Problema paranteze Legenda

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Dum 19 Aug - 15:43

Cum pot elimina parantezele si Legenda : cu tot cu : puncte??

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 19 Aug - 15:45

Salut!

Cititi aici.

sunny

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Dum 19 Aug - 15:46

Am incercat dar nu merge si vreau sa elimin si acele 2 puncte

Edit: Sa fiu mai explicit vreau doar sa imi arata Administrator Moderator etc.

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 19 Aug - 16:36

Aia e pentru phpBB3.

Puteti insa, incerca asta:
Cod:
$(document).ready(function(){
var x=$('#page-body .forumline:last')[0];
if(x){
x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/[ /,'');
x.innerHTML=x.innerHTML.replace(/] /,'')
};
});

Se adauga in Gestiunea codurilor JavaScript - indexul forumului.

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Dum 19 Aug - 16:48

Nu gasesc indexul forumului

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 19 Aug - 17:31

La Amplasare, aveti de selectat: 'Indexul forumului'.

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 19 Aug - 17:33

"Indexul forumului" este de fapt optiunea de la campul "Amplasare", si este localizat mai jos de campul "Titlu *", sau mai sus de "Cod JavaScript *". Foarte fericit

Drum de parcurs: Panoul de Administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript.

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Lun 20 Aug - 1:38

Nu merge

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de LuKa la data de Lun 20 Aug - 1:56

Daca vrei sa shcimbi aia Unde scrie ''Legenda'' si dupa apar gradurile cauta in index_body ''Legenda'' si inlocuieste cu ce vrei

LuKa
Membru Forumgratuit

Mesaje : 197
Varsta : 21
Data de inscriere : 01/08/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://llgcstrike.ogamewar.com/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Lun 20 Aug - 2:05

Problema cu Legenda am rezolvato dar nu reusesc cea cu parantezele...

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Omu la data de Lun 20 Aug - 2:22

Incearca, in CSS:
Cod:
#page-body #main-content em{
visibility: hidden;
font-size: 4px !important;}

#page-body #main-content em b{
visibility: visible !important;
font-size: 8px !important;}

#page-body #main-content em b{
position: relative !important;
right: 5px;}

#page-body #main-content em b:after{
content: ",";}

#page-body #main-content em b:last:after{
content: " ";}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Lun 20 Aug - 2:43

Nop nu merge folosesc phpbb2

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Lun 20 Aug - 12:11

Pentru phpBB2.

Cod CSS:
Cod:
#page-body .legenda span.gensmall{
visibility: hidden;
font-size: 0px!important;}

#page-body .legenda span.gensmall b{
visibility: visible!important;
font-size: 10px!important;}

#page-body .legenda span.gensmall b::after{
content: ",";}

#page-body .legenda span.gensmall b.ultimul{
visibility: hidden!important;
font-size: 0px!important;}

#page-body .legenda span.gensmall b.ultimul a{
visibility: visible;
font-size: 10px!important;}

#page-body .legenda span.gensmall b{
font-weight: normal!important;
font-style: normal!important;}

#page-body .legenda span.gensmall b a{
font-weight: bold!important;}

#page-body .legenda span.gensmall b{
margin-right: 3px;}

Cod JavaScript:
Cod:
$(document).ready(function(){
$('#page-body .forumline tr:last:has("span.gensmall b a.gensmall")').addClass('legenda');
$('#page-body .legenda span.gensmall').before('<span style="font-size: 10px;">Legenda: </span>');
$('#page-body .legenda span.gensmall b:last').addClass('ultimul');
});

Adauga amandoua coduri, la locurile potrivite.

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Lun 20 Aug - 15:12

Nu merge.

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Lun 20 Aug - 16:44

Unde ati adaugat codurile?

Primul se adauga in: Panoul de Administrare ~> Afisare ~> Imagini si culori ~> Culori ~> Foaie de stil CSS;
Al doilea in: Panoul de Administrare ~> Module ~> HTML & JAVASCRIPT ~> Gestiunea codurilor JavaScript. Activati codurile javascript si creati unul.

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Omu la data de Joi 23 Aug - 17:23

Inca persista problema?

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Sam 25 Aug - 14:55

Da..

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Dum 26 Aug - 18:31

UP!

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Mr.Keekss la data de Mar 28 Aug - 16:58

Domnule RedEys , ce versiune la forum folositi?

Mr.Keekss
Contribuitor graphic design
Contribuitor graphic design

masculin

Mesaje : 1291
Localizare : Imi pare rău dar nu ofer suport si cereri grafice prin mesageria privata !
Data de inscriere : 26/09/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://topzarts.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Mar 28 Aug - 19:51

folosesc phpbb3

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Mr.Keekss la data de Mier 29 Aug - 10:53

Adaugati asta in foaia de stil CSS.

Cod:
#page-body #main-content em{
  visibility: hidden;
  font-size: 4px !important;
}

#page-body #main-content em b{
  visibility: visible !important;
  font-size: 12px !important;
}

#page-body #main-content em b{
position: relative !important;
right: 5px;
}

Mr.Keekss
Contribuitor graphic design
Contribuitor graphic design

masculin

Mesaje : 1291
Localizare : Imi pare rău dar nu ofer suport si cereri grafice prin mesageria privata !
Data de inscriere : 26/09/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://topzarts.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Omu la data de Mier 29 Aug - 12:08

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:folosesc phpbb3
Initial ai cerut pentru phpbb2 Shocked
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Incearca, in CSS:
Cod:
#page-body #main-content em{
visibility: hidden;
font-size: 4px !important;}

#page-body #main-content em b{
visibility: visible !important;
font-size: 8px !important;}

#page-body #main-content em b{
position: relative !important;
right: 5px;}

#page-body #main-content em b:after{
content: ",";}

#page-body #main-content em b:last:after{
content: " ";}

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de RedEys la data de Joi 30 Aug - 0:14

Am rezolvat Tc

RedEys
Membru Forumgratuit

Mesaje : 147
Varsta : 20
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 01/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://ultrapoints.forumz.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Problema paranteze Legenda

Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi 30 Aug - 1:41

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum