Activarea Chatbox in forum
:: Despre Forumgratuit :: :: Tutoriale
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Activarea Chatbox in forum
Buna tuturor!
Am vazut multe intrebari despre Chatbox si am apelat la echipa Forumgratuit.ro pentru a face acest tutorial complet despre chatbox.
Mai intai trebuie sa mergeti in PA / Module:

Chatbox-ul nu este inca activat, ca sa il activati mergeti in
Chatbox / Configurare

Ca sa activam chatbox-ul forumului mergem in Configurare chatbox, acolo avem optiunea Activare chatbox - DA.
Mai jos avem Afisare chatbox, momentan chatbox-ul dumneavoastra este pe modulul Nu afisa, ceea ce inseamna ca chatbox-ul dumneavoastra nu este afisat inca.
Daca selectati Pe pagina de start in partea de sus, chatbox-ul va fi situat imediat dupa bara de navigare.
Daca selectati Pe pagina de start in partea de sus, chatbox-ul va fi situat sub statistici.
Eu am selectat ca chatbox-ul sa fie in partea de jos:

Utilizatori exclusi:

Daca cineva va deranjeaza, va jigneste, sau va enerveaza pe chatbox-ul dumneavoastra, il puteti exclude accesand comanda Utilizatori exclusi, care va redirectioneaza automat intr-o astfel de caseta:

Nu trebuie decat sa introduceti numele celui ce va deranjeaza in casuta
Exclude un membru din chatbox / Utilizator, iar utilizatorul va fi exclus imediat din chatbox-ul dumneavoastra.

Dupa ce ati scris numele utilizatorului, apasati Ok, astfel utilizator este exclus din chatbox.

Utilizatorul aparand astfel in lista dumneavoastra de utilizatori exclusi:

Daca doriti sa ridicati banarea un utilizator, trebuie daor sa il selectatu si sa apasati Valideaza.

Astfel va va aparea urmatorul mesaj de confirmare:

Moderatori:
Daca doriti sa alegeti niste moderatori pentru chatbox-ul dumneavoastra, trebuie doar sa inserati un nume de utilizator in casuta
Utilizator, dupa care apasati Ok

Dupa ce ati facut acea operatiune, veit primi un mesaj de confirmare:

Lista dumneavoastra de moderatori poate fi completata in continuare, dar asa va va aparea dupa aceasta operatie:

Daca doriti sa excludeti un moderator din chat, bifati utilizatorul si apasati Valideaza.

Dupa care veti primi urmatorul mesaj de confirmare:

Astfel chat-ul dumneavoastra este operational.
Codurile de la chatbox, ele fiind valabile doar moderatorilor si administratorilor, sunt afisate in josul paginii de la Chatbox / Configurare.
Multumiri celor ce m-au ajutat, pentru imagini!
O zi buna tuturor! Tutorial realizat de Lizzard
Am vazut multe intrebari despre Chatbox si am apelat la echipa Forumgratuit.ro pentru a face acest tutorial complet despre chatbox.
Mai intai trebuie sa mergeti in PA / Module:

Chatbox-ul nu este inca activat, ca sa il activati mergeti in
Chatbox / Configurare

Ca sa activam chatbox-ul forumului mergem in Configurare chatbox, acolo avem optiunea Activare chatbox - DA.
Mai jos avem Afisare chatbox, momentan chatbox-ul dumneavoastra este pe modulul Nu afisa, ceea ce inseamna ca chatbox-ul dumneavoastra nu este afisat inca.
Daca selectati Pe pagina de start in partea de sus, chatbox-ul va fi situat imediat dupa bara de navigare.
Daca selectati Pe pagina de start in partea de sus, chatbox-ul va fi situat sub statistici.
Eu am selectat ca chatbox-ul sa fie in partea de jos:

Utilizatori exclusi:

Daca cineva va deranjeaza, va jigneste, sau va enerveaza pe chatbox-ul dumneavoastra, il puteti exclude accesand comanda Utilizatori exclusi, care va redirectioneaza automat intr-o astfel de caseta:

Nu trebuie decat sa introduceti numele celui ce va deranjeaza in casuta
Exclude un membru din chatbox / Utilizator, iar utilizatorul va fi exclus imediat din chatbox-ul dumneavoastra.

Dupa ce ati scris numele utilizatorului, apasati Ok, astfel utilizator este exclus din chatbox.

Utilizatorul aparand astfel in lista dumneavoastra de utilizatori exclusi:

Daca doriti sa ridicati banarea un utilizator, trebuie daor sa il selectatu si sa apasati Valideaza.

Astfel va va aparea urmatorul mesaj de confirmare:

Moderatori:
Daca doriti sa alegeti niste moderatori pentru chatbox-ul dumneavoastra, trebuie doar sa inserati un nume de utilizator in casuta
Utilizator, dupa care apasati Ok

Dupa ce ati facut acea operatiune, veit primi un mesaj de confirmare:

Lista dumneavoastra de moderatori poate fi completata in continuare, dar asa va va aparea dupa aceasta operatie:

Daca doriti sa excludeti un moderator din chat, bifati utilizatorul si apasati Valideaza.

Dupa care veti primi urmatorul mesaj de confirmare:

Astfel chat-ul dumneavoastra este operational.
Codurile de la chatbox, ele fiind valabile doar moderatorilor si administratorilor, sunt afisate in josul paginii de la Chatbox / Configurare.
Multumiri celor ce m-au ajutat, pentru imagini!
O zi buna tuturor! Tutorial realizat de Lizzard

1960- Vizitator
Subiecte similare» cod background forum
» Cum postez pe forum?
» Primul ghid util pentru a supravietui pe forum
» ChatBox/ShoutBox Script
» New ultra forum ranks
» Cum postez pe forum?
» Primul ghid util pentru a supravietui pe forum
» ChatBox/ShoutBox Script
» New ultra forum ranks
:: Despre Forumgratuit :: :: Tutoriale
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Acasa

Scris de 1960 la data de Vin 26 Sept 2008, 7:36 pm

Am pierdut parola!
Acces direct

Devino fan Forumgratuit
» Cerere Banner
» Propuneri - Prezentari forumuri
» Webb-Tags
» Latimea postului
» As dori o tema punbb frumoasa
» Cerere bara
» se suprapun niste butoane una peste alta
» Bara peste linkurile calendar,galerie
» Cum pot aduce acesta cifra la stanga ?
» Cerere imagini
» cum pot separa semnatura de mesaj printr-un chenar?
» [Subiect-Unic] Dependenta de internet
» Cerere banner
» Cerere Logo
» cerere motd
» Cerere avatar.
» [Cerere] Ranguri Urgente
» Cum pun mini imagine in fata unui grup
» graph-kawaii
» WideGFX
» cum fac si eu asa profilul
» Cum scot chenarele acestea?
» Cum schimb culoarea la numarul de mesaje
» Mai multi Moderatori la un Grup.
» Cerere Ranguri.
» Actualizari noi: Reguli specifice fiecarui forum, posibilitatea dezactivarii codurilor JS, optimizare footer si altele
» GraphicART
» imi iese niste chestii din chenar la profil
» Comanda