Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de Ade'S la data de Joi 21 Iun - 21:04

Cum as putea pune imagini cu + si - la categorii.

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 23
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de DeeQ la data de Joi 21 Iun - 21:32

Afisare->generalitati:bagi codul asta in mesaj pe pagina de start:
Cod:
    <script type="text/javascript">
    function toggleLTcategory(cat) {
        var cid=cat.id;
        var button=document.getElementById('b'+cid);
        if (cat.style.display=='none') {
            cat.style.display='block';
            button.className='contract';
            my_setcookie('_' + cid, '', true);
        }
        else {
            cat.style.display='none';
            button.className='expand';
            my_setcookie('_' + cid, '1', true);
        }
    }

    jQuery(function () {
        x=jQuery('.topiclist .header').get();
        for (i=0; i<x.length; i++) {
            x[i].style.position='relative';
            var cid='c'+String(i+1);
            x[i].parentNode.nextSibling.setAttribute('id',cid);
            x[i].parentNode.nextSibling.style.display='block';
            var y='<div id="b'+cid+'" class="contract" onclick="toggleLTcategory(this.parentNode.parentNode.nextSibling);"></div>';
            x[i].innerHTML=x[i].innerHTML+y;
        }

        cookies = document.cookie.split('; ');
        for (i in cookies) {
            if (cookies[i].charAt(0) == '_') {
                cookie = cookies[i].split('=');
                if (cookie[1] == '1') {
                    cid = cookie[0].substring(1);
                    if (document.getElementById(cid)) {toggleLTcategory(cid);}
                }
            }
        }
    });
    </script>

Si in css:
Cod:
.expand, .contract {position: absolute; top: 6px; right: 10px; cursor: pointer; width: 9px; height: 9px; background: url(http://illiweb.com/fa/m/tabs_more1.gif);}
.contract {background: url(http://illiweb.com/fa/m/tabs_less1.gif);}

DeeQ
Membru Forumgratuit

Mesaje : 170
Varsta : 25
Localizare : ...
Data de inscriere : 20/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.Fguide.all-up.com/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de Ade'S la data de Joi 21 Iun - 21:40

Nu functioneaza.

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 23
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de .razvan la data de Joi 21 Iun - 22:04

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

.razvan
Contribuitor suport
Contribuitor suport

Mesaje : 428
Data de inscriere : 22/08/2011
Multumiri : 9
Niciun avertisment

http://www.fg-coding.net/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de DeeQ la data de Joi 21 Iun - 22:12

Eu vad ca funtioneaza.Am intrat pe forumul tau si functioneaza numai ca nu se vad iconite pentru ca sunt albastre si culoarea barei de navigare a ta tot albastra e.Asta ca rezolvat.Noapte buna.


Ultima editare efectuata de catre DeeQ in Joi 21 Iun - 22:14, editata de 1 ori

DeeQ
Membru Forumgratuit

Mesaje : 170
Varsta : 25
Localizare : ...
Data de inscriere : 20/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.Fguide.all-up.com/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de Ade'S la data de Joi 21 Iun - 22:12

Acelasi cod mi la oferit si DeeQ

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 23
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de DeeQ la data de Joi 21 Iun - 22:14

Eu vad ca funtioneaza.Am intrat pe forumul tau si functioneaza numai ca nu se vad iconite pentru ca sunt albastre si culoarea barei de navigare a ta tot albastra e.Asta ca rezolvat.Noapte buna.

Uite si un print ca sa vezi ca merge:

DeeQ
Membru Forumgratuit

Mesaje : 170
Varsta : 25
Localizare : ...
Data de inscriere : 20/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.Fguide.all-up.com/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de Ade'S la data de Joi 21 Iun - 22:35

La mine tot nu funtioneaza.

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 23
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de Kevin la data de Joi 21 Iun - 22:41

Incercati sa adaugati in Generalitati acest cod:

Cod:
<script>
    jQuery(function() {
    jQuery('a:contains("Report an abuse")').remove();
    });
    </script>
    <script>
    jQuery(function() {
    jQuery('a:contains("Mark all forums read")').remove();
    });
    </script>
          <script>
        jQuery(function() {
          jQuery('div.forabg ul li.header').prepend('<span class="toggle" style="float: right; margin-right: 10px; font-weight: bold; margin-top: 5px; cursor: pointer;"><img src="http://icons.iconarchive.com/icons/iconarchive/red-orb-alphabet/16/Math-minus-icon.png" width="10px" /></span>');

          jQuery('.toggle').click(function() {
            if (jQuery(this).parent().parent().parent().find('li.row').is(':visible')) {
              jQuery(this).html('<img src="http://icons.iconarchive.com/icons/custom-icon-design/office/16/add-1-icon.png" width="10px" />');
              jQuery(this).parent().parent().parent().find('li.row').hide('slow');
            }

            else {
              jQuery(this).html('<img src="http://icons.iconarchive.com/icons/iconarchive/red-orb-alphabet/16/Math-minus-icon.png" width="10px" />');
              jQuery(this).parent().parent().parent().find('li.row').show('slow');
            }
          });
        });
        </script>

Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de Ade'S la data de Joi 21 Iun - 22:45

Nu-mi mai trebuie, puteti inchide.
topic rezolvat
Va multumesc pentru ca ati vrut sa ma ajutati

Ade'S
Membru activ

feminin

Mesaje : 1317
Varsta : 23
Data de inscriere : 04/06/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://realsupport.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de DeeQ la data de Vin 22 Iun - 0:13

Deci ma prostesti pe fata.Daca ti-am arat imaginea in care merge.Ce mai vrei.Sa intre oricine pe forum,sa dea click acolo sa vada ca merge.Schimba iconitele ca sa se vada ca sunt albastre si daia nu se vad.In rest merge

DeeQ
Membru Forumgratuit

Mesaje : 170
Varsta : 25
Localizare : ...
Data de inscriere : 20/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.Fguide.all-up.com/

Sus In jos

Re: Cum as putea pune + si - la categorii [phpbb3]

Mesaj Scris de Omu la data de Vin 22 Iun - 10:09

topic rezolvat

Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6309
Varsta : 20
Data de inscriere : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum