unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 11:01

unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank:
Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url("http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png") no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
)   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url("http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png") no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}
forum: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre Zyto97 in Mar 6 Noi - 11:28, editata de 1 ori

Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 19
Data de inscriere : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 14:11

raspunde cineva? Va rog.

Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 19
Data de inscriere : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Adi. la data de Lun 5 Noi - 16:41

Incearca:
Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
)   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

Adi.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3749
Localizare : Forumgratuit
Data de inscriere : 01/08/2012
Multumiri : 30
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Kendo la data de Lun 5 Noi - 16:53

Cod:
a[href="/g3-gamemaster"]  {
    background: url("http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png") no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
)   
a[href="/g12-administrator"]  {
    background: url("http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png") no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

incearca. si fi mai explicit ,ca imagine la rank poti adauga ft usor fara scripturi.. eu inteleg ca ai gresit cand ai vrut sa pui o imagine la rank..

Kendo
Membru activ

masculin

Mesaje : 438
Varsta : 25
Localizare : Nu raspund la cereri grafice prin mesagerie privata
Data de inscriere : 22/08/2012
Multumiri : 1
2 avertismente

http://gfxlife.board.st

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 18:04

vreu sa pun imaginea la rank,dar am luat 1 model si am facut dupa modelul acela.
si nu merge cum am facut eu.

Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 19
Data de inscriere : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Kendo la data de Lun 5 Noi - 18:05

CUm nu merge ce spune?

Kendo
Membru activ

masculin

Mesaje : 438
Varsta : 25
Localizare : Nu raspund la cereri grafice prin mesagerie privata
Data de inscriere : 22/08/2012
Multumiri : 1
2 avertismente

http://gfxlife.board.st

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 18:07

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Incearca:
Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
)   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}
am bagat codul tau si imi apare:
"Eroare detectata
Am calculat un numar diferit de "{" si de "}". Aceasta inseamna ca CSS-ul risca sa nu fie valabil si nu va fi afisat corect pe forumul dvs.

Va recomandam sa recititi codul."

//culoare eliminata

Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 19
Data de inscriere : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Ade'S la data de Lun 5 Noi - 18:07

Uite aici:

Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 23
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de SyReXX la data de Lun 5 Noi - 18:08

Adauga acum:

Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

SyReXX
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 21
Data de inscriere : 25/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://web-coding.up-with.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Ade'S la data de Lun 5 Noi - 18:10

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Adauga acum:

Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

Dar eu ce i-am dat?Acesta l-ai luat din postul meu Nebun

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 23
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 18:10

Ms,merge acuma
(eu vreu sa fac la toate...sper sa mearga)
problama:
Cod:
a[href="/g2-moderatori"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/moderatori-globali.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;


Ultima editare efectuata de catre Zyto97 in Lun 5 Noi - 18:23, editata de 1 ori

Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 19
Data de inscriere : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Ade'S la data de Lun 5 Noi - 18:13

Pai faci la fiecare legenda cum ai facut la acel cod.

I-ei terminatia linkului.

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 23
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de SyReXX la data de Lun 5 Noi - 18:14

Poi cum este la primul cod de exemplu acea terminatie de link: /g9-gamemaster asa le faceti pe toate dar puneti terminatia linkului de la grupul respectiv.

SyReXX
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 21
Data de inscriere : 25/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://web-coding.up-with.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 18:25

problama:
Cod:
a[href="/g2-moderatori"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/moderatori-globali.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
am facut toate pana la moderator...daca validez si de la moderatorul global dispare img din fata rankului.

Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 19
Data de inscriere : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de SyReXX la data de Lun 5 Noi - 18:27

Incarca asa:

Cod:
a[href="/g2-moderatori"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/moderatori-globali.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

SyReXX
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 21
Data de inscriere : 25/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://web-coding.up-with.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Lun 5 Noi - 18:30

tot asa..
daca o bag in css si validez dispare si de la mod g

Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 19
Data de inscriere : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Keir la data de Lun 5 Noi - 21:59

Hmm... intampinati problema doar la acest grup sau si la restul incepand cu el? Puteti posta aici Foaia de stil CSS utilizata?

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Mar 6 Noi - 10:36

Aici am toate de la rank:
Cod:
a[href="/g3-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/fondator.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}   
a[href="/g12-administrator"] {
    background: url('http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

a[href="/g4-co-gamemaster"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/mod3.gif') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

a[href="/g7-desinger"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/DesignerS.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}   

a[href="/g11-moderator-global"] {
    background: url('http://www.star-cs.ro/forum/images/group_icons/moderatori%20globali.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
)
Edit:
am sarit peste Moderator si am facut la Detinator server si tot asa...adica nu apare la detinator server img din fara rankului + dispare si de la Moderator Global.


Ultima editare efectuata de catre Zyto97 in Mar 6 Noi - 10:40, editata de 1 ori

Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 19
Data de inscriere : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de SyReXX la data de Mar 6 Noi - 10:39

Uite inlocuieste aia cu moderator global cu acesta:

Cod:
a[href="/g11-moderator-global"] {
    background: url('http://www.star-cs.ro/forum/images/group_icons/moderatori%20globali.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
}

SyReXX
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 21
Data de inscriere : 25/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://web-coding.up-with.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Sebby. la data de Mar 6 Noi - 10:41

Zyto97, vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Mulțumesc pentru înțelegere!


De asemenea, boldul și culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Mulțumesc pentru înțelegere!

Sebby.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 853
Data de inscriere : 01/02/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Mar 6 Noi - 10:43

ok,deci Fericit) acuma e bun....dar Fericit) acuma dispare la moderator cand fac la detinator server Fericit)
Cod:
a[href="/g9-detinator-server"] {
    background: url('http://strongcs.ro/forum/images/group_icons/ownersv.png') no-repeat;
    padding-left: 19px;
    padding-top: 2px;
)
edit:
am inteles A face cu ochiul

Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 19
Data de inscriere : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de SyReXX la data de Mar 6 Noi - 10:57

Pai tu pui codu cel vechi in loc de cel care ti l-am dat uitete la ultima paranteza codului este asa: ")" ea trebuie sa fie asa"}" din cauza asta nu merge, modifica ultima paranteza la toate codurile cum ti-am zis.

SyReXX
Membru Forumgratuit

Mesaje : 105
Varsta : 21
Data de inscriere : 25/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://web-coding.up-with.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Zyto97 la data de Mar 6 Noi - 11:27

am rezolvat.

Zyto97
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 25
Varsta : 19
Data de inscriere : 31/10/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://metin2zyto.forumz.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: unde am gresit cand am scris codul asta pentru imagine la rank

Mesaj Scris de Sebby. la data de Mar 6 Noi - 12:05

topic rezolvat

Sebby.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 853
Data de inscriere : 01/02/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum