Panou Logare punBB

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 16:40

Rezumarea primului mesaj :

Buna ziua, as dori daca se poate un cod pentru un panou de logare pentru versiunea punBB.


Ultima editare efectuata de catre BoomBoomBoom in Mier 23 Mai - 17:14, editata de 1 ori
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos


Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 17:40

Incearca codul care l-am postat eu, daca nu merge inseamna ca se modifica din radacina codului.
avatar
Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data înscrierii : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:41

Incearca :
Cod:
.ddlogin fieldset { border: none !important;}
sau
In gestiunea codurilor javascript:
Cod:

    jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
    <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
        <dl>
        <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
    id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
    /></dd>
        </dl>
        <dl>
     
   
        <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
    name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
    /></dd>
        </dl>
        <dl>
     
    <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
    name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
    checked="checked" /> Remember me</label></dd>
        </dl>
        <dl>
          <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
        </dl>
    </form></div>
    <!-- END switch_user_logged_out -->');
    });
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:44

Asa merge Omu. Dar cum pot sa fac si eu aceste spatii intre ele ?

Demo:
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:47

Poftim:

Cod:

        jQuery(document).ready(function() {
        jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
        <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
            <dl>
            <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
        id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
        /></dd>
            </dl>
            <dl>

        <br />
     
            <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
        name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
        /></dd>
            </dl>
            <dl>
       
        <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
        name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
        checked="checked" /> Remember me</label></dd>
            </dl>

        <br />

            <dl>
              <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
            </dl>
        </form></div>
        <!-- END switch_user_logged_out -->');
        });
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:50

Si cum pot sa pun colturi rotunde ca si in imagine ?
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 17:52

Cod:

            jQuery(document).ready(function() {
            jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
            <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
                <dl>
                <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
            id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>

            <div class="spatiu"></div>
       
                <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
            name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>
         
            <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
            name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
            checked="checked" /> Remember me</label></dd>
                </dl>

            <div class="spatiu"></div>

                <dl>
                  <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
                </dl>
            </form></div>
            <!-- END switch_user_logged_out -->');
            });

Si in CSS:
Cod:

.spatiu {
height: 2px;}

Modifica 2px cu distanta dintre casute Fericit

Pentru a face casutele rotunde:
Cod:

#password.inputbox {
border-radius: 3px;
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;}

#username.inputbox {
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;}

input {
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;}

avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 17:56

Si cum pot sa fac la casuta ca atunci cand dau click sa dispara Utilizator si sa ramana goala casuta la fel si la parola.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 18:00

Incearca cu:

Cod:
#password.inputbox:focus {
outline:none;
border-radius: 3px;
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;}

#username.inputbox:focus {
outline:none;
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;}

.button2 {
-webkit-border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;
border-radius: 3px;}
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Hdy la data de Dum 20 Mai - 18:00

Cod:

            jQuery(document).ready(function() {
            jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
            <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
                <dl>
                <dd><input type="text" tabindex="1" name="username"
            id="username" size="20" maxlength="40" value="" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>

            <div class="spatiu"></div>
       
                <dd><input type="password" tabindex="2" id="password"
            name="password" value="" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>
         
            <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
            name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
            checked="checked" /> Remember me</label></dd>
                </dl>

            <div class="spatiu"></div>

                <dl>
                  <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
                </dl>
            </form></div>
            <!-- END switch_user_logged_out -->');
            });

Incearca asta
avatar
Hdy
Membru activ

masculin

Mesaje : 505
Localizare : Tomania
Data înscrierii : 12/11/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-tags.forumgratuit.ro/forum

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 18:03

Omu codul tau l-am inlocuit cu
Cod:
#password.inputbox {
border-radius: 8px;}

#username.inputbox {
border-radius: 8px;}
si daca pun codul tau ramane ca si la inceput.
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Omu la data de Dum 20 Mai - 18:06

Cod:

            jQuery(document).ready(function() {
            jQuery('.logo-image').before('<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
        <div class="casuta-logare"><form id="ddlogin" action="/login.forum" method="post">
                <dl>
                <dd><input  onclick="if (this.value == 'Nume de utilizator') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Nume de utilizator';"  type="text" tabindex="1" name="username"
            id="username" size="20" maxlength="40" value="Nume de utilizator" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>

            <div class="spatiu"></div>
     
                <dd><input onclick="if (this.value == 'Parola') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Parola';"  type="password" tabindex="2" id="password"
            name="password" value="Parola" size="20" maxlength="25" class="inputbox"
            /></dd>
                </dl>
                <dl>
       
            <dd><label for="autologin"><input type="checkbox"
            name="autologin" id="autologin" tabindex="4" class="checkbox"
            checked="checked" /> Remember me</label></dd>
                </dl>

            <div class="spatiu"></div>

                <dl>
                  <dd><input type="submit" name="login" tabindex="6" value="Conectare" class="button2" /></dd>
                </dl>
            </form></div>
            <!-- END switch_user_logged_out -->');
            });
avatar
Omu
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6310
Varsta : 20
Data înscrierii : 04/11/2010
Multumiri : 153
Niciun avertisment

http://www.tech-titans.net/

Sus In jos

Rezolvat Re: Panou Logare punBB

Mesaj Scris de Kevin la data de Dum 20 Mai - 18:10

Deci trebuie sa inlocuiesc codul actual din Javascript cu acesta iar in CSS nu mai adaug nimic ?
avatar
Kevin
Membru activ

masculin

Mesaje : 1453
Varsta : 22
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 20/05/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://inedit-gfx.wikiforum.net/

Sus In jos

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum