Un script pentru un widget

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Un script pentru un widget

Mesaj Scris de gikutza la data de Joi 2 Aug - 11:26

salut are cineva un asemenea script care sa imi apara un widget micut in care sa pun eu ce vreau cum este in imaginea de mai jos

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre gikutza in Vin 10 Aug - 22:08, editata de 1 ori

gikutza
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 35
Varsta : 26
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 20/12/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://fifa-euroleague.forumhit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de AZzeL la data de Joi 2 Aug - 12:31

Salut,
Uite aici ceva asemanator.
Adăugați următorul cod in foaia de still CSS.
Cod:
#takip {
                    position: fixed;
                    right: 0;
                    top: 220px;
                    z-index: 999;
                }
                .takip {
                background-image: url('http://i49.servimg.com/u/f49/16/79/78/79/social17.png');
                background-repeat: no-repeat;
                height: 42px;
                width: 42px;
                top: 100px;
                margin-left: auto;
                opacity:0.3;
                filter:alpha(opacity=50); /* For IE8 and earlier */
                }
                .takip:hover {
                background-image: url('http://i49.servimg.com/u/f49/16/79/78/79/social17.png');
                cursor: pointer;
                opacity:1;
                filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
                }
         
                .facebook {
                    background-position: 0px 0px;
                }
                .twitter {
                    background-position: 0px -42px;
                }
                .Google {
                    background-position: 0px -84px;
                }
                .Youtube {
                    background-position: 0px -126px;
                }
                .rss {
                    background-position: 0px -168px;
                }

Panou de administrare > Afisare > Template-uri > General > overall_footer_end si la sfarsit adăugăți următorul cod:
Cod:
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
            <title>Social Media Buttons</title>
            <script src="dkthemes.forumotions.in/38797.js" type="text/javascript"></script>
            <script type="text/javascript">
            $(document).ready(function(){
            $(".takip").mouseover(function(){
                  $(this).filter(':not(:animated)').animate({width:135},{duration:500});
            });
            $(".takip").mouseout(function(){
                $(this).animate({width:42});
            });
            });
            </script>
     
     
            <div id="takip">
                <div class="facebook takip" onclick="location.href='http://www.facebook.com/'">
                </div>
                <div class="twitter takip" onclick="location.href='http://www.twitter.com/'">
                </div>
                <div class="Google takip" onclick="location.href='http://www.flickr.com/'">
                </div>
                <div class="Youtube takip" onclick="location.href='http://www.friendfeed.com/'">
                </div>
                <div class="rss takip" onclick="location.href='http://www.vimeo.com/'">

AZzeL
Membru Forumgratuit

Mesaje : 128
Varsta : 23
Data de inscriere : 27/06/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://csromania.the-up.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de gikutza la data de Joi 2 Aug - 12:59

da dar eu folosesc versiunea invision si nu imi apare templeatele

dar daca schimb versiunea in phpbb2 ca sa imi apara templeatele dupa care bag codurile si apoi schimb versiunea la loc credeti k va merge ??

gikutza
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 35
Varsta : 26
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 20/12/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://fifa-euroleague.forumhit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de Sebby. la data de Joi 2 Aug - 13:28

Nu, nu va merge. Fiecare versiune are structura ei, clasele ei si daca schimbi pe phpbb2, va avea template-urile de baza. Daca schimbi inapoi pe invision vor disparea. Fiecare versiune este individuala, nu se pot amesteca.

Sebby.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 853
Data de inscriere : 01/02/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de gikutza la data de Joi 2 Aug - 14:10

atunci stiti cum sa bag aceste codur sa apara si pe invision ??

gikutza
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 35
Varsta : 26
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 20/12/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://fifa-euroleague.forumhit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de Andreix la data de Joi 2 Aug - 15:01

Poftim poti incerca si codul acesta :
Cod:
<div align="center" id="FM_widget_share"></div>

Andreix
Membru activ

masculin

Mesaje : 916
Varsta : 18
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 25/07/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de gikutza la data de Joi 2 Aug - 17:31

nu se intampla nimic probabil merge tot pe phpbb nu pe invision Supărat

gikutza
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 35
Varsta : 26
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 20/12/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://fifa-euroleague.forumhit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de gikutza la data de Dum 5 Aug - 12:09

stie cineva cum sa fac asa apara acel widget pe invision ???

gikutza
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 35
Varsta : 26
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 20/12/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://fifa-euroleague.forumhit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de gikutza la data de Mar 7 Aug - 10:46

ma poate ajuta cineva ??

gikutza
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 35
Varsta : 26
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 20/12/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://fifa-euroleague.forumhit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de Omu la data de Joi 9 Aug - 23:47

Adauga intr-un widget sau in anunturi:
Cod:
<div class="share-dop">
<a href="http://twitter.com/"><img src="http://cdn3.iconfinder.com/data/icons/socialnetworking/32/twitter.png" /></a><br/>
<a href="http://facebook.com/"><img src="http://cdn3.iconfinder.com/data/icons/socialnetworking/32/facebook.png" /></a><br/>
<a href="http://youtube.com/"><img src="http://cdn4.iconfinder.com/data/icons/vector_social_media_icons/32px/youtube.png" /></a>
</div>
Si in CSS:
Cod:
.share-dop {
position: fixed;
left: -1px;
top: 100px;
border-left: 3px solid darkred;
border-bottom: 1px solid darkblue;
border-right: 1px solid darkgreen;
border-top: 1px solid orange;
-webkit-border-top-right-radius: 5px;
-webkit-border-bottom-right-radius: 5px;
-moz-border-radius-topright: 5px;
-moz-border-radius-bottomright: 5px;
border-top-right-radius: 5px;
border-bottom-right-radius: 5px;
background: #f3f3f3;}
Rezolvat?

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de gikutza la data de Vin 10 Aug - 22:08

a mers multumesc frumos tuturor

gikutza
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 35
Varsta : 26
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 20/12/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://fifa-euroleague.forumhit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Un script pentru un widget

Mesaj Scris de Vizitato la data de Vin 10 Aug - 22:15

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum