Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:17

Salut, as vrea sa pun aici o imagine cu un link de refresh:

Ca si aici:

Multumesc !

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Whisper la data de Dum 6 Mai - 18:24

Salut va rog sa nu oferiti codul este unul personal,pe forumul meu .Multumesc(orice persoana va oferi codul va fi reclamat)

Whisper
Membru Forumgratuit

Mesaje : 291
Data de inscriere : 04/05/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://qualityskins.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:27

In fine. Nu este un cod personal este doar un cod javascript sau ce e. Va rog daca puteti sa imi dati un cod.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 6 Mai - 18:28

Salutare.

Whisper, e cumva codul scris de dumneavoastra? De ce ne interziceti acest lucru, e un cod ce poate fi scris sub mai multe forme, si se gasesc o mie de acestea pe google.
V-as recomanda sa faceti acest lucru doar cand codul este creat in totalitate de dvs.

Cod 1:
Cod:
<a href="javascript:location.reload(true)"><img src="LINKIMAGINE" /></a>

Cod 2:
Cod:
<script language="JavaScript">
document.write('<form><input type="button" value="Refresh" ></form>')
</script>

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:34

L!. Primul cod l-am bagat in Gestionarea codurilor si nu merge.
Si nici al doilea.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Keir la data de Dum 6 Mai - 18:35

Aveti codurile activate?

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:36

Da, desigur.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Whisper la data de Dum 6 Mai - 18:38

L! De geaba incercati codurile nu merge este unul personalizat cu ajutorul unui prieten nu va faceti griji A face cu ochiul Nu o sa va mearga .

Whisper
Membru Forumgratuit

Mesaje : 291
Data de inscriere : 04/05/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://qualityskins.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:39

Daca puteti sa imi dati un cod exact dar pentru versiunea punBB.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Keir la data de Dum 6 Mai - 18:41

Hmmm... cred ca am putea folosii si un simplu cod de redirectionare:

Cod:
<a href="/forum" target="_blank"><img src="Link imagine"></a>

Keir
Membru onorific
Membru onorific

masculin

Mesaje : 6771
Varsta : 18
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 28/12/2011
Multumiri : 68
Niciun avertisment

http://neotalk.wikiforum.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:43

Codul acela l-am bagat in generalitati dar cum pot sa il pun jos la subsol ?

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Madalin. la data de Dum 6 Mai - 18:45

Buna seara,
Folositi acest cod:
Cod:

<div class="refresh"><a href="/forum" target="_blank"><img src="Link imagine"></a></div>
<style>
.refresh {
position: fixed;
bottom: 0;
right: 0;
}
</style>

Madalin.
Membru activ

masculin

Mesaje : 460
Varsta : 19
Localizare : ...
Data de inscriere : 20/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://help.forumgratuit.ro

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Whisper la data de Dum 6 Mai - 18:47

Sa ziceți că nu sunt un om rau :
Adaugați următorul cod in Generalitați

Cod:
<div class="oo"><a href="javascript:location.reload(true)"><img src="http://cdn1.iconfinder.com/data/icons/icojoy/shadow/standart/png/24x24/001_39.png" title="Refresh" alt="Refresh"></a></div>

După aceea mergeți in CSS

Cod:
.oo {
  position: fixed;
  bottom: 4px;
  right: 110px;
  -moz-transition: 1s ease-in-out;
-webkit-transition: 1s ease-in-out;
-o-transition: 1s ease-in-out;
transition: 1s ease-in-out;
  filter:alpha(opacity=100);
-moz-opacity: 1.0;
opacity: 0.5;
}

.oo:hover {
filter:alpha(opacity=100);
-moz-opacity: 0.85;
opacity: 1.0;}

Whisper
Membru Forumgratuit

Mesaje : 291
Data de inscriere : 04/05/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://qualityskins.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 18:50

Multumesc Whisper.
Dar cum pot sa o pun fixa sa nu tot vina dupa tot forumul ?

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Whisper la data de Dum 6 Mai - 18:57

Aceea este pozitia fixa.

Whisper
Membru Forumgratuit

Mesaje : 291
Data de inscriere : 04/05/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

http://qualityskins.forum.st

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 19:02

Deci pana la urma se poate fixa acolo jos la forum ?

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pistolarii la data de Dum 6 Mai - 19:38

Incercati asta:

Cod:
<div id="chatbox_ret_cont" onmouseout="stopINT()" onclick="stopINT()" onmousever="stopINT()" style="border-top: 7px solid rgb(223, 223, 223); border-left: 7px solid rgb(223, 223, 223); z-index: 10000; -moz-border-radius: 20px 0pt 0pt 0pt; background-color: #CCCCCC; position: fixed; bottom: 0pt; right: 0pt; border-color: #CCCCCC;"><div onclick="(document.getElementById('chatbox_ret').style.display=='block')?my_setcookie('chatbox_ret','0',0,0):my_setcookie('chatbox_ret','1',1,0); $('#chatbox_ret').toggle('normal');" style="font-size: 12px; font-family: 'trebuchet ms',serif; cursor: pointer; padding: 3px;"><span id="chatbox_ret_online" style="color: black);"><img src="http://i29.servimg.com/u/f29/15/59/36/28/untitl11.png"> Chat</span><span id="chatbox_ret_offline" style="color: black;">Box</span></div>

<iframe scrolling="no" frameborder="0" onload="if(cb_new) { cb_start(); cb_new=0; }" style="width: 740px; height: 400px; display: none;" marginheight="0" marginwidth="0" name="chatbox_ret" id="chatbox_ret" src="/chatbox/chatbox.forum"></iframe>

Pistolarii
Membru Forumgratuit

masculin

Mesaje : 193
Varsta : 18
Localizare : Forumul de suport român!
Data de inscriere : 03/10/2011
Multumiri : 0
Membru exclus

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 19:44

Pistolarii tu stii macar despre ce este vorba in acest topic ?
Nu mai posta doar pentru +1 mesaj in plus.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 6 Mai - 20:09

Salutare.

Inlocuiti:
Cod:
position: fixed;
cu:
Cod:
position: absolute;

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 20:16

Daca pun asa cu absolute cand dau scroll ramane imaginea acolo in categorie si nu se mai misca de acolo.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 6 Mai - 20:17

Atunci asta ce e?
Dar cum pot sa o pun fixa sa nu tot vina dupa tot forumul ?

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Dum 6 Mai - 21:50

Pai uite.

Asa vreau sa stea:

Asa sta cand ma duc cu scroll in jos sau sus:

As vrea un cod care sa pozitioneze imaginea ca si in prima imagine.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Dum 6 Mai - 21:54

Pistolarii, va rog sa nu mai induceti in eroare alti utilizatori!
Multumesc pentru întelegere!

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de L! la data de Dum 6 Mai - 21:57

Pai, avem codul:
Cod:
position: fixed;
probabil il vom inlocui cu:
Cod:
position: fixed !important;

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi 10 Mai - 14:01

Rezolvat?

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 10 Mai - 14:02

Da

topic rezolvat

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine cu refresh jos la forum ?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi 10 Mai - 14:06

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum