Panou Logare punBB

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:40

Rezumarea primului mesaj :

Buna ziua, as dori daca se poate un cod pentru un panou de logare pentru versiunea punBB.


Ultima editare efectuata de catre BoomBoomBoom in Mier 23 Mai - 17:14, editata de 1 ori
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos


Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 17:40

Incearca codul care l-am postat eu, daca nu merge inseamna ca se modifica din radacina codului.
avatar
Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data înscrierii : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:41

Incearca :
Cod:
.ddlogin fieldset { border: none !important;}
sau
In gestiunea codurilor javascript:
Cod:

    jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
    <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
        <dl>
        <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
    id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
    /></dd>
        </dl>
        <dl>
     
   
        <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
    name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
    /></dd>
        </dl>
        <dl>
     
    <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
    name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
    checked="checked" /> Remember me</label></dd>
        </dl>
        <dl>
          <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
        </dl>
    </form></div>
    <!-- END switch_user_logged_out -->');
    });
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6311
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:44

Asa merge Omu. Dar cum pot sa fac si eu aceste spatii intre ele ?

Demo:
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:47

Poftim:

Cod:

        jQuery(document).ready(function() {
        jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
        <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
            <dl>
            <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
        id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
        /></dd>
            </dl>
            <dl>

        <br />
     
            <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
        name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
        /></dd>
            </dl>
            <dl>
       
        <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
        name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
        checked="checked" /> Remember me</label></dd>
            </dl>

        <br />

            <dl>
              <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
            </dl>
        </form></div>
        <!-- END switch_user_logged_out -->');
        });
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6311
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:50

Si cum pot sa pun colturi rotunde ca si in imagine ?
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:52

Cod:

            jQuery(document).ready(function() {
            jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
            <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
                <dl>
                <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
            id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>

            <div class="spatiu"></div>
       
                <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
            name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>
         
            <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
            name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
            checked="checked" /> Remember me</label></dd>
                </dl>

            <div class="spatiu"></div>

                <dl>
                  <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
                </dl>
            </form></div>
            <!-- END switch_user_logged_out -->');
            });

Si in CSS:
Cod:

.spatiu {
height: 2px;}

Modifica 2px cu distanta dintre casute Fericit

Pentru a face casutele rotunde:
Cod:

#password.inputbox {
border-radius: 3px;
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;}

#username.inputbox {
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;}

input {
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;}

avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6311
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:56

Si cum pot sa fac la casuta ca atunci cand dau click sa dispara Utilizator si sa ramana goala casuta la fel si la parola.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 18:00

Incearca cu:

Cod:
#password.inputbox:focus {
outline:none;
border-radius: 3px;
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;}

#username.inputbox:focus {
outline:none;
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;}

.button2 {
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;
border-radius: 3px;}
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6311
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 18:00

Cod:

            jQuery(document).ready(function() {
            jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
            <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
                <dl>
                <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
            id="username" size="20" maxlength="40" value="" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>

            <div class="spatiu"></div>
       
                <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
            name="password" value="" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>
         
            <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
            name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
            checked="checked" /> Remember me</label></dd>
                </dl>

            <div class="spatiu"></div>

                <dl>
                  <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
                </dl>
            </form></div>
            <!-- END switch_user_logged_out -->');
            });

Incearca asta
avatar
Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data înscrierii : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 18:03

Omu codul tau l-am inlocuit cu
Cod:
#password.inputbox {
border-radius: 8px;}

#username.inputbox {
border-radius: 8px;}
si daca pun codul tau ramane ca si la inceput.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 18:06

Cod:

            jQuery(document).ready(function() {
            jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
        <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
                <dl>
                <dd><input  onclick="if (this.value == 'Nume de utilizator') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Nume de utilizator';"  type="text" tabindex="1" name="username"
            id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>

            <div class="spatiu"></div>
     
                <dd><input onclick="if (this.value == 'Parola') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Parola';"  type="password" tabindex="2" id="password"
            name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>
       
            <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
            name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
            checked="checked" /> Remember me</label></dd>
                </dl>

            <div class="spatiu"></div>

                <dl>
                  <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
                </dl>
            </form></div>
            <!-- END switch_user_logged_out -->');
            });
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6311
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 18:10

Deci trebuie sa inlocuiesc codul actual din Javascript cu acesta iar in CSS nu mai adaug nimic ?
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 18:12

Scoate din CSS acele coduri :focus
si pune:
Cod:

    #password.inputbox{
    border-radius: 3px;
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;}

    #username.inputbox {
      border-radius: 3px;
      -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;}

    .button2 {
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;
    border-radius: 3px;}

Ar trebui sa mearga perfect.
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6311
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 18:17

Am scos codurile acelea cu:

Cod:
#password.inputbox {
border-radius: 8px;}

#username.inputbox {
border-radius: 8px;}

Am adaugat acestea ce miai zis tu si codul asta din Javascript:

Cod:
jQuery(document).ready(function() {
            jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
        <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
                <dl>
                <dd><input  onclick="if (this.value == 'Nume de utilizator') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Nume de utilizator';"  type="text" tabindex="1" name="username"
            id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>

            <div class="spatiu"></div>
     
                <dd><input onclick="if (this.value == 'Parola') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Parola';"  type="password" tabindex="2" id="password"
            name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>
       
            <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
            name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
            checked="checked" /> Remember me</label></dd>
                </dl>

            <div class="spatiu"></div>

                <dl>
                  <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
                </dl>
            </form></div>
            <!-- END switch_user_logged_out -->');
            });

si a disparut panoul.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 18:20

Cod complet:

Cod:
    jQuery(document).ready(function() {
                jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
            <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
                    <dl>
                    <dd><input  onclick="if (this.value == 'Nume de utilizator') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Nume de utilizator';"  type="text" tabindex="1" name="username"
                id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
                /></dd>
                    </dl>
                    <dl>

                <div class="spatiu"></div>
       
                    <dd><input onclick="if (this.value == 'Parola') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Parola';"  type="password" tabindex="2" id="password"
                name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
                /></dd>
                    </dl>
                    <dl>
         
                <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
                name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
                checked="checked" /> Remember me</label></dd>
                    </dl>

                <div class="spatiu"></div>

                    <dl>
                      <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
                    </dl>
                </form></div>
                <!-- END switch_user_logged_out -->');
                });

CSS complet:
Cod:

    #password.inputbox {
    border-radius: 3px;
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;}

    #username.inputbox {
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;}

    input {
    -webkit-border-radius: 3px;
    -moz-border-radius: 3px;}

        .casuta-logare {
        float: right;
        margin-left: -20px;
        border: 1px solid #ddd;
        padding: 5px;
        background: #fff;
        position: absolute;
        margin-top: 10px;
        border-radius : 5px;}

avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6311
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 18:24

Deci eu aveam inainte de a imi da aceste coduri asa:

Cod:
.spatiu {
height: 6px;}

#password.inputbox {
border-radius: 8px;}

#username.inputbox {
border-radius: 8px;}

input {
border: 3px;}

.ddlogin fieldset { border: none !important;}

.casuta-logare {
float: right;
margin-left: 1050px;
border: 0px solid #ddd !important;
padding: 5px;
background: transparent !important;
position: absolute;
margin-top: 7px;
border-radius : 5px;}

Si in Javascript:

Cod:
jQuery(document).ready(function() {
            jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
            <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
                <dl>
                <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
            id="username" size="20" maxlength="40" value="Utilizator" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>

            <div class="spatiu"></div>
       
                <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
            name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>
         
        <div class="spatiu"></div>

                <dl>
                  <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
                </dl>
            </form></div>
            <!-- END switch_user_logged_out -->');
            });

Si am sters acele coduri CSS si am adaugat acestea in locul lor la fel si cu cel Javascript si imi dispare panoul de logare.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 18:27

Iti dispare pentru ca nu esti deconectat.
Casuta de logare fiind pusa intre:
Cod:
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
si
Cod:
<!-- END switch_user_logged_out -->
Devine vizibil doar pentru vizitatori Fericit
Aplica acele coduri, si deconecteaza-te pentru a vedea efectul.
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6311
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 18:32

Casuta mea de logare adica codul lam pus in Gestionarea codurilor Javascript si codul CSS in foaia de still CSS am inlocuit cu ce miai dat si mam deconectat si nimic.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Lun 21 Mai - 10:02

S-a rezolvat problema pana la urma? Daca nu, cand vin de la servici voi incerca sa refac codul Fericit
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6311
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Lun 21 Mai - 10:10

Inca nu s-a rezolvat Omu astept pana cand vii de la servici ca sa refaci codul.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Covrigel la data de Lun 21 Mai - 11:15

Incearca

Cod:
#ddlogin {
border: 0px solid #000 }

.casuta-logare {
float: right;
margin-left: -20px;
border: 0px solid #ddd !important;
padding: 5px;
background: transparent !important;
position: absolute;
margin-top: 10px;
border-radius : 5px;}
avatar
Covrigel
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 250
Varsta : 19
Localizare : Prahova
Data înscrierii : 20/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://web-tutorial.wow3.info/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Lun 21 Mai - 11:23

Covrigel mie imi trebuie un cod care sa pot sa modific pozitionarea textului Panou de Logare.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Covrigel la data de Lun 21 Mai - 12:06

Atunci incearca acest cod

Cod:
#username.inputbox{
border-radius: 4px;
position: relative;
left: -10px;
width: 50px;
border: 1px solid #000000;}

#password.inputbox{
border-radius: 4px;
position: relative;
left: -10px;
width: 50px;
border: 1px solid #000000;}

Inlocuiesti
left: -10px;=cu cat vrei tu
avatar
Covrigel
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 250
Varsta : 19
Localizare : Prahova
Data înscrierii : 20/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://web-tutorial.wow3.info/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Lun 21 Mai - 18:44

Pentru modificarea titlului:

Inlocuieste in cod:

Cod:
Panou de logare
cu
Cod:

<div class="titlu-panou">Panou de logare</div>

Si in CSS:

Cod:
.titlu-panou {
margin-top: -5px;}

Cat despre casuta de logare, in cazul meu nu are nici o eroare, imi functioneaza perfect.
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6311
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 23 Mai - 17:11

Rezolvat?
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Mier 23 Mai - 17:13

Da Cosmin este rezolvat.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Vizitato la data de Mier 23 Mai - 17:19

topic rezolvat
avatar
Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum