Problema Generator Numar, cum se face?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Problema Generator Numar, cum se face?

Mesaj Scris de Addelin la data de Mier 10 Oct - 16:53

nu stiu sa fac sa apare NR in Poza respectiva, si sa mai pun cele 2 butoane pe generator, si "ULIKE" sa nu fie cel de la loterie ca osa o modific pozele

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


COD:

Cod:
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="ro-ro" dir="ltr xmlns:fb="http://ogp.me/ns/fb#">

<head>
<meta charset="utf-8" />
 <div id="system">

   
   <article class="item">

            <header>
      
                              
                           
            
         <h1 class="title">
                              Generator Numere 6/49                     </h1>

         
      </header>
         
      
      <div class="content clearfix">
      <script src="http://www.loto.ro/includes/js/gen_649.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">// <![CDATA[
    window.onload = startnr();
// ]]></script>
<div id="mainContent-gene"><!-- begin generator 6/49 -->
<div class="genenums">
<table class="genenum" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td id="nr1">00</td>
<td id="nr2">00</td>
<td id="nr3">00</td>
<td id="nr4">00</td>
<td id="nr5">00</td>
<td id="nr6">00</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
<div class="genebtn">
<table border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td><input class="genebtn" onclick="bstop()" name="ma simt norocos" type="button" /></td>
<td><input class="genebtn-mi" onclick="history.go(0)" name="mai incearca" type="button" /></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
<!-- ending 6/49 --></div>       </div>

      
         
   </article>

</div></section>
                  
                  
            </div>
   
</body>
</html>

Multumesc

Addelin
Membru Forumgratuit

Mesaje : 37
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Generator Numar, cum se face?

Mesaj Scris de tgzgaming la data de Mier 10 Oct - 17:40

De unde ai copiat tu acest script este un site php. Uite aici un Script alternativ

Spoiler:
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Generator numere loto </TITLE>

<BODY>
<center>

<div id='div-gpt-ad-1336324516325-0' style='width:468px; height:60px;'>
<script type='text/javascript'>
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1336324516325-0'); });
</script>
</div>

</center>


<p align="center"><font size="+4"><b>GENERATOR NUMERE DE LOTERIE</b></font></p>
<CENTER>
<FORM name=lottery>
Numarul de bile extrase <BR> <INPUT size=2 value=6 name="nrbile">
<BR><BR>
Numarul maxim de bile <BR>
<INPUT size=2 value=49 name="nrmax"><BR><BR>
Numerele extrase sunt:<BR>
<INPUT maxLength=40 size=40 name="numere"><BR><INPUT onclick=generator(); type=button value="EXTRAGERE"><BR><BR>
<span class="style1">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="103" height="24">
<param name="movie" value="button5.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="button5.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="103" height="24" ></embed>
</object>
</span>
</FORM></CENTER>
<SCRIPT type=text/javascript>
var loop;
var randy;

function make_array(size)
{
this.length = size;
for (a=0; a<size; a++) this[a]="";
}

function generator()
{
hold = new make_array(document.lottery.nrmax.value);
document.lottery.numere.value = "";
for(loop=0;loop<document.lottery.nrbile.value;loop++)
{
randy = Math.round(Math.random()*(document.lottery.nrmax.value-1));
randy++;
if(hold[randy]==1)
{
loop--;
continue;
}

if(hold[randy]!=1)
{
hold[randy]=1;
}
}



for(loop=0;loop<=document.lottery.nrmax.value;loop++)
{
if(hold[loop]==1)
document.lottery.numere.value = document.lottery.numere.value + loop + ", ";
}
}

</SCRIPT>
</BODY></HTML>

tgzgaming
Membru activ

Mesaje : 637
Varsta : 19
Data de inscriere : 26/06/2012
Multumiri : 2
2 avertismente

http://aimcs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Generator Numar, cum se face?

Mesaj Scris de Addelin la data de Mier 10 Oct - 17:59

multumesc, am copiato de pe loteria romana scriptu, pe scriptu asta se poate pune poza si sa mearga numerele ca pe loteria romana?

Addelin
Membru Forumgratuit

Mesaje : 37
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Generator Numar, cum se face?

Mesaj Scris de tgzgaming la data de Joi 11 Oct - 21:33

Doar un Background al paginii.. atat..

tgzgaming
Membru activ

Mesaje : 637
Varsta : 19
Data de inscriere : 26/06/2012
Multumiri : 2
2 avertismente

http://aimcs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Generator Numar, cum se face?

Mesaj Scris de Addelin la data de Joi 11 Oct - 22:02

multumesc

Addelin
Membru Forumgratuit

Mesaje : 37
Varsta : 30
Data de inscriere : 09/10/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema Generator Numar, cum se face?

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 21 Oct - 16:52

topic rezolvat

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum