Bine ati venit pe forumul de suport al Forumgratuit

Pentru a beneficia de tot ceea ce va ofera forumul nostru, va rugam sa va conectati daca sunteti deja membru sau sa va alaturati comunitatii noastre

Creati un forum gratuit ca acesta.

Activarea Chatbox in forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Activarea Chatbox in forum

Mesaj Scris de 1960 la data de Vin 26 Sept 2008, 7:36 pm

Buna tuturor!
Am vazut multe intrebari despre Chatbox si am apelat la echipa Forumgratuit.ro pentru a face acest tutorial complet despre chatbox.

Mai intai trebuie sa mergeti in PA / Module:

Chatbox-ul nu este inca activat, ca sa il activati mergeti in
Chatbox / Configurare

Ca sa activam chatbox-ul forumului mergem in Configurare chatbox, acolo avem optiunea Activare chatbox - DA.
Mai jos avem Afisare chatbox, momentan chatbox-ul dumneavoastra este pe modulul Nu afisa, ceea ce inseamna ca chatbox-ul dumneavoastra nu este afisat inca.
Daca selectati Pe pagina de start in partea de sus, chatbox-ul va fi situat imediat dupa bara de navigare.
Daca selectati Pe pagina de start in partea de sus, chatbox-ul va fi situat sub statistici.
Eu am selectat ca chatbox-ul sa fie in partea de jos:

Utilizatori exclusi:

Daca cineva va deranjeaza, va jigneste, sau va enerveaza pe chatbox-ul dumneavoastra, il puteti exclude accesand comanda Utilizatori exclusi, care va redirectioneaza automat intr-o astfel de caseta:

Nu trebuie decat sa introduceti numele celui ce va deranjeaza in casuta
Exclude un membru din chatbox / Utilizator, iar utilizatorul va fi exclus imediat din chatbox-ul dumneavoastra.

Dupa ce ati scris numele utilizatorului, apasati Ok, astfel utilizator este exclus din chatbox.

Utilizatorul aparand astfel in lista dumneavoastra de utilizatori exclusi:

Daca doriti sa ridicati banarea un utilizator, trebuie daor sa il selectatu si sa apasati Valideaza.

Astfel va va aparea urmatorul mesaj de confirmare:

Moderatori:

Daca doriti sa alegeti niste moderatori pentru chatbox-ul dumneavoastra, trebuie doar sa inserati un nume de utilizator in casuta
Utilizator, dupa care apasati Ok

Dupa ce ati facut acea operatiune, veit primi un mesaj de confirmare:

Lista dumneavoastra de moderatori poate fi completata in continuare, dar asa va va aparea dupa aceasta operatie:

Daca doriti sa excludeti un moderator din chat, bifati utilizatorul si apasati Valideaza.

Dupa care veti primi urmatorul mesaj de confirmare:

Astfel chat-ul dumneavoastra este operational.

Codurile de la chatbox, ele fiind valabile doar moderatorilor si administratorilor, sunt afisate in josul paginii de la Chatbox / Configurare.

Multumiri celor ce m-au ajutat, pentru imagini!
O zi buna tuturor! Tutorial realizat de Lizzard

1960
Vizitator

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum