Script index copiere

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Script index copiere

Mesaj Scris de Kossen la data de Dum 9 Sept - 0:15

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Buna ziua ! . Acesta este indexul creat de mine si am 1 problema . Doresc sa am 2 casute negre una langa alta dar pur si simplu nu reusesc. Vreau sa am o copie fidela a primului tabel imediat in dreapta lui .

Ce ar trebui sa fac ?

Kossen
Membru Forumgratuit

Mesaje : 73
Varsta : 26
Data de inscriere : 04/09/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://virtualfun.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script index copiere

Mesaj Scris de VzGgaming la data de Dum 9 Sept - 0:31

Tabelul asta vreai sa iti apara de 2 ori?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Daca da asta e codul pt tabelul ala

Cod:
<table class="articl" width=500px cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr>
<td align=center height=70px style="background: url(http://i47.servimg.com/u/f47/17/17/91/34/up10.png) no-repeat center; color: white; -webkit-border-top-left-radius:10px; -webkit-border-top-right-radius:10px; font-size:20px;"><br />Bun venit pe Virtual-Fun !</td>
</tr>
<tr>
<td align=center width=500px style="background: url(http://i47.servimg.com/u/f47/17/17/91/34/center10.png) repeat-y center; text-align: left; padding-left: 19px; padding-right: 19px; font-color: white; font-size: 15px; font-weight: bold;">
Virtual-Fun este un forum axat pe tutoriale din diferite zone ale internetului, și nu numai. Aici puteți găsi tutoriale gratuite, ușor de accesat. Totodată, puteți discuta despre orice subiect, în limita bunului simț, accesând secțiunile care vă stau la dispoziție oricând. Dacă aveți nevoie de creații grafice care să vă aparțină numai dvs, dacă sunteți în căutare de resurse și materiale pentru Adobe PhotoShop sau pentru alte programe de editare, designerii noștrii și rubricile special amenjate pentru așa ceva, vă sunt deschide la orice oră.
</br>
</br>
Totodată, forumul Virtual-Fun se axează și pe oferirea de suport. Deci, dacă ați întâmpinat probleme în folosirea sau realizarea unor scripturi HTML(Hyper Text Markup Language), CSS(Cascading Style Sheets) sau PHP(Hypertext Preprocessor) nu ezitați să deschideți un nou topic în secțiunile de suport, marcate.
</br>
</br>
Site-ul si forumul Virtual-Fun a fost creat de Tutunea Bogdan in data de 17 Septembrie 2012 .
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center width=500px height=20px style="background: url(http://i47.servimg.com/u/f47/17/17/91/34/up10.png) no-repeat center; color: white; font-weight: bold; -webkit-border-bottom-left-radius:10px; -webkit-border-bottom-right-radius:10px;">Postat de: <a href="/u1">Bogdan</a>   Pe: Virtual-Fun</td>
</tr>
</table>
</br>
</br>
<div class="statistici-mutate">
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
        <tr>
        <td class="catHead" colspan="2" height="28">

VzGgaming
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 105
Varsta : 17
Data de inscriere : 25/08/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://xtremestrike.netgoo.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script index copiere

Mesaj Scris de Kossen la data de Dum 9 Sept - 20:10

Nu functioneaza . Altcineva ?

Vreau sa am 2 tabele 1 langa altu .

Kossen
Membru Forumgratuit

Mesaje : 73
Varsta : 26
Data de inscriere : 04/09/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://virtualfun.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script index copiere

Mesaj Scris de VzGgaming la data de Dum 9 Sept - 20:23

atunci pui asa dupa tabelul ala
Cod:

<center><table class="articl" width=500px cellspacing=0 cellpadding=0>
<tr>
<td align=center height=70px style="background: url(http://i47.servimg.com/u/f47/17/17/91/34/up10.png) no-repeat center; color: white; -webkit-border-top-left-radius:10px; -webkit-border-top-right-radius:10px; font-size:20px;"><br />Bun venit pe Virtual-Fun !</td>
</tr>
<tr>
<td align=center width=500px style="background: url(http://i47.servimg.com/u/f47/17/17/91/34/center10.png) repeat-y center; text-align: left; padding-left: 19px; padding-right: 19px; font-color: white; font-size: 15px; font-weight: bold;">
Virtual-Fun este un forum axat pe tutoriale din diferite zone ale internetului, și nu numai. Aici puteți găsi tutoriale gratuite, ușor de accesat. Totodată, puteți discuta despre orice subiect, în limita bunului simț, accesând secțiunile care vă stau la dispoziție oricând. Dacă aveți nevoie de creații grafice care să vă aparțină numai dvs, dacă sunteți în căutare de resurse și materiale pentru Adobe PhotoShop sau pentru alte programe de editare, designerii noștrii și rubricile special amenjate pentru așa ceva, vă sunt deschide la orice oră.
</br>
</br>
Totodată, forumul Virtual-Fun se axează și pe oferirea de suport. Deci, dacă ați întâmpinat probleme în folosirea sau realizarea unor scripturi HTML(Hyper Text Markup Language), CSS(Cascading Style Sheets) sau PHP(Hypertext Preprocessor) nu ezitați să deschideți un nou topic în secțiunile de suport, marcate.
</br>
</br>
Site-ul si forumul Virtual-Fun a fost creat de Tutunea Bogdan in data de 17 Septembrie 2012 .
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center width=500px height=20px style="background: url(http://i47.servimg.com/u/f47/17/17/91/34/up10.png) no-repeat center; color: white; font-weight: bold; -webkit-border-bottom-left-radius:10px; -webkit-border-bottom-right-radius:10px;">Postat de: <a href="/u1">Bogdan</a>  Pe: Virtual-Fun</td>
</tr>
</table>
</br>
</br>
<div class="statistici-mutate">
<table class="forumline" width="100%" border="0" cellspacing="1" cellpadding="0">
        <tr>
        <td class="catHead" colspan="2" height="28"></ring>

VzGgaming
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 105
Varsta : 17
Data de inscriere : 25/08/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://xtremestrike.netgoo.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script index copiere

Mesaj Scris de Kossen la data de Dum 9 Sept - 20:26

Nu merge ma ! Vreau unu langa altu, nu unu sub altu .

Kossen
Membru Forumgratuit

Mesaje : 73
Varsta : 26
Data de inscriere : 04/09/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://virtualfun.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script index copiere

Mesaj Scris de Sm|Ley la data de Dum 9 Sept - 20:40

Incearca cu acest cod:

Cod:
<div align="right"> Codul tabelului </div>

Sm|Ley
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 120
Varsta : 25
Data de inscriere : 08/09/2012
Multumiri : 8
Membru exclus

http://freemedia.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script index copiere

Mesaj Scris de Kossen la data de Dum 9 Sept - 20:48

Degeaba ... Cred ca nu merge ...

Daca nu pot pune de 2 ori tabel, atunci cum pot pune o poza in locul acela liber din dreapta ?

Kossen
Membru Forumgratuit

Mesaje : 73
Varsta : 26
Data de inscriere : 04/09/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://virtualfun.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script index copiere

Mesaj Scris de Sm|Ley la data de Dum 9 Sept - 21:00

Vezi ca-n codul de mai sus, acela mai mare.. ai acolo:
Cod:
<td align=center width=500px style=".....

Aici banuiesc ca este misterul. Nu ma pricep foarte bine in html, dar eu unul cred ca de acolo se poate face ceva.

Sm|Ley
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 120
Varsta : 25
Data de inscriere : 08/09/2012
Multumiri : 8
Membru exclus

http://freemedia.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script index copiere

Mesaj Scris de Kossen la data de Lun 10 Sept - 16:44

rezolvat

Kossen
Membru Forumgratuit

Mesaje : 73
Varsta : 26
Data de inscriere : 04/09/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://virtualfun.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Script index copiere

Mesaj Scris de Vizitato la data de Lun 10 Sept - 21:53

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum