Mutare link "deconectare"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Mutare link "deconectare"

Mesaj Scris de mr.franta la data de Sam 1 Sept - 10:03

salut vreau sa mut si eu link-ul de la "deconectare" mai sus si nu stiu ce are de nu merge mutat,am mutat toate link-urile mai putin "deconectare"


eu am folosit aceasta clasa am gresit cu ceva?
Cod:

a[href="/logout"]{
 position: relative;
top: -210px;
  background-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);
}


am pus forumul in profil

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1072
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare link "deconectare"

Mesaj Scris de .razvan la data de Sam 1 Sept - 10:25

Pe ce versiune vrei sa faci asta si forumul pe care vrei asta la profil !

.razvan
Contribuitor suport
Contribuitor suport

Mesaje : 428
Data de inscriere : 22/08/2011
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare link "deconectare"

Mesaj Scris de mr.franta la data de Sam 1 Sept - 10:29

pentru phpbb2 forumul este deja la profil

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1072
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare link "deconectare"

Mesaj Scris de mr.franta la data de Sam 1 Sept - 11:20

edit: a aparult dublu post.....Supărat
scuze

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1072
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare link "deconectare"

Mesaj Scris de .razvan la data de Sam 1 Sept - 13:43

Sterge din css
Cod:
a[href="/login"] {
position: relative;
top: -210px;
background-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);
}
si adauga asta

Cod:
a.mainmenu:last-child {
position: relative;
top: -210px;
background-color: rgba(0, 0, 0, 0.2);
}

.razvan
Contribuitor suport
Contribuitor suport

Mesaje : 428
Data de inscriere : 22/08/2011
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare link "deconectare"

Mesaj Scris de mr.franta la data de Sam 1 Sept - 13:52

multumesc mult razvan

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1072
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare link "deconectare"

Mesaj Scris de .razvan la data de Sam 1 Sept - 13:52

Cu placere Noroc

.razvan
Contribuitor suport
Contribuitor suport

Mesaje : 428
Data de inscriere : 22/08/2011
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Mutare link "deconectare"

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 1 Sept - 15:03

mr.franta:Vă reamintim că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum