile , ele se intercaleaza cu meniul..

Si am mai mentionat ca vreau ca fie si pentru "sus"/"top" si "acasa"(adica in index).


// bump..

// bump bounce


Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Vin 31 Mai - 18:23

Ma poate ajuta cineva?
Sau macar un "top" ca pe IPB:



// bump



// Of , am cautat pe Google si am gasit.Dar problema este ca nu merge/nu stiu unde sa-l pun.
L-am pus in JavaScript , dar nu merge.Vreau sa apara pe toate paginile.Codul este mai jos.

Cod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="scrolltopcontrol.js">

/***********************************************
* Scroll To Top Control script- ˆ Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Project Page at http://www.dynamicdrive.com for full source code
***********************************************/

</script>

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Sam 1 Iun - 18:37

Up...

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Lun 3 Iun - 16:47

Up...

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Mar 4 Iun - 16:50

Up Neutru

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Mier 5 Iun - 18:42

Ma poate ajuta cineva?
Neutru

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de ObeyDiamond la data de Mier 5 Iun - 19:14

Deci ce vrei pana la urma? Vrei aceste butoane pe margine la forum?
, su vrei acel buton ca pe IPB in josul forumului?

ObeyDiamond
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 263
Varsta : 21
Localizare : Take pride in what you do :) !
Data de inscriere : 11/05/2013
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de Cesar la data de Mier 5 Iun - 19:37

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Deci ce vrei pana la urma? Vrei aceste butoane pe margine la forum?
, su vrei acel buton ca pe IPB in josul forumului?

Oricare , doar sa ma ajute cineva..Ambele sunt bune , dar as opta pentru butoanele pe marginea forumului , deoarece au mai multe functii(refresh,top,home).

Cesar
Membru activ

masculin

Mesaje : 3264
Varsta : 17
Data de inscriere : 13/09/2012
Multumiri : 293
Niciun avertisment

http://www.wolffighterz.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script buton pentru refresh,sus si acasa

Mesaj Scris de ObeyDiamond la data de Mier 5 Iun - 19:51

Vezi asta?

Cod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en" xml:lang="en">

<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.3.2/jquery.min.js"></script>

<script type="text/javascript" src="scrolltopcontrol.js">

/***********************************************
* Scroll To Top Control script- © Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Project Page at http://www.dynamicdrive.com for full source code
***********************************************/

</script>

ObeyDiamond
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 263
Varsta : 21
Localizare : Take pride in what you do :) !
Data de inscriere : 11/05/2013
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum