cum bag parola pe un forum???

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de Bloodzz la data de Sam 29 Sept - 21:17

am facut un topic aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
dar nu a mers , parola era 123bloodz123 , am scris asa : afsafasf , iar parola era asa : 123bloodz123 , si a mers Neutru chiar daca aceea nu era parola ... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Palid


Ultima editare efectuata de catre Bloodzz in Sam 17 Noi - 14:14, editata de 1 ori

Bloodzz
Membru Forumgratuit

Mesaje : 183
Varsta : 21
Data de inscriere : 20/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://bloodz.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 30 Sept - 11:30

Ne puteti arata codul obtinut (asa cum l-ati modificat dumneavoastra). Fericit

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de Bloodzz la data de Dum 30 Sept - 18:04

Cod:
<HEAD>
    <SCRIPT language="JavaScript">
    <!--hide

    var password;

    var pass1="parola_dvs";

    password=prompt('Va rugam sa scrieti o parola!',' ');

    if (password==bloodzparola12341)
      alert('Parola este corecta!');
    else
      {
        window.location="http://bloodz.forumer.ro";
        }

    //-->
    </SCRIPT>
    </HEAD>
acesta este codul

Bloodzz
Membru Forumgratuit

Mesaje : 183
Varsta : 21
Data de inscriere : 20/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://bloodz.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de Sebby. la data de Dum 30 Sept - 20:29

Cod:
<HEAD>
    <SCRIPT language="JavaScript">
    <!--hide

    var password;

    var pass1="parola_dvs";

    password=prompt('Va rugam sa scrieti o parola!',' ');

    if (password==1234)
    {
        alert('Parola este corecta!');
        window.location="http://bloodz.forumer.ro";
    }
    //-->
    </SCRIPT>
</HEAD>

Acum, daca scrieti parola corecta, va trimite pe forum dupa ce dati "Ok", iar daca o scrieti gresit nu se intampla nimic.

Topic mutat in sectiunea corespunzatoare!

Sebby.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 853
Data de inscriere : 01/02/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de Bloodzz la data de Dum 30 Sept - 21:52

eu vreau sa nu aibe acces acolo , apas la zona vip , scriu o parola INCORRECTA , si ma lasa pe forumul zona vip , iar daca scriu parola corecta , ma duce pe index...

eu vreau ca nimeni sa nu aibe voie acolo , cand gresesc parola sa ma duca pe index , iar cand o scriu corect , sa ma duca pe forum[zona vip]

Editat de Lizzard:Tag culoare sters

Bloodzz
Membru Forumgratuit

Mesaje : 183
Varsta : 21
Data de inscriere : 20/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://bloodz.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 1 Oct - 15:33

Bloodzz:Boldul și culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de Adi. la data de Lun 1 Oct - 15:54

Bloodzz, de ce nu creati un grup caruia sa-i atribuiti permisiunea de-a vedea acel forum. Ar fi mult mai sigur si mai simplu.

Adi.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3749
Localizare : Forumgratuit
Data de inscriere : 01/08/2012
Multumiri : 30
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de mr.franta la data de Mar 2 Oct - 16:52


pasul 1:mergeti in pa/general/categorii si forumuri si selectati un forum deja creat sau daca doriti creati iar unul
2.Stergeti numele forumului si inlocuiti-l cu acest cod
Cod:
 & nbsp;
Atentie & il legati de nbsp; altfel nu va merge
iar la descriere adaugati acest cod:

Cod:


<script>
function checkform(form)
{
if (form.pass.value != "parola ta" )
{
alert('incorect');
return false;
}
}

</script>

<form method="post" onsubmit="return checkform(this);" name="password" action="link de redirectionare"><label><input value="Scrieti parola aici..." name="pass" onclick="if (this.value == 'Scrieti parola aici...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Scrieti parola aici...';" type="text"></label> <input name="ok" value="Autentificare" type="submit"></form>

Parola o setati aici :
Cod:

if (form.pass.value != "parola ta" )

iar link-ul de redirectionare aici :
Cod:
name="password" action="link de redirectionare"


cam atat sper ca o sa va fie de folos

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1068
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de mr.franta la data de Mar 2 Oct - 16:57

dublu post din gresala.mia aparut mesajul ca un mesaj tocmai a fost trimis in acelasi timp si daca continui..si am continuat.acum sunt doua topicuri

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1068
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de tgzgaming la data de Mar 2 Oct - 19:58

Thanks for me. NU Merge ce ai zis tu. Cred ca nu se poate rezolva acest lucru.

tgzgaming
Membru activ

Mesaje : 637
Varsta : 19
Data de inscriere : 26/06/2012
Multumiri : 2
2 avertismente

http://aimcs.dust.tv/

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de Ina la data de Lun 12 Noi - 5:42

Incercati asa:
Cod:
<HEAD>
    <SCRIPT language="JavaScript">
    <!--hide

    var password;

    var pass1="parola_dvs";

    password=prompt('Va rugam sa scrieti o parola!',' ');

    if (password==1234)
    {
        alert('Parola este corecta!');
        window.location="link forum VIP";
    }
 else
      {
        window.location="http://bloodz.forumer.ro";
        }
    //-->
    </SCRIPT>
</HEAD>
Eu nu ma pricep la scripturi, doar am modificat actiunile de efectuat si nu scriptul in sine. Nu stiu daca sintaxa scriptului e corecta si din pacate nu am cum sa verific, nu am activat javascript pe nici un forum.
Si totusi, un forum cu acces restrictionat, si chiar vizibil doar unui grup, cum v-a recomandat Adi., nu v-ar fi mai usor? De ce vreti sa folositi variabile daca ati ratat lectia despre true si false la matematica? Se preda cite ceva la capitolul "multimi". Astfel de scripturi folosesc logica Booleana, la if se trece actiunea de efectuat daca condiția specificată este evaluată la TRUE iar la else se trece rezultatul pentru FALSE...

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de Bloodzz la data de Sam 17 Noi - 14:12

Multumesc . Ina. topic rezolvat

Bloodzz
Membru Forumgratuit

Mesaje : 183
Varsta : 21
Data de inscriere : 20/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://bloodz.forumer.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: cum bag parola pe un forum???

Mesaj Scris de Ina la data de Sam 17 Noi - 16:37

Cu placere!
topic rezolvat

Ina
Membru activ

feminin

Mesaje : 13733
Varsta : 44
Data de inscriere : 05/03/2009
Multumiri : 79
Niciun avertisment

http://www.goblenul.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum