Revizuire simpla: Free Stuff

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de BlitzKrieg la data de Sam 2 Mar - 16:26

Numele forumului: Free Stuff
Adresa forumului: http://freestuff.forumcreativ.ro/
Categoria din care face parte forumul: Diverse
Data de creare a forumului: Mar 17 Apr 2012
Tipul de analizare dorita: simplă
Doriti realizarea insignei de revizuire?: da

BlitzKrieg
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 295
Varsta : 18
Localizare : Romania, Rm. Vlacea
Data de inscriere : 15/04/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://freestuff.forumcreativ.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de Emanuel la data de Sam 2 Mar - 16:56

Revizuire: Free Stuff
Primele impresii:
Un forum care te lasa surprins la prima vedere si te face sa te inregistrezi.

Design si aspect:
Un design simplu si elegant, aspectul este inbunatatit de imaginile din descrierea forumurilor.
Un banner simplu care spune totul.

Organizarea forumurilor si a categoriilor:
Din punctul meu de vedere categoria DESIGN nu ar trebuii sa fie acolo, ci trebuie sa fie si ea langa TUTORIALE. In rest categoriile sunt foarte bune pentru un forum de acest gen.

Activitatea forumului:
Cod:
Membrii conectati in decursul ultimelor 24 ore: BlitzKrieg, Bogdan, Trololo
Chiar nu inteleg..toate forumurile de pe platforma ForumGratuit sunt goale..Supărat
Poate ar trebuii sa acordati mai mult timp la acest capitol, forumul este structurat bine si nu mai are nevoie de mari remedieri, poate doar putin.

Staff-ul si grupurile forumului:
Ce pot spune? Nici un membru nu este in grupuri doar dvs. Ar trebuii sa organizati niste concursuri care au ca premii diferite ranguri.

Originalitate:
Nici aici nu stati foarte bine, tutorialele din categoria Photoshop sunt copiate in mare parte.. iar dvs. folositi Copyright chiar daca nu sunt facute de dvs. sau alti membrii.


Atentie! Aceasta nu a fost o revizuire oficiala iar ce am postat mai sus sunt parerile mele despre forumul dvs.

Emanuel
Administrator
Administrator

masculin

Mesaje : 2993
Varsta : -12
Data de inscriere : 06/11/2012
Multumiri : 822
Niciun avertisment

http://www.infinigame.org/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de BlitzKrieg la data de Sam 2 Mar - 17:05

Mulțumesc emy [;x] pentru revizuire... mă așteptam la ceva mai relevant dar e OK.

BlitzKrieg
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 295
Varsta : 18
Localizare : Romania, Rm. Vlacea
Data de inscriere : 15/04/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://freestuff.forumcreativ.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 2 Mar - 18:09

Revizuire: Free Stuff


Sageată Primele impresii:
La prima vedere este un forum care se axeaza pe toate temele, care ocupa atat de gaming cat si chestii interesante si induce vizitatorul in acea stare de curiozitate, totodata vine si dorinta de a participa la aceste subiecte, si de a te face cunoscut printre alti membrii care vor sa isi arate inteligenta.

Sageată Aspectul general al forumului:
Un aspect placut, nu am ce va reprosa. Puteam spune ca multitudinea scripturilor este deranjanta, dar da un plus de profesionalism. Ati schimbat cat de cat tematica forumului, dar imi place ca in bine. Dar, pe mine unul ma deranjeaza tare mult acel border. O culoare mai deschisa ar fi fost potrivita, de preferinta cum este hoverul. Si bara de instrumente ar putea fi putin stilizata cu o niste culori mai vii, probabil cu cea de la categorii.

Sageată Activitate si statistici:
Off.. iar si iar statistici mici.
Cod:

In total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori :: 1 Motor de cautare
Pot sa spun ca unii nu sunt interesati. Aveti foarte multi vizitatori, dar nu prea se fac conturi des.. Eu va propun sa lasati totul sa mearga de la sine, si sa nu va mai zbateti atat de mult deoarece vor fi dezinteresati sa mai posteze si ei, nu vor mai avea ce. Dati-le o sansa, faceti concursui interesante care sa ii atraga, cu premii foarte mari, dupa asta totul va fi la locul lui.

Sageată Staff-ul și grupurile forumului:
Stafful relativ nu exista. Am fost socat sa aflu ca nu aveti nici macar un membru staff. Aveti mare nevoie de cineva care sa va ajute la popularea forumului, cineva competent. Cautati, cautati si iar cautati pe cineva. Vad ca nu duceti lipsa de membri, in acei 102 trebuie sa fie cineva care sa aibe timpul si rabdarea pentru a va ajuta.

Sageată Originalitate si calitate:
Nu aveti subiecte originale, dar stiti ce imi place ? Spuneti sursa. Nu va acordati voua drepturile, si asta conteaza, sa spuneti „cine ce si cum”. Va felicit pentru asta, nu multi au curajul sa le puna crezand va membri ii vor parasi, dar defapt vor aprecia si mai mult.

Sageată Organizarea forumurilor si a categoriilor:
Nu am ce va reprosa aici. Aveti o organizare bine pusa la punct.

Sageată Modul de scriere corecta in limba romana:
Imi place foarte mult, si din nou da dorinta simplului vizitator sa se inregistreze. Isi va da seama ca este o comunitate serioasa, care nu a uitat cum se scrie „românește”, si imi place ca promovati limba romana. Folositi diacritice la descrierile forumurilor, ceea ce este foarte bine.

Mult succes cu forumul ! Noroc
Exclamare Atenție: Aceasta nu a fost o revizuire oficială!

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de BlitzKrieg la data de Sam 2 Mar - 21:23

Mulțumesc mult Danger pentru revizuirea ta. Mi-a făcut plăcere s-o citesc! Mulțumesc de aprecieri!

BlitzKrieg
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 295
Varsta : 18
Localizare : Romania, Rm. Vlacea
Data de inscriere : 15/04/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://freestuff.forumcreativ.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de Vizitator la data de Sam 2 Mar - 21:25

Placerea a fost de partea mea. La urmatoarea revizuire puteti auzi numai de bine, totul depinde de dumneavoastra A face cu ochiul.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 3 Mar - 21:18

Revizuire oficiala simpla: Free Stuff

Spoiler:


Primele impresii:

Aspectul general al forumului:

Activitate si statistici:

Staff-ul si grupurile forumului:

Originalitate si calitate:

Organizarea forumurilor si a categoriilor:

Modul de scriere in limba romana:

Concluzii:

  • Primele impresii nu au fost deloc rele! Dupa ce am stat insa sa verific si celelalte aspecte am ramas putin dezamagit, in sensul in care de la o revizuire la alta obtineti un punctaj tot mai mic, iar situatia pe forum nu se imbunatateste ci se agraveaza. Design-ul paginii de start este bine definit la capitolul asamblarea culorilor, insa exista si mici detalii care "bat la ochi". Ideal ar fi sa personalizati tabelele "Statistici" si "Cine este conectat?" si sa schimbati culorile de fundal pentru grupuri. Acestea sunt pe bune, deranjante. Suspect Mergand pe aceeasi linie de idei, situatia devine mult mai critica cand vorbim despre activitate sau staff. Acesta nici macar nu exista. Indicat ar fi sa recrutati cativa membri staff care sa participe intr-un mod activ la promovarea forumului si la intensificarea activitatii in cadrul acestuia. Organizarea forumurilor nu poate fi nici ea foarte buna luand in consideratie numarul de forumuri create. Ar trebui sa cumulati forumurile si categoriile printr-o generalizare a acestora. Astfel forumul va deveni mult mai confortabil pentru utilizatori, si se vor putea orienta mult mai bine. Dupa cum am mentionat si in reviuirile anterioare, trebuie sa mai lucrati la modul de scriere. Puteti incepe chiar prin corectarea greselilor gramaticale din descrierile forumurilor.

    Mult succes! NorocNota finala a forumului: 7,57


Cod:
[center][img]http://i.imgur.com/0ma0SHV.png[/img][/center]
[spoiler]http://i.imgur.com/0ma0SHV.png[/spoiler]

[justify]
[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i48.tinypic.com/e6ep1z_th.png[/img][/td][td] [color=#DA9100][b][size=14]Primele impresii: [/size][/b][/color][/td][td valign="middle" align="right" style="text-align:right;"][img]http://i50.tinypic.com/2rcsevd_th.png[/img][/td][/tr][/table]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/2hewumd_th.png[/img][/td][td] [color=#007FFF][b][size=14]Aspectul general al forumului: [/size][/b][/color][/td][td valign="middle" align="right" style="text-align:right;"][img]http://i46.tinypic.com/2qa5yyw_th.png[/img][/td][/tr][/table]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i49.tinypic.com/2vd37sw_th.png[/img][/td][td] [color=#66B032][b][size=14]Activitate si statistici: [/size][/b][/color][/td][td valign="middle" align="right" style="text-align:right;"][img]http://i49.tinypic.com/bdqhvp_th.png[/img][/td][/tr][/table]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/20iz72e_th.png[/img][/td][td] [color=#1034A6][b][size=14]Staff-ul si grupurile forumului: [/size][/b][/color][/td][td valign="middle" align="right" style="text-align:right;"][img]http://i47.tinypic.com/javxfn_th.png[/img][/td][/tr][/table]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/2na4qb8_th.png[/img][/td][td] [color=#5076AF][b][size=14]Originalitate si calitate: [/size][/b][/color][/td][td valign="middle" align="right" style="text-align:right;"][img]http://i46.tinypic.com/2qa5yyw_th.png[/img][/td][/tr][/table]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i50.tinypic.com/35bh8h3_th.png[/img][/td][td] [color=#004225][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [/size][/b][/color][/td][td valign="middle" align="right" style="text-align:right;"][img]http://i46.tinypic.com/2qa5yyw_th.png[/img][/td][/tr][/table]

[table width="100%;"][tr][td valign="middle" width="50px"][img]http://i46.tinypic.com/16hlu6f_th.png[/img][/td][td] [color=#CC0000][b][size=14]Modul de scriere in limba romana: [/size][/b][/color][/td][td valign="middle" align="right" style="text-align:right;"][img]http://i50.tinypic.com/2rcsevd_th.png[/img][/td][/tr][/table]

    [color=black][b][size=14]Concluzii:[/size][/b][/color]

[list][*]Primele impresii nu au fost deloc rele! Dupa ce am stat insa sa verific si celelalte aspecte am ramas putin dezamagit, in sensul in care de la o revizuire la alta obtineti un punctaj tot mai mic, iar situatia pe forum nu se imbunatateste ci se agraveaza. Design-ul paginii de start este bine definit la capitolul asamblarea culorilor, insa exista si mici detalii care "bat la ochi". Ideal ar fi sa personalizati tabelele "Statistici" si "Cine este conectat?" si sa schimbati culorile de fundal pentru grupuri. Acestea sunt pe bune, deranjante. :suspect: Mergand pe aceeasi linie de idei, situatia devine mult mai critica cand vorbim despre activitate sau staff. Acesta nici macar nu exista. Indicat ar fi sa recrutati cativa membri staff care sa participe intr-un mod activ la promovarea forumului si la intensificarea activitatii in cadrul acestuia. Organizarea forumurilor nu poate fi nici ea foarte buna luand in consideratie numarul de forumuri create. Ar trebui sa cumulati forumurile si categoriile printr-o generalizare a acestora. Astfel forumul va deveni mult mai confortabil pentru utilizatori, si se vor putea orienta mult mai bine. Dupa cum am mentionat si in reviuirile anterioare, trebuie sa mai lucrati la modul de scriere. Puteti incepe chiar prin corectarea greselilor gramaticale din descrierile forumurilor.

Mult succes! :cheers:[/list]

    [hr][center][color=#3B444B][b][size=18]Nota finala a forumului: 7,57[/size][/b][/color][/center]
    [hr]
    [/justify]

Revizuire realizata de SGSS

Data la care puteti solicita o noua analizare: 18.03.2013.

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de BlitzKrieg la data de Dum 3 Mar - 22:23

@SGSS frate, tu ai văzut ce ai scris aici (revizuirea anterioara)? Am niște nelămuriri: cum se face de ai scăzut nota de la "Originalitate si calitate" și "Staff-ul si grupurile forumului" când eu am făcut ce ați zis voi prin revizuirile voastre și tot îmi scădeți nota??? Iar la design ce nu vă place? Ați zis de acele "mici detalii care "bat la ochi" "... te referi la culorile grupurilor, sau la ce?? Tu nu ai observat că nu le-am schimbat aproape deloc culorilea alea de când îmi tot zici? Le las așa că-mi place! Și ce ai vrea să fac la statisticile alea, că nu înțeleg! Să le fac în dungi? eu zic că le stă bine și așa. Dacă mai ai ceva de zis de design , de ce nu zici tot? De unde să știu eu ce nu e bine și ce nu dacă doar zici "vezi că nu îmi place cum arată" - de unde să știu eu CE?

"Puteti incepe chiar prin corectarea greselilor gramaticale din descrierile forumurilor." - LOL. prima dată când zici asta! Dacă tot le menționezi, ia, să le văd! Nu cred că găsești prea multe!

"Organizarea forumurilor nu poate fi nici ea foarte buna luand in consideratie numarul de forumuri create. " - nu am creat niciun forum nou de la ultima revizuire, dar totuși ați avut de unde scădea puncte!

Scuză-mă dacă mesajul meu te deranjează, dar nu mi-e teamă să-mi spun părerile. Mulțumesc de revuzire. Nu o să mai vedeți una așa de curând, se pare că notele sunt influențate de starea din momentul efectuării revuzuirii.

BlitzKrieg
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 295
Varsta : 18
Localizare : Romania, Rm. Vlacea
Data de inscriere : 15/04/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://freestuff.forumcreativ.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 3 Mar - 22:45

Imi pare rau dar au decis de comun acord in urma unor discutii sa fim cat mai obiectivi posibil si sa atragem atentia asupra tuturor greselilor, elementelor deranjante sau celor nepotrivite.

Aveti dreptate ca nu am mentionat aceleasi lucruri si la revizuirile anterioare, insa motivul ar fi acelasi explicat mai sus. Va rog sa folositi o "tonalitate" cat mai relevanta si sa va calmati. Orice nelamurire sau repros poate fi explicat intr-un mod mai placut.

Cat despre greseli:
1. Sectiunea "Cere-ne ajutor":
În această secțiune vor fii postate subiectele în care cereți ajutor în legătură cu ceva... ca de exemplu: "PC-ul merge încet! Ce să fac?" , etc.
2. Sectiunea "Cereri grafice":
Dacă aveți nevoie de o imagine numai pentru dvs. și nu vă descurcați în editarea imaginilor, aici puteți face o cerere care va fii rezolvată de Designerii noștrii sau de membrii forumului.
3. Sectiunea "Jocuri pe forum":
Pe această pagină puteți găsii jocuri direct pe o pagina a forumului! Have fun Fericit
Vom adăuga în fiecare săptămână cel puțin 5 jocuri noi.
4. Sectiunea "Sport":
Topicuri de discutie, clasamente, noutăți importante, s.a.m.d. pentru fanii sportivi de pe forum.

Succes inca odata! Noroc

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de BlitzKrieg la data de Lun 4 Mar - 14:46

Ati folosit cuvântul "au", dar nu ați precizat și cine. Whatever...

Interesant că v-ați referit doar la modul de scriere ci nu și la scăderea notei de la "Originalitate si calitate" și "Staff-ul si grupurile forumului" față de celelalte revizuiri. A, ziceți că faceți revizuirile cât mai obectiv posibil? Acum v-ați trezit? Frumos...

Mulțumesc de atenționări, mă așteptam la mai multe !

BlitzKrieg
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 295
Varsta : 18
Localizare : Romania, Rm. Vlacea
Data de inscriere : 15/04/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://freestuff.forumcreativ.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Lun 4 Mar - 17:02

Odata ce ati solicitat o revizuire ati fost de acord cu orice fel de critica, punctaj sau comentariu. Noi nu suntem vinovati ca nu vreti sa intelegeti acest lucru.
O zi buna!

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de BlitzKrieg la data de Lun 4 Mar - 19:48

"Odata ce ati solicitat o revizuire ati fost de acord cu orice fel de critica, punctaj sau comentariu." - nu prea cred! Am dreptul să nu fiu de acord cu absolut tot ce se scrie în revizuirea mea, din moment ce în Regulamentul sectiunii de revizuire,aici sau aici nu scrie așa ceva. (și ia uite cum apare o regulă nouăFericit )

Apropo, nu se numește neînțelegere, ci dezacord cu părerile tale, căci ,la urma urmei, părerile tale ți le exprimi în revizuiri!

Puteți închide revizuirea ! Cred că am deviat destul de la subiectul revizuirii. Rămân la părerile mele !

BlitzKrieg
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 295
Varsta : 18
Localizare : Romania, Rm. Vlacea
Data de inscriere : 15/04/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://freestuff.forumcreativ.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de Vizitator la data de Lun 4 Mar - 19:55

Fiecare cu parerea lui, nu este nevoie sa faceti circ. Odata va plac raspunsurile, odata nu. Poate ca asa s-a vorbit, sa fie mai obiectivi. Erau notele oricum foarte mari, sunt de acord cum este acum regula, nici eu nu as fi acordat o nota mai mare.

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Lun 4 Mar - 20:00

Nu cred ca este nevoie si de o specificare in regulament, e logic, (daca exista asa ceva pentru dumneavoastra).

Apropo, nu se numește neînțelegere, ci dezacord cu părerile tale, căci ,la urma urmei, părerile tale ți le exprimi în revizuiri!
Poate vreti sa fiti dragut si sa recititi ce am scris eu mai sus? Sper ca veti intelege ce am vrut sa spun.

Si daca tot ramaneti la parerile dumneavoastra, atunci de ce ati mai cerut si parerile altora (revizuirea)? scratch

Daca continuati in aceeasi maniera (ceea ce vad ca va place) voi inchide topic-ul.

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de BlitzKrieg la data de Lun 4 Mar - 20:23

Puteți închide revizuirea, fiindcă nu mai am chef să mă cert. . Nu mai zic nimic fiindcă oricum nu arătați a înțelege ce zic.
Repet, Stergere Puteți închide revizuirea!!! Stergere

BlitzKrieg
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 295
Varsta : 18
Localizare : Romania, Rm. Vlacea
Data de inscriere : 15/04/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://freestuff.forumcreativ.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Free Stuff

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 10 Mar - 15:31


Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum