Revizuire simpla: Shadow-CS

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire simpla: Shadow-CS

Mesaj Scris de Shadow-CS la data de Mar 4 Sept - 16:54

Numele forumului: Shadow-CS
Adresa forumului: www.shadow-cs.forumz.ro
Categoria din care face parte forumul*: Jocuri & RPG
Data de creare a forumului: 29. 05. 2012
Tipul de analizare dorita**: Simpla
*Mesaj editat

Shadow-CS
Membru Forumgratuit

Mesaje : 118
Varsta : 19
Data de inscriere : 04/09/2012
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.shadow-cs.forumz.ro

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Shadow-CS

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 5 Sept - 21:41

Revizuire oficiala simpla: Shadow-CS


Cod:
http://i31.servimg.com/u/f31/16/91/26/48/psd_fo16.png

Design si aspect:


Organizarea forumurilor si a categoriilor:


Activitatea membrilor si a staff-ului:


Originalitate:


Modul de scriere corecta in limba romana:


Concluzii:

Prima impresie a avut un impact mult prea mare. În afara banner-ului super imens ce ocupă mult prea mult spațiu decât ar trebuii, partea de sus a forumului dvs. generează o senzație asemănătoare unei pagini HTML de întâmpinare, nu a forumului în sine.
Observ câteva idei mai originale la partea de categorii și forumuri. Îmi plac elementele temei, însă parcă, banner-ul nu face față pentru a da viața acesteia. Încercați să introduceți icon-uri repezentative pentru forumuri și o să capete o cu totul și cu totul o altă nuanță. Fericit
În final, vreau să vă recomand să țineți cont de sfatul meu legat de banner, mai exact micșorarea radicală a acestuia, astfel încât să nu mai ocupe toată partea de sus a forumului. Mult succes! sunny


Nota finala a forumului: 8.80


Cod:

[center][img]http://i31.servimg.com/u/f31/16/91/26/48/psd_fo16.png[/img][/center]
[code]http://i31.servimg.com/u/f31/16/91/26/48/psd_fo16.png[/code]

        [justify][color=green][b][size=14]Design si aspect: [hide]8/10[/hide][/size][/b][/color]


        [color=darkred][b][size=14]Organizarea forumurilor si a categoriilor: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]


        [color=blue][b][size=14]Activitatea membrilor si a staff-ului: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]


        [color=orange][b][size=14]Originalitate: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]


        [color=red][b][size=14]Modul de scriere corecta in limba romana: [hide]9/10[/hide][/size][/b][/color]


        [color=black][b][size=14]Concluzii:[/size][/b][/color]

Prima impresie a avut un impact mult prea mare. În afara banner-ului super imens ce ocupă mult prea mult spațiu decât ar trebuii, partea de sus a forumului dvs. generează o senzație asemănătoare unei pagini HTML de întâmpinare, nu a forumului în sine.
Observ câteva idei mai originale la partea de categorii și forumuri. Îmi plac elementele temei, însă parcă, banner-ul nu face față pentru a da viața acesteia. Încercați să introduceți icon-uri repezentative pentru forumuri și o să capete o cu totul și cu totul o altă nuanță. :) 
În final, vreau să vă recomand să țineți cont de sfatul meu legat de banner, mai exact micșorarea radicală a acestuia, astfel încât să nu mai ocupe toată partea de sus a forumului. Mult succes!  :sunny:

        [hr][center][color=#3B444B][b][size=18]Nota finala a forumului: 8.80[/size][/b][/color][/center]
        [hr]
        [/justify]

Revizuire realizata de Keir

Data la care puteti solicita o noua analizare: 20.09.2012

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Shadow-CS

Mesaj Scris de Shadow-CS la data de Vin 7 Sept - 8:25

Multumesc Keir, voi lua in considerare sfaturile tale. Nu m-as fii gandit nici intr-un milion de ani ca ar fii bannerul prea mare Fericit) Am rezolvat ambele probleme Fericit

Shadow-CS
Membru Forumgratuit

Mesaje : 118
Varsta : 19
Data de inscriere : 04/09/2012
Multumiri : 1
Niciun avertisment

http://www.shadow-cs.forumz.ro

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Shadow-CS

Mesaj Scris de TheEagle la data de Vin 7 Sept - 15:07

Revizuire: Shadow-CS

Primele impresii: Forumul este ordonat si bine organizat , am observat ca pe parcursul acestei revizii , ati mai facut schimbari foarte bune :great: . In regula , deci prima oara cand am vazut forumul am fost surprins. Un forum frumos de gaming.


Design și aspect: Nu prea sunt uimit din punct de vedere al design-ului , este unul bun , insa are multe erori , si imperfectiuni. Incercati sa gasiti icon-uri pentru forum ce au o marime cat mai apropiata de restul. Icon-urile pentru mesaje noi , nu sunt mesaje noi , etc. , nu prea ma impresioneaza , m-i se pare ca incarca prea tare forumul si , parerea mea , nu arata asa de bine. Bannerul foarte mare , meniul iarasi , nu prea arata bine , si este foarte incarcata cu atata luminozitate pe diferite parti.
Imi place ca meniul este suprapus.


Activitatea forumului: Cam mica , puneti-va userii sa faca mesaje , mai ales pe cei din staff , staff-ul nu ar trebui sa aiba sub 300 de mesaje. Sa zicem ca ar fi bine si aici.


Staff-ul și grupurile forumului: Staff-ul se ocupa in mare parte de forum . Nu aveti extraordinar de multe grupari , ceea ce este forte bine , aveti cat este necesar.


Originalitate și conținut:
Sunt multe forumuri de gaming , ceea ce este bine este ca nu furati toate topicurile din alte forumuri , aveti originalitate. Felicitari

Revizuire realizata de The Eagle.

Atenție! Aceasta nu a fost o revizuire oficială.

Cod:
[center][size=19][color=#1675BC][b][font=Trebuchet MS]Revizuire: Shadow-CS[/font][/b][/color][/size][/center]

[size=15][color=red][b]Primele impresii:[/b][/color][/size] Forumul este ordonat si bine organizat , am observat ca pe parcursul acestei revizii , ati mai facut schimbari foarte bune  :great:  . In regula , deci prima oara cand am vazut forumul am fost surprins. Un forum frumos de gaming.


[size=15][color=darkblue][b]Design și aspect:[/b][/color][/size] Nu prea sunt uimit din punct de vedere al design-ului , este unul bun , insa are multe erori , si imperfectiuni. Incercati sa gasiti icon-uri pentru forum ce au o marime cat mai apropiata de restul. Icon-urile pentru mesaje noi , nu sunt mesaje noi , etc. , nu prea ma impresioneaza , m-i se pare ca incarca prea tare forumul si , parerea mea , nu arata asa de bine. Bannerul foarte mare , meniul iarasi , nu prea arata bine , si este foarte incarcata cu atata luminozitate pe diferite parti.
Imi place ca meniul este suprapus.


[size=15][color=olive][b]Activitatea forumului:[/b][/color][/size] Cam mica , puneti-va userii sa faca mesaje , mai ales pe cei din staff , staff-ul nu ar trebui sa aiba sub 300 de mesaje. Sa zicem ca ar fi bine si aici.


[size=15][color=indigo][b]Staff-ul și grupurile forumului:[/b][/color][/size] Staff-ul se ocupa in mare parte de forum . Nu aveti extraordinar de multe grupari , ceea ce este forte bine , aveti cat este necesar.


[size=15][color=darkred][b]Originalitate și conținut:[/b][/color][/size]
Sunt multe forumuri de gaming , ceea ce este bine este ca nu furati toate topicurile din alte forumuri , aveti originalitate.  :icthu:

Revizuire realizata de The Eagle.

[size=9][color=red][b]Atenție! Aceasta nu a fost o revizuire oficială.[/b][/color][/size]

TheEagle
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 350
Varsta : 18
Localizare : Suceava\Romania
Data de inscriere : 18/08/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Shadow-CS

Mesaj Scris de Kossen la data de Lun 10 Sept - 15:10

Revizuire: Shadow-CS

Primele impresii: In primul rand indexul nu se potriveste cu tema forumului. Trecerea de la Alb la Negru brusc nu da bine ochiului . In rest , totul pare a fii in regula .

Design si aspect: Mai e foarte mult de lucrat la tema, dar si la index . Bannerul din index acopera o parte din chenar si asta da senzatia de dezordine . Chenarul de la titlul forumurilor strica imaginea . Va recomand sa adaugati iconuri originale si sa mai scoateti din efecte , chiar, si adaugarea unei teme albe nu ar strica .


Activitatea forumului: Consider ca aveti o activitate bunicica . Aveti potential si se pare ca membrii nu intarzie sa apara . Continuati in felul acesta si v-or aparea membrii noi .


Staff-ul si grupurile forumului: Staff-ul este prezent unde este nevoie de el . E un staff experimentat si asta conteaza . Grupurile sunt exact cele necesare pentru buna functionare a unui forum .


Originalitate si continut:
Aici stati cam prost ... Sunt multe forumuri de gaming si subiectele sunt cele gasite peste tot . Va recomand sa adaugati categorii si forumuri unice .

Revizuire realizata de Kossen.

Aceasta nu a fost o Revizuire Oficiala !

Cod:
[center][size=19][color=#1675BC][b][font=Trebuchet MS]Revizuire: Shadow-CS[/font][/b][/color][/size][/center]

[size=15][color=red][b]Primele impresii:[/b][/color][/size] In primul rand indexul nu se potriveste cu tema forumului. Trecerea de la Alb la Negru brusc nu da bine ochiului . In rest , totul pare a fii in regula .

[size=15][color=darkblue][b]Design si aspect:[/b][/color][/size] Mai e foarte mult de lucrat la tema, dar si la index . Bannerul din index acopera o parte din chenar si asta da senzatia de dezordine . Chenarul de la titlul forumurilor strica imaginea . Va recomand sa adaugati iconuri originale si sa mai scoateti din efecte , chiar, si adaugarea unei teme albe nu ar strica .


[size=15][color=olive][b]Activitatea forumului:[/b][/color][/size] Consider ca aveti o activitate bunicica . Aveti potential si se pare ca membrii nu intarzie sa apara . Continuati in felul acesta si v-or aparea membrii noi .


[size=15][color=indigo][b]Staff-ul si grupurile forumului:[/b][/color][/size] Staff-ul este prezent unde este nevoie de el . E un staff experimentat si asta conteaza . Grupurile sunt exact cele necesare pentru buna functionare a unui forum .


[size=15][color=darkred][b]Originalitate si continut:[/b][/color][/size]
Aici stati cam prost ... Sunt multe forumuri de gaming si subiectele sunt cele gasite peste tot . Va recomand sa adaugati categorii si forumuri unice .

Revizuire realizata de Kossen.

Aceasta nu a fost o Revizuire Oficiala !

Kossen
Membru Forumgratuit

Mesaje : 73
Varsta : 26
Data de inscriere : 04/09/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://virtualfun.forumz.ro

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Shadow-CS

Mesaj Scris de Wyn la data de Mar 11 Sept - 13:26

Revizuire: Shadow-CS

Primele impresii:
Prima impresie mi-a fost data de acel template, dar l-am mai vazut si pe alte forumurii, ceea ce m-a dezamagit.

Design și aspect:
Design-ul logoului este unul modern si se potriveste cu tema, dar incercati sa il feceti mai mic.
Combinatia de culori este ok, acel turcoaz potrivindu-se cu negru.

Activitatea forumului:
Dupa ce am citit statisticile mi-am spus ca forumul sta destul de bine la aceasta categorie. Observ ca incercati sa promovati forumul si pe retelele sociale, ceea ce este un lucru bun.

Staff-ul și grupurile forumului:
La aceasta sectiune stati prost, fiindca nici jumatate din ele nu au membri, in viitor incercati sa le mai reduceti numarul sau sa gasiti membri care sa ocupe acele locuri libere.

Originalitate și conținut:
Din cate observ continutul este cat se poate de original. Nu mai am nimic de spus.

Atenție! Aceasta nu a fost o revizuire oficială.

Cod:
[center][size=19][color=#1675BC][b][font=Trebuchet MS]Revizuire: Shadow-CS[/font][/b][/color][/size][/center]

[size=15][color=red][b]Primele impresii:[/b][/color][/size]
Prima impresie mi-a fost data de acel template, dar l-am mai vazut si pe alte forumurii, ceea ce m-a dezamagit.

[size=15][color=darkblue][b]Design și aspect:[/b][/color][/size]
Design-ul logoului este unul modern si se potriveste cu tema, dar incercati sa il feceti mai mic.
Combinatia de culori este ok, acel turcoaz potrivindu-se cu negru.

[size=15][color=olive][b]Activitatea forumului:[/b][/color][/size]
Dupa ce am citit statisticile mi-am spus ca forumul sta destul de bine la aceasta categorie. Observ ca incercati sa promovati forumul si pe retelele sociale, ceea ce este un lucru bun.

[size=15][color=indigo][b]Staff-ul și grupurile forumului:[/b][/color][/size]
La aceasta sectiune stati prost, fiindca nici jumatate din ele nu au membri, in viitor incercati sa le mai reduceti numarul sau sa gasiti membri care sa ocupe acele locuri libere.

[size=15][color=darkred][b]Originalitate și conținut:[/b][/color][/size]
Din cate observ continutul este cat se poate de original. Nu mai am nimic de spus.

[size=9][color=red][b]Atenție! Aceasta nu a fost o revizuire oficială.[/b][/color][/size]

Wyn
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 107
Varsta : 20
Localizare : Râmnicu Vâlcea
Data de inscriere : 07/06/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://graphic-vision.forumhit.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire simpla: Shadow-CS

Mesaj Scris de Keir la data de Mier 12 Sept - 17:41


Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum