Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Rezolvat Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 3 Mai - 16:22

Salut, as vrea sa pun o imagine la sfarsitul categoriilor ca si aici: .

Folosesc versiunea punBB. Imi puteti da un cod exact ?

Multumesc !

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de L! la data de Joi 3 Mai - 17:00

Salutare.

Dupa ce rezolvati problema prcedenta legata de template-ul index_box, va rugam sa postati aici template-ul, daca nu va fi acelasi. A face cu ochiul

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 3 Mai - 17:02

Poftim:

Cod:
<div class="pun-crumbs">
  <p class="crumbs"><a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a><strong>{NAV_CAT_DESC}</strong></p>
</div>
<div class="main">


              <!-- BEGIN catrow --><!-- BEGIN tablehead -->

<br>
 
<table class="border_categorii" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

<div id="titlu_categorii">{catrow.tablehead.L_FORUM}</div>


          <!-- END tablehead -->
       
                <!-- BEGIN forumrow -->

      <td class="statut_mesaj" align="center">
      <img title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" />
      </td>
 
      <td class="row_tema_center">
     

      <a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a> <br>

      {catrow.forumrow.FORUM_DESC}
     
                 
      <td class="row_tema_left">
        <div class="ntopics">{catrow.forumrow.TOPICS}<br /><span>Topicuri</span></div>
      </td>
               
                <td class="row_tema_right">
                  <div class="nposts">{catrow.forumrow.POSTS}<br ><span>Posturi</span></div>
      </td>
                 
                 
               
      <td class="row_tema_lastpost">
                 
              <span class="hotspot" onmouseover="tooltip.show('{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}');" onmouseout="tooltip.hide();"><a href="{catrow.forumrow.U_LATEST_TOPIC}" title="{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_TITLE}">{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}</a></span> <br>
        {catrow.forumrow.USER_LAST_POST}
                </td></tr>
 
      <!-- END forumrow -->


 
        <!-- BEGIN tablefoot --></table><!-- END tablefoot --><!-- END catrow -->

<!-- BEGIN switch_on_index -->
<div class="main-box clearfix">
  <ul>
      <li><a href="{U_TODAY_ACTIVE}">{L_TODAY_ACTIVE}</a></li>
      <li><a href="{U_TODAY_POSTERS}">{L_TODAY_POSTERS}</a></li>
      <li><a href="{U_OVERALL_POSTERS}">{L_OVERALL_POSTERS}</a></li>
  </ul>
  <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
  <p class="right">
      <a href="{switch_on_index.switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}">{switch_on_index.switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
  </p>
  <!-- END switch_delete_cookies -->
</div>
        <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://extremtutorials.webs.com/ET/Tool-Tip Extrem-Tutorials/tooltips.js"></script>
<style type="text/css">

#tt {position:absolute; display:block; }
#tttop {display:block; height:5px; margin-left:5px; overflow:hidden}
#ttcont {background-color: white;
border: 1px solid #CFCFCF;
color: #6F6F6F;
font-family: Trebuchet MS,Arial,Helvetica,Georgia,Sans-serif;
font-size: 14px;
height: 17px;
margin-top: -2px;
padding-bottom: 4px;
padding-top: 2px;
}
</style>
<!-- END switch_on_index -->

Vreau sa adaug aceasta imagine:

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de L! la data de Joi 3 Mai - 17:06

Adaugati dupa:
Cod:
<!-- BEGIN tablefoot --></table>
urmatorul cod:
Cod:
<table class="bgcatfoot"></table>

Iar in Foaie de stil CSS:
Cod:
.bgcatfoot{
width: 100% !important;
height: 3px !important;
-webkit-border-bottom-right-radius: 5px;
-webkit-border-bottom-left-radius: 5px;
-moz-border-radius-bottomright: 5px;
-moz-border-radius-bottomleft: 5px;
border-bottom-right-radius: 5px;
border-bottom-left-radius: 5px;
}

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 3 Mai - 17:09

Am facut dar nu merge.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de L! la data de Joi 3 Mai - 17:11

Din cate vad, nu ati facut nimic, sau poate nu ati publicat template-ul. Foarte fericit

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 3 Mai - 17:13

Uitate acuma sa vezi ca acum am facut dar tot nu merge.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de L! la data de Joi 3 Mai - 17:15

Ah, incercati sa adaugati codul dupa:
Cod:
<!-- END tablefoot -->

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 3 Mai - 17:17

Nici asa nu merge. Asa imi suprapune tot forumul.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi 3 Mai - 20:17

Forumul unde doriti sa efectuati modificarile este cel de la profil?
Daca da, incercati asta:
Cod:
.border_categorii{border-bottom:10px solid #DDDDDD;}
Modificati codul culorii #DDDDDD dupa bunul plac.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 3 Mai - 21:38

Codul tau merge Cosmin.
Dar cum as putea pune o imagine in loc de culoare ?

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de L! la data de Joi 3 Mai - 21:39

Am crezut ca doresti o imagine:
Vreau sa adaug aceasta imagine:

*nu voi cita si link-ul extern

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 3 Mai - 21:42

Pai doresc o imagine.
Daca puteti sa imi dati codul cu o imagine ca cel a lui Cosmin functioneaza cu culoare dar eu vreau cu imagine.

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Vexx la data de Joi 3 Mai - 21:44

Folositi acest cod:
Cod:

.border_categorii{
background: url(LINK IMG) repeat-x bottom;}

Vexx
Membru activ

masculin

Mesaje : 464
Varsta : 19
Data de inscriere : 20/04/2012
Multumiri : 4
Niciun avertisment

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de L! la data de Joi 3 Mai - 21:46

Inlocuiti din template:
Cod:
<table class="bgcatfoot"></table>
cu:
Cod:
<table class="bgcatfoot"><tr><td></td></table>

Iar in Foaie de stil CSS adaugati:
Cod:
.bgcatfoot{
width: 100% !important;
height: 7px !important;
}

.bgcatfoot td{
background-image: url(http://i.imgur.com/xLv8n.jpg);
width: 100% !important;
height: 7px !important;
-webkit-border-bottom-right-radius: 5px;
-webkit-border-bottom-left-radius: 5px;
-moz-border-radius-bottomright: 5px;
-moz-border-radius-bottomleft: 5px;
border-bottom-right-radius: 5px;
border-bottom-left-radius: 5px;
}

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 3 Mai - 21:47

L! nu am acest rand in index_box: <table class="bgcatfoot"></table>

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de L! la data de Joi 3 Mai - 21:48

Pai am spus sa il adaugati...

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 3 Mai - 21:49

Inlocuiesti tu te rog ca nu inteleg:

Cod:
<div class="pun-crumbs">
   <p class="crumbs"><a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a><strong>{NAV_CAT_DESC}</strong></p>
</div>
<div class="main">


              <!-- BEGIN catrow --><!-- BEGIN tablehead -->

<br>
 
<table class="border_categorii" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

<div id="titlu_categorii">{catrow.tablehead.L_FORUM}</div>


          <!-- END tablehead -->
       
                <!-- BEGIN forumrow -->

      <td class="statut_mesaj" align="center">
      <img title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" />
      </td>
 
      <td class="row_tema_center">
     

      <a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a> <br>

      {catrow.forumrow.FORUM_DESC}
     
                 
      <td class="row_tema_left">
      {catrow.forumrow.POSTS} Mesaje
      </td>
               
                <td class="row_tema_right">
      {catrow.forumrow.TOPICS} Subiecte
      </td>
                 
                 
               
      <td class="row_tema_lastpost">
                 
              <span class="hotspot" onmouseover="tooltip.show('{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}');" onmouseout="tooltip.hide();"><a href="{catrow.forumrow.U_LATEST_TOPIC}" title="{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_TITLE}">{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}</a></span> <br>
        {catrow.forumrow.USER_LAST_POST}
                </td></tr>
 
      <!-- END forumrow -->


 
        <!-- BEGIN tablefoot --></table><!-- END tablefoot --><!-- END catrow -->

<!-- BEGIN switch_on_index -->
<div class="main-box clearfix">
   <ul>
      <li><a href="{U_TODAY_ACTIVE}">{L_TODAY_ACTIVE}</a></li>
      <li><a href="{U_TODAY_POSTERS}">{L_TODAY_POSTERS}</a></li>
      <li><a href="{U_OVERALL_POSTERS}">{L_OVERALL_POSTERS}</a></li>
   </ul>
   <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
   <p class="right">
      <a href="{switch_on_index.switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}">{switch_on_index.switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
   </p>
   <!-- END switch_delete_cookies -->
</div>
        <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://extremtutorials.webs.com/ET/Tool-Tip Extrem-Tutorials/tooltips.js"></script>
<style type="text/css">

#tt {position:absolute; display:block; }
#tttop {display:block; height:5px; margin-left:5px; overflow:hidden}
#ttcont {background-color: white;
border: 1px solid #CFCFCF;
color: #6F6F6F;
font-family: Trebuchet MS,Arial,Helvetica,Georgia,Sans-serif;
font-size: 14px;
height: 17px;
margin-top: -2px;
padding-bottom: 4px;
padding-top: 2px;
}
</style>
<!-- END switch_on_index -->


Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de L! la data de Joi 3 Mai - 21:50

index_box:
Cod:
<div class="pun-crumbs">
  <p class="crumbs"><a href="{U_INDEX}">{L_INDEX}</a><strong>{NAV_CAT_DESC}</strong></p>
</div>
<div class="main">


              <!-- BEGIN catrow --><!-- BEGIN tablehead -->

<br>
 
<table class="border_categorii" width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

<div id="titlu_categorii">{catrow.tablehead.L_FORUM}</div>


          <!-- END tablehead -->
       
                <!-- BEGIN forumrow -->

      <td class="statut_mesaj" align="center">
      <img title="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" src="{catrow.forumrow.FORUM_FOLDER_IMG}" alt="{catrow.forumrow.L_FORUM_FOLDER_ALT}" />
      </td>
 
      <td class="row_tema_center">
     

      <a href="{catrow.forumrow.U_VIEWFORUM}">{catrow.forumrow.FORUM_NAME}</a> <br>

      {catrow.forumrow.FORUM_DESC}
     
                 
      <td class="row_tema_left">
      {catrow.forumrow.POSTS} Mesaje
      </td>
               
                <td class="row_tema_right">
      {catrow.forumrow.TOPICS} Subiecte
      </td>
                 
                 
               
      <td class="row_tema_lastpost">
                 
              <span class="hotspot" onmouseover="tooltip.show('{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}');" onmouseout="tooltip.hide();"><a href="{catrow.forumrow.U_LATEST_TOPIC}" title="{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_TITLE}">{catrow.forumrow.LATEST_TOPIC_NAME}</a></span> <br>
        {catrow.forumrow.USER_LAST_POST}
                </td></tr>
 
      <!-- END forumrow -->


 
        <!-- BEGIN tablefoot --></table><table class="bgcatfoot"><tr><td></td></table><!-- END tablefoot --><!-- END catrow -->

<!-- BEGIN switch_on_index -->
<div class="main-box clearfix">
  <ul>
      <li><a href="{U_TODAY_ACTIVE}">{L_TODAY_ACTIVE}</a></li>
      <li><a href="{U_TODAY_POSTERS}">{L_TODAY_POSTERS}</a></li>
      <li><a href="{U_OVERALL_POSTERS}">{L_OVERALL_POSTERS}</a></li>
  </ul>
  <!-- BEGIN switch_delete_cookies -->
  <p class="right">
      <a href="{switch_on_index.switch_delete_cookies.U_DELETE_COOKIES}">{switch_on_index.switch_delete_cookies.L_DELETE_COOKIES}</a>
  </p>
  <!-- END switch_delete_cookies -->
</div>
        <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://extremtutorials.webs.com/ET/Tool-Tip Extrem-Tutorials/tooltips.js"></script>
<style type="text/css">

#tt {position:absolute; display:block; }
#tttop {display:block; height:5px; margin-left:5px; overflow:hidden}
#ttcont {background-color: white;
border: 1px solid #CFCFCF;
color: #6F6F6F;
font-family: Trebuchet MS,Arial,Helvetica,Georgia,Sans-serif;
font-size: 14px;
height: 17px;
margin-top: -2px;
padding-bottom: 4px;
padding-top: 2px;
}
</style>
<!-- END switch_on_index -->

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Pascu Emanuel la data de Joi 3 Mai - 21:52

Multumesc L!.

topic rezolvat

Pascu Emanuel
Membru activ

masculin

Mesaje : 569
Varsta : 24
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 18/04/2012
Multumiri : 0
Membru exclus

http://webb-coding.forumz.ro/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de L! la data de Joi 3 Mai - 21:52

Cu placere. Râset

L!
Membru activ

masculin

Mesaje : 1503
Varsta : 23
Localizare : Romania
Data de inscriere : 26/04/2012
Multumiri : 1
Membru exclus

http://www.ldevelopment.org/

Sus In jos

Rezolvat Re: Cum as putea pune o imagine la sfarsitul categoriilor ?

Mesaj Scris de Vizitato la data de Joi 3 Mai - 21:56

topic rezolvat

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum