Problema redictionare login

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Problema redictionare login

Mesaj Scris de VeteraNNN la data de Mier 16 Ian - 18:45

Am creat un login box si dupa ce lam terminat am observat ca nu redictioneaza dece ?

Codul JavaScipt:
Cod:
function dwlogin() {
$('body').before('<div id="dwBox"></div>');
$('#dwBox').load('/h19-');
$(this).click(function(e) {
    e.preventDefault();
});
document.getElementById("dwBox").style.display= 'inline';
}

function dwclose() {
document.getElementById("dwBox").style.display= 'none';
}

Codul HTML:
Cod:
<form action="/login.forum" method="post"><div class="panel"><div class="inner"><span class="corners-top"><span> </span></span><div class="content"><div class="h3">Login Box D World Oficial <span id="dwhide" onclick="dwclose()" title="Hide D World Box Login">x</span></div><table cellspacing="1" cellpadding="3" border="0"><tbody><tr><td width="45%" align="right"> Username:</td><td><input type="text" name="username" size="25" maxlength="40" /></td></tr><tr><td align="right">Password:</td><td><input type="password" name="password" size="25" maxlength="32" /></td></tr><tr align="center"><td colspan="2" style="position: relative; left: 90px; top: -10px; font-size: 10px;"><input type="checkbox" name="autologin" checked="true" /> Automatically login.</td></tr><tr align="center"><td colspan="2"><input type="submit" class="mainoption" name="login" value="Log in" /></td></tr></tbody></table></div><span class="corners-bottom"><span> </span></span></div></div></form>


Ultima editare efectuata de catre VeteraNNN in Joi 17 Ian - 14:13, editata de 1 ori

VeteraNNN
Membru activ

masculin

Mesaje : 485
Varsta : 22
Localizare : Undeva in spatele tau !!
Data de inscriere : 28/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema redictionare login

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Mier 16 Ian - 19:23

Hmm, am verificat chiar pe forumul dumneavoastra (cel din profil) si functioneaza.
Spoiler:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Apropo, in codul JavaScript ar trebui sa modificati .before cu .prepend daca v-ati decis sa adaugati casuta cu logare pe prima pagina.

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema redictionare login

Mesaj Scris de VeteraNNN la data de Mier 16 Ian - 19:25

in pagina html functioaneaza Fericit dar cand dau pe login din meniu imi apare normal box-ul dar cand dau pe butonul Login nu se duce spre logare Supărat

VeteraNNN
Membru activ

masculin

Mesaje : 485
Varsta : 22
Localizare : Undeva in spatele tau !!
Data de inscriere : 28/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema redictionare login

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Mier 16 Ian - 19:36

Ah, acum am vazut ca era vorba despre logarea din link-ul din meniu..

Vad ca elementul HTML cu casuta de logare se afla in exteriorul elementului <body>. Incercati sa-l adaugati in interiorul acestuia urmand sfatul meu din mesajul anterior:
Apropo, in codul JavaScript ar trebui sa modificati .before cu .prepend [...]

Daca nici asa nu functioneaza, incercati cu un <iframe>.

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema redictionare login

Mesaj Scris de VeteraNNN la data de Mier 16 Ian - 19:43

Ok o sa incerc.

VeteraNNN
Membru activ

masculin

Mesaje : 485
Varsta : 22
Localizare : Undeva in spatele tau !!
Data de inscriere : 28/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema redictionare login

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Mier 16 Ian - 19:45

O sa las topic-ul deschis pentru orice problema in acest sens.

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema redictionare login

Mesaj Scris de VeteraNNN la data de Joi 17 Ian - 14:02

Am rezolvat era din cauza js:
Codul Functional.
Cod:
$(function(e) {
$('.rightside li:contains(Login)').replaceWith('<li><a class="mainmenu" href="/login" rel="nofollow" onclick="dwlogin()">Login</a></li>');
$('.mainmenu:contains(Login)').click(function(e) {
    e.preventDefault();
});
});

function dwlogin() {
$('body').before('<div id="dwBox"></div>');
$('#dwBox').load('/login form[action="/login"]');
document.getElementById("dwBox").style.display= 'inline';
}

function dwclose() {
document.getElementById("dwBox").style.display= 'none';
}

VeteraNNN
Membru activ

masculin

Mesaje : 485
Varsta : 22
Localizare : Undeva in spatele tau !!
Data de inscriere : 28/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema redictionare login

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Joi 17 Ian - 14:26

topic rezolvat

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum