Revizuire complexa: HeaD Cs

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Mycula la data de Mar 4 Sept - 18:45

Numele forumului: HeaD Cs
Adresa forumului: www.head.taro.tv
Categoria din care face parte forumul*: Jocuri & RPG
Data de creare a forumului: 26/04/2012
Tipul de analizare dorita**: Complexa

Mycula
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 207
Varsta : 21
Localizare : Scornicesti
Data de inscriere : 07/04/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://www.head.taro.tv

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Kossen la data de Mier 5 Sept - 14:57

In opinia mea, forumul dvs. este foarte bine aranjat . Nu pot spune ca aveti o activitate extraordinara, dar stafful face tot ceea ce poate . In privinta originalitatii, insa, mai aveti de lucrat . Majoritatea forumurilor de pe platforma forumgratuit sunt despre jocuri video , va sfatuiesc sa adaugati categorii noi si interesante care sa atraga membrii noi . Designul forumului este unul bine aranjat. Culorile se imbina bine si buguri nu prea sunt .


IN CONCLUZIE .

Aveti un forum bine pus la punct care are potential .

Kossen
Membru Forumgratuit

Mesaje : 73
Varsta : 26
Data de inscriere : 04/09/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://virtualfun.forumz.ro

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Kossen la data de Mier 5 Sept - 14:58

@Kossen a scris:In opinia mea, forumul dvs. este foarte bine aranjat . Nu pot spune ca aveti o activitate extraordinara, dar stafful face tot ceea ce poate . In privinta originalitatii, insa, mai aveti de lucrat . Majoritatea forumurilor de pe platforma forumgratuit sunt despre jocuri video , va sfatuiesc sa adaugati categorii noi si interesante care sa atraga membrii noi . Designul forumului este unul bine aranjat. Culorile se imbina bine si buguri nu prea sunt . Si la exprimare mai aveti de lucrat . In bannerul comunitatii se afla o greseala gramaticala . Se scrie Community nu "Comunity"


IN CONCLUZIE .

Aveti un forum bine pus la punct care are potential .

Kossen
Membru Forumgratuit

Mesaje : 73
Varsta : 26
Data de inscriere : 04/09/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://virtualfun.forumz.ro

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 5 Sept - 15:57

Kossen, va reamintim ca mesajele duble nu sunt acceptate decât daca a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folositi butonul edit). Multumesc pentru întelegere!


Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de TheEagle la data de Mier 5 Sept - 17:04

Revizuire: HeaD CS

Primele impresii: Forumul dvs. are un aspect placut , ce nu este incarcat. Forumul este ordonat , bine structurat.
La prima impresie imi doresc sa imi fac un cont. Si asta e foarte bine. Bravo ! De acord

Design și aspect: Design-ul nu este chiar asa de mult lucrat , meniul ma atras in mod special , nu ar strica sa incercati cateva coduri CSS. Forumul e bine structurat , insa nu ar strica sa mai adaugati un icon la un forum.


Activitatea forumului: Putine mesaje pentru atatia membri , nu este un forum cu o activitate extraordinar de mare , dar este bine pentru moment.


Staff-ul și grupurile forumului: Ma multumeste faptul ca staff-ul se ocupa mult de forum , si ca nu sunt prea multe rank-uri fara folos.


Originalitate și conținut: Sunt multe forumuri de Gameing , puteti adauga sectiuni noi , nu ar strica. Este bine ca nu copiati alte forumuri.

Revizuire realizata de TheEagle.

Atenție! Aceasta nu a fost o revizuire oficială.

TheEagle
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 350
Varsta : 18
Localizare : Suceava\Romania
Data de inscriere : 18/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Keir la data de Joi 6 Sept - 11:42

Revizuire oficiala complexa: HeaD CS


Cod:
http://i31.servimg.com/u/f31/16/91/26/48/spsd_f10.png

Prima impresie:

Prima impresie mi-a fost lăsată de pagina de start, care nu arată chiar așa de bine cum ar trebuii. Rubricile slider-ului, cele cu "Welcome", "Despre noi" ș.a.m.d, se încarcă încontinuu, cel puțin asta mi-a sugerat cerculețul care se încarcă la nesfărșit. Acesta este doar un mic aspect legat de prima impresie.

Aspectul paginii de start:

Cum spuneam și mai sus, aspectul paginii de start nu este tocmai plăcut. Template-ul folosit de dvs. conține câțiva "gândăcei". Mi-ar fi plăcut să văd ceva mai simplu, ceva mai frumos și mai elegant, ceva cât mai ușor de accesat și mai ușor de citit(în cazul descrierilor) și ceva legat de Counter-Strike. Încercați să adoptați o pagină simplă, cu câteva imagini legate de Counter-Strike, care să sugereze exact ceea ce vă doriți și care să atragă de la prima privire. Încercați ceva original. A face cu ochiul

Banner si meniu de navigare:

Frumos dar nu suficient. Meniul este cel la care mai trebuie lucrat. Este cam simplu și nu atrage mai deloc, cum ar trebuii. Ar trebuii să conectați cele două elemente(banner-ul și meniul), astfel încât, ele să semene la formă și la culoare.
Observ că nu mi-ați urmat sfatul din vechea revizuire, acela de a schimba culoarea hover-ului de la link-urile meniului, și rău ați făcut, pentru că se disting foarte greu.

Imagini si icon-uri:

Cum v-am spus și în revizuirea anterioară, forumul stă prost din acest punct de vedere. Icon-urile lipsesc, iar dorită acestui lucru, lipsește și viața, culoarea lui. Banner-ul nu face singur față acelui negru intens și ar trebuii ajutat de niște mici imagini la forumuri.

Culori:

Nu ar fi mult de comentat la acest criteriu. Culoarea negru acoperă tot forumul și cât de cât este bine. În general forumurile de jocuri, acțiuni impun o culoare negativă, închisă, care să transmită sumbritate, suspans. Am să vă repet și aici un lucru, pentru că este de datoria mea, și anume adăugarea icon-urilor ar schimba substanțial aspectul forumului din punct de vedere al culorilor.

Activitatea forumului:

Un 10 mare pentru activitate! Felicitări! Noroc Observ că acestea au crescut considerabil de la ultima revizuire. Țin să repcizez că vechile statistici arătau cam așa: 7045 mesaje și 2583 membri, iar cele noi:

In total sunt 21 utilizatori conectati: 3 Inregistrati, 0 Invizibil si 18 Vizitatori :: 2 Motoare de cautare
Membrii nostri au postat un numar de 8410 mesaje | Avem 3152 membri inregistrati


Staff-ul si grupurile forumului:

Hmm... am să încep prin a vă spune că grupurile se scriu la plural, pentur că sunt mai mulți membrii care fac parte din ele, nu este doar unul singur, de exemplu "Administratori", nu "Administrator", "Moderatori", nu "Moderator" ș.a.m.d
V-aș ruga să corectați aceste greșeli dacă doriți cautilizatorii și viitorii vizitatori să aibă o impresie cât mai bună despre acest forum.

Nota 9 se datorează și faptului că unele grupuri nu conțin minim 1 membru. De exmplu, grupul de "Moderator global" nu conține niciun membru.

Originalitatea si calitatea:

Forumul văd că deține un conținut de calitate și totodată de mare ajutor. Observ că pe forum există și topicuri de suport, în care utilizatorii au postat probleme întâlnite în secțiunile specificate.
Legat de originalitate, nu sunt foarte mulțumit, deoarece majoritatea elementelor din temă se pot găsii foarte ușor prin intermediul forumului de suport. Încercați să faceți ceva mai special.

Organizarea forumurilor si a categoriilor:

Nota 10 se datorează faptului că forumul deține multe sub-forumuri, care sunt prezentate frumos și concret membrilor și vizitatorilor în descrierea forumului părinte.
Îmi place faptul că forumul are și câteva categorii legate de lucruri diverse, ce nu țin de Gaming, deci putem spune că oferă utilizatorilor multe facilități de comunicare.

Modul de scriere corecta in limba romana:

Am să încerc să mă abat cât mai puțin dela acest criteriu, spunându-vă că nu îmi palce deloc faptul că membrii staff-ului postează mesaje de genul "Da", "nu", "bine", deoarece acestea sunt cosniderate tip spam, iar membrii care le postează sunt ca talogați ca spamm-eri, dar să luăm în considerare că acei membrii fac parte din staff?
Hmm... modul de scriere este relativ corect, însă micile greșeluțe încă persistă, fapt ce m-a determinat să vă ofer nota 8.

Statistici:

Statisticile sunt foarte bune. Forumul deține o activitate remarcabilă, cel puțin așa zic statisticile, în principal membrii conectați în decursul utimelor 99 de ore.
Aveți și un record plăcut de utilizatori conectați pe forum, și anume:

Recordul de utilizatori conectati a fost de 309, Mier 11 sep 2011 - 15:57


Concluzii:

Felicitări! În mare, în ciudat micilor greșeluțe și micilor "gândăcei", forumul se descurcă. Totuși, dacă doriți să prosperați din ce în ce mai mult, încercați să țineți cont de sfaturile mele și să le și puneți în practică, în special adoptarea icon-urilor pentru categorii, desigur dacă doriți.
Mult succes în ceea ce vă propuneți și... "pe revizuirea viitoare"! Noroc


Nota finala a forumului: 8.90


Cod:

[center][img]http://i31.servimg.com/u/f31/16/91/26/48/spsd_f10.png[/img][/center]
[code]http://i31.servimg.com/u/f31/16/91/26/48/spsd_f10.png[/code]

        [justify][color=#007FFF][b][size=14]Prima impresie: [hide]8/10[/hide][/size][/b][/color]

Prima impresie mi-a fost lăsată de pagina de start, care nu arată chiar așa de bine cum ar trebuii. Rubricile slider-ului, cele cu "Welcome", "Despre noi" ș.a.m.d, se încarcă încontinuu, cel puțin asta mi-a sugerat cerculețul care se încarcă la nesfărșit. Acesta este doar un mic aspect legat de prima impresie. 

        [color=#3D2B1F][b][size=14]Aspectul paginii de start: [hide]8/10[/hide][/size][/b][/color]

Cum spuneam și mai sus, aspectul paginii de start nu este tocmai plăcut. Template-ul folosit de dvs. conține câțiva "gândăcei". Mi-ar fi plăcut să văd ceva mai simplu, ceva mai frumos și mai elegant, ceva cât mai ușor de accesat și mai ușor de citit(în cazul descrierilor) și ceva legat de Counter-Strike. Încercați să adoptați o pagină simplă, cu câteva imagini legate de Counter-Strike, care să sugereze exact ceea ce vă doriți și care să atragă de la prima privire. Încercați ceva original. ;)

        [color=#CC0000][b][size=14]Banner si meniu de navigare: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]

Frumos dar nu suficient. Meniul este cel la care mai trebuie lucrat. Este cam simplu și nu atrage mai deloc, cum ar trebuii. Ar trebuii să conectați cele două elemente(banner-ul și meniul), astfel încât, ele să semene la formă și la culoare.
Observ că nu mi-ați urmat sfatul din vechea revizuire, acela de a schimba culoarea hover-ului de la link-urile meniului, și rău ați făcut, pentru că se disting foarte greu.

        [color=#004225][b][size=14]Imagini si icon-uri: [hide]8/10[/hide][/size][/b][/color]

Cum v-am spus și în revizuirea anterioară, forumul stă prost din acest punct de vedere. Icon-urile lipsesc, iar dorită acestui lucru, lipsește și viața, culoarea lui. Banner-ul nu face singur față acelui negru intens și ar trebuii ajutat de niște mici imagini la forumuri.

        [color=#D73B3E][b][size=14]Culori: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]

Nu ar fi mult de comentat la acest criteriu. Culoarea negru acoperă tot forumul și cât de cât este bine. În general forumurile de jocuri, acțiuni impun o culoare negativă, închisă, care să transmită sumbritate, suspans. Am să vă repet și aici un lucru, pentru că este de datoria mea, și anume adăugarea icon-urilor ar schimba substanțial aspectul forumului din punct de vedere al culorilor.

        [color=#DA9100][b][size=14]Activitatea forumului: [hide]10/10[/hide][/size][/b][/color]

Un 10 mare pentru activitate! Felicitări! :cheers: Observ că acestea au crescut considerabil de la ultima revizuire. Țin să repcizez că vechile statistici arătau cam așa: 7045 mesaje și 2583 membri, iar cele noi:

[quote]In total sunt 21 utilizatori conectati: 3 Inregistrati, 0 Invizibil si 18 Vizitatori :: 2 Motoare de cautare
Membrii nostri au postat un numar de 8410 mesaje | Avem 3152 membri inregistrati[/quote]


        [color=#66B032][b][size=14]Staff-ul si grupurile forumului: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]

Hmm... am să încep prin a vă spune că grupurile se scriu la plural, pentur că sunt mai mulți membrii care fac parte din ele, nu este doar unul singur, de exemplu "Administratori", nu "Administrator", "Moderatori", nu "Moderator" ș.a.m.d
V-aș ruga să corectați aceste greșeli dacă doriți cautilizatorii și viitorii vizitatori să aibă o impresie cât mai bună despre acest forum.

Nota 9 se datorează și faptului că unele grupuri nu conțin minim 1 membru. De exmplu, grupul de "Moderator global" nu conține niciun membru.

        [color=#6082B6][b][size=14]Originalitatea si calitatea: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]

Forumul văd că deține un conținut de calitate și totodată de mare ajutor. Observ că pe forum există și topicuri de suport, în care utilizatorii au postat probleme întâlnite în secțiunile specificate.
Legat de originalitate, nu sunt foarte mulțumit, deoarece majoritatea elementelor din temă se pot găsii foarte ușor prin intermediul forumului de suport. Încercați să faceți ceva mai special.

        [color=#FF004F][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [hide]10/10[/hide][/size][/b][/color]

Nota 10 se datorează faptului că forumul deține multe sub-forumuri, care sunt prezentate frumos și concret membrilor și vizitatorilor în descrierea forumului părinte.
Îmi place faptul că forumul are și câteva categorii legate de lucruri diverse, ce nu țin de Gaming, deci putem spune că oferă utilizatorilor multe facilități de comunicare.

        [color=#1034A6][b][size=14]Modul de scriere corecta in limba romana: [hide]8/10[/hide][/size][/b][/color]

Am să încerc să mă abat cât mai puțin dela acest criteriu, spunându-vă că nu îmi palce deloc faptul că membrii staff-ului postează mesaje de genul "Da", "nu", "bine", deoarece acestea sunt cosniderate tip spam, iar membrii care le postează sunt ca talogați ca spamm-eri, dar să luăm în considerare că acei membrii fac parte din staff?
Hmm... modul de scriere este relativ corect, însă micile greșeluțe încă persistă, fapt ce m-a determinat să vă ofer nota 8.

        [color=#696969][b][size=14]Statistici: [hide]10/10[/hide][/size][/b][/color]

Statisticile sunt foarte bune. Forumul deține o activitate remarcabilă, cel puțin așa zic statisticile, în principal membrii conectați în decursul utimelor 99 de ore.
Aveți și un record plăcut de utilizatori conectați pe forum, și anume:

[quote]Recordul de utilizatori conectati a fost de 309, Mier 11 sep 2011 - 15:57[/quote]


        [color=#1560BD][b][size=14]Concluzii:[/size][/b][/color]

Felicitări! În mare, în ciudat micilor greșeluțe și micilor "gândăcei", forumul se descurcă. Totuși, dacă doriți să prosperați din ce în ce mai mult, încercați să țineți cont de sfaturile mele și să le și puneți în practică, în special adoptarea icon-urilor pentru categorii, desigur dacă doriți.
Mult succes în ceea ce vă propuneți și... "pe revizuirea viitoare"! :cheers:

        [hr][center][color=#3B444B][b][size=18]Nota finala a forumului: 8.90[/size][/b][/color][/center]
        [hr]
        [/justify]

Revizuire realizata de Keir

Data la care puteti solicita o noua analizare: 6.10.2012

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Wyn la data de Joi 6 Sept - 13:11

Revizuire: HeaD CS

Primele impresii:
Prima impresie mi-a fost data de acel template care este copiat. In plus acel slider se incarca incontinuu.

Design și aspect:
Design-ul e ok, dar observ ca ati scos copryng-ul temei. Imi place ca ati modificat-o si mai imi plac acele retele sociale din dreapta.


Activitatea forumului:
Membrii nostri au postat un numar de 8410 mesaje | Avem 3154 membri inregistrati
Sunt niste numere foarte mari, care ma fac sa inteleg ca forumul are activitate. Nu mai trebuie sa spun ceva de numarul de utilizatori conectati in ultimele 48 de ore, care este enorm.

Staff-ul și grupurile forumului:
De grupuri nu prea am ce sa zic fiindca nu pot sa le vizualizaz, dar observ ca nu aveti moderatori globali.

Originalitate și conținut:
Majoritatea tutorialelor sunt copiate, dar pot sa spun ca am gasit si subiecte originale.
Felicitari !

Atenție! Aceasta nu a fost o revizuire oficială.

Spoiler:
Revizuire: HeaD CS

Primele impresii:
Prima impresie mi-a fost data de acel template care este copiat. In plus acel slider se incarca incontinuu.

Design și aspect:
Design-ul e ok, dar observ ca ati scos copryng-ul temei. Imi place ca ati modificat-o si mai imi plac acele retele sociale din dreapta.


Activitatea forumului:
Membrii nostri au postat un numar de 8410 mesaje | Avem 3154 membri inregistrati
Sunt niste numere foarte mari, care ma fac sa inteleg ca forumul are activitate. Nu mai trebuie sa spun ceva de numarul de utilizatori conectati in ultimele 48 de ore, care este enorm.

Staff-ul și grupurile forumului:
De grupuri nu prea am ce sa zic fiindca nu pot sa le vizualizaz, dar observ ca nu aveti moderatori globali.

Originalitate și conținut:
Majoritatea tutorialelor sunt copiate, dar pot sa spun ca am gasit si subiecte originale.
Felicitari !

Atenție! Aceasta nu a fost o revizuire oficială.

Wyn
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 107
Varsta : 20
Localizare : Râmnicu Vâlcea
Data de inscriere : 07/06/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://graphic-vision.forumhit.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Mycula la data de Joi 6 Sept - 17:06

Va multumesc mult pentru revizuire, Keir eu nu vreau sa adaug icon-uri, pentru ca vreau ca forumu sa fie cat mai simplu, si acele icon-uri la fiecare categorie ar arata foarte urat.

Mycula
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 207
Varsta : 21
Localizare : Scornicesti
Data de inscriere : 07/04/2011
Multumiri : 0
1 avertisment

http://www.head.taro.tv

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire complexa: HeaD Cs

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 12 Sept - 17:42

Din contra, daca stiti cum sa alegeti acele icon-uri asa fel incat sa se asorteze si sa se imbine totodata bine cu forumul, va arata excelent. A face cu ochiul

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum