Cauta in arhiva

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Omul la data de Dum 22 Iul - 19:15

Am vazut ca pe fg s-a pus acea casuta de cautare, care cauta in arhiva.
Cum as putea sa o pun si eu?
Folosesc phpbb3

Omul
Membru Forumgratuit

Mesaje : 14
Data de inscriere : 22/07/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://coding-help.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Omul la data de Mar 24 Iul - 22:08

Cineva?

Omul
Membru Forumgratuit

Mesaje : 14
Data de inscriere : 22/07/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://coding-help.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de |Mihnea| la data de Lun 30 Iul - 14:52

Uite insa nu este codul intreg deoarece nu vreau sa plagiez acest forum.

Cod:
<div class="desc-search"><form method="get" action="/search"><input class="inputbox search" type="text" name="search_keywords" id="search_keywords" size="20" value="Cautare in arhiva..." onclick="if (this.value == 'Cautare in arhiva...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Cautare in arhiva...';"><input class="button2" type="submit" value="Cautare"><input type="hidden" value="f46" name="search_where"></form></div>

|Mihnea|
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 360
Varsta : 19
Localizare : Baicoi,Prahova,Romania
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://board.playogame.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Aragaz la data de Lun 30 Iul - 15:04

Stiti doar sa cereti ce vedeti in alta parte..

Aragaz
Membru nou

Mesaje : 5
Varsta : 24
Data de inscriere : 30/07/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://6k2i3yd1.eqysnkek2ivmrka.oqe.e

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Șurubelniță la data de Lun 30 Iul - 15:05

sters

Șurubelniță
Membru Forumgratuit

feminin

Mesaje : 27
Varsta : 36
Localizare : Galați
Data de inscriere : 30/07/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://curiosii.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Omul la data de Mar 31 Iul - 17:34

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Uite insa nu este codul intreg deoarece nu vreau sa plagiez acest forum.

Cod:
<div class="desc-search"><form method="get" action="/search"><input class="inputbox search" type="text" name="search_keywords" id="search_keywords" size="20" value="Cautare in arhiva..." onclick="if (this.value == 'Cautare in arhiva...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Cautare in arhiva...';"><input class="button2" type="submit" value="Cautare"><input type="hidden" value="f46" name="search_where"></form></div>

Si unde il adaug?

Omul
Membru Forumgratuit

Mesaje : 14
Data de inscriere : 22/07/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://coding-help.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Andreix la data de Mar 31 Iul - 17:41

In descrierea forumului


Ultima editare efectuata de catre CIOCĂNEL in Mar 31 Iul - 17:49, editata de 1 ori

Andreix
Membru activ

masculin

Mesaje : 916
Varsta : 18
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 25/07/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de |Mihnea| la data de Mar 31 Iul - 17:44

CIOCĂNEL a scris:In descrierea subiectului

Poate a forumului vrei sa zici Fericit
PA=>General=>Categorii si forumuri=>si alegi forumul in care vrei sa apara acel "Cautare in arhiva"

|Mihnea|
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 360
Varsta : 19
Localizare : Baicoi,Prahova,Romania
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://board.playogame.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Omul la data de Mar 31 Iul - 17:50

Eu vreau doar cand da pe acel forum unde are arhiva sa apara, nu mereu.

Omul
Membru Forumgratuit

Mesaje : 14
Data de inscriere : 22/07/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://coding-help.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Andreix la data de Mar 31 Iul - 17:52

Da il bagi in descrierea forumului

Andreix
Membru activ

masculin

Mesaje : 916
Varsta : 18
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 25/07/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de |Mihnea| la data de Mar 31 Iul - 17:53

Cum ti-am spus si mai sus nu iti pot da codul intreg deoarece asta inseamna sa plagiez forumul de suport,cea ce nu imi permit.

Spoiler:
CIOCANEL esti departe de subiect

|Mihnea|
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 360
Varsta : 19
Localizare : Baicoi,Prahova,Romania
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://board.playogame.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Omul la data de Mar 31 Iul - 18:14

Cred ca postezi doar asa +1, ca sa faci mesaje.
Daca nu dai codul corect atunci te-as ruga sa nu mai postezi

Omul
Membru Forumgratuit

Mesaje : 14
Data de inscriere : 22/07/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://coding-help.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Andreix la data de Mar 31 Iul - 18:17

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] a scris:Cred ca postezi doar asa +1, ca sa faci mesaje.
Daca nu dai codul corect atunci te-as ruga sa nu mai postezi
Omul. acel cod este creat de Echipa staff Forumgratuit noi nu avem permisiunea sa luam acel cod deoarece cineva o sa-ti faca reclamatie la forum si noua o sa ne dea ban

Andreix
Membru activ

masculin

Mesaje : 916
Varsta : 18
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 25/07/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 5 Aug - 18:29

CSS:
Cod:
.desc-sarci { visibility: hidden; }
ul.topiclist.forums li.row:hover .desc-sarci { visibility: visible; }
Adauga in descriereaforumului:
Cod:
<div class="desc-sarci">
<form method="get" action="/search">
<input class="inputbox search" name="search_keywords" id="search_keywords" size="20" value="Cautare in arhiva..." onclick="if (this.value == 'Cautare in arhiva...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Cautare in arhiva...';" type="text"><input class="button2" value="Cautare" type="submit"><input value="f46" name="search_where" type="hidden">
</form>
</div>
Rezolvat?

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cauta in arhiva

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 12 Aug - 0:31


Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum