Text

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Text

Mesaj Scris de AndreiGeorgel la data de Vin 15 Iun - 15:08

Cum fac ca textul sinplu sa fie bold adk eu sa il postez fara format , font , size si sa fie bold fara sal selectez eu se paote face?

AndreiGeorgel
Membru Forumgratuit

Mesaje : 142
Varsta : 17
Data de inscriere : 17/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://hartexcraft.nstars.org

Sus In jos

Rezolvat Re: Text

Mesaj Scris de L! la data de Vin 15 Iun - 15:53

Salutare.

Puteți face asta adăugând în Foaie de stil CSS:
Cod:
.post .postbody div{
font-weight: bold;
}

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Text

Mesaj Scris de AndreiGeorgel la data de Vin 15 Iun - 15:56

Ms topic rezolvat

AndreiGeorgel
Membru Forumgratuit

Mesaje : 142
Varsta : 17
Data de inscriere : 17/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://hartexcraft.nstars.org

Sus In jos

Rezolvat Re: Text

Mesaj Scris de L! la data de Vin 15 Iun - 15:59

Cu plăcere. A face cu ochiul

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Text

Mesaj Scris de Sebby. la data de Vin 15 Iun - 19:41

topic rezolvat

Sebby.
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 853
Data de inscriere : 01/02/2010
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum