unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 11:01

unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank:
Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url("http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png") no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
)   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url("http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png") no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}
forum: http://metin2zyto.forumz.ro/


Ultima editare efectuata de catre Zyto97 in Mar 6 Noi - 11:28, editata de 1 ori
avatar
Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 20
Data înscrierii : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 14:11

raspunde cineva? Va rog.
avatar
Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 20
Data înscrierii : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Adi. la data de Lun 5 Noi - 16:41

Incearca:
Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
)   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}
avatar
Adi.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3755
Localizare : Forumgratuit
Data înscrierii : 01/08/2012
Multumiri : 30
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Kendo la data de Lun 5 Noi - 16:53

Cod:
a[href="/g3-gamemaster"]  {
    background: url("http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png") no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
)   
a[href="/g12-administrator"]  {
    background: url("http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png") no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

incearca. si fi mai explicit ,ca imagine la rank poti adauga ft usor fara scripturi.. eu inteleg ca ai gresit cand ai vrut sa pui o imagine la rank..
avatar
Kendo
Membru activ

masculin

Mesaje : 438
Varsta : 26
Localizare : Nu raspund la cereri grafice prin mesagerie privata
Data înscrierii : 22/08/2012
Multumiri : 1
2 avertismente

http://gfxlife.board.st

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 18:04

vreu sa pun imaginea la rank,dar am luat 1 model si am facut dupa modelul acela.
si nu merge cum am facut eu.
avatar
Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 20
Data înscrierii : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Kendo la data de Lun 5 Noi - 18:05

CUm nu merge ce spune?
avatar
Kendo
Membru activ

masculin

Mesaje : 438
Varsta : 26
Localizare : Nu raspund la cereri grafice prin mesagerie privata
Data înscrierii : 22/08/2012
Multumiri : 1
2 avertismente

http://gfxlife.board.st

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 18:07

@Adi. a scris:Incearca:
Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
)   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}
am bagat codul tau si imi apare:
"Eroare detectata
Am calculat un numar diferit de "{" si de "}". Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat corect pe forumul dvs.

Va recomandam sa recititi codul."

//culoare eliminata
avatar
Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 20
Data înscrierii : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Ade'S la data de Lun 5 Noi - 18:07

Uite aici:

Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 24
Data înscrierii : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de SyReXX la data de Lun 5 Noi - 18:08

Adauga acum:

Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}
avatar
SyReXX
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 23
Data înscrierii : 25/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://web-coding.up-with.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Ade'S la data de Lun 5 Noi - 18:10

@SyReXX a scris:Adauga acum:

Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

Dar eu ce i-am dat?Acesta l-ai luat din postul meu Nebun

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 24
Data înscrierii : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 18:10

Ms,merge acuma
(eu vreu sa fac la toate...sper sa mearga)
problama:
Cod:
a[href="/g2-moderatori"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/moderatori-globali.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;


Ultima editare efectuata de catre Zyto97 in Lun 5 Noi - 18:23, editata de 1 ori
avatar
Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 20
Data înscrierii : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Ade'S la data de Lun 5 Noi - 18:13

Pai faci la fiecare legenda cum ai facut la acel cod.

I-ei terminatia linkului.

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 24
Data înscrierii : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Pagina 1 din 2 1, 2  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum