Revizuire complexa: HeaD Cs

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Mycula la data de Joi 20 Dec 2012 - 15:10

Numele forumului: HeaD Cs
Adresa forumului: www.head.taro.tv
Categoria din care face parte forumul*: Jocuri & RPG
Data de creare a forumului: 26/04/2012
Tipul de analizare dorita**: Complexa
Doriti realizarea insignei de revizuire?: Da


Ultima editare efectuata de catre Mycula in Joi 20 Dec 2012 - 20:44, editata de 1 ori

Mycula
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 207
Varsta : 21
Localizare : Scornicesti
Data de inscriere : 07/04/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://www.head.taro.tv

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Keir la data de Joi 20 Dec 2012 - 15:45

Va rog sa va anexati cererii si campul "Doriti realizarea insignei de revizuire?:" introdus recent in regulamentul si modelul de cerere pentru sectiunea de revizuire. Multumesc!

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Atracción la data de Joi 20 Dec 2012 - 16:31

Revizuire complexa: HeaD Cs
Prima impresie: La prima accesare, am crezut ca forumul este unul dezordonat . Meniul ar fi trebuit sa fie cu imagini pentru a se potrivi cu tema iar banner-ul are o culoare prea "acida" care iese mult prea mult in evidenta ... Mini-bannerul este unul total nereusit, cu niste culori prost facute . Scriptul cu bradul de Craciun nu arata deloc bine ( In opinia mea ) .

Ar trebui sa revizuiti design-ul forumului si sa solicitati o inlocuire a imaginilor .

Aspectul paginii de start: Cum am mentionat si mai sus, aveti o pagina dezordonata . Ar trebui sa includeti in foaia de stil CSS script-ul anti-underline, pentru un aspect mai simplu si mai profesional . In rest, forumurile si categoriile arata chiar bine . Aveti niste topicuri puse la locul lor si ingrijite, iar, serverul se pare ca prospera ...

Nu inteleg de ce forumul dvs. face reclama la un site ce nu apartine de forumgratuit . In primul rand, 2 reclame una peste alta arata foarte urat ... Ar fi trebuit sa gasiti un acord cu acea firma de hosting, sa le faceti reclama prin alte moduri ..


Banner si meniu de navigare: Aveti un banner simplu si profesional, care din pacate, nu se potriveste cu tema forum-ului . Culorile si gradient-ul folosit in combinatie cu cele folosite de forum, dau un aspect foarte urat si dezordonat . Ar trebui sa incercati sa obtineti un banner mult mai simplu si discret . Va recomand unul Rosu-Rosu inchis sau chiar Alb-Gri . Ceea ce ar trebui sa intelegeti este faptul ca acel banner strica aspectul bun si simplu al paginii de start .


Meniul de navigare este unul simplu si neinspirat, ce nu arata deloc bine in combinatie cu banner-ul sau tema . Pentru un aspect mai frumos va recomand sa implementati niste imagini Rosii ( Fiecare cu textul ei ) . Astfel, forumul va parea mai serios si mai bine ingrijit .


Imagini si icon-uri: Nu prea am ce sa comentez la acest capitol deoarece nu detineti icon-uri personalizate si nici imagini originale . Tot ceea ce detineti pe forum sunt imagini preluate de pe Hitskin , sau, de pe alte forumuri . Incercati sa inlocuiti toate imaginile cu unele mai frumoase si mai reprezentative pentru tema forumului ( si ar trebui sa faceti asta cat mai repede . Se pare ca utilizatorii sunt atrasi din ce in ce mai mult de forumurile originale . )


Culori: Aveti niste culori ce sunt folosite peste tot si nu veniti cu nici o combinatie de culori originala sau interesanta, ba chiar pot spune ca toate culorile folosite sunt in conflict direct cu tema . Culorile Rosu, Negru si Verde sunt cele mai urate pe care le puteati combina .

In aceasta ipostaza aveti 2 solutii : Ori schimbati tema forumului in una deschisa, sau rosie, Ori va schimbati culorile categoriilor si bannerul ( eventual si meniul de navigare )


Staff-ul si grupurile forumului: In primul rand, voi caracteriza aspectul : Sunt 3 grupuri care intra in conflict direct : "Asistenti", "Moderatori" si "Moderatori Globali" . Nu ar trebui sa existe nici o diferenta intre "Moderatori" si "Moderatori Globali" iar grupul de "Asistenti" nu era necesar pentru un forum de gaming . Nu pot vedea daca toate grupurile au membrii, dar, din ultimele statistici se observa faptul ca aveti ceva staff activ .

In al doilea rand, voi caracteriza activitatea staff-ului : Chiar daca aveti multe grupuri puse aiurea, staff-ul se pare ca posteaza si participa la discutiile necesare ale forumului . Totusi, am observat mai multi membrii ai staff-ului care posteaza aiurea si nu prea respecta regulile . Va recomand sa analizati atent fiecare actiune a membrilor echipei, deoarece, ei va reprezinta prin toate actiunile pe care le fac .

Originalitatea si calitatea: Desi aveti un forum de gaming ( exact cum sunt toate ) Aveti o activitate infloritoare si niste topicuri nemaintalnite de mine pana acum . E adevarat ca majoritatea userilor au preluat informatii de pe alte forumuri de gaming, dar, unii useri posteaza tutoriale si resurse proprii, care ajuta si indruma un utilizator obisnuit .

Organizarea forumurilor si a categoriilor: "Dezorganizate" Acesta a fost primul cuvant care mi-a venit in minte atunci cand am analizat acest capitol . Se pare ca aveti un singur forum pe o categorie . De exemplu, ati pus categoriile "Jocuri - Games Zone" si "Windows / Programe / Imagini/ Mess" dupa categoria "In general." , lucru care este inadmisibil pentru un forum de gaming cu atatia membrii . Va recomand sa refaceti toate forumurile de la 0 si sa incepeti o alta organizare structurala .Modul de scriere corecta in limba romana: Exista foarte multi membrii, dintre care si membrii ai staff-ului, care folosesc un limbaj nepotrivit si care nu scriu corect din punct de vedere gramatical . Ceea ce m-a impresionat este faptul ca Fondatorul incearca sa rectifice limbajul utilizatorilor iar pentru asta va felicit !

Statistici:
Membrii nostri au postat un numar de 11789 mesaje | Avem 4660 membri inregistrati

Aveti niste statistici superbe si foarte neobisnuite pentru un forum de gaming . Nu stiu ce ii atrage pe useri, dar, se pare ca tot mai multi doresc sa detina un cont in aceasta comunitate . Probabil daca ati tine
cont de sfaturile oferite de mine, o sa aveti chiar mai multi useri .

Concluzii: A fost un forum dragut, care merita mult mai multe . Daca ve-ti tine cont de toate sfaturile mele, ve-ti vedea ca statisticile v-or creste . Va urez succes pe viitor si va astept la urmatoarea revizuire .

Cod:
[b][size=14]Aspectul paginii de start: [/size][/b][/color] Cum am mentionat si mai sus, aveti o pagina dezordonata . Ar trebui sa includeti in foaia de stil CSS script-ul anti-underline, pentru un aspect mai simplu si mai profesional . In rest, forumurile si categoriile arata chiar bine . Aveti niste topicuri puse la locul lor si ingrijite, iar, serverul se pare ca prospera ...

Nu inteleg de ce forumul dvs. face reclama la un site ce nu apartine de forumgratuit . In primul rand, 2 reclame una peste alta arata foarte urat ... Ar fi trebuit sa gasiti un acord cu acea firma de hosting, sa le faceti reclama prin alte moduri ..


    [color=red][b][size=14]Banner si meniu de navigare:  [/size][/b][/color] Aveti un banner simplu si profesional, care din pacate, nu se potriveste cu tema forum-ului . Culorile si gradient-ul folosit in combinatie cu cele folosite de forum, dau un aspect foarte urat si dezordonat . Ar trebui sa incercati sa obtineti un banner mult mai simplu si discret . Va recomand unul Rosu-Rosu inchis sau chiar Alb-Gri . Ceea ce ar trebui sa intelegeti este faptul ca acel banner strica aspectul bun si simplu al paginii de start .


Meniul de navigare este unul simplu si neinspirat, ce nu arata deloc bine in combinatie cu banner-ul sau tema . Pentru un aspect mai frumos va recomand sa implementati niste imagini Rosii ( Fiecare cu textul ei ) . Astfel, forumul va parea mai serios si mai bine ingrijit .


    [color=red][b][size=14]Imagini si icon-uri:  [/size][/b][/color] Nu prea am ce sa comentez la acest capitol deoarece nu detineti icon-uri personalizate si nici imagini originale . Tot ceea ce detineti pe forum sunt imagini preluate de pe Hitskin , sau, de pe alte forumuri . Incercati sa inlocuiti toate imaginile cu unele mai frumoase si mai reprezentative pentru tema forumului ( si ar trebui sa faceti asta cat mai repede . Se pare ca utilizatorii sunt atrasi din ce in ce mai mult de forumurile originale . )


    [color=red][b][size=14]Culori:  [/size][/b][/color] Aveti niste culori ce sunt folosite peste tot si nu veniti cu nici o combinatie de culori originala sau interesanta, ba chiar pot spune ca toate culorile folosite sunt in conflict direct cu tema . Culorile Rosu, Negru si Verde sunt cele mai urate pe care le puteati combina .

In aceasta ipostaza aveti 2 solutii : Ori schimbati tema forumului in una deschisa, sau rosie, Ori va schimbati culorile categoriilor si bannerul ( eventual si meniul de navigare )


    [color=red][b][size=14]Staff-ul si grupurile forumului:  [/size][/b][/color] In primul rand, voi caracteriza aspectul : Sunt 3 grupuri care intra in conflict direct : "Asistenti", "Moderatori" si "Moderatori Globali" . Nu ar trebui sa existe nici o diferenta intre "Moderatori" si "Moderatori Globali" iar grupul de "Asistenti" nu era necesar pentru un forum de gaming . Nu pot vedea daca toate grupurile au membrii, dar, din ultimele statistici se observa faptul ca aveti ceva staff activ .

In al doilea rand, voi caracteriza activitatea staff-ului : Chiar daca aveti multe grupuri puse aiurea, staff-ul se pare ca posteaza si participa la discutiile necesare ale forumului . Totusi, am observat mai multi membrii ai staff-ului care posteaza aiurea si nu prea respecta regulile . Va recomand sa analizati atent fiecare actiune a membrilor echipei, deoarece, ei va reprezinta prin toate actiunile pe care le fac .

    [color=red][b][size=14]Originalitatea si calitatea:  [/size][/b][/color] Desi aveti un forum de gaming ( exact cum sunt toate ) Aveti o activitate infloritoare si niste topicuri nemaintalnite de mine pana acum . E adevarat ca majoritatea userilor au preluat informatii de pe alte forumuri de gaming, dar, unii useri posteaza tutoriale si resurse proprii, care ajuta si indruma un utilizator obisnuit .

    [color=red][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [/size][/b][/color] "Dezorganizate" Acesta a fost primul cuvant care mi-a venit in minte atunci cand am analizat acest capitol . Se pare ca aveti un singur forum pe o categorie . De exemplu, ati pus categoriile "Jocuri - Games Zone" si "Windows / Programe / Imagini/ Mess" dupa categoria "In general." , lucru care este inadmisibil pentru un forum de gaming cu atatia membrii . Va recomand sa refaceti toate forumurile de la 0 si sa incepeti o alta organizare structurala .    [color=red][b][size=14]Modul de scriere corecta in limba romana:  [/size][/b][/color] Exista foarte multi membrii, dintre care si membrii ai staff-ului, care folosesc un limbaj nepotrivit si care nu scriu corect din punct de vedere gramatical . Ceea ce m-a impresionat este faptul ca Fondatorul incearca sa rectifice limbajul utilizatorilor iar pentru asta va felicit !

    [color=red][b][size=14]Statistici:  [/size][/b][/color] [quote]Membrii nostri au postat un numar de 11789 mesaje | Avem 4660 membri inregistrati[/quote]

Aveti niste statistici superbe si foarte neobisnuite pentru un forum de gaming . Nu stiu ce ii atrage pe useri, dar, se pare ca tot mai multi doresc sa detina un cont in aceasta comunitate . Probabil daca ati tine
cont de sfaturile oferite de mine, o sa aveti chiar mai multi useri .

    [color=red][b][size=14]Concluzii: [/size][/b][/color] A fost un forum dragut, care merita mult mai multe . Daca ve-ti tine cont de toate sfaturile mele, ve-ti vedea ca statisticile v-or creste . Va urez succes pe viitor si va astept la urmatoarea revizuire .
Revizuire realizata de RankezzNumai bine,
RankezzAtracción
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1820
Varsta : 18
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 19/11/2012
Multumiri : 10
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Mycula la data de Joi 20 Dec 2012 - 21:00

Keir am adaugat campul, Rankezz o sa tin cont de sfaturile tele, chiar acu o sa schimb banner-ul.

Mycula
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 207
Varsta : 21
Localizare : Scornicesti
Data de inscriere : 07/04/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://www.head.taro.tv

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Atracción la data de Joi 20 Dec 2012 - 21:29

@Mycula a scris:Keir am adaugat campul, Rankezz o sa tin cont de sfaturile tele, chiar acu o sa schimb banner-ul.

Nu e neaparata nevoie sa aplici tot ce am spus acum . Ar trebui sa tii cont intr-un viitor update al forumului .

Atracción
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1820
Varsta : 18
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 19/11/2012
Multumiri : 10
Niciun avertisment

http://help.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Keir la data de Vin 21 Dec 2012 - 16:15

Revizuire oficiala complexa: Head CS


Spoiler:

Prima impresie:

Se pare ca de aceasta data forumul ma intampina cu un nou aspect, de Craciun, cu totul si cu totul diferit de cel anterior. Nu pot spune ca ati facut o alege tocmai buna schimband vechea tema care era foarte potrivita si personalizata pentru acest forum, insa nu pot spune ca nici aceasta este urata. O prima impresie foarte pozitiva, un aspect general simplu, aranjat, ca de fiecare data. Râset
Spatiul din partea de jos, in footer, este putin cam deranjant si "ocupa" spatiu degeaba. Fericit

Aspectul paginii de start:

Pagina de start... este forumul in sine, ca sa spunem asa. Cu siguranta ar fi fost o alegere mult mai buna daca ati fi optat spre o pagina de start gen index html sau portal pentru ca ati fi avut mult mai multe metode de personalizare a acestora si in care sa folositi cat mai multe elemente ce ar putea caracteriza cat mai bine forumul dvs. Nota este cam mica, cei drept deoarece pagina de start ar trebuii sa contina cateva widget-uri informative si mult mai multe texte si imagini introductive care sa prezinte si sa caracterizeze domeniul si categoria de activitate a forumului.

Banner si meniu de navigare:

Huh... nota cam mica. Nu am ce sa va fac, deoarece meniul de navigare nu este deloc personalizat si nu inspira nimic. Incercati sa ii dati putina viata meniului din aceasta tema, deoarece cel anterior tin minte ca era aproape perfect.
De banner nu pot spune multe. Este dragut si simplu, insa nu indeajuns de multumitor. Am sa ma repet si am sa va spun sa incercati sa-l personalizati si pe el putin, poate sa adaugati mai multe imagini si sa personalizati mai mult font-ul actual(scrisul). A face cu ochiul

Imagini si icon-uri:

Forumul dispune de imagini, insa de icon-uri nu. Ar fi inutil sa va recomand sa adaugati icon-uri forumurilor, cum a fost inutil sa va spun asta si la celelalte revizuirii. Supărat
Imi pare rau ca nu urmati acest sfat al meu pentru ca nota putea sa fie mult mai mare si mai satisfacatoare. DIn punct de vedere al imaginilor, nici acestea nu ar strica daca ar mai aparea cateva prin locuri gen statistici, meniu. A face cu ochiul

Culori:

Culori simple si cam putine. Pot spune ca acel rosu se impaca destul de bine cu negrul din fundalul forumului. O combinatie destul de simpla si de linistitoare din punctul meu de vedere. Probabil daca ati personaliza butoanele din meniu cu niste imagini ... albe... in loc de text, forumul ar avea un alt contrast, luand in calcul acel alb. Culorile de la meniu raman la alegerea dvs. insa va sfatuiesc daca veti dorii sa le schimbati sa optati spre niste culori deschide care sa se impace cu rosul si cu negrul forumului. jocolor

Activitatea forumului:

Ce pot spune... activitatea merita nota 10. Numai o privire trebuie azvarlita in partea de jos a forumului pentru a observa statisticile si deja ne-am format o parere despre cat de circulat este forumul. Felicitari! Acest lucru nu face decat sa ateste subiectele interesante si pline de esenta de pe forum care ii ajuta pe vizitatori si pe membrii in propriile probleme.
Din punct de vedere al unui vizitator ce nu este pasionat de Counter-Strike, pot spune ca forumul dvs. detine extrem de multe resurse si probabil ca daca as fi un fan al acestui joc le-as folosii cu cea mai mare incredere. Foarte fericit

Staff-ul si grupurile forumului:

Observ ca nu aveti designeri? Foarte rau. La un asa forum, cu o asa activitate ar fi pacat sa pierdeti tocmai aici, la organizarea staff-ului si la grupurile forumului. Ca tot venii vorba de grupuri, forumul sta foarte bine din acest punct de vedere. Doar o mica obiectie am... de ce exista doua grupuri similare: "Moderatori globali" si "Moderatori"? Nu au acelasi rol si nu tot acolo se ajunge? geek
Daca doriti sa impartiti in doua acel grup, unuia sa-i dati permisiuni pe tot forumul iar unuia doar pe cateva sectiuni,a ti putea denumii altfel grupul... spre exemplu " Asistenti" sau "Ajutoare de Moderator" (o idee). whistle
Ca o concluzie, ar trebuii sa faceti recrutari de staff si sa fiti putin mai atent la permisiunile si numele celor doua grupuri specificate mai sus. Fericit

Originalitatea si calitatea:

Ok... originalitatea si calitate este, nu lipseste. Acum, ca pe forum s-or afla si cateva subiecte care sa nu va abartina este normal, avandi in vedere sumedenia subiectelor de gaming in ultima perioada de timp. Nu va alarmati. Bine ar fi ca inainte de a posta dvs. un tutorial sa il verificati si daca nu va apartine sa cereti permisiunea de a-l posta. De asemenea, daca membrii posteaza tutoriale bine ar fi sa le verificati si pe acelea si sa le eliminati pe cele pe care le considerati ca va pun forumul in primejdie. La acest criteriu v-as sugera sa citit Conditiile generale impuse de Forumgratuit.
Mult succes! drink

Organizarea forumurilor si a categoriilor:

Excelent. O organizare aproape perfecta. Spun asta pentru ca daca stau bine sa ma gandesc, nici prea multe sub-forumuri si prea putine forumuri nu priesc. Incercati sa mai reduceti din numarul putin cam exagerat de sub-forumuri. Prin "a scapa de ele" ma refer la a le separa in forumuri repartizare in categorii corespunzatoare.

Modul de scriere corecta in limba romana:

In mare modul de scriere este corect, aparand ici si colo mici greselute de acord. Ma bucura sa vad ca macar in regulamentul general din forum se folosesc diacritice, ceea ce este foarte bine. Ar trebui sa promovati cat mai mult acest mod de scriere pentru ca va aduce numai beneficii.
De asemenea, pot spune ca si restul subiectelor create de staff sunt scrise corect, deci nota acordata are tot dreptul de a se afla aici.

Statistici:

Inevitabil ajungem la nota maxima la acest criteriu, deoarece:
In total sunt 35 utilizatori conectati: 8 Inregistrati, 0 Invizibil si 27 Vizitatori :: 1 Motor de cautare
Membrii nostri au postat un numar de 11885 mesaje | Avem 4691 membri inregistrati
Statisticile sunt foarte pozitive si foarte satisfacatoare. Era si normal ca un forum ce are o activitatea foarte mare sa aiba si niste statistici pe masura. Felicitari, mai mult de atat nu pot comenta la acest criteriu, avand in vedere ca citatul vorbeste de la sine. Noroc

Concluzii:

Dupa cum puteti observa, forumul a scazut foarte mult de la revizuirea anterioara. Ce va tras atat de mult in jos? Tema forumului pe care observ ca o schimbati tot mai des in loc sa o modificati pe cea exista si sa ii faceti tot ce trebuie pentru a se potrivii perioadei din an, in cazul nostru iarna, Craciunul.
Per ansamblu totul este bine, excluzand aici tema, imaginile, icon-uri si meniul de navigare. Statisticile au crescut ceea ce nu face decat sa ateste gradul de activitate si de circulare a forumului.

Sarbatori fericite si mult succes in viitor! santa


Nota finala a forumului: 8.90


Cod:
[center][img]http://i48.tinypic.com/mj7rir_th.png[/img][/center]
[spoiler]http://i48.tinypic.com/mj7rir_th.png[/spoiler]

    [justify][color=#007FFF][b][size=14]Prima impresie: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]

Se pare ca de aceasta data forumul ma intampina cu un nou aspect, de Craciun, cu totul si cu totul diferit de cel anterior. Nu pot spune ca ati facut o alege tocmai buna schimband vechea tema care era foarte potrivita si personalizata pentru acest forum, insa nu pot spune ca nici aceasta este urata. O prima impresie foarte pozitiva, un aspect general simplu, aranjat, ca de fiecare data.  :P
Spatiul din partea de jos, in footer, este putin cam deranjant si "ocupa" spatiu degeaba. :)

    [color=#3D2B1F][b][size=14]Aspectul paginii de start: [hide]8/10[/hide][/size][/b][/color]

Pagina de start... este forumul in sine, ca sa spunem asa. Cu siguranta ar fi fost o alegere mult mai buna daca ati fi optat spre o pagina de start gen index html sau portal pentru ca ati fi avut mult mai multe metode de personalizare a acestora si in care sa folositi cat mai multe elemente ce ar putea caracteriza cat mai bine forumul dvs. Nota este cam mica, cei drept deoarece pagina de start ar trebuii sa contina cateva widget-uri informative si mult mai multe texte si imagini introductive care sa prezinte si sa caracterizeze domeniul si categoria de activitate a forumului.

    [color=#CC0000][b][size=14]Banner si meniu de navigare: [hide]7/10[/hide][/size][/b][/color]

Huh... nota cam mica. Nu am ce sa va fac, deoarece meniul de navigare nu este deloc personalizat si nu inspira nimic. Incercati sa ii dati putina viata meniului din aceasta tema, deoarece cel anterior tin minte ca era aproape perfect.
De banner nu pot spune multe. Este dragut si simplu, insa nu indeajuns de multumitor. Am sa ma repet si am sa va spun sa incercati sa-l personalizati si pe el putin, poate sa adaugati mai multe imagini si sa personalizati mai mult font-ul actual(scrisul). ;)

    [color=#004225][b][size=14]Imagini si icon-uri: [hide]7/10[/hide][/size][/b][/color]

Forumul dispune de imagini, insa de icon-uri nu. Ar fi inutil sa va recomand sa adaugati icon-uri forumurilor, cum a fost inutil sa va spun asta si la celelalte revizuirii. :(
Imi pare rau ca nu urmati acest sfat al meu pentru ca nota putea sa fie mult mai mare si mai satisfacatoare. DIn punct de vedere al imaginilor, nici acestea nu ar strica daca ar mai aparea cateva  prin locuri gen statistici, meniu. ;)

    [color=#D73B3E][b][size=14]Culori: [hide]8/10[/hide][/size][/b][/color]

Culori simple si cam putine. Pot spune ca acel rosu se impaca destul de bine cu negrul din fundalul forumului. O combinatie destul de simpla si de linistitoare din punctul meu de vedere. Probabil daca ati personaliza butoanele din meniu cu niste imagini ... albe... in loc de text, forumul ar avea un alt contrast, luand in calcul acel alb. Culorile de la meniu raman la alegerea dvs. insa va sfatuiesc daca veti dorii sa le schimbati sa optati spre niste culori deschide care sa se impace cu rosul si cu negrul forumului. :joker:

    [color=#DA9100][b][size=14]Activitatea forumului: [hide]10/10[/hide][/size][/b][/color]

Ce pot spune... activitatea merita nota 10. Numai o privire trebuie azvarlita in partea de jos a forumului pentru a observa statisticile si deja ne-am format o parere despre cat de circulat este forumul. Felicitari! Acest lucru nu face decat sa ateste subiectele interesante si pline de esenta de pe forum care ii ajuta pe vizitatori si pe membrii in propriile probleme.
Din punct de vedere al unui vizitator ce nu este pasionat de Counter-Strike, pot spune ca forumul dvs. detine extrem de multe resurse si probabil ca daca as fi un fan al acestui joc le-as folosii cu cea mai mare incredere. :D

    [color=#66B032][b][size=14]Staff-ul si grupurile forumului: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]

Observ ca nu aveti designeri? Foarte rau. La un asa forum, cu o asa activitate ar fi pacat sa pierdeti tocmai aici, la organizarea staff-ului si la grupurile forumului. Ca tot venii vorba de grupuri, forumul sta foarte bine din acest punct de vedere. Doar o mica obiectie am... de ce exista doua grupuri similare: "Moderatori globali" si "Moderatori"? Nu au acelasi rol si nu tot acolo se ajunge?  :geek:
Daca doriti sa impartiti in doua acel grup, unuia sa-i dati permisiuni pe tot forumul iar unuia doar pe cateva sectiuni,a ti putea denumii altfel grupul... spre exemplu " Asistenti" sau "Ajutoare de Moderator" (o idee). :whistle:
Ca o concluzie, ar trebuii sa faceti recrutari de staff si sa fiti putin mai atent la permisiunile si numele celor doua grupuri specificate mai sus. :)

    [color=#6082B6][b][size=14]Originalitatea si calitatea: [hide]10/10[/hide][/size][/b][/color]

Ok... originalitatea si calitate este, nu lipseste. Acum, ca pe forum s-or afla si cateva subiecte care sa nu va abartina este normal, avandi in vedere sumedenia subiectelor de gaming in ultima perioada de timp. Nu va alarmati. Bine ar fi ca inainte de a posta dvs. un tutorial sa il verificati si daca nu va apartine sa cereti permisiunea de a-l posta. De asemenea, daca membrii posteaza tutoriale bine ar fi sa le verificati si pe acelea si sa le eliminati pe cele pe care le considerati ca va pun forumul in primejdie. La acest criteriu v-as sugera sa citit [url=http://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/conditii-generale.htm]Conditiile generale[/url] impuse de Forumgratuit.
Mult succes! :drink:

    [color=#FF004F][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [hide]10/10[/hide][/size][/b][/color]

Excelent. O organizare aproape perfecta. Spun asta pentru ca daca stau bine sa ma gandesc, nici prea multe sub-forumuri si prea putine forumuri nu priesc. Incercati sa mai reduceti din numarul putin cam exagerat de sub-forumuri. Prin "a scapa de ele" ma refer la a le separa in forumuri repartizare in categorii corespunzatoare.

    [color=#1034A6][b][size=14]Modul de scriere corecta in limba romana: [hide]10/10[/hide][/size][/b][/color]

In mare modul de scriere este corect, aparand ici si colo mici greselute de acord. Ma bucura sa vad ca macar in regulamentul general din forum se folosesc diacritice, ceea ce este foarte bine. Ar trebui sa promovati cat mai mult acest mod de scriere pentru ca va aduce numai beneficii.
De asemenea, pot spune ca si restul subiectelor create de staff sunt scrise corect, deci nota acordata are tot dreptul de a se afla aici.

    [color=#696969][b][size=14]Statistici: [hide]10/10[/hide][/size][/b][/color]

Inevitabil ajungem la nota maxima la acest criteriu, deoarece:
[quote]In total sunt 35 utilizatori conectati: 8 Inregistrati, 0 Invizibil si 27 Vizitatori :: 1 Motor de cautare
Membrii nostri au postat un numar de 11885 mesaje | Avem 4691 membri inregistrati[/quote]
Statisticile sunt foarte pozitive si foarte satisfacatoare. Era si normal ca un forum ce are o activitatea foarte mare sa aiba si niste statistici pe masura. Felicitari, mai mult de atat nu pot comenta la acest criteriu, avand in vedere ca citatul vorbeste de la sine. :cheers:

    [color=#1560BD][b][size=14]Concluzii:[/size][/b][/color]

Dupa cum puteti observa, forumul a scazut foarte mult de la revizuirea anterioara. Ce va tras atat de mult in jos? Tema forumului pe care observ ca o schimbati tot mai des in loc sa o modificati pe cea exista si sa ii faceti tot ce trebuie pentru a se potrivii perioadei din an, in cazul nostru iarna, Craciunul.
Per ansamblu totul este bine, excluzand aici tema, imaginile, icon-uri si meniul de navigare. Statisticile au crescut ceea ce nu face decat sa ateste gradul de activitate si de circulare a forumului.

Sarbatori fericite si mult succes in viitor! :santa:

    [hr][center][color=#3B444B][b][size=18]Nota finala a forumului: 8.90[/size][/b][/color][/center]
    [hr]
    [/justify]

Revizuire realizata de Keir

Data la care puteti solicita o noua analizare: 21.01.2013

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Mycula la data de Vin 21 Dec 2012 - 16:36

Multumesc pentru revizuire, am facut o cerere de butoane pentru meniul de navigare.

Mycula
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 207
Varsta : 21
Localizare : Scornicesti
Data de inscriere : 07/04/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://www.head.taro.tv

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Joi 27 Dec 2012 - 11:51

Revizuire: HeaD Cs

Primele impresii:
Primele impresii au fost unele.. destul de bune, as putea spune. Index-ul, pe langa faptul ca este complex, este totodata unul dragut si se potriveste foarte bine cu restul forumului. Este bine pozitionat, descriptiv, elegant si usor de folosit. Am fost placut surprins de serviciile pe care le oferiti utilizatorilor in domeniul jocuri video: chiar din meniul de pe prima pagina vedem niste link-uri foarte utile. Printre altele, aveti o atmosfera de iarna, ceea ce e firesc, mai ales pentru perioada sarbatorilor de iarna; forumul nu este incarcat cu diferite coduri inutile, si devine mult mai accesibil si mai comod vizitatorilor.

Design și aspect:
Prin aspectul sau, forumul mi-a creat niste impresii pozitive. Spun asta pentru ca nu pe orice forum vedem o culoare de baza/principala rosie, mai ales care sa nu intre in contradictie cu celelalte. Sunt in sensul bun al cuvantului uimit de acest fapt. Este ceva imbucurator ca ati stiut sa alegeti si sa construiti niste imagini tocmai care sa se potriveasca intre ele prin aspectul si structura pe care o au. Logo-ul si meniul forumului sunt estetice, acestea au un design comun. Imaginile "(Nu) Sunt mesaje noi / Forum blocat", - iarasi, - sunt parca din acelasi pom.

Nu am decat sa va felicit la acest capitol! Noroc

Activitatea forumului:
Aceasta rubrica se va alege mai mult cu laude decat cu critici... Aveti o activitate foarte ampla in cadrul forumului, utilizatori care posteaza des mesaje, subiecte care atrag membrii la discutie. Acest fapt i se datoareaza, cum mentionasem si mai sus, resurselor utile pentru Counter Strike. Imi pare foarte bine ca ati reusit sa ajungeti la acest nivel, acum nu trebuie decat sa mentineti aceasta activitate pentru o perioada cat se poate de mare.

Staff-ul și grupurile forumului:
Aranjarea grupurilor este una foarte buna. Aveti toate grupurile necesare pentru forum, dar am o obiectie aici: de ce tocmai 3 grupuri de moderatori? Nu suna deloc bine.. Ati putea foarte usor gasi niste denumiri mult mai potrivite si care "sa nu bata la ochi". Parerea mea (si nu numai a mea), este sa le redenumiti. O idee personala: Moderatori ajutor ~> Asistenti; Moderatori globali ~> Moderatori; Iar cu grupul de Moderatori faceti ceva. Acum depinde si de rolul grupului... Mentionez ca moderatorul e ceva mai mult decat un asistent, sau orice alt rang. Acesta ar trebui sa aiba o arena mai mare de moderare, dupa Administratori, bineinteles. Fericit

Originalitate și conținut:
Ok, forumul are un continut foarte util si asta da nastere originalitatii, - criteriu la care forumul sta foarte bine. Apreciez ca mai gasim si resurse din alte domenii, pe langa cel de baza a forumului. Intr-adevar, cum a spus si colegul meu, trebuie sa efectuati niste verificari in sectiunile de tutoriale, pentru a nu se ajunge la certuri intre membri sau chiar la punerea forumului "in pericol", privind nerespectarea conditiilor de utilizare a servicului forumgratuit.

Mult succes! A face cu ochiul

Atenție! Aceasta nu a fost o revizuire oficială.

Cod revizuire:
Cod:
[center][size=19][color=#1675BC][b][font=Trebuchet MS]Revizuire: HeaD Cs[/font][/b][/color][/size][/center]

[font=Trebuchet MS][size=15][color=red][b]Primele impresii:[/b][/color][/size] [/font]
Primele impresii au fost unele.. destul de bune, as putea spune. Index-ul, pe langa faptul ca este complex, este totodata unul dragut si se potriveste foarte bine cu restul forumului. Este bine pozitionat, descriptiv, elegant si usor de folosit. Am fost placut surprins de serviciile pe care le oferiti utilizatorilor in domeniul jocuri video: chiar din meniul de pe prima pagina vedem niste link-uri foarte utile. Printre altele, aveti o atmosfera de iarna, ceea ce e firesc, mai ales pentru perioada sarbatorilor de iarna; forumul nu este incarcat cu diferite coduri inutile, si devine mult mai accesibil si mai comod vizitatorilor.

[font=Trebuchet MS][size=15][color=darkblue][b]Design și aspect:[/b][/color][/size] [/font]
Prin aspectul sau, forumul mi-a creat niste impresii pozitive. Spun asta pentru ca nu pe orice forum vedem o culoare de baza/principala rosie, mai ales care sa nu intre in contradictie cu celelalte. Sunt in sensul bun al cuvantului uimit de acest fapt. Este ceva imbucurator ca ati stiut sa alegeti si sa construiti niste imagini tocmai care sa se potriveasca intre ele prin aspectul si structura pe care o au. Logo-ul si meniul forumului sunt estetice, acestea au un design comun. Imaginile "(Nu) Sunt mesaje noi / Forum blocat", - iarasi, - sunt parca din acelasi pom.

Nu am decat sa va felicit la acest capitol! :cheers:

[font=Trebuchet MS][size=15][color=olive][b]Activitatea forumului:[/b][/color][/size] [/font]
Aceasta rubrica se va alege mai mult cu laude decat cu critici... Aveti o activitate foarte ampla in cadrul forumului, utilizatori care posteaza des mesaje, subiecte care atrag membrii la discutie. Acest fapt i se datoareaza, cum mentionasem si mai sus, resurselor utile pentru Counter Strike. Imi pare foarte bine ca ati reusit sa ajungeti la acest nivel, acum nu trebuie decat sa mentineti aceasta activitate pentru o perioada cat se poate de mare.

[font=Trebuchet MS][size=15][color=indigo][b]Staff-ul și grupurile forumului:[/b][/color][/size] [/font]
Aranjarea grupurilor este una foarte buna. Aveti toate grupurile necesare pentru forum, dar am o obiectie aici: de ce tocmai 3 grupuri de moderatori? Nu suna deloc bine.. Ati putea foarte usor gasi niste denumiri mult mai potrivite si care "sa nu bata la ochi". Parerea mea (si nu numai a mea), este sa le redenumiti. O idee personala: Moderatori ajutor ~> Asistenti; Moderatori globali ~> Moderatori; Iar cu grupul de Moderatori faceti ceva. Acum depinde si de rolul grupului... Mentionez ca moderatorul e ceva mai mult decat un asistent, sau orice alt rang. Acesta ar trebui sa aiba o arena mai mare de moderare, dupa Administratori, bineinteles. :)

[font=Trebuchet MS][size=15][color=darkred][b]Originalitate și conținut:[/b][/color][/size][/font]
Ok, forumul are un continut foarte util si asta da nastere originalitatii, - criteriu la care forumul sta foarte bine. Apreciez ca mai gasim si resurse din alte domenii, pe langa cel de baza a forumului. Intr-adevar, cum a spus si colegul meu, trebuie sa efectuati niste verificari in sectiunile de tutoriale, pentru a nu se ajunge la certuri intre membri sau chiar la punerea forumului "in pericol", privind nerespectarea conditiilor de utilizare a servicului forumgratuit.

Mult succes! ;)

[size=9][color=red][b]Atenție! Aceasta nu a fost o revizuire oficială.[/b][/color][/size]

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Keir la data de Joi 27 Dec 2012 - 21:51


Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum