Revizuire Fifa Danger

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Terminat Revizuire Fifa Danger

Mesaj Scris de Al Pacino;x la data de Vin 1 Iun - 22:38

Numele forumului: Fifa Danger
Adresa forumului: www.fifa-danger.fanbb.net
Data de creare a forumului: 31.08.2011
Tipul de analizare dorita**: complexa

Al Pacino;x
Membru Forumgratuit

Mesaje : 15
Data de inscriere : 30/11/2011
Multumiri : 0
Niciun avertisment

http://www.fifa-danger.fanbb.net

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire Fifa Danger

Mesaj Scris de Keir la data de Sam 2 Iun - 14:01

Revizuire oficiala complexa: Fifa Danger


Prima impresie: 5/10

 • Prima impresie mi-a fost generată de aspectul general al forumului, de border-ul principal(cel de la forum), care nu prea se vede, iar senzația aceasta e neplăcută, de parcă forumul n-ar avea contur.
 • Pe lângă acest aspect, culoarea forumului, negrul, mi se pare mult prea dominantă și mult prea obositoare. Pentru a distinge elementele de bază ale forumului trebuie să privești cu mare atenție, ceea ce nu e tocmai bine pentru forum și activitatea lui.
 • Ca o concluzie generală a acestui punct de analizare, încercați să mai adăugați o culoare de "bază" pe lângă acel negru. Încercați să veniți cu o culoare în contrast care să se poată îmbina bine și cu negrul.

Aspectul paginii de start: 5/10

 • În acest caz, pagina principală este forumul. Ca și la aspectul de mai sus, și anume "Prima impresie", pagina de start trebuie să conțină toată "puterea" forumului și să evidențieze calitățile acestuia, pentru ca vizitatorului să i se încolțească dorința de a-și creea cont pe forumul dvs.
 • Pe mine personal, negrul mult prea dominant nu prea m-a îndemnat să-mi creez cont, ba din contră, să părăsesc cât mai repede pagina.Banner si meniu de navigare: 6/10

 • Banner-ul este singurul care mai aduce puțină lumină forumului, desigur, împreună cu butoanele meniului, prea puțin personalizate. Mi-ar fi plăcut ca în banner și în meniu să simt energia emanată de jucători atunci când marchează în poarta adversă, să simt admosfera stadionului respectiv.
 • Aveți pe viitor în plan, personalizarea butoanelor de navigare și realizarea unui nou banner, care să se ridice la criteriile acestui sport, zgomotos, plin de pasiune și energic. Nu uitați că prin modul de afișare al meniului principal și al logo-ului, puteți câștiga atenția vizitatorilor. A face cu ochiul


Imagini si icon-uri: 5/10

 • Hmm... mi-ar fi plăcut ca fiecare categorie să aibă un icon aparte, prin care să sugereze conținutul acesteia. Forumul nu prea stă bine nici din acest punct de vedere. Cum am spus și puțin mai sus, simt nevoie să mă repet deoarece vreau să înțelegeți că unui forum care promovează sportul în sine, îi trebuiesc o gamă largă de icon-uri care să sugereze intensitatea și spiritul sportului respectiv.
 • În partea de jos, am găsit o secțiune intitulată "Statistici", în care apăreau site-urile unde forumul este promovat. O alegere... puțin cam neinspirată. Aici mă refer la modul de aranjare al acestor mini-bannere. Ar trebuii să luați atitudine asupra lor și să le ordinați în funcție de dimensiune, pe rânduri.


Culori: 3/10

 • O notă mică pe care o s-o justific în rândurile următoare. Voi începe cu fundalul forumului, care, ar fi fost bun dacă ar mai fi avut o culoare cu care să intre în contrast. Nu prea am ce să analizez la acest criteriu, deoarece forumul are doar 1 culoare de bază, și 2-3 secundare.
 • Repet: Încercați să mai adăugați 1-2 culori de bază, care să se potrivească, și să "facă" echipă bună cu negrul. Râset


Activitatea forumului: 4/10

 • Se pare că majoritatea mesajelor pe care forumul le are, și anume:
  Membrii nostri au postat un numar de 12641 mesaje
  Sunt făcute marea majoritate din spam. Observ că pe forum există un subiect în care s-a posta același lucru de minim 10 ori. Neutru
 • Forumul nu are o activitate grozavă, dar nici la pământ, în sensul în care prin forum nu bate vântul. Întradevăr, nu mai este mult până ve-ți ajunge la acest stadiu, însă sper să luați atitudine și să țineți cont de lucrurile specificate în acest topic. Fericit
Staff-ul si grupurile forumului: 5/10

 • Multe grupuri și foarte puțini membrii care să le ocupe. Nu cred că vă trebuiesc așa de multe grupuri, având în vedere că forumul nu este chiar așa de activ. Sfatul meu ar fi să mai eliminați din ele și să vă concentrați pe popularizarea a maxim 3-4 grupuri.
 • Nu înțeleg de ce ați creeat două grupuri asemănătoare, și aici mă refer la "V.I.P" și la "Golden Member". scratch
 • Legat de staff, nu prea pot spune nimic. Practic, pe forumul dvs. nu prea există membrii care să poarte titlul de "Membru staff". De activitate nici că putem vorbii în acest caz. Cum am spus și mai sus, ar trebuii să vă preocupe grija de a ocupa câteva grupuri, decât să aveți așa de multe și goale. A face cu ochiul


Originalitatea si calitatea: 4/10

 • Forumul nu oferă nimic. Asta este concluzia la care am ajuns uitându-mă la câteva topicuri din forumul dvs. Ceea ce faceți nu este bine! Vă spun asta pentru că dvs. deschideți subiecte de discuție în care le cereți utilizatorilor să posteze conținutul cel mai interesant, care ar trebuii să se regăsească din plin pe forumul dvs.
 • Toată inițiativa ar trebuii să vină de la dvs., nu de la ei, pentru că nu ve-ți vedea forum activ niciunde, ridicat de inițiativa unui simplu vizitator care a devenit membru pe forumul respectiv.
 • Hmm... la originalitate mai e de lucrat. Aspectul forumului în mare parte se mai poate regăsii și pe alte forumuri din acest domeniu, fapt ce vă aduce o oarecare concurență. Ar trebuii să vă preocupe acest criteriu dacă doriți să dezvoltați activitatea și statisticile forumului dvs.Organizarea forumurilor si a categoriilor: 7/10

 • Categoriile și forumurile au organizare bună, nimic de spus din acest punct de vedere. Însă, nu-mi place că nu aveți descrieri care să caracterizeze conținutul fiecărei categorii(forum). ici și color văd câteva descrieri slab conturate și foarte puțin ieșite în evidență prin conținutul și modul de redactare.
 • Îmi place că forumul dvs. deține o gamă variată de categorii și forumuri, bine numite și bine organizate. Pe viitor ar fi bine dacă ați adăuga și icon-uri forumurilor, de ce nu și sub-forumurilor.
 • Singurul aspect neplăcut, este cel din partea de jos a forumului, și anume cateria intitulată "Statistici". Nu-mi place faptul că organizarea și amplasarea acelor mini-bannere este haotică, fără sens și fără rost.Modul de scriere corecta in limba romana: 9/10
 • Foarte bine. La acest capitol stați mult mai bine decât alte forumuri profesioniste, cu o activitate mare. Vreau să vă felicit pentru că greu am găsit 1-2 greșeli de scriere a cuvintelor.
 • Îmi place că regulamentul general al forumului este scris cu diacritice, lucru ce a făcut ca nota să fie aproape de 10. Pe viitor, cum am mai spus, v-aș sfătuii să vă axați pe descrieri mult mai complexe, care să caracterizeze mult mai în detaliu zona respectivă din forum.
Statistici: 7/10

 • Ceea ce a făcut ca nota să fie puțin cam mică, a fost faptul că în contrast cu numărul cât de cât mare de membrii și mesaje, apare inactivitatea forumului. Să privim statisticile îmrepună:
  Membrii nostri au postat un numar de 12641 mesaje
  Avem 500 membri inregistrati
  Cel mai nou utilizator inregistrat este: Danger Community
  Recordul de utilizatori conectati a fost de 381, Sam 29 Oct - 23:45:16
 • Dacă am judeca după ele, forumul nu o duce rău. Însă, mai bine mai puțin și bun, decât mult și fără rost. Numărul mare de membrii ar trebuii să facă ca forumul să fie activ și să prezinte zilnic noi topic-uri și subiecte de discuție pe baza fotbalului. În plus, numărul mare de mesaje, sunt făcute din spam, cum am precizat și la un criteriu de mai sus. A face cu ochiulConcluzii:

 • Se pare că am ajuns și la concluzii. Este mult de muncă, asta este sigur, dar cu multă încredere și cu mult curaj, sunt sigur că ve-ți aduce și ve-ți îmbunătății în același timp activitatea forumului dvs. Mi-ar plăcea ca să țineți cont de sfaturile date de mine mai sus și să încercați să le puneți în practică.
 • Primul lucru care ar trebuii să-l faceți ar fi acela de a recruta 1-2 administratori, care să vă ajute să dezvoltați forumul, pentru că, după cum spune o zicală " Unde-s doi puterea crește".
 • Încercați să veniți cu încă o culoare, pe lângă acel negru. De preferat ar fi dacă ați schimba tema într-una mai puțin cunoscută, cu subiect de fotbal, mai deschisă, care să atragă orice vizitator și să-l facă să își creeze cont pe forumul dvs.
 • Totodată, încercați să evidați spamul, mai eles în secțiunile de jocuri și de discuții. Aveți în vedere acumularea de mesaje prin tactici care să "elimine" din drumul lor spam-ul.
Nota finala a forumului: 5.(45)Revizuire realizata de Keir

Data la care puteti solicita o noua analizare: 2.07.2012

Numai bine,
Echipa Forumgratuit

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Terminat Re: Revizuire Fifa Danger

Mesaj Scris de Keir la data de Vin 8 Iun - 21:06


Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum