casuta logare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat casuta logare

Mesaj Scris de Cătăllin la data de Dum 12 Aug - 9:46

cum fac ca si aici doar ca pentru phpbb2 ?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si ca aici ?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cătăllin
Membru Forumgratuit

Mesaje : 89
Varsta : 19
Data de inscriere : 25/07/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://9B-Team.forummo.com

Sus In jos

Rezolvat Re: casuta logare

Mesaj Scris de Cassius Dio la data de Dum 12 Aug - 10:24

Pai care dintre ele?

Cassius Dio
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 11025
Varsta : 18
Localizare : Strawberry Fields
Data de inscriere : 13/07/2012
Multumiri : 78
Niciun avertisment

http://beatles.forummo.com/

Sus In jos

Rezolvat Re: casuta logare

Mesaj Scris de Ade'S la data de Dum 12 Aug - 10:32

Adauga in index_body / overall_header sau unde vrei sa apara:

Cod:
    <form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
      <fieldset>
        <dl>
          <dt><label for="username">Username:</label></dt>
          <dd><input type="text" tabindex="1" name="username" id="username" size="20" maxlength="40" value="" class="inputbox" /></dd>
        </dl>
        <dl>
          <dt><label for="password">Password:</label></dt>
          <dd><input type="password" tabindex="2" id="password" name="password" size="20" maxlength="25" class="inputbox" /></dd>
        </dl>
        <dl>
          <dd><label for="autologin"><input type="checkbox" name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox" checked="checked" /> Remember me</label></dd>
        </dl>
        <dl>
          <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Log In" class="button2" /></dd>
        </dl>
      </fieldset>
    </form>

Si pentru imagini adauga in CSS:

Cod:
#username.inputbox[type=text]  { padding-left: 20px; }
#password.inputbox[type=password]  { padding-left: 20px;}

#username.inputbox {
background: url('http://cdn3.iconfinder.com/data/icons/humano2/16x16/emblems/emblem-people.png') no-repeat top left;}

#password.inputbox {
background: url('http://cdn2.iconfinder.com/data/icons/ledicons/key.png') no-repeat top left;}

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 23
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: casuta logare

Mesaj Scris de ChevChelios la data de Mar 14 Aug - 11:32

Unde bag aceste coduri de HTML?

ChevChelios
Membru Forumgratuit

Mesaje : 55
Varsta : 22
Data de inscriere : 14/08/2012
Multumiri : 0
1 avertisment

http://adobephotoshop.forumers.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: casuta logare

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 14 Aug - 11:41

PA=>Afisare=>Template-uri=>General.
Adauga in index_body / overall_header sau unde vrei sa apara

sunny

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: casuta logare

Mesaj Scris de ChevChelios la data de Mar 14 Aug - 11:43

Multumesc

ChevChelios
Membru Forumgratuit

Mesaje : 55
Varsta : 22
Data de inscriere : 14/08/2012
Multumiri : 0
1 avertisment

http://adobephotoshop.forumers.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: casuta logare

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mar 14 Aug - 11:44

Cu placere sunny

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum