Revizuire simpla: DevilGaming Romania

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire simpla: DevilGaming Romania

Mesaj Scris de Klauditzu la data de Vin 21 Dec - 1:20

Numele forumului: DevilGaming Romania
Adresa forumului: http://devilgaming.forummo.com
Categoria din care face parte forumul*: Diverse
Data de creare a forumului: Miercuri 7 Noiembrie 2012 - 13:51
Tipul de analizare dorita**: Simpla
Doriti realizarea insignei de revizuire?: Da

Klauditzu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 212
Varsta : 16
Data de inscriere : 29/10/2012
Multumiri : 1
2 avertismente

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: DevilGaming Romania

Mesaj Scris de Keir la data de Vin 21 Dec - 15:04

Revizuire oficiala simpla: DevilGaming


Spoiler:

Design si aspect:


Organizarea forumurilor si a categoriilor:


Activitatea membrilor si a staff-ului:


Originalitate:


Modul de scriere corecta in limba romana:


Concluzii:

Forumul este pe calea cea buna per ansamblu. Din cate se poate observa notele acumulate nu sunt mici, ceea ce atesta faptul ca forumul se descurca la majoritatea criteriilor din revizuire. Organizare forumurilor si a categoriilor este putin cam prea complexa, forumul avand multe sectiuni care nu ii aduc niciun beneficiu/progres. Nu inteleg de ce acesta are doua arhive... "arhiva forumului" si "arhiva categoriilor". Topic-urile care se trimit in arhiva nu sunt tot din forum, la randul lor fiind dintr-o categorie anume? geek
Observ ca in afara de dvs. ca fondator, staff-ul nu se prea implica foarte mult in activitatea forumului si in subiectele din el. In plus de asta, duceti lipsa de un moderator ceea ce este cam grav, considerand faptul ca doar acesta poate modera sectiunile deplin.

Per total, cum am spus si la inceputul revizuiiri, forumul este pe un drum bun, dar care cere mult mai multa daruirie din partea fondatorului pentru a stimula staff-ul, deoarece de membrii observ ca nu duceti lipsa. Mult succes! Fericit


Nota finala a forumului: 8.80


Cod:
[center][img]http://i50.tinypic.com/fwps1l_th.png[/img][/center]
[spoiler]http://i50.tinypic.com/fwps1l_th.png[/spoiler]

    [justify][color=green][b][size=14]Design si aspect: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]


    [color=darkred][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [hide]8/10[/hide][/size][/b][/color]


    [color=blue][b][size=14]Activitatea membrilor si a staff-ului: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]


    [color=orange][b][size=14]Originalitate: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]


    [color=red][b][size=14]Modul de scriere corecta in limba romana: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]


    [color=black][b][size=14]Concluzii:[/size][/b][/color]

Forumul este pe calea cea buna per ansamblu. Din cate se poate observa notele acumulate nu sunt mici, ceea ce atesta faptul ca forumul se descurca la majoritatea criteriilor din revizuire. Organizare forumurilor si a categoriilor este putin cam prea complexa, forumul avand multe sectiuni care nu ii aduc niciun beneficiu/progres. Nu inteleg de ce acesta are doua arhive... "arhiva forumului" si "arhiva categoriilor". Topic-urile care se trimit in arhiva nu sunt tot din forum, la randul lor fiind dintr-o categorie anume? :geek:
Observ ca in afara de dvs. ca fondator, staff-ul nu se prea implica foarte mult in activitatea forumului si in subiectele din el. In plus de asta, duceti lipsa de un moderator ceea ce este cam grav, considerand faptul ca doar acesta poate modera sectiunile deplin.

Per total, cum am spus si la inceputul revizuiiri, forumul este pe un drum bun, dar care cere mult mai multa daruirie din partea fondatorului pentru a stimula staff-ul, deoarece de membrii observ ca nu duceti lipsa. Mult succes! :)

    [hr][center][color=#3B444B][b][size=18]Nota finala a forumului: 8.80[/size][/b][/color][/center]
    [hr]
    [/justify]

Revizuire realizata de Keir

Data la care puteti solicita o noua analizare: 5.01.2013

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: DevilGaming Romania

Mesaj Scris de Atracción la data de Vin 21 Dec - 16:09

Revizuire simpla: DevilGaming
Design si aspect: Din punctul meu de vedere, aveti un design acceptabil si destul de interesant . Meniul este unul tipator care iese prea mult in evidenta . Incercati sa il schimbati, sau, sa il inlocuiti doar cu un text . Nici efectul de "Drop Shadow" nu se vede bine pe culoarea forumului actual . Banerul arata bine per ansamblu, numai textul nu da bine ochiului ( incercati sa mai scoateti din efectele textului din banner ) . Oamenii de zapada dau o atmosfera de sarbatoare pentru perioada Craciunului si arata bine pe langa tema neagra a forumului . Icon-urile sunt foarte bine alese . Toate au aceeasi marime si se potrivesc de minune cu culorile forumului si imaginile rank-urilor se potrivesc subiectului forumului ( Counter Strike ) . Va felicit ! Stati foarte bine la acest capitol .


Organizarea forumurilor si a categoriilor: Inca de la prima accesare, am observat ca forumul este unul de gaming foarte bine facut si organizat . Se gasesc foarte multe categorii si forumuri ce sunt strict necesare pentru un forum ce se respecta . Singurul lucru care mi-a atras atentia in mod negativ a fost forumul : "Arhiva Categoriilor" . Nu inteleg de ce ati facut acest forum . Categoriile le puteti sterge fara a mai pastra copia intr-un eventual "Cos de Gunoi " . Totusi, stati foarte bine la acest capitol .


Activitatea membrilor si a staff-ului: Exact ca majoritatea forumurilor de gaming, aveti foarte multe grupuri inutile, fara nici macar un membru . De exmplu grupurile "Moderator" si "Moderator Global" nu au nici macar un membru, si, nici nu exista vreo diferenta intre ele . Pana ca si grupurile " Manager Svr" si "Clan Lider" puteau fi omise pana venea cineva sa le ocupe . Cat priveste echipa, nu prea am ce sa comentez. Nu aveti nici un membru in staff-ul forumului . Va recomand sa umpleti acele grupuri deoarece se pare ca exista utilizatori activi pe forum .


Originalitate: Aveti toate forumurile necesare unei comunitati de gaming, dar, nu sunt de loc originale . Totusi, forumurile de la "Media Zone" , "Extra Gaming" si "Free Time" au subiecte interesante pe care nu le-am mai vazut pana acum . Va felicit pentru toata munca depusa la acest capitol .


Modul de scriere corecta in limba romana: Membrii folosesc un limbaj potrivit, dar nu intotdeauna . Exista exceptii ce dau un aspect neingrijit forumului . Va recomand adaugarea unor reguli specifice modului de vorbire al utilizatorilor .


Concluzii: Forumul este pe drumul cel bun . Mai trebuie sa rectificati cateva nereguli la design si organizarea categoriilor . Va felicit pentru cat ati muncit la acest forum si va astept la urmatoarea revizuire .

Cod:
    [color=red][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [/size][/b][/color] Inca de la prima accesare, am observat ca forumul este unul de gaming foarte bine facut si organizat . Se gasesc foarte multe categorii si forumuri ce sunt strict necesare pentru un forum ce se respecta . Singurul lucru care mi-a atras atentia in mod negativ a fost forumul : "Arhiva Categoriilor" . Nu inteleg de ce ati facut acest forum . Categoriile le puteti sterge fara a mai pastra copia intr-un eventual "Cos de Gunoi " . Totusi, stati foarte bine la acest capitol .


    [color=red][b][size=14]Activitatea membrilor si a staff-ului: [/size][/b][/color] Exact ca majoritatea forumurilor de gaming, aveti foarte multe grupuri inutile, fara nici macar un membru . De exmplu grupurile "Moderator" si "Moderator Global" nu au nici macar un membru, si, nici nu exista vreo diferenta intre ele . Pana ca si grupurile " Manager Svr" si "Clan Lider" puteau fi omise pana venea cineva sa le ocupe . Cat priveste echipa, nu prea am ce sa comentez. Nu aveti nici un membru in staff-ul forumului . Va recomand sa umpleti acele grupuri deoarece se pare ca exista utilizatori activi pe forum .


    [color=red][b][size=14]Originalitate: [/size][/b][/color] Aveti toate forumurile necesare unei comunitati de gaming, dar, nu sunt de loc originale . Totusi, forumurile de la "Media Zone" , "Extra Gaming" si "Free Time" au subiecte interesante pe care nu le-am mai vazut pana acum . Va felicit pentru toata munca depusa la acest capitol .


    [color=red][b][size=14]Modul de scriere corecta in limba romana: [/size][/b][/color] Membrii folosesc un limbaj potrivit, dar nu intotdeauna . Exista exceptii ce dau un aspect neingrijit forumului . Va recomand adaugarea unor reguli specifice modului de vorbire al utilizatorilor .


    [color=red][b][size=14]Concluzii:[/size][/b][/color] Forumul este pe drumul cel bun . Mai trebuie sa rectificati cateva nereguli la design si organizarea categoriilor . Va felicit pentru cat ati muncit la acest forum si va astept la urmatoarea revizuire .

Revizuire realizata de RankezzNumai bine,
Rankezz

Atracción
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1820
Varsta : 18
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 19/11/2012
Multumiri : 10
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: DevilGaming Romania

Mesaj Scris de Klauditzu la data de Vin 21 Dec - 17:26

Multumesc mult pentru revizuire , voi tine cont de sfaturile vostre si le voi pune in aplicare cat de curand.

Klauditzu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 212
Varsta : 16
Data de inscriere : 29/10/2012
Multumiri : 1
2 avertismente

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: DevilGaming Romania

Mesaj Scris de Atracción la data de Vin 21 Dec - 17:27

Mi-a facut placere sa te ajut !

Sfaturile mele sunt optionale ( strict parerea mea ) . Nu esti obligat sa le urmezi daca nu esti de acord cu ele .


Atracción
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1820
Varsta : 18
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 19/11/2012
Multumiri : 10
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: DevilGaming Romania

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Joi 27 Dec - 21:09

Revizuire: DevilGaming Romania

Primele impresii:
Huh, primele impresii mi-au fost generate in primul rand de logo-ul si meniul forumului. De ce? Probabil pentru ca sunt mai.. aratoase, si in afara de acestea nu exista un portal sau o pagina HTML ca pagina de start. Si pentru ca acestea tin mai mult de criteriul Design si aspect nu voi comenta prea multe.. Trebuie sa alegeti una dintre optiunile de mai sus, sau pur si simplu, sa personalizati forumul in sine, pentru a putea adauga mai multe la acest capitol.

Ok, trecand peste meniu si logo, primul lucru care m-a deranjat usor a fost latimea forumului. Mi se parea mult mai bine daca optati pentru micsorarea acesteia.

Design si aspect:
Voi incepe cu ceea ce nu am terminat mai sus. Aveti un logo foarte dragut, numai bun pentru a naste o atmosfera de iarna. Imi plac efectele acestuia si ca nu sunt exagerate. Meniul? Hmm, acesta iese la iveala prea mult. Prin asta vreau sa zic ca are o culoare prea sclipitoare pentru un fundal negru. As fi mult mai incantat daca as vedea in locul lui un meniu pe un fundal gri, intins orizontal pe forum. Imaginile de fundal ale categoriilor, - iarasi, - cam nepotrivite pentru un fundal negru. Poate o alta optiune ar fi sa modificati putin de tot culoarea de fundal?

In rest, totul pare de a fi ok, cel putin in viziunea mea..

Activitatea forumului:
Activitatea in cadrul forumurilor este bunicica, insa sunt multe sectiuni de care membrii forumului au uitat. Mai exact, in care acestia nu prea posteaza, iar asta o vedem dupa data postarii ultimelor mesaje. Ar trebui sa faceti ceva in aceast sens, pentru ca activitatea descreste, iar aceasta descrestere poate fi una substantiala in denivelarea forumului dumneavoastra privind aspectul de activitate.

Staff-ul si grupurile forumului:
Avand in vedere ca nu am acces la vizualizarea informatiilor din grupuri incat sa analizez activitatea staff-ului mai amanuntit, nu pot aduce prea multe impresii, insa rubrica "Membrii conectati in decursul ultimelor 99 de ore" imi spune clar ca staff-ul dumneavoastra, - fie nu este destul de activ, - fie nu este destul de numeros. In aceasta privinta pot spune, totodata, ca grupurile sunt multe si unele dintre ele, - inutile. Nu inteleg de ce optati pentru grupul de utilizatori banati, care este de fapt rolul acestuia? Neutru Imi manifest dezacordul si pentru grupul de moderatori globali, care nu se diferentiaza cu nimic fata de cel de moderatori, sau in cazul dumneavoastra nu ar trebui sa se diferentieze.

Originalitate si continut:
Forumul mai contine in caracteristica sa si elemente.. mai putin obisnuite, niste trasaturi mai autentice. De aceea, eu personal, ii acord forumului o sansa la acest capitol. Nu trebuie decat sa urmati parerile de mai sus (care sunt foarte bine puse la punct si care coincid cu realitatea) oferite de utilizatorii ce au postat in acest topic, inclusiv si ale mele..

Succes si sarbatori fericite! santa

Atentie! Aceasta nu a fost o revizuire oficiala.

Cod:
[center][size=19][color=#1675BC][b][font=Trebuchet MS]Revizuire: DevilGaming Romania[/font][/b][/color][/size][/center]

[font=Trebuchet MS][size=15][color=red][b]Primele impresii:[/b][/color][/size] [/font]
Huh, primele impresii mi-au fost generate in primul rand de logo-ul si meniul forumului. De ce? Probabil pentru ca sunt mai.. aratoase, si in afara de acestea nu exista un portal sau o pagina HTML ca pagina de start. Si pentru ca acestea tin mai mult de criteriul [i]Design si aspect[/i] nu voi comenta prea multe.. Trebuie sa alegeti una dintre optiunile de mai sus, sau pur si simplu, sa personalizati forumul in sine, pentru a putea adauga mai multe la acest capitol.

Ok, trecand peste meniu si logo, primul lucru care m-a deranjat usor a fost latimea forumului. Mi se parea mult mai bine daca optati pentru micsorarea acesteia.

[font=Trebuchet MS][size=15][color=darkblue][b]Design si aspect:[/b][/color][/size] [/font]
Voi incepe cu ceea ce nu am terminat mai sus. Aveti un logo foarte dragut, numai bun pentru a naste o atmosfera de iarna. Imi plac efectele acestuia si ca nu sunt exagerate. Meniul? Hmm, acesta iese la iveala prea mult. Prin asta vreau sa zic ca are o culoare prea sclipitoare pentru un fundal negru. As fi mult mai incantat daca as vedea in locul lui un meniu pe un fundal gri, intins orizontal pe forum. Imaginile de fundal ale categoriilor, - iarasi, - cam nepotrivite pentru un fundal negru. Poate o alta optiune ar fi sa modificati putin de tot culoarea de fundal? :roll:

In rest, totul pare de a fi ok, cel putin in viziunea mea..

[font=Trebuchet MS][size=15][color=olive][b]Activitatea forumului:[/b][/color][/size] [/font]
Activitatea in cadrul forumurilor este bunicica, insa sunt multe sectiuni de care membrii forumului au uitat. Mai exact, in care acestia nu prea posteaza, iar asta o vedem dupa data postarii ultimelor mesaje. Ar trebui sa faceti ceva in aceast sens, pentru ca activitatea descreste, iar aceasta descrestere poate fi una substantiala in denivelarea forumului dumneavoastra privind aspectul de activitate.

[font=Trebuchet MS][size=15][color=indigo][b]Staff-ul si grupurile forumului:[/b][/color][/size] [/font]
Avand in vedere ca nu am acces la vizualizarea informatiilor din grupuri incat sa analizez activitatea staff-ului mai amanuntit, nu pot aduce prea multe impresii, insa rubrica "Membrii conectati in decursul ultimelor 99 de ore" imi spune clar ca staff-ul dumneavoastra, - fie nu este destul de activ, - fie nu este destul de numeros. In aceasta privinta pot spune, totodata, ca grupurile sunt multe si unele dintre ele, - inutile. Nu inteleg de ce optati pentru grupul de utilizatori banati, care este de fapt rolul acestuia? :| Imi manifest dezacordul si pentru grupul de moderatori globali, care nu se diferentiaza cu nimic fata de cel de moderatori, sau in cazul dumneavoastra nu ar trebui sa se diferentieze.

[font=Trebuchet MS][size=15][color=darkred][b]Originalitate si continut:[/b][/color][/size][/font]
Forumul mai contine in caracteristica sa si elemente.. mai putin obisnuite, niste trasaturi mai autentice. De aceea, eu personal, ii acord forumului o sansa la acest capitol. Nu trebuie decat sa urmati parerile de mai sus (care sunt foarte bine puse la punct si care coincid cu realitatea) oferite de utilizatorii ce au postat in acest topic, inclusiv si ale mele..

Succes si sarbatori fericite!  :santa:

[size=9][color=red][b]Atentie! Aceasta nu a fost o revizuire oficiala.[/b][/color][/size]

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: DevilGaming Romania

Mesaj Scris de Klauditzu la data de Joi 27 Dec - 21:49

Multumsc mult pentru revizuire SGSS , voi schimba cat de curand meniu cu unul care sa se potriveasca cu forumul si culorile acestuia.

Puteti da Topic/InchisSarbatori fericite!!!
santa rendeer santa rendeer santa rendeer

Klauditzu
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 212
Varsta : 16
Data de inscriere : 29/10/2012
Multumiri : 1
2 avertismente

http://www.Real-Arena.com

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: DevilGaming Romania

Mesaj Scris de Keir la data de Joi 27 Dec - 21:51


Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum