Script Tabel !

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Script Tabel !

Mesaj Scris de BaBaReZu' la data de Sam 25 Aug - 9:08

As dori si eu sa stiu cum sa fac ca in acesta imagine ->


Ultima editare efectuata de catre BaBaReZu' in Sam 25 Aug - 20:30, editata de 1 ori

BaBaReZu'
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 162
Varsta : 20
Data de inscriere : 17/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://over-zone.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script Tabel !

Mesaj Scris de Adi. la data de Sam 25 Aug - 9:27

Alta data foloseste optiunea de cautare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Adi.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3749
Localizare : Forumgratuit
Data de inscriere : 01/08/2012
Multumiri : 30
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Script Tabel !

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 25 Aug - 11:10

Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.

Ati rezolvat problema?

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Script Tabel !

Mesaj Scris de BaBaReZu' la data de Sam 25 Aug - 11:15

Nu ! alte raspunsuri ?

BaBaReZu'
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 162
Varsta : 20
Data de inscriere : 17/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://over-zone.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script Tabel !

Mesaj Scris de Adi. la data de Sam 25 Aug - 13:30

Imposibil sa nu mearga nici asta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Adi.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3749
Localizare : Forumgratuit
Data de inscriere : 01/08/2012
Multumiri : 30
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Script Tabel !

Mesaj Scris de mr.franta la data de Sam 25 Aug - 17:50

dupa ce adaugi acel template adauga in CSS acest cod
Cod:

  .online43{
        background-color:transparent;
        border-bottom-color:#3B3B3B;
        border-style:solid;
        border-bottom-width:1px;
        border-left-color:#3B3B3B;
        border-left-width:1px;
        border-right-color:#3B3B3B;
        border-right-width:1px;
        border-top-color:#3B3B3B;
        border-top-width:1px;
        margin-bottom:4px;
        padding: 3px;
        }

     
 .online43:hover{
    border-color:#FF5900;
    }


fara personalizare din css nu avea cum sa mearga

mr.franta
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 1068
Varsta : 28
Localizare : giurgiu
Data de inscriere : 18/02/2012
Multumiri : 69
Niciun avertisment

http://www.frannnta-design.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script Tabel !

Mesaj Scris de Adi. la data de Sam 25 Aug - 18:58

Codul dat de mine merge si fara personalizare din CSS. Fericit

Adi.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 3749
Localizare : Forumgratuit
Data de inscriere : 01/08/2012
Multumiri : 30
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Script Tabel !

Mesaj Scris de BaBaReZu' la data de Sam 25 Aug - 20:29

topic rezolvat

BaBaReZu'
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 162
Varsta : 20
Data de inscriere : 17/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://over-zone.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Script Tabel !

Mesaj Scris de Vizitato la data de Sam 25 Aug - 21:25

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum