Cum pot pune un tabel la panoul de logare

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum pot pune un tabel la panoul de logare

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 27 Mai - 13:08

Salut, as vrea sa pun un tabel care sa inconjoare panoul de logare adica aici unde am tras liniile acelea vreau sa fie un tabel.

Demo:
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 23
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot pune un tabel la panoul de logare

Mesaj Scris de Puma' la data de Dum 27 Mai - 13:20

Puteti posta putin codul css care la-ti adaugat pentru realizarea scriptului?
avatar
Puma'
Membru Forumgratuit

Mesaje : 355
Varsta : 21
Data înscrierii : 25/05/2012
Multumiri : 0
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot pune un tabel la panoul de logare

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 27 Mai - 13:34

Poftim:

Cod:
.casuta-logare {
float: right;
margin-left: 1050px;
border: 0px solid #ddd !important;
padding: 5px;
background: transparent !important;
position: absolute;
margin-top: -10px;
border-radius : 5px;}
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 23
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot pune un tabel la panoul de logare

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 27 Mai - 13:48

Cod:
.casuta-logare {
float: right;
margin-left: 1050px;
border: 1px solid #ddd !important;
padding: 5px;
background: transparent !important;
position: absolute;
margin-top: -10px;
border-radius : 5px;}
avatar
Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data înscrierii : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot pune un tabel la panoul de logare

Mesaj Scris de Weedy la data de Dum 27 Mai - 13:52

Cod:
.casuta-logare {
float: right;
margin-left: 1050px;
border: 1px solid #ddd !important;
padding: 5px;
background: transparent !important;
position: absolute;
margin-top: -10px;
border-radius : 5px;}

Trebuia doar sa aveti : border: 1px solid #ddd !important;
avatar
Weedy
Membru Forumgratuit

Mesaje : 109
Varsta : 19
Localizare : Romania | Rezolv mai mult cererile de avatare.
Data înscrierii : 10/05/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://www.forum.graph-kawaii.com

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot pune un tabel la panoul de logare

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 27 Mai - 13:58

Din cate tin minte iti facusem codul cu border si fundal, oricum iata-l Fericit
Cod:

.casuta-logare {
/* Pozitionare */
margin-top: -10px;
float: right;
margin-left: 1050px;
position: absolute;

/* Spatiu interior */
padding: 5px;

/* Contur */
border: 1px solid #D7D7D7 !important;

/*Fundal */
background: #F3F3F3;

/* Rotunjire colturi */
-webkit-border-radius: 4px;
-moz-border-radius: 4px;
border-radius: 4px;}
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6313
Varsta : 21
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot pune un tabel la panoul de logare

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 27 Mai - 13:59

Multumesc mult Omu !
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 23
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum pot pune un tabel la panoul de logare

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 27 Mai - 14:02

Cu mare placere Boom Salut!
topic rezolvat
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6313
Varsta : 21
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum