Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:17

Salut, as vrea sa pun aici o imagine cu un link de refresh:

Ca si aici:

Multumesc !
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Whisper la data de Dum 6 Mai - 18:24

Salut va rog sa nu oferiti codul este unul personal,pe forumul meu .Multumesc(orice persoana va oferi codul va fi reclamat)
avatar
Whisper
Membru Forumgratuit

Mesaje : 291
Data înscrierii : 04/05/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://qualityskins.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:27

In fine. Nu este un cod personal este doar un cod javascript sau ce e. Va rog daca puteti sa imi dati un cod.
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 6 Mai - 18:28

Salutare.

Whisper, e cumva codul scris de dumneavoastra? De ce ne interziceti acest lucru, e un cod ce poate fi scris sub mai multe forme, si se gasesc o mie de acestea pe google.
V-as recomanda sa faceti acest lucru doar cand codul este creat in totalitate de dvs.

Cod 1:
Cod:
<a href="javascript:location.reload(true)"><img src="LINKIMAGINE" /></a>

Cod 2:
Cod:
<script language="JavaScript">
document.write('<form><input type="button" value="Refresh" ></form>')
</script>
avatar
L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 24
Localizare : Romania
Data înscrierii : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:34

L!. Primul cod l-am bagat in Gestionarea codurilor si nu merge.
Si nici al doilea.
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Keir la data de Dum 6 Mai - 18:35

Aveti codurile activate?
avatar
Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6769
Varsta : 19
Localizare : Buzau
Data înscrierii : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:36

Da, desigur.
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Whisper la data de Dum 6 Mai - 18:38

L! De geaba incercati codurile nu merge este unul personalizat cu ajutorul unui prieten nu va faceti griji A face cu ochiul Nu o sa va mearga .
avatar
Whisper
Membru Forumgratuit

Mesaje : 291
Data înscrierii : 04/05/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://qualityskins.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:39

Daca puteti sa imi dati un cod exact dar pentru versiunea punBB.
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Keir la data de Dum 6 Mai - 18:41

Hmmm... cred ca am putea folosii si un simplu cod de redirectionare:

Cod:
<a href="/forum" target="_blank"><img src="Link imagine"></a>
avatar
Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6769
Varsta : 19
Localizare : Buzau
Data înscrierii : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:43

Codul acela l-am bagat in generalitati dar cum pot sa il pun jos la subsol ?
avatar
Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 25
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Vexx la data de Dum 6 Mai - 18:45

Buna seara,
Folositi acest cod:
Cod:

<div class="refresh"><a href="/forum" target="_blank"><img src="Link imagine"></a></div>
<style>
.refresh {
position: fixed;
bottom: 0;
right: 0;
}
</style>

Vexx
Membru activ

masculin

Mesaje : 464
Varsta : 20
Data înscrierii : 20/04/2012
Multumiri : 4
Niciun avertisment

Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum